- 26 Aralık 2022
- 21
- 16
- 3
- 31
Merhaba nasıl bulabilirim düşünüyorum aslında bugün hamile olduğumu öğrendim daha kan testi vermedim hamilelik yokken mi yapılıyor sigorta bilginiz varsa paylaşır mısınız veya link paylaşırsanızMerhaba, doğum teminatlı veya normal sağlık sigortası düşünürseniz Anadolu sigortanin %50 indirim kampanyası var 24-35yas aralığına. Ben yaptircaktim fakat 1yasla kaçırdım ilgilenen arkadaşlara duyurulur
çok geçmiş olsun benim şiddetli öksürüğüm var girpten kalan ve 2 haftadır sürüyor. Geceleri uyutmuyor. Hiç bir şey de kullanamıyorum. Hatta bugün eczacıya sordum kozalak şurubu, baby vicks kullanayım mı diye ilk 3 ay hiçbir şey önermiyoruz dediİnşallah kuzucum valla soğuk da almışım öksürme fazla falan diyorlar gerçekten zararı oluyor mu oksurmenin bebise bitski çayı da içemiyorum ballı süt ile limonlu ılık su içtim onların üstüne iyi oldum kız biraz
Normal bat 6 gün kala 99 du HCG degerimMerhabalaaaaarBen de bata 4 gün kala 120 ile öğrendim. Değer normal dimi
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerler inşallah.Merhaba kızlar bende daha 30 dk önce hamile oldugumu öğrendim 16 aylık bebeğim var
Geçen ay 9 gün gecikmeli kimyasal gebelik yaşadım beta hcg 250 den düşüş olmaya başladı 22 kasımda regl oldum 12 gün sürdü sonra düzensiz bir ilişki oldu 1 2 kere korunmama durumu oldu ama bu süreçte bebeğim küçük bir ev kazası geçirdi röntgen çektirirken yanında bulundum bilmeden lazer epilasyon yaptırdım of kızlar ne yapacağım ben beynimde bir sürü şey döndü şu 30 dk da böyle şeyler yaşayan duyan var mı
Ay çok güzel artmış darısı bana. Herkes hemen sevinme dedi moralim bozuldu
Kuzum korkma Rabbim verecekse o bebeğin doğmasını hiçbir şey engelleyemez. HCG değerin iyi çıkmış zaten sanırım bebis rahme tutunali baya olmuş. Korkma. Benim yaşım 37 ailemde ne pko ne düşük yapan ne dış gebelik olan ne kan pıhtılaşmasi ne kan uyuşmazlığı hiç bişey yok bu gibi şeyler sende ve ailendeki kadınlarda yoksa Allah'ın izniyle bişey olmazAy çok güzel artmış darısı bana. Herkes hemen sevinme dedi moralim bozuldu
Benim ailemde de yok çok şükür. Ben 10 yıl önce kist ameliyatı olmuştum o hamile kalmamı engeller mi dedim ama sıkıntı olmadı neysekiKuzum korkma Rabbim verecekse o bebeğin doğmasını hiçbir şey engelleyemez. HCG değerin iyi çıkmış zaten sanırım bebis rahme tutunali baya olmuş. Korkma. Benim yaşım 37 ailemde ne pko ne düşük yapan ne dış gebelik olan ne kan pıhtılaşmasi ne kan uyuşmazlığı hiç bişey yok bu gibi şeyler sende ve ailendeki kadınlarda yoksa Allah'ın izniyle bişey olmaz
Bebeğim 15 aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrenmiştim ve hamile olduğumu bilmeden oğlumun eli içi röntgen odasına girdim. Sonrasında dr a danıştığımda sağlıksızsa düşer demişti çok şükür çok zeki bir kızım var siz de içimizi ferah tutunMerhaba kızlar bende daha 30 dk önce hamile oldugumu öğrendim 16 aylık bebeğim var
Geçen ay 9 gün gecikmeli kimyasal gebelik yaşadım beta hcg 250 den düşüş olmaya başladı 22 kasımda regl oldum 12 gün sürdü sonra düzensiz bir ilişki oldu 1 2 kere korunmama durumu oldu ama bu süreçte bebeğim küçük bir ev kazası geçirdi röntgen çektirirken yanında bulundum bilmeden lazer epilasyon yaptırdım of kızlar ne yapacağım ben beynimde bir sürü şey döndü şu 30 dk da böyle şeyler yaşayan duyan var mı
Aynı şeyleri yaşamışız canım inşallah sağlıklıdırBebeğim 15 aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrenmiştim ve hamile olduğumu bilmeden oğlumun eli içi röntgen odasına girdim. Sonrasında dr a danıştığımda sağlıksızsa düşer demişti çok şükür çok zeki bir kızım var siz de içimizi ferah tutun
İnşallah gönlünü ferah tut, dünyaya gelecek bebek her türlü annesine tutunurAynı şeyleri yaşamışız canım inşallah sağlıklıdırbugün kan vereceğim bakalım çok ta istemiyorum geçen kimyasal yaşadıktan sonra ama mecbur bu kan olayı
Daha önceki haftalarda yaşamış mıydınız5.haftada lekelenme yaşayan tek benmiyim
Bende 2. Testimi yarın yaptırcam inşallah benimki de artış göstermiştir. Çok sevindim adınıza..Merhabalar ben de eylül annelerinden oldum :))))bat 5 gün varken beta hcg 180 ile ögrendim 2 gün sonra hcg 370 çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?