2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sitres yapma ama bi muayene olmanda fayda var

kötü koku yoksa endişelenmeye gerek yok diye okumuştum. Stres yapmayın

Allah korusun. Dr bakalım ne diyecek bu sırada kendini strese sokma.

Çok akıyorum? Bendede bu günler çok oluyor hatta külotumu gece yarısı bile kalkıp değiştiriyorum sürekli bi ıslaklık var çok kötü hiç kuru kalmıyor

Kızlar belki hava almayan bölge olduğu için terliyorsunuz malum havalar çok sıcak

Ben o kadar alıştım ki o sıvıya :) hiç telaş yapmayın adeta altıma işemişim gibi bir his.. hele sıcaklar da başladığından beri ekstra arttı.
Ayy kızlar bilemedim ter midir diyeceğim ama ter gibi de değil. Altıma mı yapıyorum çaktırmdan acaba:) Dr dönmedi bakalım

Bende devlete randevu alıp yaptırayım diyorum bu sefer ama evet ilacı bulmak zormuş bu ara ben olduğumda yoktu böyle birşey
Arastirma hastanesi bu bahsettigim. Eger yarin devlette yazdirabilirsem yatiş islemine de gerek kalmayacak, bu kez de eczaneden temini zormus, deneyecegim şansimi

Ayy kızlar bilemedim ter midir diyeceğim ama ter gibi de değil. Altıma mı yapıyorum çaktırmdan acaba:) Dr dönmedi bakalım
Bazı günler benimde çok ıslak oluyor ama ben aksi bişey düşünmedim ter oldugunu düşünüyorum.amniyon sivimda bı sorun çıkmadı şimdiye kadar şükür . Birde içerden gelen bir sıvı vs olsa anlarsınız diye düşünüyorum .ter öyle değil ama

Progestan fitil kullanıyor musunuz? Fitil kullanıyorum bende de oluyor aynı şekilde ilk gebeliğimde de olmuştu bir sorun yaşamadım.

Külotun aşırı ıslakmıydı ? Yani su varmıydı külotun üstünde yoksa sadece çamaşırı yeni yıkamışda biraz kurumuş gibi bi ıslaklı mı vardı ? Eğer nemliyse külotun terdir diye düşünüyorum benim hep öyle bazen tabi su gibi akıntımda oluyor

çok sevindim dua edin bizim de geriler inşallah. Benimki gerilemişti geri arttı o yüzden biraz üzgünüm

Kızlar bu ara iştahım kapandı gibi pek bişey yemiyorum sıcaklardan mı acaba sizde iştah durumu nasıl zaten diyetteyim porsiyonlar az ona ragmen bitiremiyorum
senin diyet bayağı işe yaramış çok sevindim ya da ilahi yardım mı diyelim canım valla ben kahvaltıyı 9 gibi yapıyorum öğlene kadar bayılacak gibi oluyorum açlıktan beni zorluyor açıkçası ya iştah tam gaz devam

Haftasıyla uyumlu dedi canım 1200 dedi . Boyunu söylemedi bende sormadim. Zaten önden gitmiyordu.
Önemli olan haftasıyla uyumlu olması zaten benim şeker var suyu fazla doktor kesinlikle önden gitmesine karşı ama ekstra yaptığım diyetten ötürü gelişimi de geri kalırmı şüphesi vardı inşallah herşey yolunda gider bide kaçıncı haftadan sonra haftada 250 gram almaya başlıyorlar bilgin varmı

Tam bilmiyorum canım. Her bebek kendi genetiğine göre almaya başlıyor 24 haftadan sonrası. Senin önden mı gidiyordu.

Zaten hiç kilo almıyorum normalde çok çok hızlı kilo alan bi bünyem var ben almimde inşallah bebiş gelişir onun dışında haftada 250 gram almaya başlıyacaklar ya bebişler kaçıncı haftada oluyordu o zaman bizde hızla almaya başlarız belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…