İlay ve Ece. Nihayet 2 seçeneğe düşürdüm 6 aydaHemen yardım edelim canım şıklar neler
Kusmayı aklınızdan çıkarın bence. Şöyle ki ben sabah hap bile içerken midesi bulanan diş fırçalarken yine midesi bulanan biriyim.Ayy kızlar şu şeker yüklemesi meselesinde çok strese girdim ben yarın gidicem ya .
Tavsiyelerinizd uyup sabit hareketsiz durucam inşallah kusmam. Yeni yeni bulsntilarim geçmişken yine yaşamak istemiyorum o yüzden akşamdan bulantı ilacını icicem.
Hamilelikte 10 kilo aldım çok kilo aldığım için gebelik şekeri çıkmasından korkuyorum . Diyetisyene gitmek yada insülin kullanmak istemiyorum
Hamiel değilken şeker yüklemesi yaptırmıştım normal çıkmıştı devlette . Tabi öyle şekerli su falan da yoktu .normal toz şekerini suya karıştırıp veriyorlardı
Ben İlay diyorumİlay ve Ece. Nihayet 2 seçeneğe düşürdüm 6 aydaEceyi ben beğemdim ama eşimin uyuz bi akrabası varmış Ece adında o sevmedi. O sevmeyince bende muallakta kaldım. İlay ismiyle ilgili kötü bir düşünce yok ikimizdede şimdilik . Sence hangisi canım?
çıkmasa bile kolu bacağı ulaşıyordur mübareklerinBebek kaburgamıza kadar çıkıyor mudur sizce ya? Ara ara ağrı giriyor sağ kaburgamq tam göğüs altında çaprazda
Oraya kadar gelir mi çok yüksek orası baya göğüsümün altı yaniçıkmasa bile kolu bacağı ulaşıyordur mübareklerin
Benimde öyle hatta iki kaburgamın arasından çok şiddetli vuruyor. Ayakları ordaymış ondan o kadar şiddetli vuruyormuş. Resmen kendimi ele geçirilmiş gibi hissediyorumBebek kaburgamıza kadar çıkıyor mudur sizce ya? Ara ara ağrı giriyor sağ kaburgamq tam göğüs altında çaprazda
Ben Aren diyorumIyı akşamlar kızlarıkızlerımden kızımın adı zeynep ada olacak ama erkeğe karar veremedik Kayra ,Aren,Arden arasında kaldık sızce hangısı
Çok güzeller çok beğendim güle güle kullanın inşallahTeyzeler bakın bugün ne geldidoğum için magnet siparişi vermiştim. Yakınlara dağıtmalık diye yola çıktım 30 tane yaptırdım ama yakınlara vercem yinede dolaba takmayacak kişilere değil yani. Bu bebek yok aslında hiç bir yerde arkadaşıma yaptırdım. Bebeği buldum etrafına sim'li ay koyduk filan çok şirin oldu bence ismine uygun olsun diye uğraştım (simay) ... kapı süsü de bunu sipariş vermiştim o'da aylı. Onu da ekledim.
Bende kayra ve aren arasında kaldımIyı akşamlar kızlarıkızlerımden kızımın adı zeynep ada olacak ama erkeğe karar veremedik Kayra ,Aren,Arden arasında kaldık sızce hangısı
Canım benim arkadaşım diyordu hep kafası kaburgamda diye olabilir benceOraya kadar gelir mi çok yüksek orası baya göğüsümün altı yani
oo oraya da gelmemiştir heraldeOraya kadar gelir mi çok yüksek orası baya göğüsümün altı yani
Zeynep Ada, Kayra Aden benceIyı akşamlar kızlarıkızlerımden kızımın adı zeynep ada olacak ama erkeğe karar veremedik Kayra ,Aren,Arden arasında kaldık sızce hangısı
ha virgül varmış, ben Kayra Aren , Kayra Arden sandımBende kayra ve aren arasında kaldım
Göbüşunü masa olarak kullan kuzuBen ev disinda bi yerde yemek yerken masa ile aramda on cm boşluk kaliyor, tabaği kendime çeksem göbeğimin üstünde tutmam gerekiyor e malum öyle olmuyor, tabağa yaklaşsam, yavrular müsade etmiyor, yerken bayagi ecel terleri döküyorum
Aç kaliyorum
Ha yok canım 3 ısım arasında kaldıkha virgül varmış, ben Kayra Aren , Kayra Arden sandım
Cok guzel ikisi deTeyzeler bakın bugün ne geldidoğum için magnet siparişi vermiştim. Yakınlara dağıtmalık diye yola çıktım 30 tane yaptırdım ama yakınlara vercem yinede dolaba takmayacak kişilere değil yani. Bu bebek yok aslında hiç bir yerde arkadaşıma yaptırdım. Bebeği buldum etrafına sim'li ay koyduk filan çok şirin oldu bence ismine uygun olsun diye uğraştım (simay) ... kapı süsü de bunu sipariş vermiştim o'da aylı. Onu da ekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?