- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
Günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın herkesee,
Bugün kızımı göreceğiiim.
Tamam o zaman endişelenme
Doktorumuz herşeylerine en ince ayrintisiyla bakiyor, beni geçistirmemistir.
Çok şükür uyumlu dedi, takilmamam lazim galiba.
Şeker hastasiyim, en çok oğularimi etkilememesine seviniyorum. Günlerinden üç gün büyük çikiyorlarmis, bu istenen bi seydi
Günaydın canım , ama çok yormamaya çalış kendiniGünaydınlar herkeseeee
Yarın yolculuk bugün çok iş var. Ev temizlenecek, valiz hazırlanacak, çamaşır ütü yapılacak, pazara gidip canımın içi yeğenime taze taze meyve sebzeler alacağım (ek gıdaya yeni geçti ve bulundukları ilçede pazar çok iyi değil)
Bugün yorucu ve hızlı bir gün olacak. Hani derler ya teyze anne yarısı diye. Yeğen de aynı evlat gibi.
Çoook heyecanlıyım yaaa. Yavrumda heyecanlı sanırım kıpır kıpır
Çok şükür canım güzel haberler duymak çok mutlu ediyor beni maşallahTeyzelerii 1400 gram olmuşuzBoyuda 38 cm. 29+2yiz, hep 1 haftaya kadar geri çıkıyordu ilk kez önde çıktı.
Tsh verdim bakalım değer kaç çıkacak. Takviyelerede devam dedi.
Bağırsak parlaklığını sordum biraz var ama bundan hiç bir şey olmaz merak etme dedi.
Uçuş yapmamda da sorun yokmuş.
Aa sizi bilmiyordum kusura bakmayın. Umarım biz de yeni kontrollerimizde arkadaşlarımız gibi hayırlı haberler alırızBende varım suyu fazla olan.bayramdan sonraki hafta randevum var 32. haftada.hem çalışamaz raporu alacağım hem kontrol.diyet yapmıyorum zaten az yiyen biriyim bakalım noolcak
Bebeklerin su ölçümü konusunda ya en geniş cepteki ölçümü yapıyorlar ve en fazla 8 cm olması gerekir diyorlar ya da 4 kadranın toplam ölçümünü söylüyorlar orada da en fazla 20 cm olması gerek diyorlar. Sizin değerleriniz güzel bence bir aksilik olsa doktorunuz paylaşırdı zaten, gönlünüzü ferah tutunTeşekkür ederim.. bebeklerin suyu ile ilgili yorum yaparken dedigi 15 ve 21 sayilari hakkinda yorumunuz var mi, genelde burda ml ölçüsü paylasilmisti
Bende öyle düşünüyorum ama daha hazırlamadığım için yerleştireceklerim sığacak mı nasıl olacak kestiremiyorumKızlar selam,
Hastane çantası için kabin boy valiz yeterli oluyor mu ?
Bayram dönüşü artık hazırlamaya başlamak lazım diyorum da emin olamadım.
Benimde evde kabin boy bir valizim var bende onu kullanacağım bence sığar ya sığmayan şeyleri de bebek çantasına koyarım diye düşündüm bende bayramdan sonra hazırlamayı düşünüyorum ufak tefek eksikler var bayram sonu onları alıp hazırlayacağım inşallah bide organizer aldım trendyoldan o şekilde koyacağım valizeKızlar selam,
Hastane çantası için kabin boy valiz yeterli oluyor mu ?
Bayram dönüşü artık hazırlamaya başlamak lazım diyorum da emin olamadım.
TeşekkürlerGünaydın canım , ama çok yormamaya çalış kendini
Çok sevindim kuzum güzel haberler almana insan doktordan mutlu çıkınca gün boyu keyifli oluyor hepimiz güzel güzel haberlerle döneriz inşallahTeyzelerii 1400 gram olmuşuzBoyuda 38 cm. 29+2yiz, hep 1 haftaya kadar geri çıkıyordu ilk kez önde çıktı.
Tsh verdim bakalım değer kaç çıkacak. Takviyelerede devam dedi.
Bağırsak parlaklığını sordum biraz var ama bundan hiç bir şey olmaz merak etme dedi.
Uçuş yapmamda da sorun yokmuş.
Bayram sonrası bende başlıyorum git gide ağırlaşıyorum ağrılar oluyor bitsin kenarda dursun istiyorumBenimde evde kabin boy bir valizim var bende onu kullanacağım bence sığar ya sığmayan şeyleri de bebek çantasına koyarım diye düşündüm bende bayramdan sonra hazırlamayı düşünüyorum ufak tefek eksikler var bayram sonu onları alıp hazırlayacağım inşallah bide organizer aldım trendyoldan o şekilde koyacağım valize
Aynen nolur nolmaz biz hazır olalım içimiz rahat olsun zaten bayramdan sonra artık 31-32 haftalık oluyor bebişler artık sona yaklaştık gibiBayram sonrası bende başlıyorum git gide ağırlaşıyorum ağrılar oluyor bitsin kenarda dursun istiyorum
Nasılda saklamış yüzünü nazlı bi kız olucak annesi maşallah onaBende kontrolden geldim 980 gr olmuşuz bizdeasla yüzünü göstermeyen inatçı bi kızım var 2 aydır yüzü hep kapalı neyse sağlıklı olsunda doğumda tanışcaz artık
Bende bayramda antalyaya gidicem kendi arabanızla gideceksiniz 2 saatte bir 15 dk yürüyerek gidebilirsin dedi
Cidden şu hazırlık aşaması bile çok heyecanlı ben daha kapı süsü çikolata almadımAynen nolur nolmaz biz hazır olalım içimiz rahat olsun zaten bayramdan sonra artık 31-32 haftalık oluyor bebişler artık sona yaklaştık gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?