2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim deli gibi yanıyor bende 27+3 haftalığım doktoruma söyledim iki kutu şurup verdi günde üç kere ikişer kaşık içiyorum biraz rahatlatıyor

Benim ilk aylarda vardı mide yanması ama şuan yok , yemekten sonra ama hemen uzanma bekle biraz en az yarım saat

Benim de o haftada midem bi yoklandı şuan kayboldu tekrar canım. Mideyle saçın alakası yokmuş :) baya araştırmıştım tıbben:)

Ya benim de bacaklarım şişmiş şimdi farkettim. Yüksek tansiyon yazıyor nette. Eve gider gitmez bakacağım. Rahimde de bıçak saplanır gibi ağrı var iki gündür. öf başladım yine pimpiriğe
Elimizde değil ki nasıl rahat olalım Sen çektiğin ağrıları daha iyi bilirsin ama ilk kez deneyimliyor gibiysen doktoruna sormayı geciktirme bence

Ya benim de bacaklarım şişmiş şimdi farkettim. Yüksek tansiyon yazıyor nette. Eve gider gitmez bakacağım. Rahimde de bıçak saplanır gibi ağrı var iki gündür. öf başladım yine pimpiriğe
Benimde ayaklarım şişti ya sürekli yükseğe koyuyorum , bi ebe var instagramda onu dinliyordum gayet normalmiş , kuzenimde dr ona sordum oda normal dedi , merak etme , bendede oluyor bazen o ağrılar ama rahim büyüyor normal merak etme

Elimizde değil ki nasıl rahat olalım Sen çektiğin ağrıları daha iyi bilirsin ama ilk kez deneyimliyor gibiysen doktoruna sormayı geciktirme bence
Tansiyon normal çıktı. Hatta düşük bile. Haftaya kontrolüm var zaten bahsedeceğim
Evet ben de ayaklarımı dikeceğim

Kızlar vücut için kullanacağım 50 faktörlü güneş kremi arıyorum. Önerisi olan var mı hangi marka daha iyidir? Hamile olmasam kafama göre alırdım ama hamile olunca içeriğine dikkat eder oldum
Benim doktorum bebekler icin 50 faktörlü güneş kremlerinden kullan dedi marka bakmadım henüz. Ama yüzüm için solante pregna önermişti onu aldım

Benim de o haftada midem bi yoklandı şuan kayboldu tekrar canım. Mideyle saçın alakası yokmuş :) baya araştırmıştım tıbben:)
Ay iyi bari bizimkiler pek saçlı olmaz da ben bir ihtimal dedim , inşallah geçer benimki de ama salçalı vs yiyince oluyor daha çok,

Benim deli gibi yanıyor bende 27+3 haftalığım doktoruma söyledim iki kutu şurup verdi günde üç kere ikişer kaşık içiyorum biraz rahatlatıyor
Ay o mentollü şuruplar mı? Gaviskon muydu gavis biseydi midemi bulandiriyor onlar da benim içemiyorum. Geçmesini umacağım artık

Ay dur öyle deme, inşallah yüksek tansiyon değildir. Bı ölçtür yine de ama aramızda hafta olarak baya var kuzu bence normal bunlar bazen şişme vs erken basliyor.Bende ufaktan ayaklarımı çok oturunca sarkıtınca falan ödem.yapmaya az da olsa şişmeye başladığını farkettim. Tuzu azaltsam iyi olacak yürüyüş vs yapmak lazım galiba,

Kucuk kutu sutlerden al canim miden yandıkça bi iki yudum al benimde senin haftanda 4 gun boyunca hiç bise yiyemedim sadece safra kusuyordum soguk sut bana cok iyi gelmişti 1 sise Şurup bitirdim 5 gun sonra bitti mide yanmasi

Kizlar ıslak mendil araştırıyorum en temiz içerikli olsun bilen var mi %99 dogal olandan tavsiyeniz var mi evde ben kaynamış sogumus su ile temizleme pamuğu kullanicam dışarıda kullanmak için ıslak mendil istiyorum o da en saf sulu olani olsun

Water wipes diye bir marka var. Ben de ondan sadece hastanede ve ilk zamanlarda kullanmak için aldım. Ama baya pahalı maalesef 4 tanesi(60lik) 210 gibi bişeydi. Tekrar alırmıyim bilmiyorum ben de hep pamuk ve suyla gitmeyi düşünüyorum ama hastanede zor oluyormuş.

Aaa olsun ücreti onemli degil hastanede ve dışarıda kullanirim ben zaten uzun süre gider oyle cok teşekkürler

Kaç çıktı canım benim de 9/5 heb
Benim de :)benim normalim bu sanırım
Canım şükür ki tansiyonum yüksek değil. Ben de şu ara erik ve tuza abandım sanırım ondan kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…