2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sıcak bir şeyler içip yumuşatmayı denedin mi?

Bunu ben de yaşıyorum ya Bende haşimato var acaba o yüzden mi diye düşündüm Salı günü endokrin randevum var doktora danışcam

50cm çok az al benim arkadaşım hemen bebek büyüyor ve artık olmuyor dedi 0-3 al 56

Çok geçmiş olsun sizede çok şükür iyileşmişsiniz

Sıcak bir şeyler içip yumuşatmayı denedin mi?
Hayır sıcak bişey denemedim ama soda denedim .rahatlatıyor .
Ne hikmetse sadece öğle yemeklerinden hemen sonra oluyor . Yemegimide evden getiriyorum . Anlamadım gitti Çarşamba günü doktoruma sorucam randevumda .hem dahiliye randevum da var .
Şikayetimi doktora nasıl anlaticam bilmiyorum ama daha önce yaşamadım muhtemelen hamilelikle alakalı bişey

Bunu ben de yaşıyorum ya Bende haşimato var acaba o yüzden mi diye düşündüm Salı günü endokrin randevum var doktora danışcam
Benim randevuda Çarşamba günü o zamana kadar bekliycem .bende tiroidlere yoruyorum .
Benim TSH düşüktü ilaç kullaniyorum kontrolüm var en son 1.30 a kadar yükselmişti doktor 1 aya yine gel demişti gidemedim 2, ay oldu inşallah 2.5 u geçmemiştir .

İnşallah benimki de yüksek seyrediyor hap kullanıyorum ayda 1 kontrol ediyor doktor. Yumru hissi ve boğazımı sıkıştırıyor inşallah güzel haberler alırız bir sıkıntı yoktur

İnşallah benimki de yüksek seyrediyor hap kullanıyorum ayda 1 kontrol ediyor doktor. Yumru hissi ve boğazımı sıkıştırıyor inşallah güzel haberler alırız bir sıkıntı yoktur
Aynen tarif ettiğin gibi oluyor
İnşallah canım doktordan çıkınca buraya yazarmisin ne dicek merak ettim .
Bende troid ilacı kullanmıyorum her sabah yarım şeklinde

bi dr a görün mutlaka böbrek değerlerine baktır ihmal etme

oyyy çabucak geçer inşallah, benim 48 saati geçti hala kolum ağrıyor halsizlikte cabası neyse rabbim beterinden korusun

çok sağolun, benimde eşim öyle ya her şeyin en kötüsünü düşünüyor bi de bakalım artık hayırlısı olsun
Aynen valla benimki de öyle napalım bizde onların aksine pozitif olmalıyız iyi düşünmeliyiz sağlıkla sıhhatle kavuşalım inşallah

bi dr a görün mutlaka böbrek değerlerine baktır ihmal etme
Kadın doğum dr bi kaç teste yazdı , ama bilemedim ki acaba bi ürolojiyede görünsem mi !! Kadın doğum dr sağ böbrek zaten hamilelikte şişer zorlanır dedi seninkinde yaş olduğu için Extra ağrı ve şişlik olmuş dedi , bi dr daha gittim oda bişey yapamayız şuan hamilesiniz şu için sadece hamilelikten sonra gelin dedi , ama geceleri Extra ağrım oluyor bilmiyorum niye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…