2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnşallah hemen geçer külot değiştirin ilişkiye girmeyin bol bol su için , günde 2 litre kadar hep dr’lar bol suyu öneriyor bilhassa enfeksiyon varsa

İnşallah hemen geçer külot değiştirin ilişkiye girmeyin bol bol su için , günde 2 litre kadar hep dr’lar bol suyu öneriyor bilhassa enfeksiyon varsa
Amiin, söylediklerinizi birebir yapıyorum. Hatta 3 litre su içiyorum. Ama öyle illet bişey ki rabbim kimseye yaşatmasın.

Kac kilo gldi bebis cnm

Külot vardı, üzerinde de ince tayt vardı elbise giydiğim için. Sonra baktım taytta baya avuç içi büyüklüğünde ıslaklık var rengi koyu o bölgenin. Baya belli oluyor ıslak yani. Nemli gibi değil.. geçen cuma gitmiştim doktora sıvı normal seviyede demişti. 2 hafta öncede böyle oluyordu doktora gittiğim günlerde olmamıştı o zaman sormayı untmuşum.

Al benden de o kadar bazen sabaha karşı lavaboya uyanıyorum kurt gibi acıkmış oluyorum. Tekrar uyuyabilmek için mideme yastık basıyorum

Canım bugün bende evde kalmadığı için günlük ped takamadan dışarı çıkmak durumunda kaldım. İş yerinde bir baktım akıntım külotumdan çıkmış pantolonu dahi ıslatmış, senin dediğin gibi avuç içi kadardı. Bu aylarda akıntı artıyor. Ama aklına çok takılıyorsa doktorunla konuşarak eczaneden ped alabilirsin amniyon sıvısı olup olmadığını belli eden renk değiştiren pedler satılıyor

almıştır ya merak etme
ayy bi de o var de mi bebiş haftada 250 alıyorsa kendimi düşünemiyorum

Dr’u bilgilendir ama panik yapma bişey değildir akıntıdır ama ihmal etme

Kuzum benim dr um küçük hafta gebelerdr sızıntı olur artık bebek büyüdüğü için eger bebeğin aminiyon sıvısı gelirse durmaz durmadan gelir dedi ama sen yine de bi kontrole git istersen o stres cok fena yaşayan bilir

Çok garip gerçekten. Ben eczaneden iğnemi aldım herhangi bir özelin aciline gittim iki dk da vurdular çıktım

AAa neler varmış :S Hiç duymamışım. Bana da akıntı gibi geliyor. Amniyon olsa bir devamlılık olur sonuçta. İşten eve gidince çamaşırımı değiştirdim uyuyana kadar takip ettim gelmedi öyle yüksek miktarda şükür. İçim bir tık rahatladı. Bugün memelekete gideceğiz de dün ondan telaş yaptım :) Ama akşam devamı gelmeyince daha rahatım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…