Bende aynıyım valla , yemek yemezsem beynimde sadece yemek dönüyor yaal benden de o kadar, inanılmaz karbonhidrat tüketmeye başladım, diğer türlü doymuyorum aklım hep yemekte bu nedir böyle ya bu kadar iştahlı da olunmaz
Çok güzelllTeyzeler bakın bugün ne geldidoğum için magnet siparişi vermiştim. Yakınlara dağıtmalık diye yola çıktım 30 tane yaptırdım ama yakınlara vercem yinede dolaba takmayacak kişilere değil yani. Bu bebek yok aslında hiç bir yerde arkadaşıma yaptırdım. Bebeği buldum etrafına sim'li ay koyduk filan çok şirin oldu bence ismine uygun olsun diye uğraştım (simay) ... kapı süsü de bunu sipariş vermiştim o'da aylı. Onu da ekledim.
İkiside güzelİlay ve Ece. Nihayet 2 seçeneğe düşürdüm 6 aydaEceyi ben beğemdim ama eşimin uyuz bi akrabası varmış Ece adında o sevmedi. O sevmeyince bende muallakta kaldım. İlay ismiyle ilgili kötü bir düşünce yok ikimizdede şimdilik . Sence hangisi canım?
Benim bebek hep aşağıda kasıklarımfaBebek kaburgamıza kadar çıkıyor mudur sizce ya? Ara ara ağrı giriyor sağ kaburgamq tam göğüs altında çaprazda
Kayra sanki uyumlu gibi , iki isimde a ‘yla bitiyorIyı akşamlar kızlarıkızlerımden kızımın adı zeynep ada olacak ama erkeğe karar veremedik Kayra ,Aren,Arden arasında kaldık sızce hangısı
Kızınıza iki isim düşünmüşsünüz bence oğlunuza da iki isim koyun avantajları çok oluyorIyı akşamlar kızlarıkızlerımden kızımın adı zeynep ada olacak ama erkeğe karar veremedik Kayra ,Aren,Arden arasında kaldık sızce hangısı
Canım benim bebekte öyle hep aşağıda nerdeyse kasıklarımda , tekmeyi mesaneme vuruyor bazen yada tam kasığıma , dr sorun yok bazı bebekler öyle dedi ama sende sor bakalım bende başka dr’un görüşünü merak ediyorumMerhaba kızlar bende şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum doktor yapar umarım. Ne görsem canım yemek istemeye basladı3 kilo aldım sanırım henüz. Merak ediyorum da oğlumu özledim bee uykum çok geliyor benim hep yorgunum sanki ve doktora soracağım bebişi çok altta hissediyorum. Yani neden bilmiyorum, hep oralarda hareket ediyor bu durumda beni rahatsız ediyor. Çabuk yoruluyorum, çok iyi ve hızlı yürüyemiyorum. Hemen kasıklarım ağrıyor
Benimde öyle hatta iki kaburgamın arasından çok şiddetli vuruyor. Ayakları ordaymış ondan o kadar şiddetli vuruyormuş. Resmen kendimi ele geçirilmiş gibi hissediyorum
Canım benim arkadaşım diyordu hep kafası kaburgamda diye olabilir bence
Ya bilmiyorum valla ne yapıyorsa bıdık, zaten sürekli kıpırdıyor ama oralarda kıpırdadığını hissetmiyom. Neyse cuma günü göreceğim kızımıııoo oraya da gelmemiştir heraldebağlar falan geriliyor ondan mı acaba
Benim şuan bir kısmı kasıktı bir tarafı göbek deliği yanında neresi kafası neresi ayağı anlayamıyorum amaBenim bebek hep aşağıda kasıklarımfa
Ben aren diyorum :) yada Kayra ArenIyı akşamlar kızlarıkızlerımden kızımın adı zeynep ada olacak ama erkeğe karar veremedik Kayra ,Aren,Arden arasında kaldık sızce hangısı
ardalar çok yaramaz oluyoBen aren diyorum :) yada Kayra ArenKayra Arda 'da olur
Evet iki haftaCanım bende 24+4de gittiğimde 887gram 35cm kağıda göre sanırım bizimkiler biraz ileri gidiyor
Siz kaç kilo aldınız toplam ve bebek kaç kiloyduBen de aynı bu durumdayım normalde 53 kilo bir insanım çok da yemek yemem hemen doyarım vs ama hamilelikte gözüm dönüyor elim ayağım titriyor sizi çok iyi anlıyorum
Bi an dedim ki ilk cümle dışında bunu ben mi yazdım acaba. Çünkü şuanki durumumu özetlemişsin. Öncelikle iştah konusunda sana ben nazar değdirdimMerhaba kızlar bende şeker yüklemesi yaptırmak istiyorum doktor yapar umarım. Ne görsem canım yemek istemeye basladı3 kilo aldım sanırım henüz. Merak ediyorum da oğlumu özledim bee uykum çok geliyor benim hep yorgunum sanki ve doktora soracağım bebişi çok altta hissediyorum. Yani neden bilmiyorum, hep oralarda hareket ediyor bu durumda beni rahatsız ediyor. Çabuk yoruluyorum, çok iyi ve hızlı yürüyemiyorum. Hemen kasıklarım ağrıyor
Şeker yükleme değil ama açlık tokluk bakıldı canım doktorum öyle istedi. Açlık 93 1. Saat tokluk 103 çıktı. Ben şuan 77 kiloyum ama evlenmeden önce senelerce kilom 65lerdeydi. Eşimde şuan 90 ama o da evlenmeden 80diEvet iki haftasiz şeker testi yaptınız mı? Ya da anne baba olarak kilolarınız nasıl?
Siz kaç kilo aldınız toplam ve bebek kaç kiloydu
Bi an dedim ki ilk cümle dışında bunu ben mi yazdım acaba. Çünkü şuanki durumumu özetlemişsin. Öncelikle iştah konusunda sana ben nazar değdirdimuyku ve yorgunluk konusunda ben de öyleyim ve bebek benim de bi kaç gündür hep aşağıda. Bu durum beni endişelendirmişti ama aynı durumda olmak içimi rahatlattı ne yalan söyleyeyim. Sendeki şikayetlerin hepsi bende mevcut sen de rahatla :)
Günaydın canımKızlar hepinize günaydınlar, gününüz güzel geçsin hepiniziin.. ben bugüne hoş uyanmadım. 1 gece ilk defa kramp girdi bacağımaağrısı hala var... (magnezyumu hep içmeme rağmen), 2 tartıldım gün itibaren 10 kilo almış bulunmaktayım ya Çok şükür bebişle ilgili bir sıkıntı yok tabi. Benimkiler katlanılır :)
Hangi tarafta çok hareket varsa orası ayaklarının , benim hep sol tarafında hareket var ayakları solda başı sağda , sağ dada hareket oluyor ama daha az oda ellerini bazen hareket ettiriyorBenim şuan bir kısmı kasıktı bir tarafı göbek deliği yanında neresi kafası neresi ayağı anlayamıyorum amacuma göreceğiiim
Günaydın canım , Geçmiş olsun kramplar normal , bende dün tartıldım ve 12 kilo almışım şimdiye kadarKızlar hepinize günaydınlar, gününüz güzel geçsin hepiniziin.. ben bugüne hoş uyanmadım. 1 gece ilk defa kramp girdi bacağımaağrısı hala var... (magnezyumu hep içmeme rağmen), 2 tartıldım gün itibaren 10 kilo almış bulunmaktayım ya Çok şükür bebişle ilgili bir sıkıntı yok tabi. Benimkiler katlanılır :)
Günaydın kuzum kramp bende nerdeyse haftada iki kez yaşanıyor alıştım sanırım yanlız bu sabah uyanıp yürürken kasıklarımda ağrı vardı rahim büyüyor bebek baskı yapıyor ondan mı bilemedimKızlar hepinize günaydınlar, gününüz güzel geçsin hepiniziin.. ben bugüne hoş uyanmadım. 1 gece ilk defa kramp girdi bacağımaağrısı hala var... (magnezyumu hep içmeme rağmen), 2 tartıldım gün itibaren 10 kilo almış bulunmaktayım ya Çok şükür bebişle ilgili bir sıkıntı yok tabi. Benimkiler katlanılır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?