2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar sizdede karında gerilme kasıkta hafif ağrı oluyomu ya sanki hafif kramp giriyo kasıklarıma bazende çok gergin oluyo
Bende geçen hafta karında gerilme vardı ama bu hafta çok şükür yok , Dr’a da söyledim pek önemsemedi , üst bacaklarımda adet sancısı gibi ağrı vardı vitamin yazarım dedi ama unuttu bende unuttum , belki extra bi vitamin içmen gerek bana bu haftalarda olur dedi

Kızlar sizdede karında gerilme kasıkta hafif ağrı oluyomu ya sanki hafif kramp giriyo kasıklarıma bazende çok gergin oluyo
Karında gerilme bendede oluyor rahatsız edercesine sanki yırtılıyor bence rahim ve bebek büyüdüğü için karnımızda yırtılıyor ben ona bağlıyorum onun dışında kasık ve çatı ağrısı bende son bir haftadır felaket var onun için bugün doktor ekstra magnezyum verdi bakalım başlıycam işe yarayacak mı

Bu olay bende de var yarın gidince soracağım ama dr pek ilgisiz geçiştirir büyük ihtimal..

Canım yazdıklarını okuyunca çok ama çok sevindim gerçekten sağlıkla gelsin inşallah güzel kızın. Senin bu haberinden sonra grupta suyu fazla olan bir ben kaldım sanırım bana dua edin nolur umarım 28. Hafta kontrolümde ben de iyi haberler alırım

Bende de karık gerginliği çok fazla oluyor. Özellikle akşam yemeğinden sonra karnım gerilip taş gibi oluyor çatlayacağım sanıyorum bazen

Bende magnezyum kullanıyorum birkaç aydır ama baya gerliyo kaburgalarımada baskı yapıyo sanki dediğin gbi büyüyo sanırım canım oturnca dinlenince geçiyo mesela gün içi böyle daha çok

Bende varım suyu fazla olan.bayramdan sonraki hafta randevum var 32. haftada.hem çalışamaz raporu alacağım hem kontrol.diyet yapmıyorum zaten az yiyen biriyim bakalım noolcak

Maşallah çok sevindim

Magnezyum kullanan arkadaşlar normal doğum istiyorsanız iki uç günde bir alın max. Doktorum yapılan araştırmalara göre magnezyum kullanan kadınlar sancıları anlamıyormuş bu da normal doğum şansını azaltıyormuş ben hala başlamadım agrilarim oluyor ama biraz daha sıkabilirim dişimi.

bende kullanmadım henüz ve bu söylediğin şeyin aynısı arkadaşımın başına geldi, günü gelmişti ne sancısı ne de açılması vardı ve sanırım dr u bir kaç hafta önceden bıraktırmıştı

Magnezyum eksikliğide sorun oluyor diye okumuştum. Hamilelikte hiç bir şey net değil. Her konuda fikir ayrılıkları var.

İki gündür davul gibiydim gerim gerim gerildim nefes almak bile zordu sanırım yorulunca mı oluyor bilemedim, bugün de sağ kasıkta hafif ağrı var hergün birşeyler oluyor vucudumuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…