2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım kolay gelsin

Tabiki ne kadar yardımcı olsalar da oraya mi koyayım buraya mi o nereye derken ayakta kaldım baya yoruldum 15 gun iznim var zaten dinlerim insallah. Allahim boyle tatlı yorgunluklar versin .Cok teşekkür ediyorum
Rica ederim canım benim aminn

Yarın doktora gidiyorum inşallah teyzoşlar oğlumu göreyim özledim, çok stresli kötü günler geçirdim umarım oğlum iyidir.. güzel dualarınızı beklerim , sıkıntılarım geçsin inşallah şeker testini bı soracağim yaparlar mı bilmiyorum.

Ona çözümüm yok yap birşeyler işte bilirsin farklı ürünler var zararlı mı bilmiyorum, ama hormonlar çok değişiyor ya bende bı ara çok afedersin düşkün oldum geçti sonra
Doğumdan sonra eski haline döneceğimi umut ediyorum gerek yok ilaclara

Günaydın kızlar,
Bugün 29+0 olduk. Her hafta zaman nasıl geçiyor diyorum inanamıyorum.
Bayramdan sonraki ilk 2 haftada uçuş yapmam lazım. Doğumu annemin yanında gerçekleştirmek için. 2 ayrı doktora gideceğim. Bakalım inşallah sorun çıkmaz. Dün evde iş yaptım bile denemez ama akşam olduğunda ilk kez hafiften ayaklarım şişmişti çorapları çıkarınca gördüm. Uçak sorun olursa yanarım.

Günaydın canım benim su gibi geçsin Bu günler bebişlerimizii kucağımıza alalım inşallah mıkır mıkır emzirelim kokusunu içimize çekelim

Yaş 31ilk çocuğum olacak inşallah.son adet tarihinim 19 Aralık.25 Eylül gösteriyor tahmini doğum günümü.oğlumun adı Yusuf yağız olacak inşallah.adanada yaşıyorum.umsrım doğru yere yazmışımdır

Günaydinn. Kan uyuşmazligi ignesi yaptiranlar, tam olarak kaçta yaptirdiniz.. ilk mesai günü 3 temmuzda 28+6 olacağim, o gün hastaneye yatiş yapilip iğne yapacaklarmis, geç mi kalmis oluyorum.

Kızlar aranızda ecopirin ya da aspirin kullanan var mı? 32. Haftaya kadar kullanmalısın diye iki doktor önerdi. Bu akşam itibariyle kullanmaya başlayacağım.
Merhaba ben Bgb sadece ecoprin 150 başladım 12 haftalik Kaybım old için önlem amaçlı sabahları içiyorum kan pıhtılaşması mı var sizde bende tok ama önlem amaçlı dediler

Kalsiyum nede varki
Bı sonraki muayene de başka ilaç istiycem
Magni vita 4 diye bir hap vermişti bana. Suyla çok zor yutuluyor ben 8 e falan bölerek içiyordum. O çok iyi gelmişti kramplara. Günde 4 porsiyon seklinde kalsiyum tüket dedi. Sut,yogurt ayran,cacık kefir mutlaka günde 4 porsiyon bunlardan biri dedi.

Bunu bende merak ediyorum ya cmt randevum var 27+1 olucm kan alıp önce kan uyuşmzlığı bakcaktı doktor sonuç çıkmadan yaparmı iğneyi bilemedim
Arayada bayram tatili gircek sonrasında 28+3 olucm bende mesai başladığında bakalım sorcam bende cmt
Günaydinn. Kan uyuşmazligi ignesi yaptiranlar, tam olarak kaçta yaptirdiniz.. ilk mesai günü 3 temmuzda 28+6 olacağim, o gün hastaneye yatiş yapilip iğne yapacaklarmis, geç mi kalmis oluyorum.

Merhabalar sizi ekledim tabloya hayırlısıyla kucağınıza alın bebişinizi inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…