2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet haklısın canım anı tepkiler veriyoruz, biraz daha anlayış bekliyoruz sanırım

Aa ilginç bişey mutlaka söylicem dr’a , teşekkür ederim , 2 kere söyledim ben ama hiç bişey önermedi bana bari kendim önereyim

Sanki ben üzülünce gerilince bebekte geriliyor gibi geliyor bana, o an.geegin olduğum için mi öyle hissediyorum acaba
Aaa evet ola bilir , ben ne zaman üzülsem yada ağlamak falan istesem daha ağlamadan karnım başlıyor ağrımaya , bide o ağrı akşama kadar geçmiyor , bu dönem seni gergin yapan şeylerden uzak dur , ben bütün sinirimi boşaltmak için bebeğin doğmasını bekliyorum mesela eşimede aöylüyorum bekle bi doğsun hesaplaşacaz şimdi keyfini sür diyorum

Benim bebiş dün geceden beri çok hareketli az daha dışarı doğru ittirse kendini parmaklarını sayıcam az kaldı uyuyamadım hiç ya
benim ki de öyleydi dün:) hatta biraz aşağıdaydı mesaneme baskı yaptı sürekli lavabodaydım :) artık babasıyla da konuşuyor resmen. Hareketi durduğu zaman babası oğlum diye sesleniyor hemen hareket ediyor. Çok babacı biri

Bende tam oynayınca babasını çağırıyorum adam izliyo izliyo tık yok çekip gidiyor sonra yine başlıyor oynamaya adam pes etti daha çağırınca gelmiyor

Kızlar dün molfix 2.si %50 indirimli demiştim hepsiburada da
Bugün ayrıca sleepy bez ve ıslak mendile %40 indirim yapmış stokçuların bilgisine
Philips Avent biberon, emzik,
Lansinoh göğüs ucu krem, pompa,
Bunları hem trendyol hem hepsiburada da fiyatlarını karşılaştırıp almanızı öneririm güzel indirim var.

Pardon belirtmemişim sleepyde de 2.si %40 indirimli

Aynen cnm katılıyorum şu an grıbim ve biraz yardımcı olsun istiyorum hemen doktora gidelim diyor sanki doktor napicaksabir ıhlamur fln yap mesala dimi yok söylersen yapıyor ya biraz daha düşünceli olsalar keşke
Evet ya bir de o huyları var. Egilince aciyor karnım diyorum doktoru arasana diyor. Ya bunun bana yardımcı ol ilgilen demek olduğunu anlamiyor

Evet ya bir de o huyları var. Egilince aciyor karnım diyorum doktoru arasana diyor. Ya bunun bana yardımcı ol ilgilen demek olduğunu anlamiyor
Canım erkekler anlamaz onlara direk söylemen gerekiyor , yani bence erkeklerin %80 böyle , direk diyeceksin ben edilemiyorum bunu bana ver yada bunu yap , yapacak bişey yok

Maşallah Bende dün geceden çok az hareketleri sabahtan beri hiç his etmedim dürtüyorum ama tık yok endişelenmeye başladım ya
Ya bu hafta iki gün önce inanır mısın nerdeyse bütün gün uyudu hiç sesi soluğu çıkmadı ama dün geceden beri acısını felaket çıkardı bence senin de öyle olacak

Erkek seslerine karşı daha çabuk tepki veriyorlarmış sanırım daha kalın ve sesleri gür olduğu için geçen bir yerde okumuştum eşim gece konuşurken o da başlıyor deli gibi tepki vermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…