demin okudum bi de sol yana yatın diyo damarlardaki baskıyı azaltmak içinBenim de :)benim normalim bu sanırım
Canım şükür ki tansiyonum yüksek değil. Ben de şu ara erik ve tuza abandım sanırım ondan kaynaklı
Aslında genellikle öyle yatıyorum aama şu ara çok ayakta durdum ve tuz yedim ondan oldu herhaldedemin okudum bi de sol yana yatın diyo damarlardaki baskıyı azaltmak için
Ve şuan indirimdeArkadaşlar ben bebek çantamı aldım. Size de önereyim arkadaşjm kullnmıştı memnundu ben de bundan aldım hem arabaya da takılabiliyor.
Bye Bye Stroller Bebek Arabası Çantası Gri - Fiyatı, Yorumları
Bye Bye Stroller Bebek Arabası Çantası Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok güzel cnm kızım olsaydı düşünürdümKızlar ECE ismi sizce nasıl ?
Maşallah
Annesi asıl çiçek önden gidiyor çok şirinsiniz
Teşekkür ederim bebeğimAnnesi asıl çiçek önden gidiyor çok şirinsiniz
deep fresh, uni baby, water wipes. En iyi olanlardan.Kizlar ıslak mendil araştırıyorum en temiz içerikli olsun bilen var mi %99 dogal olandan tavsiyeniz var mi evde ben kaynamış sogumus su ile temizleme pamuğu kullanicam dışarıda kullanmak için ıslak mendil istiyorum o da en saf sulu olani olsun
Ay masraf olunca hepsi aynı benceGüzel bence benimki de pek konuşmaz hep telefonla ilgileniyor video izliyor çünkü benle her konuştuğunda zararlı çıkıyoreve şu alınacak çocuğa şu alınacak diye bir giriyorum konuşmaya kızıyor sonra bunalıyo
Bence her Yaşta da güzel olacak bir isim, ben de çok istiyordum ama çevremizde çok Ece var diye vazgeçmek zorunda kaldımEvet sadece Ece , valla ben alisa beğendim ama eşimin bi türlü içine sinmiyor Rus ismi diyorama ben baktım türkçeymiş asil anlamında , ece yi dün söyledim beğendi sanki
Evet ya çevrede bi isim olunca vazgeçiyor insan , ben ela ismini’de seviyordum ama çevremizde var diye baz geçtimBence her Yaşta da güzel olacak bir isim, ben de çok istiyordum ama çevremizde çok Ece var diye vazgeçmek zorunda kaldım
Maşallah
Çok güzel görünüyorsunuz sayfamız da çiçekler açıyorMaşallahBuda benle kızım
yaa harika görünüyorsun
Teşekkür ederim bebeğimyaa harika görünüyorsunsat ımız aynı ama senin karnın daha belirgin benden , kız bebe farkı heralde
Masallah sizlere biz de kızımla geldikMaşallahBuda benle kızım
Çooook tatlı görünüyorsunuz annesi 41 kere maşallahMasallah sizlere biz de kızımla geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?