- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
hem sıcaklar etkilemiştir, hem de diyetten dolayı az yemeye alıştınız benceKızlar bu ara iştahım kapandı gibi pek bişey yemiyorum sıcaklardan mı acaba sizde iştah durumu nasıl zaten diyetteyim porsiyonlar az ona ragmen bitiremiyorum
Canım hem sıcak hemde diyet menüler sanki daha doyurucu ve az kalorili oluyor ondanKızlar bu ara iştahım kapandı gibi pek bişey yemiyorum sıcaklardan mı acaba sizde iştah durumu nasıl zaten diyetteyim porsiyonlar az ona ragmen bitiremiyorum
Kızlar bu ara iştahım kapandı gibi pek bişey yemiyorum sıcaklardan mı acaba sizde iştah durumu nasıl zaten diyetteyim porsiyonlar az ona ragmen bitiremiyorum
Bende de oldu bu ara sıcaklar vurdu herhalde bir de ne yapsam ne yesem hiç karar veremiyorum her şeyden bıkmış gibiyim bir yumurta ve yoğurt düzenli yiyorum ceviz süt kefir falan bıktım sanırım bir an önce toparlarım inşallah bayram tatili iyi gelecekKızlar bu ara iştahım kapandı gibi pek bişey yemiyorum sıcaklardan mı acaba sizde iştah durumu nasıl zaten diyetteyim porsiyonlar az ona ragmen bitiremiyorum
Gerçekten bende öyleyim sürekli aynı şeyleri tüketmekten sıkılmış gibiyim verilen diyetin resmen yarısını. Zor tüketiyorum inşallah bebek bu durumdan etkilenmez zaten son bir aydır diyetten beri kilom stabil 8 kiloda kaldımBende de oldu bu ara sıcaklar vurdu herhalde bir de ne yapsam ne yesem hiç karar veremiyorum her şeyden bıkmış gibiyim bir yumurta ve yoğurt düzenli yiyorum ceviz süt kefir falan bıktım sanırım bir an önce toparlarım inşallah bayram tatili iyi gelecek
Ben ilk trimester da hiç istemedim , 2. Trimesterda cok istiyordum, 3 trimester da hiç aramıyorumOna çözümüm yok yap birşeyler işte bilirsin farklı ürünler varzararlı mı bilmiyorum, ama hormonlar çok değişiyor ya bende bı ara çok afedersin düşkün oldum geçti sonra
Sayfamızda en erken doğuracak olanlardan biri sensin kuzum baksana maşallah 30 haftalık olmuşsun doğumun tam olarak hangi tarihe geliyor benimde sezeryan iki hafta erken alsa 20 Ağustos gibi falan olur diye düşünüyorum. Bu arada hayırlı yolculuklar dinlene dinlene gidinKizlar ben30. Haftada olduğum için dr dan bayram icin uzun yol izni aldim 2 saatte bir mola vermeye dikkat edin dedi uzun yola gidecek olanların bilgisine
Ben kendi dontoruma sordum 28+6 için bana uygun dediBunu bende merak ediyorum ya cmt randevum var 27+1 olucm kan alıp önce kan uyuşmzlığı bakcaktı doktor sonuç çıkmadan yaparmı iğneyi bilemedim
Arayada bayram tatili gircek sonrasında 28+3 olucm bende mesai başladığında bakalım sorcam bende cmt
Bende yola gidiyorum bayram da. Normal şartlarda 12 saat sürüyor :) bakalım kaç saatte gideriz. Mola vermeyi unutmak imkansız gibi. Geçen hafta 120 km mesafede iki kere tuvalet molası verdimKizlar ben30. Haftada olduğum için dr dan bayram icin uzun yol izni aldim 2 saatte bir mola vermeye dikkat edin dedi uzun yola gidecek olanların bilgisine
Tuvalet eziyet edecek , bende sürekli tuvaletteyim ve tutamıyorumBende yola gidiyorum bayram da. Normal şartlarda 12 saat sürüyor :) bakalım kaç saatte gideriz. Mola vermeyi unutmak imkansız gibi. Geçen hafta 120 km mesafede iki kere tuvalet molası verdim
Tesekkur ederim inşallah bu arada serklajlıyım var mı benim gibilerMerhabalar sizi ekledim tabloya hayırlısıyla kucağınıza alın bebişinizi inş.
ben birde her yerde tuvalete giren biri değildim. şimdide seçici davranmaya çalışıyorum. fakat bebişim izin vermiyorTuvalet eziyet edecek , bende sürekli tuvaletteyim ve tutamıyorum
Yok canım ya bende öyleyim , gece bin kere kalkıyorumben birde her yerde tuvalete giren biri değildim. şimdide seçici davranmaya çalışıyorum. fakat bebişim izin vermiyor
geceleri mesela kalkmam lazım sıkıştırıyor yani baya baya, biraz daha uyuyayım diye kalkmıyorum (uyku sersemi kalkamıyorum) ne çişim olduğunu unutuyorum ne de uyuyabiliyorum. resmen kayıp zaman yabir de kedim var. benim tuvalete kalkmamı kolluyor. pusu kurup arkamdan bacaklarıma falan atlıyor. ee uyku da gidiyor kalkınca
Amannn bu da ne dertliymiş be dediniz değil mi
çok zor olmuştur ayrılmakYok canım ya bende öyleyim , gece bin kere kalkıyorumyani bi saat bazen yarım saat ama alıştım yani ben çişimi tutamıyorum böbreklerim karnımın aşası ağrıyor , benimde köpeğim vardı ama bu süreçte ilgilenemediğim için anneme verdim
Evet ama annemde diye rahatım gelirken getiriyorlar bende giderken görüyorumçok zor olmuştur ayrılmak
Canim benim 2 Eylül ama bizimki kiz olduğu için gününden önce de gelebilir agustos 15 den sonra her an bekliyoruz dedi dr benim normal doğum olacak eğer bir aksilik çıkmazsa o yuzden bizim bebis karar verecek ne zaman geleceğineSayfamızda en erken doğuracak olanlardan biri sensin kuzum baksana maşallah 30 haftalık olmuşsun doğumun tam olarak hangi tarihe geliyor benimde sezeryan iki hafta erken alsa 20 Ağustos gibi falan olur diye düşünüyorum. Bu arada hayırlı yolculuklar dinlene dinlene gidin
emanet edebileceğiniz en güzel insanlarda. sizin için büyük şansEvet ama annemde diye rahatım gelirken getiriyorlar bende giderken görüyorumbabamla kardeşim Akşama kadar evde ilgileniyorlar mutlu , o yüzden rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?