İstanbuldan Marmaris’e miiiiKızlar ben dün istanbuldan marmarise geldim. Yol çok yorucu olmasın diye izmirde konakladık bir gece. Panik atağım var diye uçağa binmedim doğururum falan şimdi korkudan diye korktum açıkçasıama aşırı yorucu geçti yolculuk üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum. Siz siz olun böyle uzun yolculuğa çıkacaksanız uçakla gidin.
Günaydın canım şeninde günün güzel olsunGünaydın güzel Anneler gününüz güzel geçsin inşallah
Progestan kullanmıyorum ama demir ilacı, kan sulandırıcı ve troid ilacı kullqnıyorum.Doktorumla konuştum. Daha rahat tuvalete çıkabileyim bağırsak hareketlerim hızlansın diye magnorm adında suda çözünen bir magnezyum verdi. İstersen sen de bir doktoruna sor ama çok faydasını gördüm diyemembunun dışında prıtein ve baklagil ağırlıklı beslenmek zorunda olduğum için mecbur bağırsak hareketlerim yavaşlıyor bir de progestan kullanıyor musunuz? Ben kullanıyorum mesela o da bağırsak tembelliği yapıyor
böylesi de kötü ama, daha önce bağırsak yada mide problemleminiz var mıydı ? ben aç kalınca midem kendini yiyor resmen yemekle rahatlıyorum peptit ülserden şüphelenmiştim daha önce, gaz yapmayan yiyecek elbette vardır bence bi dahiliye dr una görünün size prebiyotik falan verebilir belki bilmiyorum gebelikte kullanılır mı amaProgestan kullanmıyorum ama demir ilacı, kan sulandırıcı ve troid ilacı kullqnıyorum.
Gaz sancısı yaşamamak için neredeyse aç gezmeye çalışıyorum. Bir şeyler yediğimde resmen düz duvara tırmanacağım öyle sancılar çekmeye başlıyorum.
Ben doktor değişikliği yapmayı düşünüyorum kendi doktorum bu durumumu hiç dikkate almıyor. Belki yeni bir doktor bir çare olur. Bak saat 13 oldu ben avuç içi kadar ekmek içine ceviz koydum yedim başka bir şey yok.
Bağırsaklarım boş kalsın mücadelesi veriyorum resmen.
Arkadaşım deerma kullanıyor. 4 nemlendirici değişmiş onda karar kılmış. Bebeğinin burnu çok minik olduğu için onsuz uyutamıyormuş.İyi pazarlar kızlar, hava nemlendirici hangi marka aldınız
Kimyon çayı denediniz mi? Gaz için çok duydum bu çayı. Doktorunuza yinede sorun.Progestan kullanmıyorum ama demir ilacı, kan sulandırıcı ve troid ilacı kullqnıyorum.
Gaz sancısı yaşamamak için neredeyse aç gezmeye çalışıyorum. Bir şeyler yediğimde resmen düz duvara tırmanacağım öyle sancılar çekmeye başlıyorum.
Ben doktor değişikliği yapmayı düşünüyorum kendi doktorum bu durumumu hiç dikkate almıyor. Belki yeni bir doktor bir çare olur. Bak saat 13 oldu ben avuç içi kadar ekmek içine ceviz koydum yedim başka bir şey yok.
Benim burası o kadar nem ki heralde hava nemlendiriciye gerek yokKızlar birkaç kişi yazmış gördüm hava nemlendiricilerin bakteri ürettiği eger bebiste tıkanıklık vs olurda banyo yapılmış buharlı banyoda 5 7 dakika tutmamız gerektiğini söyledi ablamın cocuk doktoru önermiyor haberiniz olsun. O nemlendiricilerde cok fazla bakteri oluyormus. Doktoru da cok iyi bir doktor İzmir’de hayim baruh
Sağol canım başka şehirde oturduğundan idare ettim bir hafta oldu yarın gidicekAh canım çok geçmiş olsun ya , niye yardım etmiyor , yardım etmicekse gönder anneni kendi evinedemek ki yapamıyor kendin eşinle yavaş yavaş yap
çok haklısın zaten fayda etmiyor ağlamak.ilerde de söylemem anlamıyor nasılsa..Allah bu durumdakilere özellikle hamile arkadaşlarıma kolaylık versinSeni burada anlamayacak kimse yoktur güzel arkadaşım. Hepimiz hamileyiz ve bir şeyi yerden alırken bile saniyelerce bakış atıyoruz oflaya puflaya oluyor şuan herşey. Hepimizin süreçleri benzer olsada apayrı durumlar içindeyiz. Çok şükür muhtaç değilsin kendi işini görüyorsun. Şimdi ağlayıp veya tartışıp bebeğini üzme. İleride gerekenleri tek tek söylersin.
Amin canım gerçekten kayınvalide gibi eşim bile sıkıldı.gerçi kayınvalidem daha insancıl yardım sever.Allah hepimizin yardımcısı olsunYaaa Allahım yardımcın olsun. Kayınvalide gibi resmen. Sabırlar diliyorum canım sana
Aynen canım haklısın üzüntüden sıkıntıdan herhalde kaç gündür karnım kasılıp sıkışıp duruyor artık düşünmücem hiçbir şeySabırlı ol kuzum zamanı gelince tek tek sorarsın evcarshirak arkadaşımızın dediği gibi kendini de bebeğini de üzme şimdi
aynen çok olmadığını biliyorum ama hormonlardan herhalde lafa söze gelemiyorum.yoksa 6 ay olduk artık bebiş de büyümüştürcanım sıkma canını maşallah kilo almamışsın ki sen 7 kilo zaten bebeğin hepsi , bazı annelerde böyle ola biliyor sen takmamaya çalış
Troid için ilaç ve kan sulandırıcı ben de kullanıyorumProgestan kullanmıyorum ama demir ilacı, kan sulandırıcı ve troid ilacı kullqnıyorum.
Ben gebeliğimin 3. Ayından beri kullanıyorum magnezyum. Ama bu mesaneye baskı olayı gerçekten dayanılmaz. Hiç bir yere gidemiyorum yürüyemiyorum bile uzun süreçok zor ya ama ben tuvalete sıkışınca yaşıyorum bunu Özellikle gece, bi uyanıyorum aman Allahım kımıldayamıyorum bile zorla kendimi wc ye atıyorum çok şükür idrar çıkışı olunca rahatlıyorum, benim rahmin ters o korkuttu beni acaba duruşunda mı sıkıntı var diye ama olsa dr söylerdi sanırım mesaneye çok baskı kuruyor diye düşündüm bilmiyorum ya, sizin geçmiyor sürekli oluyorsa arkadaşlsr hep magnezyum kullandı sizde kullandınız mı ?
İlk gün 5 saat izmire kadar ikinci günde 5 izmirden marmarise kadar. Ama tükendimkaç saat sürdü yolculuk , eşimde götürmüyor memlekete 10 saat diye
Benim çok farklı sıkıntılat çıktı ortaya 26. Haftada sürekli kasık ağrısı yaşıyorum diye gitmiştim, plasenta aşağıdaymış. 28. Haftaya kadar dinlendim çok şükür düzelmiş bebeğin başı plasentadan aşağıda şimdi. Demekki kasığımdaki ağrı plasentadan değilmiş mesaneyeymiş diye düşünüyorum.Regl ağrısı gibi mi?
Bende gaz sancısı sandığım şeyin başka bir şey olmasından şüphe ediyorum. Yani yaşadığım sıkıntının adınıda koyamıyorum.
Ne önerdi doktorunuz acabaKızlar bu şekilde çıktı değerler, gebelik şekeri olmuş bende büyük bir ihtimal değil mibebeğe bir zararı olur mu acaba
Aa çok şaşırdım ikilemde kaldım şimdi :/Kızlar birkaç kişi yazmış gördüm hava nemlendiricilerin bakteri ürettiği eger bebiste tıkanıklık vs olurda banyo yapılmış buharlı banyoda 5 7 dakika tutmamız gerektiğini söyledi ablamın cocuk doktoru önermiyor haberiniz olsun. O nemlendiricilerde cok fazla bakteri oluyormus. Doktoru da cok iyi bir doktor İzmir’de hayim baruh
Ben almayacağım bir arkadaş daha yazmış astım bronşit riskini arttırıyor diye sizin kararınızAa çok şaşırdım ikilemde kaldım şimdi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?