Normal çıkarsa ikinciye ben de yaptırmayabilirim bildiğin bayıldım tansiyonumu da etkiledi sanırımBende kızımın hamileliğinde öyle oldum bu sefer yaptırmicam dedim Dr tamam dedi sabah akşam arada ölçüyorum
Benimde içimi çok kötü baymıştı dediğin gibi aç midede durması mahvediyor zatenAynen aç gittim önce kan verdim sonra şekerli suyu 5 dk içinde içtim ilk yudumdan 1 saat sonra da tokluk alıyorlar benim bu şekilde oldu. Işık şekerli su gibi içmek çok zorlamadı ama aç açına midede kalınca o zorladı
Benim de aynı gün 630 gr çıkmıştı. 24+0da şeker yüklemesi işim gitmiştim ben deKızlar günaydın şeker yüklemesinden geldim. 50 mg yaptı doktor. 1 saat dolmadan tokluğu vermek zorunda kaldım baygınlık geçirdim kanı zar zor verdikten sonra da kustum. Niye böyle oldu ki ya çok zorlandımBebek de 630 gr haftasına göre uyumlu dedi. 24+0 bugün.
Sizin de mi kız ? Doktor babasına çekmemiş biraz ufak olcak ama tahminen doğuma kadar 3 kiloyu bulur dediBenim de aynı gün 630 gr çıkmıştı. 24+0da şeker yüklemesi işim gitmiştim ben de
Bana da dediler kusarsanız iptal olur ve tekrarlanmaz diye. 75mg ile yapmışlardı bana. Doz yüksek ondan mı acaba.Benim hastanede kusarsan hiç yapmıyoruz tekrar dedi. Şeker ölçümüyle yada şekerşn çıkmış gibi davranıyorsun dedi. Bir daha yapsak yine istifra durumu oluyor o nedenle kusarsan test iptal dedi. Senin de öyle olur bence. Bir daha istese bir daha kusabilirsin sonuçta
Bende yarın gidiyorum doktora büyük ihtimalle insülin başlıycaklar evde parmak ucu ölçüm yapıyorum tokluk bazen 140 üstü çıkıyorTokluk kan şekerim yüksek çıkmış 1 hafta sonra 100 mg yükleme yapıcaz dedi doktor
Bide ikincisi mi varmış ayy saçma sapan bişeyNormal çıkarsa ikinciye ben de yaptırmayabilirim bildiğin bayıldım tansiyonumu da etkiledi sanırım
ben video izlemiyorum ya daha doğrusu izlememeye çalışıyorum :) Ama instada karşıma çıkarsa kesin ağlıyorum :)Ben artık pozitif dogum hikayesi videoları izleyip izleyip ağlıyorum mutluluktan allahim o günleri bize gostersin kizimla kavuşacağım ani düşündükçe aglamami durduramiyorum cok ağlak bise oldum
Sizin yükleme kaç mg yapılmıştıBende yarın gidiyorum doktora büyük ihtimalle insülin başlıycaklar evde parmak ucu ölçüm yapıyorum tokluk bazen 140 üstü çıkıyor
75Sizin yükleme kaç mg yapılmıştı
Burda ikinci bebeği kast etmiştim ama tokluk yüksek çıkmış ikinci yüklemeyi yapmamız lazım dedi doktorBide ikincisi mi varmış ayy saçma sapan bişey
Ya bizim ailede şeker hastası da yok endokrin yaptırmamı tavsiye etmese hiç yaptırmayacaktım belki de canım sıkıldı biraz
Bana da dediler kusarsanız iptal olur ve tekrarlanmaz diye. 75mg ile yapmışlardı bana. Doz yüksek ondan mı acaba.ozguss 50 mg ile yapılmış
Canım gebelik şekeri hormonlardan kaynaklı oluyor zaten doğumdan sonra şeker falan kalmıyor kaç çıktı acaba sonuçların görebiliyor musunYa bizim ailede şeker hastası da yok endokrin yaptırmamı tavsiye etmese hiç yaptırmayacaktım belki de canım sıkıldı biraz
Evet benim de kız. İleri geri demedi normal haftasında dedi. Ben minyonum aslında benim ki de belki bana çekecekSizin de mi kız ? Doktor babasına çekmemiş biraz ufak olcak ama tahminen doğuma kadar 3 kiloyu bulur dedi
Tokluk 143 açlık 83. İnşallah öyledir bebeğe bir zararı olmasın daCanım gebelik şekeri hormonlardan kaynaklı oluyor zaten doğumdan sonra şeker falan kalmıyor kaç çıktı acaba sonuçların görebiliyor musun
Aynen ben de öyleyim misyonum. 3 boyutluda da bana benziyor zaten benden hiç mi bir şey almadın kızım diye söyleniyor babasıEvet benim de kız. İleri geri demedi normal haftasında dedi. Ben minyonum aslında benim ki de belki bana çekecek
Senin değerlerin kaç çıkmıştı canım 2. Yükleme yapıldı mı bir de
Aynen aç gittim önce kan verdim sonra şekerli suyu 5 dk içinde içtim ilk yudumdan 1 saat sonra da tokluk alıyorlar benim bu şekilde oldu. Işık şekerli su gibi içmek çok zorlamadı ama aç açına midede kalınca o zorladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?