2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bu ara iştahım kapandı gibi pek bişey yemiyorum sıcaklardan mı acaba sizde iştah durumu nasıl zaten diyetteyim porsiyonlar az ona ragmen bitiremiyorum
Bende de oldu bu ara sıcaklar vurdu herhalde bir de ne yapsam ne yesem hiç karar veremiyorum her şeyden bıkmış gibiyim bir yumurta ve yoğurt düzenli yiyorum ceviz süt kefir falan bıktım sanırım bir an önce toparlarım inşallah bayram tatili iyi gelecek

Gerçekten bende öyleyim sürekli aynı şeyleri tüketmekten sıkılmış gibiyim verilen diyetin resmen yarısını. Zor tüketiyorum inşallah bebek bu durumdan etkilenmez zaten son bir aydır diyetten beri kilom stabil 8 kiloda kaldım

Ona çözümüm yok yap birşeyler işte bilirsin farklı ürünler var zararlı mı bilmiyorum, ama hormonlar çok değişiyor ya bende bı ara çok afedersin düşkün oldum geçti sonra
Ben ilk trimester da hiç istemedim , 2. Trimesterda cok istiyordum, 3 trimester da hiç aramıyorum sagolsun anlayışlı bir eşim var bisey de demiyor sanirim doğurup logusaligim gecene kadar bole gidicek

Kizlar ben30. Haftada olduğum için dr dan bayram icin uzun yol izni aldim 2 saatte bir mola vermeye dikkat edin dedi uzun yola gidecek olanların bilgisine
Sayfamızda en erken doğuracak olanlardan biri sensin kuzum baksana maşallah 30 haftalık olmuşsun doğumun tam olarak hangi tarihe geliyor benimde sezeryan iki hafta erken alsa 20 Ağustos gibi falan olur diye düşünüyorum. Bu arada hayırlı yolculuklar dinlene dinlene gidin

Ben kendi dontoruma sordum 28+6 için bana uygun dedi

Sezersen olacaklar , sezeryen izini geçirmek için cicalux diye bişey duydunuz mu ? Trendyolda gördüm internette yazdım ama hep Inglizce çıkıyor yeni bişey mi acaba , 5 tane yorum var trendyolda ve hepsi memnun

Kizlar ben30. Haftada olduğum için dr dan bayram icin uzun yol izni aldim 2 saatte bir mola vermeye dikkat edin dedi uzun yola gidecek olanların bilgisine
Bende yola gidiyorum bayram da. Normal şartlarda 12 saat sürüyor :) bakalım kaç saatte gideriz. Mola vermeyi unutmak imkansız gibi. Geçen hafta 120 km mesafede iki kere tuvalet molası verdim

Tuvalet eziyet edecek , bende sürekli tuvaletteyim ve tutamıyorum
ben birde her yerde tuvalete giren biri değildim. şimdide seçici davranmaya çalışıyorum. fakat bebişim izin vermiyor
geceleri mesela kalkmam lazım sıkıştırıyor yani baya baya, biraz daha uyuyayım diye kalkmıyorum (uyku sersemi kalkamıyorum) ne çişim olduğunu unutuyorum ne de uyuyabiliyorum. resmen kayıp zaman ya bir de kedim var. benim tuvalete kalkmamı kolluyor. pusu kurup arkamdan bacaklarıma falan atlıyor. ee uyku da gidiyor kalkınca

Amannn bu da ne dertliymiş be dediniz değil mi

Yok canım ya bende öyleyim , gece bin kere kalkıyorum yani bi saat bazen yarım saat ama alıştım yani ben çişimi tutamıyorum böbreklerim karnımın aşası ağrıyor , benimde köpeğim vardı ama bu süreçte ilgilenemediğim için anneme verdim

çok zor olmuştur ayrılmak

Canim benim 2 Eylül ama bizimki kiz olduğu için gününden önce de gelebilir agustos 15 den sonra her an bekliyoruz dedi dr benim normal doğum olacak eğer bir aksilik çıkmazsa o yuzden bizim bebis karar verecek ne zaman geleceğine

Evet ama annemde diye rahatım gelirken getiriyorlar bende giderken görüyorum babamla kardeşim Akşama kadar evde ilgileniyorlar mutlu , o yüzden rahatım
emanet edebileceğiniz en güzel insanlarda. sizin için büyük şans
iki haftadır bizde kedimin sağlık problemleri için koşturuyoruz. Gündüz de evde bırakmak zorunda kalıyorum. Annem yeğenime bakıyor Sivas'ta. O burada olsa aklım evde kalmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…