Ya devamı gelmeyince ben de senin yazdığını düşündüm. Bir açıklık olsa hep gelir sonuçta. Dün 6-7den sonra gelmedi bütün geceKuzum benim dr um küçük hafta gebelerdr sızıntı olur artık bebek büyüdüğü için eger bebeğin aminiyon sıvısı gelirse durmaz durmadan gelir dedi ama sen yine de bi kontrole git istersen o stres cok fena yaşayan bilir
Bence git dktra çnm ihmale gelmazYa devamı gelmeyince ben de senin yazdığını düşündüm. Bir açıklık olsa hep gelir sonuçta. Dün 6-7den sonra gelmedi bütün gece
Biliyorum canım bende hamilelikten 5,6 ay önce taşındım mahv olmuştum ama yorma kendi ya olmadı bi yardımcı tutSağol canım taşınmak gerçekten çok zormuş keyfi isteyen sakın böyle bir şeye kalkışmasın ben yandım siz yanmayın savaş alanının içindeyim ve nasıl çıkıcam bilmiyorum
Sağlıcakla gelsin canım
Kuzum daha gitmedim çıkınca yazarım inşallahÇanm gttn mı doktora bebiş naslmsSonbahardagel bebiş naslms
Bende 27+2 yim bu günKızlar ben bugün 27 haftaya giriş yapmış bulunuyorum
Başlarda sanki çoook uzakmış gibi geliyordu bu haftalar. Şimdi de 37 ler falan çok uzak gibi geliyor. Sanki zaman geçmeyecek gibi. İnşallah 37. hafta gelince de aynı şekilde yazabilirim buraya
Günaydın canım hayırlı cumalar bende yanıyorum ama artık klimayı açıyorum çünkü dayanılmaz bi sıcaklık varGünaydın kızlar hayırlı cumalar güzel bir gün olsun hepimiz için
Yanlız İstanbul bugünde çok sıcakkkkk yanıyorum şimdiden
sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz. Asıl macera doğumdan sonra başlayacak. Bazen eşimle konuşurken birbirimize bakıp diyoruz ki eylülden sonra herşey çok farklı olacak. Ve hiç birşey eskisi gibi olmayacak.Bende 27+2 yim bu günevet ya inşallah 37 ye az kaldı , zamanın normalde yavaş geçmesini isterim ama şuan hızla geçmesini istiyorum bi an önce Eylül olsun sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Evet gerçekten ne diye alıyorlar oda ücreti anlamıyorum soyacak adam arıyorlar çok öfkeliyim bu konuda. Konu sağlıkken bile kimse çıkarlarından geri kalmıyor. Zaten yeterince masrafa giriyoruz şu koşullarda bi de gereksiz ücret almaktan utanmıyorlarBende böyle yapmayı düşünüyorum bu sefer yaptıramazsam hastaneye gider yaptırırım dedim boşuna oda parası veriyorum yoksa
Ben özel bi hastanede 15 tlye yaptırdım canım. 3 tl de ilaca verdimEvet gerçekten ne diye alıyorlar oda ücreti anlamıyorum soyacak adam arıyorlar çok öfkeliyim bu konuda. Konu sağlıkken bile kimse çıkarlarından geri kalmıyor. Zaten yeterince masrafa giriyoruz şu koşullarda bi de gereksiz ücret almaktan utanmıyorlar
Evet gerçekten ne diye alıyorlar oda ücreti anlamıyorum soyacak adam arıyorlar çok öfkeliyim bu konuda. Konu sağlıkken bile kimse çıkarlarından geri kalmıyor. Zaten yeterince masrafa giriyoruz şu koşullarda bi de gereksiz ücret almaktan utanmıyorlar
Aynen öyle canım , anne baba olmak zor , hele bu zamanda , inşallah iyi yürekli hayırlı bi evlat yetiştire biliriz ben hep bunu düşünüyorumsağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz. Asıl macera doğumdan sonra başlayacak. Bazen eşimle konuşurken birbirimize bakıp diyoruz ki eylülden sonra herşey çok farklı olacak. Ve hiç birşey eskisi gibi olmayacak.
Çok güzel canım güle güle kullan , ben bi atölye rakundan sipariş verdim ama bilmiyorum ya nakışlıyı hastaneden çıkarken mi kullansam ? Yoksa ilk doğdu an mı ?Kizlar ben hastane cikisi bunu aldim bugun teslim olacak bakalım umarım kalitesi iyi cikar
Bence hastanede foto cektireceksen nakışlıyi doğduğu zaman giydirebilirsin guzel olurÇok güzel canım güle güle kullan , ben bi atölye rakundan sipariş verdim ama bilmiyorum ya nakışlıyı hastaneden çıkarken mi kullansam ? Yoksa ilk doğdu an mı ?
Bu gün bi fotoğrafçıya mesaj attım bakiyim uygun olursa hem video hem fotoğraf çeksin hastanede , tr bilmiyorum ama Kıbrıs fotoğrafçılar bence yüksek alıyor , hamilelik fotoğrafı 5 tane fotoğrafa tek elbise ( değiştirme hakkın yok ) 3 bin tl alıyor , 5 taneye fazla geldi banaBence hastanede foto cektireceksen nakışlıyi doğduğu zaman giydirebilirsin guzel olurben nakışlı yastik yaptiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?