2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydınlar herkeseeee
Yarın yolculuk bugün çok iş var. Ev temizlenecek, valiz hazırlanacak, çamaşır ütü yapılacak, pazara gidip canımın içi yeğenime taze taze meyve sebzeler alacağım (ek gıdaya yeni geçti ve bulundukları ilçede pazar çok iyi değil)
Bugün yorucu ve hızlı bir gün olacak. Hani derler ya teyze anne yarısı diye. Yeğen de aynı evlat gibi.
Çoook heyecanlıyım yaaa. Yavrumda heyecanlı sanırım kıpır kıpır

Tamam o zaman endişelenme dr’un da baya ilgili bi Dr benziyor çok iyi

Günaydın canım , ama çok yormamaya çalış kendini

Teyzelerii 1400 gram olmuşuz Boyuda 38 cm. 29+2yiz, hep 1 haftaya kadar geri çıkıyordu ilk kez önde çıktı.
Tsh verdim bakalım değer kaç çıkacak. Takviyelerede devam dedi.
Bağırsak parlaklığını sordum biraz var ama bundan hiç bir şey olmaz merak etme dedi.
Uçuş yapmamda da sorun yokmuş.

Çok şükür canım güzel haberler duymak çok mutlu ediyor beni maşallah

Günaydınlar herkese, arkadaşlar benim gibi gaz sorunu yaşayan var mı yani ne yesem gaz yapıyor ve o gaz bağırsaklarımda yaşıyor resmen çıkaramıyorum bir türlü bir çözüm önerisi olan var mıdir

Bende varım suyu fazla olan.bayramdan sonraki hafta randevum var 32. haftada.hem çalışamaz raporu alacağım hem kontrol.diyet yapmıyorum zaten az yiyen biriyim bakalım noolcak
Aa sizi bilmiyordum kusura bakmayın. Umarım biz de yeni kontrollerimizde arkadaşlarımız gibi hayırlı haberler alırız maşallah bir de siz bayram sonuna 32 olacakmışsınız ben bayram sonuna 27 olacağım ancak biraz daha küçüğüz biz

Teşekkür ederim.. bebeklerin suyu ile ilgili yorum yaparken dedigi 15 ve 21 sayilari hakkinda yorumunuz var mi, genelde burda ml ölçüsü paylasilmisti
Bebeklerin su ölçümü konusunda ya en geniş cepteki ölçümü yapıyorlar ve en fazla 8 cm olması gerekir diyorlar ya da 4 kadranın toplam ölçümünü söylüyorlar orada da en fazla 20 cm olması gerek diyorlar. Sizin değerleriniz güzel bence bir aksilik olsa doktorunuz paylaşırdı zaten, gönlünüzü ferah tutun

Kızlar selam,

Hastane çantası için kabin boy valiz yeterli oluyor mu ?
Bayram dönüşü artık hazırlamaya başlamak lazım diyorum da emin olamadım.
Bende öyle düşünüyorum ama daha hazırlamadığım için yerleştireceklerim sığacak mı nasıl olacak kestiremiyorum

Kızlar selam,

Hastane çantası için kabin boy valiz yeterli oluyor mu ?
Bayram dönüşü artık hazırlamaya başlamak lazım diyorum da emin olamadım.
Benimde evde kabin boy bir valizim var bende onu kullanacağım bence sığar ya sığmayan şeyleri de bebek çantasına koyarım diye düşündüm bende bayramdan sonra hazırlamayı düşünüyorum ufak tefek eksikler var bayram sonu onları alıp hazırlayacağım inşallah bide organizer aldım trendyoldan o şekilde koyacağım valize

Bende kontrolden geldim 980 gr olmuşuz bizde asla yüzünü göstermeyen inatçı bi kızım var 2 aydır yüzü hep kapalı neyse sağlıklı olsunda doğumda tanışcaz artık
Bende bayramda antalyaya gidicem kendi arabanızla gideceksiniz 2 saatte bir 15 dk yürüyerek gidebilirsin dedi

Eklentiler

• IMG_3041.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 68
Çok sevindim kuzum güzel haberler almana insan doktordan mutlu çıkınca gün boyu keyifli oluyor hepimiz güzel güzel haberlerle döneriz inşallah

Bayram sonrası bende başlıyorum git gide ağırlaşıyorum ağrılar oluyor bitsin kenarda dursun istiyorum

Bayram sonrası bende başlıyorum git gide ağırlaşıyorum ağrılar oluyor bitsin kenarda dursun istiyorum
Aynen nolur nolmaz biz hazır olalım içimiz rahat olsun zaten bayramdan sonra artık 31-32 haftalık oluyor bebişler artık sona yaklaştık gibi

Nasılda saklamış yüzünü nazlı bi kız olucak annesi maşallah ona

Aynen nolur nolmaz biz hazır olalım içimiz rahat olsun zaten bayramdan sonra artık 31-32 haftalık oluyor bebişler artık sona yaklaştık gibi
Cidden şu hazırlık aşaması bile çok heyecanlı ben daha kapı süsü çikolata almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…