Bende almadım son ay artık alırım diyorum bu ay eksikleri tamamlıcam havalarda sıcak çikolata da sıkıntı olabilir dün akşam hepsiden tırnak törpüsü ateş ölçer biberon ve şampuanını sipariş verdim inş bayramdan önce gelir daha odası bile hazır değil oğluşumun bayramdan sonra badana var anca hazır edeceğizCidden şu hazırlık aşaması bile çok heyecanlı ben daha kapı süsü çikolata almadım
Nasılda saklamış yüzünü nazlı bi kız olucak annesi maşallah ona
Kapı süsünü çok bekletmeyin derim, 1 ay sonra teslim ediyorlar genelde. Tabi benimki makromeydi belki diğerleri daha erkendir ama yine de sorun derimCidden şu hazırlık aşaması bile çok heyecanlı ben daha kapı süsü çikolata almadım
Ben unibaby aldım kuuzmHanımlar deterjan olarak ne düşünüyorsunuz ben çok kararsız kaldım
Bana da o daha kârlı gibi geldi, diğeri daha temiz içerikmiş sanırım ama bunda yumuşatıcısı da varBen unibaby aldım kuuzm
Selamkızlar selamlar, benim bebiş mesaneme taht kurmuş sanırım yani şöyle gün içinde de idrarımı tutamıyorum sancım oluyor ama geceleri bambaşka ya 4 5 defa kalkmama rağmen mesanem dolunca inanılmaz bi kasık ağrım oluyor zor kalkıyorum yataktan yatalak gibi, sizde de böyle oluyor mu yoksa benim rahmin tersliğinden mi kaynaklı daha mı hassas oluyor acaba
Uni baby almistim ben ama sonra içerik olarak çok temiz değil diye gordum instagramda bir yerde. Aldim artık dedim. Ama sonrakine green clean ya da siveno düşünüyorum.Hanımlar deterjan olarak ne düşünüyorsunuz ben çok kararsız kaldım
Siveno ve green clean aldım ben de. İlk aylar bunları kullanırım. Sonrasında uni baby olabilirHanımlar deterjan olarak ne düşünüyorsunuz ben çok kararsız kaldım
Çok hoş görünüyosun kuzum bende yananlardanımKizlar herkese selam ben gibi bu sıcakta buhran geçiren herkese dayanma gücü diliyorum
Cok tesekkurler canim benim Valla bir kahvaltiya gidelim dedik icimden damla damla ter aktı gelince direk ılık bi duşa girdim cok sukur evim güneye bakmıyorÇok hoş görünüyosun kuzum bende yananlardanımyarım saat iş yapıp bir saat dinleniyorum aksi takdirde fenalık geçiriyorum
Benimde güneş almayan noktası yok ufacık gölge bulsam oraya sığınıyorum kışın çok iyi oluyor da yazın çekilmiyor kedim bile serinlemek için balkondan içeri girmiyorCok tesekkurler canim benim Valla bir kahvaltiya gidelim dedik icimden damla damla ter aktı gelince direk ılık bi duşa girdim cok sukur evim güneye bakmıyor
Oiyyyyy cok tatli bir bebis bu bizim de var minik daha yeni sahiplendikBenimde güneş almayan noktası yok ufacık gölge bulsam oraya sığınıyorum kışın çok iyi oluyor da yazın çekilmiyor kedim bile serinlemek için balkondan içeri girmiyor
Ama bu tam ısırmalıkOiyyyyy cok tatli bir bebis bu bizim de var minik daha yeni sahiplendik
Sutlac ismi cok tatliiiii ,bizimkinin adi da "müdür " gotunu arada isiriyorum 54 gunluk daha surekli agliyor bildigin bebekAma bu tam ısırmalıkyemeden nasıl duruyosun çoookk tatlı benimkide sütlaç bir yaşında ilk geldiğinde minicik seninki kadardı
Benimkide bebiş eve ilk geldiğinde nasıl bi tepki verecek çok merak ediyorumSutlac ismi cok tatliiiii ,bizimkinin adi da "müdür " gotunu arada isiriyorum 54 gunluk daha surekli agliyor bildigin bebekbizim kızla beraber büyürler artık
Tatlım selam,Hanımlar deterjan olarak ne düşünüyorsunuz ben çok kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?