2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya devamı gelmeyince ben de senin yazdığını düşündüm. Bir açıklık olsa hep gelir sonuçta. Dün 6-7den sonra gelmedi bütün gece

Biliyorum canım bende hamilelikten 5,6 ay önce taşındım mahv olmuştum ama yorma kendi ya olmadı bi yardımcı tut

Bende 27+2 yim bu gün evet ya inşallah 37 ye az kaldı , zamanın normalde yavaş geçmesini isterim ama şuan hızla geçmesini istiyorum bi an önce Eylül olsun sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Bende 27+2 yim bu gün evet ya inşallah 37 ye az kaldı , zamanın normalde yavaş geçmesini isterim ama şuan hızla geçmesini istiyorum bi an önce Eylül olsun sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz. Asıl macera doğumdan sonra başlayacak. Bazen eşimle konuşurken birbirimize bakıp diyoruz ki eylülden sonra herşey çok farklı olacak. Ve hiç birşey eskisi gibi olmayacak.

Bende böyle yapmayı düşünüyorum bu sefer yaptıramazsam hastaneye gider yaptırırım dedim boşuna oda parası veriyorum yoksa
Evet gerçekten ne diye alıyorlar oda ücreti anlamıyorum soyacak adam arıyorlar çok öfkeliyim bu konuda. Konu sağlıkken bile kimse çıkarlarından geri kalmıyor. Zaten yeterince masrafa giriyoruz şu koşullarda bi de gereksiz ücret almaktan utanmıyorlar

Ben özel bi hastanede 15 tlye yaptırdım canım. 3 tl de ilaca verdim

Gittğim hastane ücret konusunda böyle malesef
İlk olduğumda ufak bir lekelenme yaşadım ve ztn endişeliydim hemen oldum çıktım ama bu sefer bir bakınmak istiyorum çünkü hazır iğne alınıp vuruluyor ekstra teknik bir durumda yoktu

Aynen öyle canım , anne baba olmak zor , hele bu zamanda , inşallah iyi yürekli hayırlı bi evlat yetiştire biliriz ben hep bunu düşünüyorum Mutlu bi çocuk büyütmek başarılı olması iyi biri olması hayır sever insan sever hayvan sever olması

Kizlar ben hastane cikisi bunu aldim bugun teslim olacak bakalım umarım kalitesi iyi cikar
Çok güzel canım güle güle kullan , ben bi atölye rakundan sipariş verdim ama bilmiyorum ya nakışlıyı hastaneden çıkarken mi kullansam ? Yoksa ilk doğdu an mı ?

Çok güzel canım güle güle kullan , ben bi atölye rakundan sipariş verdim ama bilmiyorum ya nakışlıyı hastaneden çıkarken mi kullansam ? Yoksa ilk doğdu an mı ?
Bence hastanede foto cektireceksen nakışlıyi doğduğu zaman giydirebilirsin guzel olur ben nakışlı yastik yaptiricam

Bence hastanede foto cektireceksen nakışlıyi doğduğu zaman giydirebilirsin guzel olur ben nakışlı yastik yaptiricam
Bu gün bi fotoğrafçıya mesaj attım bakiyim uygun olursa hem video hem fotoğraf çeksin hastanede , tr bilmiyorum ama Kıbrıs fotoğrafçılar bence yüksek alıyor , hamilelik fotoğrafı 5 tane fotoğrafa tek elbise ( değiştirme hakkın yok ) 3 bin tl alıyor , 5 taneye fazla geldi bana

Selam canım kızlar ben geldim
Size güzel haberlerle geldim çok şükür
Bugün kontrolüm vardı 28+4üm bebiş 28+3 çıktı haftasına göre uyumlu ölçüleri dedi.
Demekki diyet ve egzersiz le diyabeti kontrol altına almışız dedi.
9 gün önce gittiğimde suyum 1700 ml ölçülmüştü bugün hamd olsun 1300 e düşmüş ve bu benim için sevindirici bir haber
Kilomuz 1230 gram boyumuz 38cm
Başımız aşağıya inmiş ayaklar yukarda ama yüzünü göstermedi bu defa halbuki abimizle gitmiştik görmek için nasip başka zamana
Bide çok fazla çatı ağrım olduğunu vajinamda ağrı olduğunu söyledim onun için ekstra ilave magnezyum verdi suda eritilip içilen
Bizden bugünlük bu kadar teyzelerimiz çok şükür güzel bir gün oldu
Suyu yüksek arkadaşlarım hiç sitres sıkıntı yapmayın lütfen sadece diyet ve yürüyüş yapın allahın izniyle düzelir. Hepinizi çok çok öpüyoruz kızımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…