- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Sıcak bir şeyler içip yumuşatmayı denedin mi?Kızlar bı kaç gündür yemeklerden sonra boğazımda yumru oluşuyor gibi sanki yemek boğazımda kalmış gibi rahatsız edici bişey oluyor . Mide ekşimesi ağrısı yada ağıza su gelme yok .nedense hep öğle yemeğinde oluyor sadece
Neden olabilir sizce ?
Yemeği de hızlı yemiyorum aksine tatlı kaşığı kullanıyorum . Meyve yesem de öyle .
Bunu ben de yaşıyorum yaKızlar bı kaç gündür yemeklerden sonra boğazımda yumru oluşuyor gibi sanki yemek boğazımda kalmış gibi rahatsız edici bişey oluyor . Mide ekşimesi ağrısı yada ağıza su gelme yok .nedense hep öğle yemeğinde oluyor sadece
Neden olabilir sizce ?
Yemeği de hızlı yemiyorum aksine tatlı kaşığı kullanıyorum . Meyve yesem de öyle .
Sağol canım amin teşekkür ederimBol bol su içip yat dinlen canım geçmiş olsun Allah şifa versin gerçekten çok zorluyordur hemen geçer inşallah
50cm çok az al benim arkadaşım hemen bebek büyüyor ve artık olmuyor dedi 0-3 al 56Kızlar kafama bir şey takıldı. Hm den birkaç parça bakıyorum. Patikli altlar var 3’lü 5’li onlarla kullanmak için anvelop uzun kollu bodyleri düşündüm, takım yapayım dedim. O uzun kollular çıt çıtlı ya bebek onu tek mi giyecek? İçine bir şey giydirsem kısa kollu ya da kolsuz onlar da çıt çıtlı oluyor iki tane çıt çıtlı üst üste giydirilir mi
Bir de 50-56 cm diye gidiyor markanın bedenleri. 50 cm kaç tane almak lazım? 1 tane 10’lu set 3 tane 5’li set var onlar 50 cm. Alcaklarımı 56 mı almalıyım?
Bende enfeksiyon yok test verdim kum ve taş varGeçmiş olsun canım geçen haftalarda bir kaç gün ben de çok kötüydüm böbrek ağrısı gibiydi aynı belden ayağıma vuruyordu.. böbrek ultrasonu çekil canım
benim enfeksiyon varmış ondanmış sonradan geçti şükür
Çok geçmiş olsun sizede çok şükür iyileşmişsinizGeçmiş olsun canım geçen haftalarda bir kaç gün ben de çok kötüydüm böbrek ağrısı gibiydi aynı belden ayağıma vuruyordu.. böbrek ultrasonu çekil canım
benim enfeksiyon varmış ondanmış sonradan geçti şükür
Hayır sıcak bişey denemedim ama soda denedim .rahatlatıyor .Sıcak bir şeyler içip yumuşatmayı denedin mi?
Benim randevuda Çarşamba günü o zamana kadar bekliycem .bende tiroidlere yoruyorum .Bunu ben de yaşıyorum yaBende haşimato var acaba o yüzden mi diye düşündüm Salı günü endokrin randevum var doktora danışcam
İnşallah benimki de yüksek seyrediyor hap kullanıyorum ayda 1 kontrol ediyor doktor. Yumru hissi ve boğazımı sıkıştırıyor inşallah güzel haberler alırız bir sıkıntı yokturBenim randevuda Çarşamba günü o zamana kadar bekliycem .bende tiroidlere yoruyorum .
Benim TSH düşüktü ilaç kullaniyorum kontrolüm var en son 1.30 a kadar yükselmişti doktor 1 aya yine gel demişti gidemedim 2, ay oldu inşallah 2.5 u geçmemiştir .
O zaman 1 takım daha alıp 50 cm bitireyim teşekkürler50cm çok az al benim arkadaşım hemen bebek büyüyor ve artık olmuyor dedi 0-3 al 56
Aynen tarif ettiğin gibi oluyorİnşallah benimki de yüksek seyrediyor hap kullanıyorum ayda 1 kontrol ediyor doktor. Yumru hissi ve boğazımı sıkıştırıyor inşallah güzel haberler alırız bir sıkıntı yoktur
Saol canım inşallah sizinde geçer hemenÇok geçmiş olsun sizede çok şükür iyileşmişsiniz
çok geçmiş olsun canım. bir an önce atlatmanı dilerimBende enfeksiyon yok test verdim kum ve taş var
Link verebilir misin canım bide yorumlarda hep şey yazıyor fırçanın kılları dökülüyor diye sen test ettin miTeyzeleri kızımın tarakları gelmiş. Trendyoldan yaptırdım demiştim. 2si 160 tl. İlgilenenlere duyrulur :)
Saol canım inşallah sizinde geçer hemen
Teşekkürler inşallahçok geçmiş olsun canım. bir an önce atlatmanı dilerim
bi dr a görün mutlaka böbrek değerlerine baktır ihmal etmeKızlar benim böbrekte heralde taş var yada kum eskidende vardı , böbreğim ve ona bağli sırtım çok feci ağrıyor , yemek yedikten sonra ağrı 3,4 kat oluyor uyuyamıyorum nefesim çıkmıyor , daha 25+2 sizce ne yapmam gerekiyor su içiyorum karpuz yiyorum ama sırtım mahv etti beni sanki çivi batıyor sırtıma
oyyy çabucak geçer inşallah, benim 48 saati geçti hala kolum ağrıyor halsizlikte cabasıBende dün vurundum kafamı kaldıramadım halsizlikten uykudan bugünde omzum acıyor ağrıyor sabah gittim bide sağlık ocağında kalbini dinlediler miniğimin bide aç karna gene kan verdim bu hafta çok iğneli geçiyor kan uyuşmazlığı iğnesi tetenoz üstüne kan verme
Aynen valla benimki de öyleçok sağolun, benimde eşim öyle ya her şeyin en kötüsünü düşünüyor bi debakalım artık hayırlısı olsun
Kadın doğum dr bi kaç teste yazdı , ama bilemedim ki acaba bi ürolojiyede görünsem mi !! Kadın doğum dr sağ böbrek zaten hamilelikte şişer zorlanır dedi seninkinde yaş olduğu için Extra ağrı ve şişlik olmuş dedi , bi dr daha gittim oda bişey yapamayız şuan hamilesiniz şu için sadece hamilelikten sonra gelin dedi , ama geceleri Extra ağrım oluyor bilmiyorum niyebi dr a görün mutlaka böbrek değerlerine baktır ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?