Hanımlar deterjan olarak ne düşünüyorsunuz ben çok kararsız kaldım
O zaman en iyi sen anlarsın beni gerçekten mahvoldum annem gelince eşim onla yaparız sandı yoksa benimle yapardı her şeyi.bilmiyor ki annem hiçbir işe yaramıyor daha yeni anladı iş işten geçti artık çoğunlukla bitti.onca iş güç duruyor bana kek yaptırıyor o da işin garibi benim iç çamaşırlarımı çekmeye diziyor ne manaysa :) bir de kimse açmaz diye o çantaya günlüğümü de koymuştum okumuştur çoktan.valla sinirküpüne döndüm sakin kalmaya çalışıyorum :)Biliyorum canım bende hamilelikten 5,6 ay önce taşındım mahv olmuştum ama yorma kendi ya olmadı bi yardımcı tut
Yarardan çok zararı var bu kadının. Hamile halinle sana bunları yapıyor niye hala yanında duruyor? Rabbim sana dayanma gücü versin.O zaman en iyi sen anlarsın beni gerçekten mahvoldum annem gelince eşim onla yaparız sandı yoksa benimle yapardı her şeyi.bilmiyor ki annem hiçbir işe yaramıyor daha yeni anladı iş işten geçti artık çoğunlukla bitti.onca iş güç duruyor bana kek yaptırıyor o da işin garibi benim iç çamaşırlarımı çekmeye diziyor ne manaysa :) bir de kimse açmaz diye o çantaya günlüğümü de koymuştum okumuştur çoktan.valla sinirküpüne döndüm sakin kalmaya çalışıyorum :)
Amin amin böyle içimi dökmek birinin beni anladığını görmek gerçekten rahatlatıcı yazarken ağlıyorum artık.millete yardım ediyorum demek için geldi laf söz etmesinler diye.iki gün sonra gidicek zaten bir şey diyemiyorum.geçen sen şimdiden böyle kiloluysan doğuma kadar ne olursun diyor içimde birikiyor da birikiyor ben patlamadan gitse iyi olcak.He bir de 66 kiloyum 7 kilo almışımdırYarardan çok zararı var bu kadının. Hamile halinle sana bunları yapıyor niye hala yanında duruyor? Rabbim sana dayanma gücü versin.
Siveno aldım ben hala 2. Ürün 1 tl kampanyası var trendyolda. Stok yaptımHanımlar deterjan olarak ne düşünüyorsunuz ben çok kararsız kaldım
Canım benm de öyle sürekli bi kasık ağrısı yürüyüşüm bile güçlükle olmaya başladı. Hiç nazlı biri de değilimdir ama zorlanıyorumkızlar selamlar, benim bebiş mesaneme taht kurmuş sanırım yani şöyle gün içinde de idrarımı tutamıyorum sancım oluyor ama geceleri bambaşka ya 4 5 defa kalkmama rağmen mesanem dolunca inanılmaz bi kasık ağrım oluyor zor kalkıyorum yataktan yatalak gibi, sizde de böyle oluyor mu yoksa benim rahmin tersliğinden mi kaynaklı daha mı hassas oluyor acaba
evet bebek hareketli ayakları hep aşağıda ama cidden inanılmaz sancım oluyor kasıklarım patlayacakmış gibi oluyor mesanem azıcık doluncaSelambenim bebiş de ters duruyormuş ayaklar aşağıda. Doktor eğer baskı- ağrı hissedersen korkma dedi özellikle idrarını tutamazsın oraya baskı yapıyor çünkü dedi. Bende zaten çok sık çıkıyorum ama çok ağrım yok. Belki sizin bebiş biraz daha hareketlidir ama içiniz rahat olsun pozisyonla alakalıdır.
aynıyız demekki, zaten yürüyüşe çıkmadan 1 saat önce falan asla su içemiyorum yarı yolda eve dönüyoruzSiveno aldım ben hala 2. Ürün 1 tl kampanyası var trendyolda. Stok yaptım
Canım benm de öyle sürekli bi kasık ağrısı yürüyüşüm bile güçlükle olmaya başladı. Hiç nazlı biri de değilimdir ama zorlanıyorum
Seni burada anlamayacak kimse yoktur güzel arkadaşım. Hepimiz hamileyiz ve bir şeyi yerden alırken bile saniyelerce bakış atıyoruz oflaya puflaya oluyor şuan herşey. Hepimizin süreçleri benzer olsada apayrı durumlar içindeyiz. Çok şükür muhtaç değilsin kendi işini görüyorsun. Şimdi ağlayıp veya tartışıp bebeğini üzme. İleride gerekenleri tek tek söylersin.Amin amin böyle içimi dökmek birinin beni anladığını görmek gerçekten rahatlatıcı yazarken ağlıyorum artık.millete yardım ediyorum demek için geldi laf söz etmesinler diye.iki gün sonra gidicek zaten bir şey diyemiyorum.geçen sen şimdiden böyle kiloluysan doğuma kadar ne olursun diyor içimde birikiyor da birikiyor ben patlamadan gitse iyi olcak.He bir de 66 kiloyum 7 kilo almışımdır
Peki bir kimyager olarak duru roxy gibi markaların sabun tozu hakkında ne düşünüyorsunuzTatlım selam,
Kimyagerim ben.
Hepsinin içeriği hemen hemen aynı asagıda koyduklarının ben de hangisini daha uyguna bulursam onu alacağım.
Bebek için de olsa yumuşatıcı kullanımını önermiyorum sadece.
Benim kedim de Bambam. Küçük çocuklar geldiği zaman eve görmezden geliyor. Yanyana getiriyorum mesela kafasını çeviriyorBenimkide bebiş eve ilk geldiğinde nasıl bi tepki verecek çok merak ediyorum
Yaaa Allahım yardımcın olsun. Kayınvalide gibi resmen. Sabırlar diliyorum canım sanaAmin amin böyle içimi dökmek birinin beni anladığını görmek gerçekten rahatlatıcı yazarken ağlıyorum artık.millete yardım ediyorum demek için geldi laf söz etmesinler diye.iki gün sonra gidicek zaten bir şey diyemiyorum.geçen sen şimdiden böyle kiloluysan doğuma kadar ne olursun diyor içimde birikiyor da birikiyor ben patlamadan gitse iyi olcak.He bir de 66 kiloyum 7 kilo almışımdır
Aklımda ki soru sorulmuşPeki bir kimyager olarak duru roxy gibi markaların sabun tozu hakkında ne düşünüyorsunuzsanki bana deterjana göre daha güvenilir gibi geliyor ama tamamen iç güdü yani
Yerim ben onu çok tatlılarBenim kedim de Bambam. Küçük çocuklar geldiği zaman eve görmezden geliyor. Yanyana getiriyorum mesela kafasını çeviriyor
İllaha ki birlikte yaşamaya alışacak eli mahkum
Sabırlı ol kuzum zamanı gelince tek tek sorarsın evcarshirak arkadaşımızın dediği gibi kendini de bebeğini de üzme şimdiO zaman en iyi sen anlarsın beni gerçekten mahvoldum annem gelince eşim onla yaparız sandı yoksa benimle yapardı her şeyi.bilmiyor ki annem hiçbir işe yaramıyor daha yeni anladı iş işten geçti artık çoğunlukla bitti.onca iş güç duruyor bana kek yaptırıyor o da işin garibi benim iç çamaşırlarımı çekmeye diziyor ne manaysa :) bir de kimse açmaz diye o çantaya günlüğümü de koymuştum okumuştur çoktan.valla sinirküpüne döndüm sakin kalmaya çalışıyorum :)
Yok çok doğru düşünüyorsun :) sıvı bebek deterjanları da sabun içerikli oluyor genelde ama sentetik koruyucular icerebiliyorlar.Peki bir kimyager olarak duru roxy gibi markaların sabun tozu hakkında ne düşünüyorsunuzsanki bana deterjana göre daha güvenilir gibi geliyor ama tamamen iç güdü yani
Biraz önce cevapladım :))Aklımda ki soru sorulmuş
40 derece ayrıntısını bilmiyordum öğrendiğim çok iyi oldu çok teşekkür ederim:)Yok çok doğru düşünüyorsun :) sıvı bebek deterjanları da sabun içerikli oluyor genelde ama sentetik koruyucular icerebiliyorlar.
Duru, roxy gibi ürünler genelde sabun oluyor( zaten etiket bilgisinde de bu belirtiliyor) ve sabunun yüksek pH değerinden ve su içermediğinde dolayı koruyucuya da gerek olmuyor. Tek kötü yanları, su sertliğine bağlı olarak 40C altında çözünmesi zor olabiliyor.
Ben şahsen bu tarz bir ürün kullanırım yıkamalarımı da 40C üzerinde yaparım diye düşünüyorum.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim, yumuşatıcıyı aslında sadece havlusunda kullanmayı düşünüyordum amaTatlım selam,
Kimyagerim ben.
Hepsinin içeriği hemen hemen aynı asagıda koyduklarının ben de hangisini daha uyguna bulursam onu alacağım.
Bebek için de olsa yumuşatıcı kullanımını önermiyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?