Ay hasta olunca çok üzülüyorum ben ya , dili yok anlatamıyor masum masum bakıyoremanet edebileceğiniz en güzel insanlarda. sizin için büyük şans
iki haftadır bizde kedimin sağlık problemleri için koşturuyoruz. Gündüz de evde bırakmak zorunda kalıyorum. Annem yeğenime bakıyor Sivas'ta. O burada olsa aklım evde kalmazdı.
Ben kendi dontoruma sordum 28+6 için bana uygun dedi
Ben 27+1 de oldum. Bebek bir hafta önde gidiyordu bugün ol dedi doktorum. Hastaneye neden yatılış yapılıyor onu anlayamadımGünaydinn. Kan uyuşmazligi ignesi yaptiranlar, tam olarak kaçta yaptirdiniz.. ilk mesai günü 3 temmuzda 28+6 olacağim, o gün hastaneye yatiş yapilip iğne yapacaklarmis, geç mi kalmis oluyorum.
Kendi ellerinde oluyor onu vuruyorlar. Gece kalmiyorsun çikis yapiyorlar anladigim kadariylaBen 27+1 de oldum. Bebek bir hafta önde gidiyordu bugün ol dedi doktorum. Hastaneye neden yatılış yapılıyor onu anlayamadım
Sitres yapma ama bi muayene olmanda fayda varKızlar ya bende de su gibi akıntı geliyor.. akıntı normal renk koku vs yok ama su gibi ıslanıyor bazen çamaşır. Sanırım akıntıdan ayrıca su akıyor. burda okumuştum amniyon sıvısı olabilir gibilerden.doktoruma yazdım da henüz cevap yok
kötü koku yoksa endişelenmeye gerek yok diye okumuştum. Stres yapmayınKızlar ya bende de su gibi akıntı geliyor.. akıntı normal renk koku vs yok ama su gibi ıslanıyor bazen çamaşır. Sanırım akıntıdan ayrıca su akıyor. burda okumuştum amniyon sıvısı olabilir gibilerden.doktoruma yazdım da henüz cevap yok
Allah korusun. Dr bakalım ne diyecek bu sırada kendini strese sokma.Kızlar ya bende de su gibi akıntı geliyor.. akıntı normal renk koku vs yok ama su gibi ıslanıyor bazen çamaşır. Sanırım akıntıdan ayrıca su akıyor. burda okumuştum amniyon sıvısı olabilir gibilerden.doktoruma yazdım da henüz cevap yok
Ben 27+1 de oldum. Bebek bir hafta önde gidiyordu bugün ol dedi doktorum. Hastaneye neden yatılış yapılıyor onu anlayamadım
Kendi ellerinde oluyor onu vuruyorlar. Gece kalmiyorsun çikis yapiyorlar anladigim kadariyla
Arastirma hastanesi bu bahsettigim. Eger yarin devlette yazdirabilirsem yatiş islemine de gerek kalmayacak, bu kez de eczaneden temini zormus, deneyecegim şansimiBizim hastanede böyle yapıyor ben 7.haftada vuruldum bana yatış yapcz aynı gün çıkış yapcaz 1 günlük kalış parası aldılar bide 1500 tl
Bu sefer iğneyi kendim alıp yaptırayım başka bi yerde diyorum bende boşuna oda parası alıyolar
Çok akıyorum? Bendede bu günler çok oluyor hatta külotumu gece yarısı bile kalkıp değiştiriyorum sürekli bi ıslaklık var çok kötüKızlar ya bende de su gibi akıntı geliyor.. akıntı normal renk koku vs yok ama su gibi ıslanıyor bazen çamaşır. Sanırım akıntıdan ayrıca su akıyor. burda okumuştum amniyon sıvısı olabilir gibilerden.doktoruma yazdım da henüz cevap yok
Kızlar belki hava almayan bölge olduğu için terliyorsunuz malum havalar çok sıcakÇok akıyorum? Bendede bu günler çok oluyor hatta külotumu gece yarısı bile kalkıp değiştiriyorum sürekli bi ıslaklık var çok kötühiç kuru kalmıyor
Ben o kadar alıştım ki o sıvıya :) hiç telaş yapmayın adeta altıma işemişim gibi bir his.. hele sıcaklar da başladığından beri ekstra arttı.Kızlar ya bende de su gibi akıntı geliyor.. akıntı normal renk koku vs yok ama su gibi ıslanıyor bazen çamaşır. Sanırım akıntıdan ayrıca su akıyor. burda okumuştum amniyon sıvısı olabilir gibilerden.doktoruma yazdım da henüz cevap yok
Çok sevindim canım inşallah hep böyle devam eder peki gerileme sebebini söyledimi şeker ve diyet sebebi ile miKızlar merhaba nasılsınız. Bende bugün kontrole gittim. Kan idrar ve ultrason . Şimdilik herşey iyi gözüküyor. Suyum fazlaydı. Gerilemiş. Normal dedi doktor şuan. 28+1 olduk. Suyu fazla olan kızlar isimlerinizi unuttum kusura bakmayın.Sonbahardagel
Bende şeker çıkmadı ama ona rağmen ben çok sıkı diyet uyguladım. Ekmek karbonhidrat tamamen çıkardım. Protein ağırlıklı beslendim. Korkumdan meyve bile tüketmedim diyebilirim. Şuan gayet iyi dedi suyuma.Çok sevindim canım inşallah hep böyle devam eder peki gerileme sebebini söyledimi şeker ve diyet sebebi ile mi
Çok sevindim canım inşallah hep böyle devam eder peki gerileme sebebini söyledimi şeker ve diyetKızlar merhaba nasılsınız. Bende bugün kontrole gittim. Kan idrar ve ultrason . Şimdilik herşey iyi gözüküyor. Suyum fazlaydı. Gerilemiş. Normal dedi doktor şuan. 28+1 olduk. Suyu fazla olan kızlar isimlerinizi unuttum kusura bakmayın.Sonbahardagel
Bende yarın kontrole gidicem bebek boy kilo ne dedi kuzum bakim ben diyetten ötürü kilo alamadım hiç bebek almışmıKızlar merhaba nasılsınız. Bende bugün kontrole gittim. Kan idrar ve ultrason . Şimdilik herşey iyi gözüküyor. Suyum fazlaydı. Gerilemiş. Normal dedi doktor şuan. 28+1 olduk. Suyu fazla olan kızlar isimlerinizi unuttum kusura bakmayın.Sonbahardagel
Senin adına çok sevindim canım benimBende şeker çıkmadı ama ona rağmen ben çok sıkı diyet uyguladım. Ekmek karbonhidrat tamamen çıkardım. Protein ağırlıklı beslendim. Korkumdan meyve bile tüketmedim diyebilirim. Şuan gayet iyi dedi suyuma.
Haftasıyla uyumlu dedi canım 1200 dedi . Boyunu söylemedi bende sormadim. Zaten önden gitmiyordu.Çok sevindim canım inşallah hep böyle devam eder peki gerileme sebebini söyledimi şeker ve diyet
Bende yarın kontrole gidicem bebek boy kilo ne dedi kuzum bakim ben diyetten ötürü kilo alamadım hiç bebek almışmı
Bende kilo verdim. Korktum bebek alamaz diye. Ama bebek normal dediHaftasıyla uyumlu dedi canım 1200 dedi . Boyunu söylemedi bende sormadim. Zaten önden gitmiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?