Bende geçen hafta karında gerilme vardı ama bu hafta çok şükür yok , Dr’a da söyledim pek önemsemedi , üst bacaklarımda adet sancısı gibi ağrı vardı vitamin yazarım dedi ama unuttu bende unuttum , belki extra bi vitamin içmen gerek bana bu haftalarda olur dediKızlar sizdede karında gerilme kasıkta hafif ağrı oluyomu ya sanki hafif kramp giriyo kasıklarıma bazende çok gergin oluyo
Karında gerilme bendede oluyor rahatsız edercesine sanki yırtılıyor bence rahim ve bebek büyüdüğü için karnımızda yırtılıyor ben ona bağlıyorum onun dışında kasık ve çatı ağrısı bende son bir haftadır felaket var onun için bugün doktor ekstra magnezyum verdi bakalım başlıycam işe yarayacak mıKızlar sizdede karında gerilme kasıkta hafif ağrı oluyomu ya sanki hafif kramp giriyo kasıklarıma bazende çok gergin oluyo
Bu olay bende de var yarın gidince soracağım ama dr pek ilgisiz geçiştirir büyük ihtimal..Karında gerilme bendede oluyor rahatsız edercesine sanki yırtılıyor bence rahim ve bebek büyüdüğü için karnımızda yırtılıyor ben ona bağlıyorum onun dışında kasık ve çatı ağrısı bende son bir haftadır felaket var onun için bugün doktor ekstra magnezyum verdi bakalım başlıycam işe yarayacak mı
Canım yazdıklarını okuyunca çok ama çok sevindim gerçekten sağlıkla gelsin inşallah güzel kızın. Senin bu haberinden sonra grupta suyu fazla olan bir ben kaldım sanırım bana dua edin nolurSelam canım kızlar ben geldim
Size güzel haberlerle geldim çok şükür
Bugün kontrolüm vardı 28+4üm bebiş 28+3 çıktı haftasına göre uyumlu ölçüleri dedi.
Demekki diyet ve egzersiz le diyabeti kontrol altına almışız dedi.
9 gün önce gittiğimde suyum 1700 ml ölçülmüştü bugün hamd olsun 1300 e düşmüş ve bu benim için sevindirici bir haber
Kilomuz 1230 gram boyumuz 38cm
Başımız aşağıya inmiş ayaklar yukarda ama yüzünü göstermedi bu defa halbuki abimizle gitmiştik görmek için nasip başka zamana
Bide çok fazla çatı ağrım olduğunu vajinamda ağrı olduğunu söyledim onun için ekstra ilave magnezyum verdi suda eritilip içilen
Bizden bugünlük bu kadar teyzelerimiz çok şükür güzel bir gün oldu
Suyu yüksek arkadaşlarım hiç sitres sıkıntı yapmayın lütfen sadece diyet ve yürüyüş yapın allahın izniyle düzelir. Hepinizi çok çok öpüyoruz kızımla
Bende de karık gerginliği çok fazla oluyor. Özellikle akşam yemeğinden sonra karnım gerilip taş gibi oluyor çatlayacağım sanıyorum bazenKızlar sizdede karında gerilme kasıkta hafif ağrı oluyomu ya sanki hafif kramp giriyo kasıklarıma bazende çok gergin oluyo
Karında gerilme bendede oluyor rahatsız edercesine sanki yırtılıyor bence rahim ve bebek büyüdüğü için karnımızda yırtılıyor ben ona bağlıyorum onun dışında kasık ve çatı ağrısı bende son bir haftadır felaket var onun için bugün doktor ekstra magnezyum verdi bakalım başlıycam işe yarayacak mı
Bende de karık gerginliği çok fazla oluyor. Özellikle akşam yemeğinden sonra karnım gerilip taş gibi oluyor çatlayacağım sanıyorum bazen
Kızlar ateş ölçer daha almadım. Nasıl bir şey tercih edeceksiniz veya aldıysanız hangisini aldınız?
Bende varım suyu fazla olan.bayramdan sonraki hafta randevum var 32. haftada.hem çalışamaz raporu alacağım hem kontrol.diyet yapmıyorum zaten az yiyen biriyim bakalım noolcakCanım yazdıklarını okuyunca çok ama çok sevindim gerçekten sağlıkla gelsin inşallah güzel kızın. Senin bu haberinden sonra grupta suyu fazla olan bir ben kaldım sanırım bana dua edin nolurumarım 28. Hafta kontrolümde ben de iyi haberler alırım
Maşallah çok sevindimSelam canım kızlar ben geldim
Size güzel haberlerle geldim çok şükür
Bugün kontrolüm vardı 28+4üm bebiş 28+3 çıktı haftasına göre uyumlu ölçüleri dedi.
Demekki diyet ve egzersiz le diyabeti kontrol altına almışız dedi.
9 gün önce gittiğimde suyum 1700 ml ölçülmüştü bugün hamd olsun 1300 e düşmüş ve bu benim için sevindirici bir haber
Kilomuz 1230 gram boyumuz 38cm
Başımız aşağıya inmiş ayaklar yukarda ama yüzünü göstermedi bu defa halbuki abimizle gitmiştik görmek için nasip başka zamana
Bide çok fazla çatı ağrım olduğunu vajinamda ağrı olduğunu söyledim onun için ekstra ilave magnezyum verdi suda eritilip içilen
Bizden bugünlük bu kadar teyzelerimiz çok şükür güzel bir gün oldu
Suyu yüksek arkadaşlarım hiç sitres sıkıntı yapmayın lütfen sadece diyet ve yürüyüş yapın allahın izniyle düzelir. Hepinizi çok çok öpüyoruz kızımla
bende de oluyor o bir de karnım önde toplanıyormuş gibi oluyorKızlar sizdede karında gerilme kasıkta hafif ağrı oluyomu ya sanki hafif kramp giriyo kasıklarıma bazende çok gergin oluyo
benim dr da bakıyor bebek iyiyse sorun yok deyip geçiyorBu olay bende de var yarın gidince soracağım ama dr pek ilgisiz geçiştirir büyük ihtimal..
bende kullanmadım henüz ve bu söylediğin şeyin aynısı arkadaşımın başına geldi, günü gelmişti ne sancısı ne de açılması vardı ve sanırım dr u bir kaç hafta önceden bıraktırmıştıMagnezyum kullanan arkadaşlar normal doğum istiyorsanız iki uç günde bir alın max. Doktorum yapılan araştırmalara göre magnezyum kullanan kadınlar sancıları anlamıyormuş bu da normal doğum şansını azaltıyormuş ben hala başlamadım agrilarim oluyor ama biraz daha sıkabilirim dişimi.
Magnezyum eksikliğide sorun oluyor diye okumuştum. Hamilelikte hiç bir şey net değil. Her konuda fikir ayrılıkları var.Magnezyum kullanan arkadaşlar normal doğum istiyorsanız iki uç günde bir alın max. Doktorum yapılan araştırmalara göre magnezyum kullanan kadınlar sancıları anlamıyormuş bu da normal doğum şansını azaltıyormuş ben hala başlamadım agrilarim oluyor ama biraz daha sıkabilirim dişimi.
Yani ben doktoruma çok güveniyorum sizlerle de paylaşmak istedim kimin nasıl içine sinecekse artıkMagnezyum eksikliğide sorun oluyor diye okumuştum. Hamilelikte hiç bir şey net değil. Her konuda fikir ayrılıkları var.
İki gündür davul gibiydimKızlar sizdede karında gerilme kasıkta hafif ağrı oluyomu ya sanki hafif kramp giriyo kasıklarıma bazende çok gergin oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?