2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Cidden şu hazırlık aşaması bile çok heyecanlı ben daha kapı süsü çikolata almadım
Bende almadım son ay artık alırım diyorum bu ay eksikleri tamamlıcam havalarda sıcak çikolata da sıkıntı olabilir dün akşam hepsiden tırnak törpüsü ateş ölçer biberon ve şampuanını sipariş verdim inş bayramdan önce gelir daha odası bile hazır değil oğluşumun bayramdan sonra badana var anca hazır edeceğiz

Hanımlar deterjan olarak ne düşünüyorsunuz ben çok kararsız kaldım

Eklentiler

• 12C8A75B-F42B-4179-8750-965D9E615D56.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 63
  • 63F677BB-78E8-4B56-ABDC-328B19F195F6.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 52
  • CA488376-736A-46DB-990A-54EE9625315A.webp
    16 KB · Görüntüleme: 91
Cidden şu hazırlık aşaması bile çok heyecanlı ben daha kapı süsü çikolata almadım
Kapı süsünü çok bekletmeyin derim, 1 ay sonra teslim ediyorlar genelde. Tabi benimki makromeydi belki diğerleri daha erkendir ama yine de sorun derim

kızlar selamlar, benim bebiş mesaneme taht kurmuş sanırım yani şöyle gün içinde de idrarımı tutamıyorum sancım oluyor ama geceleri bambaşka ya 4 5 defa kalkmama rağmen mesanem dolunca inanılmaz bi kasık ağrım oluyor zor kalkıyorum yataktan yatalak gibi, sizde de böyle oluyor mu yoksa benim rahmin tersliğinden mi kaynaklı daha mı hassas oluyor acaba

Selam benim bebiş de ters duruyormuş ayaklar aşağıda. Doktor eğer baskı- ağrı hissedersen korkma dedi özellikle idrarını tutamazsın oraya baskı yapıyor çünkü dedi. Bende zaten çok sık çıkıyorum ama çok ağrım yok. Belki sizin bebiş biraz daha hareketlidir ama içiniz rahat olsun pozisyonla alakalıdır.

Sonbahardagel İnşallah canım hepimiz hep güzel haberler alıp sağlıkla doğuralım. Gerçekten sabah uyandığımda çok keyifsizdim şimdi havalardayım.
dikloron Aynı şekildeyim çok güzel ifade ettin geceleri yatalak gibiyim. Habirede tuvalete kalkmak zorunda kalıyorum. Zorluyor ama napalım.
Tweetiy Uni baby aldım bende. Ama siveno ilk yıkamalar için belki alırım.

Çok hoş görünüyosun kuzum bende yananlardanım yarım saat iş yapıp bir saat dinleniyorum aksi takdirde fenalık geçiriyorum
Cok tesekkurler canim benim Valla bir kahvaltiya gidelim dedik icimden damla damla ter aktı gelince direk ılık bi duşa girdim cok sukur evim güneye bakmıyor

Cok tesekkurler canim benim Valla bir kahvaltiya gidelim dedik icimden damla damla ter aktı gelince direk ılık bi duşa girdim cok sukur evim güneye bakmıyor
Benimde güneş almayan noktası yok ufacık gölge bulsam oraya sığınıyorum kışın çok iyi oluyor da yazın çekilmiyor kedim bile serinlemek için balkondan içeri girmiyor

Eklentiler

• IMG_20230624_154629.webp
    73,3 KB · Görüntüleme: 94
Benimde güneş almayan noktası yok ufacık gölge bulsam oraya sığınıyorum kışın çok iyi oluyor da yazın çekilmiyor kedim bile serinlemek için balkondan içeri girmiyor
Oiyyyyy cok tatli bir bebis bu bizim de var minik daha yeni sahiplendik

Eklentiler

• IMG-20230623-WA0007.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG-20230622-WA0040.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 56
Ama bu tam ısırmalık yemeden nasıl duruyosun çoookk tatlı benimkide sütlaç bir yaşında ilk geldiğinde minicik seninki kadardı
Sutlac ismi cok tatliiiii ,bizimkinin adi da "müdür " gotunu arada isiriyorum 54 gunluk daha surekli agliyor bildigin bebek bizim kızla beraber büyürler artık

Hanımlar deterjan olarak ne düşünüyorsunuz ben çok kararsız kaldım
Tatlım selam,
Kimyagerim ben.
Hepsinin içeriği hemen hemen aynı asagıda koyduklarının ben de hangisini daha uyguna bulursam onu alacağım.

Bebek için de olsa yumuşatıcı kullanımını önermiyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…