Bende kilo verdim. Korktum bebek alamaz diye. Ama bebek normal dedi @Sonbahardagel
Sitres yapma ama bi muayene olmanda fayda var
kötü koku yoksa endişelenmeye gerek yok diye okumuştum. Stres yapmayın
Allah korusun. Dr bakalım ne diyecek bu sırada kendini strese sokma.
Çok akıyorum? Bendede bu günler çok oluyor hatta külotumu gece yarısı bile kalkıp değiştiriyorum sürekli bi ıslaklık var çok kötühiç kuru kalmıyor
Kızlar belki hava almayan bölge olduğu için terliyorsunuz malum havalar çok sıcak
Ayy kızlar bilemedim ter midir diyeceğim ama ter gibi de değil. Altıma mı yapıyorum çaktırmdan acaba:) Dr dönmedi bakalımBen o kadar alıştım ki o sıvıya :) hiç telaş yapmayın adeta altıma işemişim gibi bir his.. hele sıcaklar da başladığından beri ekstra arttı.
Arastirma hastanesi bu bahsettigim. Eger yarin devlette yazdirabilirsem yatiş islemine de gerek kalmayacak, bu kez de eczaneden temini zormus, deneyecegim şansimi
Bazı günler benimde çok ıslak oluyor ama ben aksi bişey düşünmedim ter oldugunu düşünüyorum.amniyon sivimda bı sorun çıkmadı şimdiye kadar şükür . Birde içerden gelen bir sıvı vs olsa anlarsınız diye düşünüyorum .ter öyle değil amaAyy kızlar bilemedim ter midir diyeceğim ama ter gibi de değil. Altıma mı yapıyorum çaktırmdan acaba:) Dr dönmedi bakalım
Aynen öyle vallaBen o kadar alıştım ki o sıvıya :) hiç telaş yapmayın adeta altıma işemişim gibi bir his.. hele sıcaklar da başladığından beri ekstra arttı.
Aynen öyle canım bende öyle düşünüyorum yani sürekli bi ıslakKızlar belki hava almayan bölge olduğu için terliyorsunuz malum havalar çok sıcak
Çok şükür canım normale dönmüşKızlar merhaba nasılsınız. Bende bugün kontrole gittim. Kan idrar ve ultrason . Şimdilik herşey iyi gözüküyor. Suyum fazlaydı. Gerilemiş. Normal dedi doktor şuan. 28+1 olduk. Suyu fazla olan kızlar isimlerinizi unuttum kusura bakmayın.Sonbahardagel
Çok güzel ben bu gün tam günlüğü düşünüyordum başliyim şimdiden ve soğumadan sonra devam etmeye bir zamanlar yazardım sonra okuduğunda çok güzel oluyor
Progestan fitil kullanıyor musunuz? Fitil kullanıyorum bende de oluyor aynı şekilde ilk gebeliğimde de olmuştu bir sorun yaşamadım.Kızlar ya bende de su gibi akıntı geliyor.. akıntı normal renk koku vs yok ama su gibi ıslanıyor bazen çamaşır. Sanırım akıntıdan ayrıca su akıyor. burda okumuştum amniyon sıvısı olabilir gibilerden.doktoruma yazdım da henüz cevap yok
Külotun aşırı ıslakmıydı ? Yani su varmıydı külotun üstünde yoksa sadece çamaşırı yeni yıkamışda biraz kurumuş gibi bi ıslaklı mı vardı ? Eğer nemliyse külotun terdir diye düşünüyorum benim hep öyle bazen tabi su gibi akıntımda oluyorAyy kızlar bilemedim ter midir diyeceğim ama ter gibi de değil. Altıma mı yapıyorum çaktırmdan acaba:) Dr dönmedi bakalım
çok sevindim dua edin bizim de geriler inşallah. Benimki gerilemişti geri arttı o yüzden biraz üzgünümKızlar merhaba nasılsınız. Bende bugün kontrole gittim. Kan idrar ve ultrason . Şimdilik herşey iyi gözüküyor. Suyum fazlaydı. Gerilemiş. Normal dedi doktor şuan. 28+1 olduk. Suyu fazla olan kızlar isimlerinizi unuttum kusura bakmayın.Sonbahardagel
senin diyet bayağı işe yaramış çok sevindim ya da ilahi yardım mı diyelimKızlar bu ara iştahım kapandı gibi pek bişey yemiyorum sıcaklardan mı acaba sizde iştah durumu nasıl zaten diyetteyim porsiyonlar az ona ragmen bitiremiyorum
Başka bişey varsa bacaklarınızda mutlaka ıslaklık olur bu şekilde .Aynen öyle canım bende öyle düşünüyorum yani sürekli bi ıslakartık bu gün bol bişey giyip külotu çıkardım
Önemli olan haftasıyla uyumlu olması zaten benim şeker var suyu fazla doktor kesinlikle önden gitmesine karşı ama ekstra yaptığım diyetten ötürü gelişimi de geri kalırmı şüphesi vardı inşallah herşey yolunda gider bide kaçıncı haftadan sonra haftada 250 gram almaya başlıyorlar bilgin varmıHaftasıyla uyumlu dedi canım 1200 dedi . Boyunu söylemedi bende sormadim. Zaten önden gitmiyordu.
Çok güzel bir anı olucak hem siz hem çocuğunuz için
Tam bilmiyorum canım. Her bebek kendi genetiğine göre almaya başlıyor 24 haftadan sonrası. Senin önden mı gidiyordu.Önemli olan haftasıyla uyumlu olması zaten benim şeker var suyu fazla doktor kesinlikle önden gitmesine karşı ama ekstra yaptığım diyetten ötürü gelişimi de geri kalırmı şüphesi vardı inşallah herşey yolunda gider bide kaçıncı haftadan sonra haftada 250 gram almaya başlıyorlar bilgin varmı
Zaten hiç kilo almıyorum normalde çok çok hızlı kilo alan bi bünyem var ben almimde inşallah bebiş gelişir onun dışında haftada 250 gram almaya başlıyacaklar ya bebişler kaçıncı haftada oluyordu o zaman bizde hızla almaya başlarız belkisenin diyet bayağı işe yaramış çok sevindim ya da ilahi yardım mı diyelimcanım valla ben kahvaltıyı 9 gibi yapıyorum öğlene kadar bayılacak gibi oluyorum açlıktan beni zorluyor açıkçası ya iştah tam gaz devam
çok sevindim dua edin bizim de geriler inşallah. Benimki gerilemişti geri arttı o yüzden biraz üzgünüm
Yok su akmıyor çok şükür terliyor ve normal akıntıBaşka bişey varsa bacaklarınızda mutlaka ıslaklık olur bu şekilde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?