2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Masallah magnezyum kramplar icin veriyor sanıyordum ben de geçen bir arkadaşım söyledi kasılmalar için falan da etki ediyormuş. Su çok iyi oranda olmus. Insallah güzel devam eder

Bence profesyonel fotoğraf makinesi varsa tanıdığinda o ceksin zaten pozlar hep aynı ben hamile çekimini bile öyle yapicam canim cok pahali

Çok güzel canım güle güle kullan , ben bi atölye rakundan sipariş verdim ama bilmiyorum ya nakışlıyı hastaneden çıkarken mi kullansam ? Yoksa ilk doğdu an mı ?
Foto çekiminde kullan bence.
Evet çok saçma bi fiyat başkalarınıda arayıp öyle kararlaştır.
Bizde minnoş kızını öptük Annesini bugün mutlu etmiş maşallah hep böyle sağlıkla devam etsin.

Çok güzel canım güle güle kullan , ben bi atölye rakundan sipariş verdim ama bilmiyorum ya nakışlıyı hastaneden çıkarken mi kullansam ? Yoksa ilk doğdu an mı ?
İlk doğduğu an düz beyaz tercih et diyorlar genelde bana
Çünkü kan lekesi murakkep lekesi vs oluyor Muş

Çok şükür canım

Aynen ya öyle yapmam gerekiyor ama burda genelde öyle fotoğraf çekimi daha bu normal bi yer, bakalım bir kaç tane daha bulup yazıcam

İlk doğduğu an düz beyaz tercih et diyorlar genelde bana
Çünkü kan lekesi murakkep lekesi vs oluyor Muş
O zaman acaba nakışlıları sonra mı giydirsem ? Sadece 1 tane hastane çıkışı 10 lü aldım geri kalan bide nakışlı var başka set yok normal alt üst aldım

Bence profesyonel fotoğraf makinesi varsa tanıdığinda o ceksin zaten pozlar hep aynı ben hamile çekimini bile öyle yapicam canim cok pahali
Ya işte kimse yok etrafımda makinesi olan , olsa kesin öyle yapardım , güzel videolar fotoğraflar istiyorum hastneden bebekten bakalım biri çeke bilirse düzgün çeksin yoksa uygun bi yer bulmaya çalışıcam artık

Hadi gözün aydın canım bak o kilo almaya devam etmiş ben alamadım o ne yaptı diye düşünüyordun maşallah size

Çok sevindim canım senin adına. Kilosu falanda çok güzel. Zayıf kalmamış. Kafana takacak bişey kalmadı çok şükür

Güzel Haberler almana sevindim gözün aydın
En son bende 25+0 da gittiğimde baş aşağıda ayaklar yukarda idi ama hissettiğim bölge yine değişti bu sefer göbek altında çok hissediyorum sanırım yine döndü bebiş . pozisyon değiştiriyor

Çok sevindim canım diyet ve yürüyüş işe yaramış çok şükür

ayy insan daha ne ister ki

O zaman acaba nakışlıları sonra mı giydirsem ? Sadece 1 tane hastane çıkışı 10 lü aldım geri kalan bide nakışlı var başka set yok normal alt üst aldım
ilk doğduğu zaman giydirdiklerini yarım saat 40 dk sonra değiştirin diyorlar. Nemli oluyor o kıyafetler. minnoş tabi ıslak yerden geliyor. odaya çıktı siz geldiniz ilk temas derken zaten bu süre dolmuş oluyor. fotoğraf çekimi için kullanmak istediğiniz kıyafetleri sonraya saklayın derim ben.

Aynen oda var

10’lu setten mesela alt üst takım olanı hemşireye verin, sonra eğer değişmek gerekirse bile yine 10’lu setten tulumu giydirirsiniz ben o şekilde yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…