2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bugün 27+3 te doktorumuzda kontrol vardi. Oğullarim çok şükür iyiler, kilolari haftalariyla uyumlu, aralarinda 70 gr fark var, çift yumurta ikizlerinde sikinti olmuyormus kg boy farki ki zaten az bi farklari var. Doktor sularini ölçtü birine 21 dedi birine 15.. ama bu ne ölçüsü ben anlamadim, bilen var mi??
Üç hafta önce nst benzeri alet takilmisti bugünde togg mu ne adinj bilmedigim bi cihaza soktu, elime bi buton verildi, bebeklerin hareketini hissettiginde bas dediler.. şükür onda da bi sikinti çikmadi. ..
Boylari haftalarina göre kisa geldi bana. Biri 35-36 cm geldiler. Üç hafta önceye kiyasla iki ya da üç cm uzamişlar, bu konuda fikriniz var mi merak ettim.

Ben de ikizim. Arada ki boy ve kilo farkı hep olacak. Bi birimiz atağa geçerdik sonra diğerimiz. Aramızda 1 2 cm fark hep oldu. Annem geçenlerde doğumumuzdan sonra doktor kontrolü belgelerini çıkarttı. İlk aylarda ben hep birazcık daha önde gitmişim. Tek yumurta ikiziyiz bu arada

Eklentiler

• 9f12c386-6554-4ba7-b0c7-3ac61e9520f3.webp
    77,1 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar ateş ölçer daha almadım. Nasıl bir şey tercih edeceksiniz veya aldıysanız hangisini aldınız?
Ben jumper marka alından temassız ateş ölçer aldım trendyolda şuan 280 lira gibi bi fiyatı var ama hepsiburada da 220 liraya daha uygun sipariş verdim bende bakalım

Çok iyi ya annenizin bunlari saklamasi
Ben aralarinda ki farka takilmadim. Haftalarina göre boylarini kisa buldum, birde üç haftada 2 cm kadar uzamalarini az buldum

Çok iyi ya annenizin bunlari saklamasi
Ben aralarinda ki farka takilmadim. Haftalarina göre boylarini kisa buldum, birde üç haftada 2 cm kadar uzamalarini az buldum
Dr haftasına göre uyumlu dediyse tamamdır ya merak etme , bide belki boyu geçen haftalarda uzun söylemişler sana , bana 22 haftada boy 30cm dediler ama çok demişler daha azmış meğerse sallamışlar yani ben sorunca

Bildiğim kısmına kadar yorumladım sanırım
İkiz annelerine karşı ayrı hassasiyetim var

Doktorumuz herşeylerine en ince ayrintisiyla bakiyor, beni geçistirmemistir.
Çok şükür uyumlu dedi, takilmamam lazim galiba.
Şeker hastasiyim, en çok oğularimi etkilememesine seviniyorum. Günlerinden üç gün büyük çikiyorlarmis, bu istenen bi seydi

Bir milim eksik ölçse ultrasonda 7 ile carpildigi için dunya fark oluyor o yüzden lütfen kafanıza takmayın. Bunlar tahmini seyler zaten usgde doğum öncesi bakıyorlar 3 kilo bebek doguyor 2bucuk veya 3bucuk.
hiçbir doktor sorun varken yok demez o yüzden doktorunuza güvenin ve de biz bir bebeyle basa cikamazken iki tanesine yetebildiginiz icin kendinizin kıymetini bilin

Teşekkür ederim.. bebeklerin suyu ile ilgili yorum yaparken dedigi 15 ve 21 sayilari hakkinda yorumunuz var mi, genelde burda ml ölçüsü paylasilmisti

Teşekkür ederim.. bebeklerin suyu ile ilgili yorum yaparken dedigi 15 ve 21 sayilari hakkinda yorumunuz var mi, genelde burda ml ölçüsü paylasilmisti
Amniyon sıvısı bebegin artık cisini de yaptığı beslendiği aynı zamanda içinde oldugu su. Normalde gram olarak da söylenir degeri başka ama sanırım yükseklik olarak söylemiş haftasına bağlı olarak 5 ile 25 arasında olur. Bu haftalardan sonra muhtemelen azalacak ama bu da takılacağınız bir sey degil. Benim doktorum suyun yeterli dedi miktarını bilmiyorum bile onu da ben düşünmeyeyim siz de düşünmeyin

Son birkaç gündür epey zorlanıyorum ya belim kasıklarm ağrı oluyo ayaklarımda akşmları hep şiş
İki gündür davul gibiydim gerim gerim gerildim nefes almak bile zordu sanırım yorulunca mı oluyor bilemedim, bugün de sağ kasıkta hafif ağrı var hergün birşeyler oluyor vucudumuzda

Canım benim dualarım seninle inşallah güzel haberlerini alıcaz en kısa zamanda sen güzel gönlünü ferah tut

Kizlar ben çok şükür bacak kramp i vs yaşamadım magnezyum da vermedi dr um kasılma agri vs olmadığı için iyi gidiyosun dedi fakat hava sicakladigindan beri parmaklarim dolma gibi puf puf oldu katlayamiyorm cok sukur ayaklarim odem olmadi şimdilik tabi dr a sordum doğuma kadar odem olması çok normal dedi

Çok sevindim canım benim

Canım wee baby yazacaktım , ama direct nexus’a baktım çok güzelmiş wee baby çok uygundu ama işe yararlığını bilmem
Tamam canım bende baktım era baby yok dedim satılmıyor herhalde burada
Ben jumper marka alından temassız ateş ölçer aldım trendyolda şuan 280 lira gibi bi fiyatı var ama hepsiburada da 220 liraya daha uygun sipariş verdim bende bakalım
Teşekkür ederim bu tipede bakıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…