- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Yok kuzum benim hep günüyle uyumlu 28. Haftamda 1100 gram 35 cm tam 9 gün önce bakim yarın ne diyecek drTam bilmiyorum canım. Her bebek kendi genetiğine göre almaya başlıyor 24 haftadan sonrası. Senin önden mı gidiyordu.
Tam 28 de mı gittiniz. + Günü varmiydi. Gittiğinizde kaç artı kaç olcakYok kuzum benim hep günüyle uyumlu 28. Haftamda 1100 gram 35 cm tam 9 gün önce bakim yarın ne diyecek dr
Tam 28 de mı gittiniz. + Günü varmiydi. Gittiğinizde kaç artı kaç olca
İnşallah hemen geçerBenimde bugün kontrolüm vardı çok şükür enfeksiyonum hariç her şey yolunda. Bi geçmiyor akıntı enfeksiyonaynı sizler gibi sürekli ıslaklık oluyor ama renkli ve kokulu. Dua edin lütfen bu kez geçsin her ay fitil kullanıyorum
Amiin, söylediklerinizi birebir yapıyorum. Hatta 3 litre su içiyorum. Ama öyle illet bişey ki rabbim kimseye yaşatmasın.İnşallah hemen geçerkülot değiştirin ilişkiye girmeyin bol bol su için , günde 2 litre kadar hep dr’lar bol suyu öneriyor bilhassa enfeksiyon varsa
Kac kilo gldi bebis cnmKızlar merhaba nasılsınız. Bende bugün kontrole gittim. Kan idrar ve ultrason . Şimdilik herşey iyi gözüküyor. Suyum fazlaydı. Gerilemiş. Normal dedi doktor şuan. 28+1 olduk. Suyu fazla olan kızlar isimlerinizi unuttum kusura bakmayın.Sonbahardagel
Külot vardı, üzerinde de ince tayt vardı elbise giydiğim için. Sonra baktım taytta baya avuç içi büyüklüğünde ıslaklık var rengi koyu o bölgenin. Baya belli oluyor ıslak yani. Nemli gibi değil.. geçen cuma gitmiştim doktora sıvı normal seviyede demişti. 2 hafta öncede böyle oluyordu doktora gittiğim günlerde olmamıştı o zaman sormayı untmuşum.Külotun aşırı ıslakmıydı ? Yani su varmıydı külotun üstünde yoksa sadece çamaşırı yeni yıkamışda biraz kurumuş gibi bi ıslaklı mı vardı ? Eğer nemliyse külotun terdir diye düşünüyorum benim hep öyle bazen tabi su gibi akıntımda oluyor
Al benden de o kadar bazen sabaha karşı lavaboya uyanıyorum kurt gibi acıkmış oluyorum. Tekrar uyuyabilmek için mideme yastık basıyorumsenin diyet bayağı işe yaramış çok sevindim ya da ilahi yardım mı diyelimcanım valla ben kahvaltıyı 9 gibi yapıyorum öğlene kadar bayılacak gibi oluyorum açlıktan beni zorluyor açıkçası ya iştah tam gaz devam
Canım bugün bende evde kalmadığı için günlük ped takamadan dışarı çıkmak durumunda kaldım. İş yerinde bir baktım akıntım külotumdan çıkmış pantolonu dahi ıslatmış, senin dediğin gibi avuç içi kadardı. Bu aylarda akıntı artıyor. Ama aklına çok takılıyorsa doktorunla konuşarak eczaneden ped alabilirsin amniyon sıvısı olup olmadığını belli eden renk değiştiren pedler satılıyorKülot vardı, üzerinde de ince tayt vardı elbise giydiğim için. Sonra baktım taytta baya avuç içi büyüklüğünde ıslaklık var rengi koyu o bölgenin. Baya belli oluyor ıslak yani. Nemli gibi değil.. geçen cuma gitmiştim doktora sıvı normal seviyede demişti. 2 hafta öncede böyle oluyordu doktora gittiğim günlerde olmamıştı o zaman sormayı untmuşum.
İnşallahÇok güzel bir anı olucak hem siz hem çocuğunuz için
almıştır ya merak etmeZaten hiç kilo almıyorum normalde çok çok hızlı kilo alan bi bünyem var ben almimde inşallah bebiş gelişir onun dışında haftada 250 gram almaya başlıyacaklar ya bebişler kaçıncı haftada oluyordu o zaman bizde hızla almaya başlarız belki
bende öyleyim yaAl benden de o kadar bazen sabaha karşı lavaboya uyanıyorum kurt gibi acıkmış oluyorum. Tekrar uyuyabilmek için mideme yastık basıyorum
Canım inşallah hemen geçerAmiin, söylediklerinizi birebir yapıyorum. Hatta 3 litre su içiyorum. Ama öyle illet bişey ki rabbim kimseye yaşatmasın.
Dr’u bilgilendir ama panik yapma bişey değildir akıntıdır ama ihmal etmeKülot vardı, üzerinde de ince tayt vardı elbise giydiğim için. Sonra baktım taytta baya avuç içi büyüklüğünde ıslaklık var rengi koyu o bölgenin. Baya belli oluyor ıslak yani. Nemli gibi değil.. geçen cuma gitmiştim doktora sıvı normal seviyede demişti. 2 hafta öncede böyle oluyordu doktora gittiğim günlerde olmamıştı o zaman sormayı untmuşum.
Kuzum benim dr um küçük hafta gebelerdr sızıntı olur artık bebek büyüdüğü için eger bebeğin aminiyon sıvısı gelirse durmaz durmadan gelir dedi ama sen yine de bi kontrole git istersen o stres cok fena yaşayan bilirKızlar ya bende de su gibi akıntı geliyor.. akıntı normal renk koku vs yok ama su gibi ıslanıyor bazen çamaşır. Sanırım akıntıdan ayrıca su akıyor. burda okumuştum amniyon sıvısı olabilir gibilerden.doktoruma yazdım da henüz cevap yok
Çok garip gerçekten. Ben eczaneden iğnemi aldım herhangi bir özelin aciline gittim iki dk da vurdular çıktımBizim hastanede böyle yapıyor ben 7.haftada vuruldum bana yatış yapcz aynı gün çıkış yapcaz 1 günlük kalış parası aldılar bide 1500 tl
Bu sefer iğneyi kendim alıp yaptırayım başka bi yerde diyorum bende boşuna oda parası alıyolar
Sağol canım taşınmak gerçekten çok zormuş keyfi isteyen sakın böyle bir şeye kalkışmasın ben yandım siz yanmayın savaş alanının içindeyim ve nasıl çıkıcam bilmiyorumCanım kolay gelsin
Sağlıcakla gelsin canımBende sona doğruyorum.Hadi bakalım
AAa neler varmış :S Hiç duymamışım. Bana da akıntı gibi geliyor. Amniyon olsa bir devamlılık olur sonuçta. İşten eve gidince çamaşırımı değiştirdim uyuyana kadar takip ettim gelmedi öyle yüksek miktarda şükür. İçim bir tık rahatladı. Bugün memelekete gideceğiz de dün ondan telaş yaptım :) Ama akşam devamı gelmeyince daha rahatım şuanCanım bugün bende evde kalmadığı için günlük ped takamadan dışarı çıkmak durumunda kaldım. İş yerinde bir baktım akıntım külotumdan çıkmış pantolonu dahi ıslatmış, senin dediğin gibi avuç içi kadardı. Bu aylarda akıntı artıyor. Ama aklına çok takılıyorsa doktorunla konuşarak eczaneden ped alabilirsin amniyon sıvısı olup olmadığını belli eden renk değiştiren pedler satılıyor
Çok garip gerçekten. Ben eczaneden iğnemi aldım herhangi bir özelin aciline gittim iki dk da vurdular çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?