2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aç içmek biraz sıkıntı ya senin sonuçlar nasıl geldi bunuda bi atlatsak güzel olcak
Doktor da öyle söyledi zaten yaptığımız son önemli test bundan sonrası daha keyifli geçecek dedi. Tokluk yüksek çıktı biraz 143 doktor tekrar yükleme yapıcaz 1 hafta sonra dedi

Banada ailede şeker hastası yok sende kilo çok almamışsın bebekte iyi durumda dedi başta 75 yazmıştı kağıda sonra 50 mg yaptrabilirsin dedi bende nolcak sonuç bilmiyorum bakalım
Ya bizim ailede şeker hastası da yok endokrin yaptırmamı tavsiye etmese hiç yaptırmayacaktım belki de canım sıkıldı biraz

İnşallah haftasına uyumludur ve istediğin herşeyi yiye bilirsin , evet hafta ilerledikçe daha çok acıkıyor insan , ben mesela çok yiyorum hep açım ya eşim izinliydi o gün şok oldu sen hep böylemi yemek yiyorsun diyor inşallah sende kısa zamanda istediğin herşeyi yiye bilirsin.

arkadaşlar bugün extra açım ben ya, yediğim nereye gidiyor anlamıyorum, sanki hiçbir şey yememişim gibi elim ayağım titriyor içim bi tuhaf oluyor
Bende yemek yiyorum fazla ama ay çok yedim diyorum bir saat sonra açım yani artık akşama kadar yemek yiyemem diyorum ama yine açım nasıl olacak hiç bilmem

Ben artık pozitif dogum hikayesi videoları izleyip izleyip ağlıyorum mutluluktan allahim o günleri bize gostersin kizimla kavuşacağım ani düşündükçe aglamami durduramiyorum cok ağlak bise oldum
Bendeee yaaaa heralde ben doğuma giderken bile ağlicam , inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız , eylülü iple çekiyorum

Kesinlikle buda bitse rahatlıycaz
Herşeyin çözümü varda yeme konusunda kısıtlı olmak istemiyo insan ya inş güzel sonuçlar çıkar canım haftaya şeker çıksada dert değil az dikkat edriz napalım
Doktor da öyle söyledi zaten yaptığımız son önemli test bundan sonrası daha keyifli geçecek dedi. Tokluk yüksek çıktı biraz 143 doktor tekrar yükleme yapıcaz 1 hafta sonra dedi

Senin değerlerin kaç çıkmıştı canım 2. Yükleme yapıldı mı bir de
Benim sadece 75 gr yükleme yapıldı açlık 102 ve tokluk yani 1.saat 254 çıktı kadın doğum dr direk diyetisyen ve endokrine gönderdi endokrinoloji bana rapor çıkartıp cihazımı aldı iki haftadır diyet uygulayıp günde dört kez parmak ucu şekere bakıyorum diiyet ve yürüyüş işe yaradı fakat bugun tokluk yine 146 çıktı yarın muayenem var muhtemelen bana ufak dozda olsa bi insülin başlar ve doğuma kadar takip isterler diye tahmin ediyorum

Ayy kızlar şu şeker yüklemesi meselesinde çok strese girdim ben yarın gidicem ya .
Tavsiyelerinizd uyup sabit hareketsiz durucam inşallah kusmam. Yeni yeni bulsntilarim geçmişken yine yaşamak istemiyorum o yüzden akşamdan bulantı ilacını icicem.
Hamilelikte 10 kilo aldım çok kilo aldığım için gebelik şekeri çıkmasından korkuyorum . Diyetisyene gitmek yada insülin kullanmak istemiyorum
Hamiel değilken şeker yüklemesi yaptırmıştım normal çıkmıştı devlette . Tabi öyle şekerli su falan da yoktu .normal toz şekerini suya karıştırıp veriyorlardı

Canım stres yapma kusçam diye de düşünme. Ben içerken ya kusarsam diye düşününce kötü oldum sonra aman neden kusayım bildiğin gazoz diye kendimi telkinleyince sorun olmadı. Gazı kaçmış gazoz içeceksin o kadar kötü de değil merak etme. Sakin bir köşe bulup otur. İçeceğini iç. İster kulaklık tak müzik dinle ister internete bak, ister eşinle konuş. Kafanı dağıtınca zaman geçiyor. Eşim sigara şçmeye inmişti ben beklerken sonra ben annemi aradım telde konuşurken eşim bi geldi hadi saat doldu kan verelim diyor dedikodu yaparken anlamamışım

Canım sen o zaman hiç diyetinden çıkma , büyük ihtimal insülin yazar ama yani böyle şeyler normal canını sıkma sadece bişey yiyememe zor onuda az kaldı az biraz dişini sık inşallah doğumdan sonra canın ne isterse artık yapıp yersin , geçmiş olsun

Bende yemek yiyorum fazla ama ay çok yedim diyorum bir saat sonra açım yani artık akşama kadar yemek yiyemem diyorum ama yine açım nasıl olacak hiç bilmem
al benden de o kadar, inanılmaz karbonhidrat tüketmeye başladım, diğer türlü doymuyorum aklım hep yemekte bu nedir böyle ya bu kadar iştahlı da olunmaz

Teyzeler bakın bugün ne geldi doğum için magnet siparişi vermiştim. Yakınlara dağıtmalık diye yola çıktım 30 tane yaptırdım ama yakınlara vercem yinede dolaba takmayacak kişilere değil yani. Bu bebek yok aslında hiç bir yerde arkadaşıma yaptırdım. Bebeği buldum etrafına sim'li ay koyduk filan çok şirin oldu bence ismine uygun olsun diye uğraştım (simay) ... kapı süsü de bunu sipariş vermiştim o'da aylı. Onu da ekledim.

Eklentiler

• 20230613_175111.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_20230606-235854_Instagram.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 76
Çok güzeller canım bayıldım ismi kesinleştirirsem bende başlayacağım bu hazırlıklara inşallah

Ben de aynı bu durumdayım normalde 53 kilo bir insanım çok da yemek yemem hemen doyarım vs ama hamilelikte gözüm dönüyor elim ayağım titriyor sizi çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…