2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar maşallah ne güzel göbişleriniz bugün bizde alışverişe gittik daha yeni geldik sayılır 5000 tl bıraktık çıktık malum mağazaya ama bir çok eksiğimiz tamamlandı sadece mağazada bulamadıklarım kaldı diyebilirim çokta yoruldum bir daha ki ay yapamazmışım bundan sonra kalanları internetten halledeceğim

bakmıştım canım onada orda da yazmıyor
Nasıl ya Fl değerini nasıl vermez :s bana her seferinde baş çevresi , göbek çevresi , ve femur uzunluğunu veriyor mutlaka. Eski doktorumda veriyordu. Doktorun ilk yaptığı şey onları ölçmek.. ben girmeden son Fl kaçmış bakıyorum. Doktor ölçerkende hemen ekrandan görüp kafamda kontrol ediyorum artmış mı diye

Ooo anne bugün çalışmış neler neler aldın bakalım

Aynen bende senin gibi yaptım canım. İlk kullanım için aldım 4lü paketten sonra diğerlerine geçerim inş. En azından ilk günlerinde alerji riski olmasın dedim. 1 kerelik alınır ya napalım.

Eklentiler

• IMG-20230610-WA0009.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 103
Ne almadım ki ateşölçerden tut meme ucu kremi, hastane çıkışları, battaniyeler, havlu, pamuk, anne bakım çantası, banyo süngeri, emzik, yelekler, ıvır zıvır
Ooo hepsini bir kerede almışsın kuzu sen valla iyi cesaret :) insanın kafası karışır ya ona bak buna bak tebrik ediyorum

kendi ölçüyor her bir şeyini ekrandan görüyorum ama usg kağında yazmıyor, daha önceleri crl vardı ama bebe büyüdüğü için şimdi oda yok bi dahaki gittiğimde söyleyeceğim, hatta bayağı bi farklı açılardan ölçmüştü 24+3 ken 27+ bile gördüm ölçümlerde

Hepinize Maaşallah hepinize kızlar biz de kızımla düğündeydik sizi şimdi gördük. hepiniz çok çok güzelsiniz. Tek göbeği büyüyen ben değilmişim sevindim
Sende çok tatlısın güzel kızınla bu fotolarla günümüz güzelleşti rengarenk olduk

hayırlı olsun sağlıkla kullansın inşallah, sanırım bende böyle bir alışveriş yapacağım mağazadan kalanları da dediğiniz gibi netten halledeceğim, bu saatten sonra tek tek kargo derdine düşemem

Hepinize Maaşallah hepinize kızlar biz de kızımla düğündeydik sizi şimdi gördük. hepiniz çok çok güzelsiniz. Tek göbeği büyüyen ben değilmişim sevindim
ne güzel sizin en azından sadece göbeğiniz büyümüş benim her bir yerim gerçi gören hiç hamile gibi değilsin diyor geniş giyindiğimden dolayı o zaman bu kilolar nereye alındı

İyi yapmışsın güzel günlerde kullanın , valla internet en iyisi başka türlü çok yorucu ama görüp almakta başka bişey

ne güzel sizin en azından sadece göbeğiniz büyümüş benim her bir yerim gerçi gören hiç hamile gibi değilsin diyor geniş giyindiğimden dolayı o zaman bu kilolar nereye alındı
Benim yüzüğüm saatim elime olmuyor artık , ayaklarım şişti çok erkenden sanki

Benim bacaklarım ve totom da büyüdü ya. Ayaklarım nasıl şiş sanki annemin ayağı :) geçen sene olan terliklerim şuan zor girdi valla daha 3 aya yakın var napçaz bilmem

İyi yapmışsın güzel günlerde kullanın , valla internet en iyisi başka türlü çok yorucu ama görüp almakta başka bişey
Aynen canım görmenin tehlikeleri de var ama hepsini alasın geliyor eşimi zor tuttum en son tütülü elbiseler almaya çalıştı dedim onları büyünce alırız zor kurtardım elinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…