Benim deli gibi yanıyor bende 27+3 haftalığım doktoruma söyledim iki kutu şurup verdi günde üç kere ikişer kaşık içiyorum biraz rahatlatıyorKızlar 23 +2 gebeyim ama 2 3 gündür midem çok yanmaya başladı yaa, acaba sacları falan mı üzüyor halk arasında öyle derler yaerken başladı sanki genellikle 7 8 ayda falan olur bebiş çok büyüyünce, sizde de oluyor mu ?
kızım olsa Ecem olacaktıKızlar ECE ismi sizce nasıl ?
Benim ilk aylarda vardı mide yanması ama şuan yok , yemekten sonra ama hemen uzanma bekle biraz en az yarım saatKızlar 23 +2 gebeyim ama 2 3 gündür midem çok yanmaya başladı yaa, acaba sacları falan mı üzüyor halk arasında öyle derler yaerken başladı sanki genellikle 7 8 ayda falan olur bebiş çok büyüyünce, sizde de oluyor mu ?
Benim de o haftada midem bi yoklandı şuan kayboldu tekrar canım. Mideyle saçın alakası yokmuş :) baya araştırmıştım tıbben:)Kızlar 23 +2 gebeyim ama 2 3 gündür midem çok yanmaya başladı yaa, acaba sacları falan mı üzüyor halk arasında öyle derler yaerken başladı sanki genellikle 7 8 ayda falan olur bebiş çok büyüyünce, sizde de oluyor mu ?
Elimizde değil ki nasıl rahat olalımYa benim de bacaklarım şişmiş şimdi farkettim. Yüksek tansiyon yazıyor nette. Eve gider gitmez bakacağım. Rahimde de bıçak saplanır gibi ağrı var iki gündür. öf başladım yine pimpiriğe
Benimde ayaklarım şişti ya sürekli yükseğe koyuyorum , bi ebe var instagramda onu dinliyordum gayet normalmiş , kuzenimde dr ona sordum oda normal dedi , merak etme , bendede oluyor bazen o ağrılar ama rahim büyüyor normal merak etmeYa benim de bacaklarım şişmiş şimdi farkettim. Yüksek tansiyon yazıyor nette. Eve gider gitmez bakacağım. Rahimde de bıçak saplanır gibi ağrı var iki gündür. öf başladım yine pimpiriğe
Tansiyon normal çıktı. Hatta düşük bile. Haftaya kontrolüm var zaten bahsedeceğimElimizde değil ki nasıl rahat olalımSen çektiğin ağrıları daha iyi bilirsin ama ilk kez deneyimliyor gibiysen doktoruna sormayı geciktirme bence
Evet ben de ayaklarımı dikeceğimBenimde ayaklarım şişti ya sürekli yükseğe koyuyorum , bi ebe var instagramda onu dinliyordum gayet normalmiş , kuzenimde dr ona sordum oda normal dedi , merak etme , bendede oluyor bazen o ağrılar ama rahim büyüyor normal merak etme
Kaç çıktı canım benim de 9/5 hebTansiyon normal çıktı. Hatta düşük bile. Haftaya kontrolüm var zaten bahsedeceğim
Evet ben de ayaklarımı dikeceğim
Benim doktorum bebekler icin 50 faktörlü güneş kremlerinden kullan dedi marka bakmadım henüz. Ama yüzüm için solante pregna önermişti onu aldımKızlar vücut için kullanacağım 50 faktörlü güneş kremi arıyorum. Önerisi olan var mı hangi marka daha iyidir? Hamile olmasam kafama göre alırdım ama hamile olunca içeriğine dikkat eder oldum
Ay iyi bariBenim de o haftada midem bi yoklandı şuan kayboldu tekrar canım. Mideyle saçın alakası yokmuş :) baya araştırmıştım tıbben:)
Beklesem de oluyor kuzu ilk bende de vardı geçti şimdi tekrardanoluyor okudum da biraz hormonlardan oluyormuşBenim ilk aylarda vardı mide yanması ama şuan yok , yemekten sonra ama hemen uzanma bekle biraz en az yarım saat
Ay o mentollü şuruplar mı? Gaviskon muydu gavis biseydiBenim deli gibi yanıyor bende 27+3 haftalığım doktoruma söyledim iki kutu şurup verdi günde üç kere ikişer kaşık içiyorum biraz rahatlatıyor
Ay dur öyle deme, inşallah yüksek tansiyon değildir. Bı ölçtür yine de ama aramızda hafta olarak baya var kuzu bence normal bunlar bazen şişme vs erken basliyor.Bende ufaktan ayaklarımı çok oturunca sarkıtınca falan ödem.yapmaya az da olsa şişmeye başladığını farkettim.Ya benim de bacaklarım şişmiş şimdi farkettim. Yüksek tansiyon yazıyor nette. Eve gider gitmez bakacağım. Rahimde de bıçak saplanır gibi ağrı var iki gündür. öf başladım yine pimpiriğe
Kucuk kutu sutlerden al canim miden yandıkça bi iki yudum al benimde senin haftanda 4 gun boyunca hiç bise yiyemedim sadece safra kusuyordum soguk sut bana cok iyi gelmişti 1 sise Şurup bitirdim 5 gun sonra bitti mide yanmasiKızlar 23 +2 gebeyim ama 2 3 gündür midem çok yanmaya başladı yaa, acaba sacları falan mı üzüyor halk arasında öyle derler yaerken başladı sanki genellikle 7 8 ayda falan olur bebiş çok büyüyünce, sizde de oluyor mu ?
Cok kibar bir isim kısa isimleri cok begeniyorum benKızlar ECE ismi sizce nasıl ?
Water wipes diye bir marka var. Ben de ondan sadece hastanede ve ilk zamanlarda kullanmak için aldım. Ama baya pahalı maalesef 4 tanesi(60lik) 210 gibi bişeydi. Tekrar alırmıyim bilmiyorumKizlar ıslak mendil araştırıyorum en temiz içerikli olsun bilen var mi %99 dogal olandan tavsiyeniz var mi evde ben kaynamış sogumus su ile temizleme pamuğu kullanicam dışarıda kullanmak için ıslak mendil istiyorum o da en saf sulu olani olsun
Aaa olsun ücreti onemli degil hastanede ve dışarıda kullanirim ben zaten uzun süre gider oyle cok teşekkürlerWater wipes diye bir marka var. Ben de ondan sadece hastanede ve ilk zamanlarda kullanmak için aldım. Ama baya pahalı maalesef 4 tanesi(60lik) 210 gibi bişeydi. Tekrar alırmıyim bilmiyorumben de hep pamuk ve suyla gitmeyi düşünüyorum ama hastanede zor oluyormuş.
Benim de :)benim normalim bu sanırımKaç çıktı canım benim de 9/5 heb
Canım şükür ki tansiyonum yüksek değil. Ben de şu ara erik ve tuza abandım sanırım ondan kaynaklıAy dur öyle deme, inşallah yüksek tansiyon değildir. Bı ölçtür yine de ama aramızda hafta olarak baya var kuzu bence normal bunlar bazen şişme vs erken basliyor.Bende ufaktan ayaklarımı çok oturunca sarkıtınca falan ödem.yapmaya az da olsa şişmeye başladığını farkettim.Tuzu azaltsam iyi olacak yürüyüş vs yapmak lazım galiba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?