- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Canım haftasonu için şehir dışındaydım, onunda cuma arkadaş teslim alıp bana foto attı. Yarın bakayım kendim göreyim birebir yazarım:)Link verebilir misin canım bide yorumlarda hep şey yazıyor fırçanın kılları dökülüyor diye sen test ettin mi
Evet canım ben hep doktorun söylediğiyle de karşılaştırdım doğru çıkıyorUltrasonda FL değeri yazıyorsa ×7 ile boyunu buluyormuşuzNewMamaa den öğrendim geçen hafta
Nasıl ya Fl değerini nasıl vermez :s bana her seferinde baş çevresi , göbek çevresi , ve femur uzunluğunu veriyor mutlaka. Eski doktorumda veriyordu. Doktorun ilk yaptığı şey onları ölçmek.. ben girmeden son Fl kaçmış bakıyorum. Doktor ölçerkende hemen ekrandan görüp kafamda kontrol ediyorum artmış mı diyebakmıştım canım onada orda da yazmıyor
Ooo anne bugün çalışmış neler neler aldın bakalımKızlar maşallah ne güzel göbişleriniz bugün bizde alışverişe gittik daha yeni geldik sayılır 5000 tl bıraktık çıktık malum mağazaya ama bir çok eksiğimiz tamamlandı sadece mağazada bulamadıklarım kaldı diyebilirim çokta yoruldum bir daha ki ay yapamazmışım bundan sonra kalanları internetten halledeceğim
Aynen bende senin gibi yaptım canım. İlk kullanım için aldım 4lü paketten sonra diğerlerine geçerim inş. En azından ilk günlerinde alerji riski olmasın dedim. 1 kerelik alınır ya napalım.Water wipes diye bir marka var. Ben de ondan sadece hastanede ve ilk zamanlarda kullanmak için aldım. Ama baya pahalı maalesef 4 tanesi(60lik) 210 gibi bişeydi. Tekrar alırmıyim bilmiyorumben de hep pamuk ve suyla gitmeyi düşünüyorum ama hastanede zor oluyormuş.
MaşallahBuda benle kızım
Masallah sizlere biz de kızımla geldik
Ne almadım ki ateşölçerden tut meme ucu kremi, hastane çıkışları, battaniyeler, havlu, pamuk, anne bakım çantası, banyo süngeri, emzik, yelekler, ıvır zıvırOoo anne bugün çalışmış neler neler aldın bakalım
Ooo hepsini bir kerede almışsın kuzu sen valla iyi cesaret :) insanın kafası karışır ya ona bak buna bakNe almadım ki ateşölçerden tut meme ucu kremi, hastane çıkışları, battaniyeler, havlu, pamuk, anne bakım çantası, banyo süngeri, emzik, yelekler, ıvır zıvır
kendi ölçüyor her bir şeyini ekrandan görüyorum ama usg kağında yazmıyor, daha önceleri crl vardı ama bebe büyüdüğü için şimdi oda yokNasıl ya Fl değerini nasıl vermez :s bana her seferinde baş çevresi , göbek çevresi , ve femur uzunluğunu veriyor mutlaka. Eski doktorumda veriyordu. Doktorun ilk yaptığı şey onları ölçmek.. ben girmeden son Fl kaçmış bakıyorum. Doktor ölçerkende hemen ekrandan görüp kafamda kontrol ediyorum artmış mı diye
Sende çok tatlısın güzel kızınlaHepinize Maaşallah hepinize kızlarbiz de kızımla düğündeydik sizi şimdi gördük. hepiniz çok çok güzelsiniz. Tek göbeği büyüyen ben değilmişim sevindim
hayırlı olsun sağlıkla kullansın inşallah, sanırım bende böyle bir alışveriş yapacağım mağazadan kalanları da dediğiniz gibi netten halledeceğim, bu saatten sonra tek tek kargo derdine düşememKızlar maşallah ne güzel göbişleriniz bugün bizde alışverişe gittik daha yeni geldik sayılır 5000 tl bıraktık çıktık malum mağazaya ama bir çok eksiğimiz tamamlandı sadece mağazada bulamadıklarım kaldı diyebilirim çokta yoruldum bir daha ki ay yapamazmışım bundan sonra kalanları internetten halledeceğim
ne güzel sizin en azından sadece göbeğiniz büyümüş benim her bir yerimHepinize Maaşallah hepinize kızlarbiz de kızımla düğündeydik sizi şimdi gördük. hepiniz çok çok güzelsiniz. Tek göbeği büyüyen ben değilmişim sevindim
harika ya bende liste yapıp gideyimNe almadım ki ateşölçerden tut meme ucu kremi, hastane çıkışları, battaniyeler, havlu, pamuk, anne bakım çantası, banyo süngeri, emzik, yelekler, ıvır zıvır
Bence aşırı güzel çok beğendimBu odayı begendim aldim kizlar nasil sizce
İyi yapmışsınKızlar maşallah ne güzel göbişleriniz bugün bizde alışverişe gittik daha yeni geldik sayılır 5000 tl bıraktık çıktık malum mağazaya ama bir çok eksiğimiz tamamlandı sadece mağazada bulamadıklarım kaldı diyebilirim çokta yoruldum bir daha ki ay yapamazmışım bundan sonra kalanları internetten halledeceğim
Benim yüzüğüm saatim elime olmuyor artık , ayaklarım şişti çok erkenden sankine güzel sizin en azından sadece göbeğiniz büyümüş benim her bir yerimgerçi gören hiç hamile gibi değilsin diyor geniş giyindiğimden dolayı o zaman bu kilolar nereye alındı
Benim bacaklarım ve totom da büyüdü ya. Ayaklarım nasıl şiş sanki annemin ayağı :) geçen sene olan terliklerim şuan zor girdi valla daha 3 aya yakın var napçaz bilmemne güzel sizin en azından sadece göbeğiniz büyümüş benim her bir yerimgerçi gören hiç hamile gibi değilsin diyor geniş giyindiğimden dolayı o zaman bu kilolar nereye alındı
Aynen canım görmenin tehlikeleri de var ama hepsini alasın geliyor eşimi zor tuttum en son tütülü elbiseler almaya çalıştı dedim onları büyünce alırız zor kurtardım elindenİyi yapmışsıngüzel günlerde kullanın , valla internet en iyisi başka türlü çok yorucu ama görüp almakta başka bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?