2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İstanbuldan Marmaris’e miiii çok yol canım iyi yapmışsınız konaklamakla , bende uçaktan çok fena korkuyorum halbuki daha güvenli ama işte

Kızlar birkaç kişi yazmış gördüm hava nemlendiricilerin bakteri ürettiği eger bebiste tıkanıklık vs olurda banyo yapılmış buharlı banyoda 5 7 dakika tutmamız gerektiğini söyledi ablamın cocuk doktoru önermiyor haberiniz olsun. O nemlendiricilerde cok fazla bakteri oluyormus. Doktoru da cok iyi bir doktor İzmir’de hayim baruh

Progestan kullanmıyorum ama demir ilacı, kan sulandırıcı ve troid ilacı kullqnıyorum.
Gaz sancısı yaşamamak için neredeyse aç gezmeye çalışıyorum. Bir şeyler yediğimde resmen düz duvara tırmanacağım öyle sancılar çekmeye başlıyorum.
Ben doktor değişikliği yapmayı düşünüyorum kendi doktorum bu durumumu hiç dikkate almıyor. Belki yeni bir doktor bir çare olur. Bak saat 13 oldu ben avuç içi kadar ekmek içine ceviz koydum yedim başka bir şey yok.
Bağırsaklarım boş kalsın mücadelesi veriyorum resmen.

böylesi de kötü ama, daha önce bağırsak yada mide problemleminiz var mıydı ? ben aç kalınca midem kendini yiyor resmen yemekle rahatlıyorum peptit ülserden şüphelenmiştim daha önce, gaz yapmayan yiyecek elbette vardır bence bi dahiliye dr una görünün size prebiyotik falan verebilir belki bilmiyorum gebelikte kullanılır mı ama

Kimyon çayı denediniz mi? Gaz için çok duydum bu çayı. Doktorunuza yinede sorun.

Benim burası o kadar nem ki heralde hava nemlendiriciye gerek yok

Ah canım çok geçmiş olsun ya , niye yardım etmiyor , yardım etmicekse gönder anneni kendi evine demek ki yapamıyor kendin eşinle yavaş yavaş yap
Sağol canım başka şehirde oturduğundan idare ettim bir hafta oldu yarın gidicek
çok haklısın zaten fayda etmiyor ağlamak.ilerde de söylemem anlamıyor nasılsa..Allah bu durumdakilere özellikle hamile arkadaşlarıma kolaylık versin
Yaaa Allahım yardımcın olsun. Kayınvalide gibi resmen. Sabırlar diliyorum canım sana
Amin canım gerçekten kayınvalide gibi eşim bile sıkıldı.gerçi kayınvalidem daha insancıl yardım sever.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sabırlı ol kuzum zamanı gelince tek tek sorarsın evcarshirak arkadaşımızın dediği gibi kendini de bebeğini de üzme şimdi
Aynen canım haklısın üzüntüden sıkıntıdan herhalde kaç gündür karnım kasılıp sıkışıp duruyor artık düşünmücem hiçbir şey
canım sıkma canını maşallah kilo almamışsın ki sen 7 kilo zaten bebeğin hepsi , bazı annelerde böyle ola biliyor sen takmamaya çalış
aynen çok olmadığını biliyorum ama hormonlardan herhalde lafa söze gelemiyorum.yoksa 6 ay olduk artık bebiş de büyümüştür

Bu arada oda nemlendiricisi ben de bronşite astıma davetiye çıkarıyor diye biliyorum odadaki nemi ölçüp peteklere su takmak ya da bir kapla su koymak daha mantıklı.
Bez olarak kızımda sleepy natural kullandım memnundum şimdi yine onu kullanırım.lastikleri yanlardan düzeltince taşma olmuyor.
Deterjan duru granül kullanmıştım yine onu kullanırım sanırım genelde kıyafetleri küçülmesin diye 30da yıkıyordum ama kalıntı olmadı.sadece deterjan bölmesinde erimediği çok oldu.belki siveno denerim

Troid için ilaç ve kan sulandırıcı ben de kullanıyorum ilk hamileliğimde böyle bir gaz sorunum yoktu aynı ilaçları kullanmama rağmen. Etrafımdakiler süt ürünü tüketme, poponu/ayağını sıcak tut diyor ama nafile

Ben gebeliğimin 3. Ayından beri kullanıyorum magnezyum. Ama bu mesaneye baskı olayı gerçekten dayanılmaz. Hiç bir yere gidemiyorum yürüyemiyorum bile uzun süre

Regl ağrısı gibi mi?
Bende gaz sancısı sandığım şeyin başka bir şey olmasından şüphe ediyorum. Yani yaşadığım sıkıntının adınıda koyamıyorum.
Benim çok farklı sıkıntılat çıktı ortaya 26. Haftada sürekli kasık ağrısı yaşıyorum diye gitmiştim, plasenta aşağıdaymış. 28. Haftaya kadar dinlendim çok şükür düzelmiş bebeğin başı plasentadan aşağıda şimdi. Demekki kasığımdaki ağrı plasentadan değilmiş mesaneyeymiş diye düşünüyorum.

Kızlar mesajları okumaya çalışıyorum ama yetişemedim. Gestasyonel diyabet tanısı olanlar ne durumda . Şeker yüklemesi olmadı ama evde kendim takip ediyorum sinirdaydi şimdi tokluk 186 çıkmış. Aslında ebeyim bu arada ama yine de tecrubelerinizi duymak istiyorum şu an ki durumunuz nasıl diyet ya da insulin sürecinde misiniz

Aa çok şaşırdım ikilemde kaldım şimdi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…