Ben ere baby ateş ölçerinş aldım koltuk altı , ama eğer memnun kalmazsam sonra tekrar başka bişey alırım bilemiyorumKızlar ateş ölçer daha almadım. Nasıl bir şey tercih edeceksiniz veya aldıysanız hangisini aldınız?
Ben braun aldım canım kulaktan ölçerKızlar ateş ölçer daha almadım. Nasıl bir şey tercih edeceksiniz veya aldıysanız hangisini aldınız?
Canım wee baby yazacaktım , ama direct nexus’a baktım çok güzelmiş wee baby çok uygundu ama işe yararlığını bilmem
Ben de ikizim. Arada ki boy ve kilo farkı hep olacak. Bi birimiz atağa geçerdik sonra diğerimiz. Aramızda 1 2 cm fark hep oldu. Annem geçenlerde doğumumuzdan sonra doktor kontrolü belgelerini çıkarttı. İlk aylarda ben hep birazcık daha önde gitmişim. Tek yumurta ikiziyiz bu aradaBugün 27+3 te doktorumuzda kontrol vardi. Oğullarim çok şükür iyiler, kilolari haftalariyla uyumlu, aralarinda 70 gr fark var, çift yumurta ikizlerinde sikinti olmuyormus kg boy farki ki zaten az bi farklari var. Doktor sularini ölçtü birine 21 dedi birine 15.. ama bu ne ölçüsü ben anlamadim, bilen var mi??
Üç hafta önce nst benzeri alet takilmisti bugünde togg mu ne adinj bilmedigim bi cihaza soktu, elime bi buton verildi, bebeklerin hareketini hissettiginde bas dediler.. şükür onda da bi sikinti çikmadi. ..
Boylari haftalarina göre kisa geldi bana. Biri 35-36 cm geldiler. Üç hafta önceye kiyasla iki ya da üç cm uzamişlar, bu konuda fikriniz var mi merak ettim.
Ben jumper marka alından temassız ateş ölçer aldım trendyolda şuan 280 lira gibi bi fiyatı var ama hepsiburada da 220 liraya daha uygun sipariş verdim bende bakalımKızlar ateş ölçer daha almadım. Nasıl bir şey tercih edeceksiniz veya aldıysanız hangisini aldınız?
Çok iyi ya annenizin bunlari saklamasiBen de ikizim. Arada ki boy ve kilo farkı hep olacak. Bi birimiz atağa geçerdik sonra diğerimiz. Aramızda 1 2 cm fark hep oldu. Annem geçenlerde doğumumuzdan sonra doktor kontrolü belgelerini çıkarttı. İlk aylarda ben hep birazcık daha önde gitmişim. Tek yumurta ikiziyiz bu arada
Bildiğim kısmına kadar yorumladım sanırımÇok iyi ya annenizin bunlari saklamasi
Ben aralarinda ki farka takilmadim. Haftalarina göre boylarini kisa buldum, birde üç haftada 2 cm kadar uzamalarini az buldum
Dr haftasına göre uyumlu dediyse tamamdır ya merak etme , bide belki boyu geçen haftalarda uzun söylemişler sana , bana 22 haftada boy 30cm dediler ama çok demişlerÇok iyi ya annenizin bunlari saklamasi
Ben aralarinda ki farka takilmadim. Haftalarina göre boylarini kisa buldum, birde üç haftada 2 cm kadar uzamalarini az buldum
Bildiğim kısmına kadar yorumladım sanırım
İkiz annelerine karşı ayrı hassasiyetim var
Doktorumuz herşeylerine en ince ayrintisiyla bakiyor, beni geçistirmemistir.Dr haftasına göre uyumlu dediyse tamamdır ya merak etme , bide belki boyu geçen haftalarda uzun söylemişler sana , bana 22 haftada boy 30cm dediler ama çok demişlerdaha azmış meğerse sallamışlar yani ben sorunca
Bir milim eksik ölçse ultrasonda 7 ile carpildigi için dunya fark oluyor o yüzden lütfen kafanıza takmayın. Bunlar tahmini seyler zaten usgde doğum öncesi bakıyorlar 3 kilo bebek doguyor 2bucuk veya 3bucuk.Bugün 27+3 te doktorumuzda kontrol vardi. Oğullarim çok şükür iyiler, kilolari haftalariyla uyumlu, aralarinda 70 gr fark var, çift yumurta ikizlerinde sikinti olmuyormus kg boy farki ki zaten az bi farklari var. Doktor sularini ölçtü birine 21 dedi birine 15.. ama bu ne ölçüsü ben anlamadim, bilen var mi??
Üç hafta önce nst benzeri alet takilmisti bugünde togg mu ne adinj bilmedigim bi cihaza soktu, elime bi buton verildi, bebeklerin hareketini hissettiginde bas dediler.. şükür onda da bi sikinti çikmadi. ..
Boylari haftalarina göre kisa geldi bana. Biri 35-36 cm geldiler. Üç hafta önceye kiyasla iki ya da üç cm uzamişlar, bu konuda fikriniz var mi merak ettim.
Bir milim eksik ölçse ultrasonda 7 ile carpildigi için dunya fark oluyor o yüzden lütfen kafanıza takmayın. Bunlar tahmini seyler zaten usgde doğum öncesi bakıyorlar 3 kilo bebek doguyor 2bucuk veya 3bucuk.
hiçbir doktor sorun varken yok demez o yüzden doktorunuza güvenin ve de biz bir bebeyle basa cikamazken iki tanesine yetebildiginiz icin kendinizin kıymetini bilin
Amniyon sıvısı bebegin artık cisini de yaptığı beslendiği aynı zamanda içinde oldugu su. Normalde gram olarak da söylenir degeri başka ama sanırım yükseklik olarak söylemiş haftasına bağlı olarak 5 ile 25 arasında olur. Bu haftalardan sonra muhtemelen azalacak ama bu da takılacağınız bir sey degil. Benim doktorum suyun yeterli dedi miktarını bilmiyorum bile onu da ben düşünmeyeyimTeşekkür ederim.. bebeklerin suyu ile ilgili yorum yaparken dedigi 15 ve 21 sayilari hakkinda yorumunuz var mi, genelde burda ml ölçüsü paylasilmisti
İki gündür davul gibiydimgerim gerim gerildim nefes almak bile zordu sanırım yorulunca mı oluyor bilemedim, bugün de sağ kasıkta hafif ağrı var hergün birşeyler oluyor vucudumuzda
Canım benim dualarım seninle inşallah güzel haberlerini alıcaz en kısa zamanda sen güzel gönlünü ferah tutCanım yazdıklarını okuyunca çok ama çok sevindim gerçekten sağlıkla gelsin inşallah güzel kızın. Senin bu haberinden sonra grupta suyu fazla olan bir ben kaldım sanırım bana dua edin nolurumarım 28. Hafta kontrolümde ben de iyi haberler alırım
Çok sevindim canım benimSelam canım kızlar ben geldim
Size güzel haberlerle geldim çok şükür
Bugün kontrolüm vardı 28+4üm bebiş 28+3 çıktı haftasına göre uyumlu ölçüleri dedi.
Demekki diyet ve egzersiz le diyabeti kontrol altına almışız dedi.
9 gün önce gittiğimde suyum 1700 ml ölçülmüştü bugün hamd olsun 1300 e düşmüş ve bu benim için sevindirici bir haber
Kilomuz 1230 gram boyumuz 38cm
Başımız aşağıya inmiş ayaklar yukarda ama yüzünü göstermedi bu defa halbuki abimizle gitmiştik görmek için nasip başka zamana
Bide çok fazla çatı ağrım olduğunu vajinamda ağrı olduğunu söyledim onun için ekstra ilave magnezyum verdi suda eritilip içilen
Bizden bugünlük bu kadar teyzelerimiz çok şükür güzel bir gün oldu
Suyu yüksek arkadaşlarım hiç sitres sıkıntı yapmayın lütfen sadece diyet ve yürüyüş yapın allahın izniyle düzelir. Hepinizi çok çok öpüyoruz kızımla
Tamam canım bende baktım era baby yok dedim satılmıyor herhalde buradaCanım wee baby yazacaktım , ama direct nexus’a baktım çok güzelmiş wee baby çok uygundu ama işe yararlığını bilmem
Teşekkür ederim bu tipede bakıyordumBen jumper marka alından temassız ateş ölçer aldım trendyolda şuan 280 lira gibi bi fiyatı var ama hepsiburada da 220 liraya daha uygun sipariş verdim bende bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?