2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
al benden de o kadar, inanılmaz karbonhidrat tüketmeye başladım, diğer türlü doymuyorum aklım hep yemekte bu nedir böyle ya bu kadar iştahlı da olunmaz
Bende aynıyım valla , yemek yemezsem beynimde sadece yemek dönüyor ya hepte zararlı şeyler canım çekiyor önlemeye çalışıyorum ama yememeye çalışıyorum

Çok güzelll

İkiside güzel ama eşin Ece sevmiyorsa İlkay koyun

Iyı akşamlar kızlar ıkızlerımden kızımın adı zeynep ada olacak ama erkeğe karar veremedik Kayra ,Aren,Arden arasında kaldık sızce hangısı
Kızınıza iki isim düşünmüşsünüz bence oğlunuza da iki isim koyun avantajları çok oluyor
Zeynep Ada - Kayra Aren bence çok hoş

Canım benim bebekte öyle hep aşağıda nerdeyse kasıklarımda , tekmeyi mesaneme vuruyor bazen yada tam kasığıma , dr sorun yok bazı bebekler öyle dedi ama sende sor bakalım bende başka dr’un görüşünü merak ediyorum

Benimde öyle hatta iki kaburgamın arasından çok şiddetli vuruyor. Ayakları ordaymış ondan o kadar şiddetli vuruyormuş. Resmen kendimi ele geçirilmiş gibi hissediyorum

Canım benim arkadaşım diyordu hep kafası kaburgamda diye olabilir bence

oo oraya da gelmemiştir heralde bağlar falan geriliyor ondan mı acaba
Ya bilmiyorum valla ne yapıyorsa bıdık, zaten sürekli kıpırdıyor ama oralarda kıpırdadığını hissetmiyom. Neyse cuma günü göreceğim kızımııı

Canım bende 24+4de gittiğimde 887gram 35cm kağıda göre sanırım bizimkiler biraz ileri gidiyor
Evet iki haftasiz şeker testi yaptınız mı? Ya da anne baba olarak kilolarınız nasıl?
Ben de aynı bu durumdayım normalde 53 kilo bir insanım çok da yemek yemem hemen doyarım vs ama hamilelikte gözüm dönüyor elim ayağım titriyor sizi çok iyi anlıyorum
Siz kaç kilo aldınız toplam ve bebek kaç kiloydu
Bi an dedim ki ilk cümle dışında bunu ben mi yazdım acaba. Çünkü şuanki durumumu özetlemişsin. Öncelikle iştah konusunda sana ben nazar değdirdim uyku ve yorgunluk konusunda ben de öyleyim ve bebek benim de bi kaç gündür hep aşağıda. Bu durum beni endişelendirmişti ama aynı durumda olmak içimi rahatlattı ne yalan söyleyeyim. Sendeki şikayetlerin hepsi bende mevcut sen de rahatla :)

Şeker yükleme değil ama açlık tokluk bakıldı canım doktorum öyle istedi. Açlık 93 1. Saat tokluk 103 çıktı. Ben şuan 77 kiloyum ama evlenmeden önce senelerce kilom 65lerdeydi. Eşimde şuan 90 ama o da evlenmeden 80di benim doktorum bana ileri gittiğini sorun olduğunu söylemedi. Hatta haftasıma göre gelişiminin iyi olduğunu söyledi.1 ay önceki detaylı ultrasonda kafa çapında 1 hafta geriydi mesela. Ben o yüzden ultrason sonuçlarından tam emin olamıyorum nedense. Bir arkadaşımın 40. Haftada ultrasonda 3340 gram görünen bebeği aynı hafta doğduğunda 2770gram çıkmış. Bunu duyduğumdan beri doktorumun dediklerine göre hareket ediyorum. Doktorum sorun var demedi olsaydı söylerdi diye düşünüyorum. Bence sende içini rahat tut kendini aç bırakma sağlıklı beslen. Bebeğin kilosu zaten genetikmiş ben 3100 doğmuşum eşim 3400. O yüzden bebeğinde bu civarlarda doğacağını düşünüyorum nedense
Sizin doğum kilolalarınız nasıldı? Haftadan haftaya gelişim değişebiliyor. Bakarsın bir sonraki gidişinde tam haftasında çıkar o yüzden iyi düşünelim iyi olsun

Kızlar hepinize günaydınlar, gününüz güzel geçsin hepiniziin.. ben bugüne hoş uyanmadım. 1 gece ilk defa kramp girdi bacağıma ağrısı hala var... (magnezyumu hep içmeme rağmen), 2 tartıldım gün itibaren 10 kilo almış bulunmaktayım ya Çok şükür bebişle ilgili bir sıkıntı yok tabi. Benimkiler katlanılır :)

Günaydın canım sanırım haftalar ilerledikçe sıkıntılarımız biraz daha artacak benimde dün sabahtan beri sağ bacak iç tarafında değişik bir acı var sinir çekilmesi gibi bende magnezyumu düzenli kullanıyorum ama içimizde insan büyütüyoruz ya sanırım normal 10 kilo çok değil kafana takma doğumdan sonra hemen gidiyormuş kilolar. Sen ve bebiş sağlıklı olun da

Benim şuan bir kısmı kasıktı bir tarafı göbek deliği yanında neresi kafası neresi ayağı anlayamıyorum ama cuma göreceğiiim
Hangi tarafta çok hareket varsa orası ayaklarının , benim hep sol tarafında hareket var ayakları solda başı sağda , sağ dada hareket oluyor ama daha az oda ellerini bazen hareket ettiriyor

Günaydın canım , Geçmiş olsun kramplar normal , bende dün tartıldım ve 12 kilo almışım şimdiye kadar

Günaydın kuzum kramp bende nerdeyse haftada iki kez yaşanıyor alıştım sanırım yanlız bu sabah uyanıp yürürken kasıklarımda ağrı vardı rahim büyüyor bebek baskı yapıyor ondan mı bilemedim

Günaydın, dün itibariyle benim beybi de kasıklarda dolanmaya başladı tekmeler direkt mesaneme geliyor sanki. Alışık olmadığımdan bi tedirgin olmuştum ama görüyorum ki herkes bu durumda. Bacak krampları bana 5.aydan itibaren giriyor magnezyum kullanmadım hiç ancak youtubedan hamileler için başlangıç düzeyinde pilates videosu buldum onu yapıyorum kramplar artık girmiyor :) bacak çalıştırıyor az biraz ve o kadar iyi geliyor ki tavsiye ederim resmen hamlamış bacaklarıma ilaç gibi geliyor. Tabii hamileliğinizde risk yoksa bu hareketler uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…