2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hemen yardım edelim canım şıklar neler
İlay ve Ece. Nihayet 2 seçeneğe düşürdüm 6 ayda Eceyi ben beğemdim ama eşimin uyuz bi akrabası varmış Ece adında o sevmedi. O sevmeyince bende muallakta kaldım. İlay ismiyle ilgili kötü bir düşünce yok ikimizdede şimdilik . Sence hangisi canım?

Kusmayı aklınızdan çıkarın bence. Şöyle ki ben sabah hap bile içerken midesi bulanan diş fırçalarken yine midesi bulanan biriyim.
Psikolojik olarakta bize kusmayın dedikleri için hep aklımıza geliyor içerken.
Alın ilacı çıkın bahçeye temiz hava da nefes ala ala için. Ben kantine indim böyle gökyüzüne ağaçlara baka baka içtim. Ve tatlıdan nefret ederim. Derin derin nefes aldım. Olmaktan en çok keyif aldığım yerleri hayal ettim. Aklımı meşgul ettim yani. İşe yaradı ve kusmadım. Tavsiye ederim

Ben İlay diyorum Ece ile benimde hoş olmayan tanıdıklarım var

Bebek kaburgamıza kadar çıkıyor mudur sizce ya? Ara ara ağrı giriyor sağ kaburgamq tam göğüs altında çaprazda
Benimde öyle hatta iki kaburgamın arasından çok şiddetli vuruyor. Ayakları ordaymış ondan o kadar şiddetli vuruyormuş. Resmen kendimi ele geçirilmiş gibi hissediyorum

Çok güzeller çok beğendim güle güle kullanın inşallah bende hediyelik almıycam sadece çikolata ve kapı süsü alcam bayramdan sonra nasip olursa

Göbüşunü masa olarak kullan kuzu köy üzerine ye

Merhaba kızlar bende şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum doktor yapar umarım. Ne görsem canım yemek istemeye basladı 3 kilo aldım sanırım henüz. Merak ediyorum da oğlumu özledim bee uykum çok geliyor benim hep yorgunum sanki ve doktora soracağım bebişi çok altta hissediyorum. Yani neden bilmiyorum, hep oralarda hareket ediyor bu durumda beni rahatsız ediyor. Çabuk yoruluyorum, çok iyi ve hızlı yürüyemiyorum. Hemen kasıklarım ağrıyor

Bende diyete başladığım dan beri yani iki haftadır hiç kilo almamışım inşallah miniğim almıştır çoğu zaman bu diyet yüzünden yarı aç geziyorum

Cok guzel ikisi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…