2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yumuşatıcılar genelde durulanma suyuyla alınıyor makineye ve sonrasında durulanmıyor diye biliyorum teyit etmekte fayda var tabi. Ben çamaşırlar üzerinde birikim yapabileceğini düşünüyorum öyle olunca ve risk almak istemiyorum. Bunu öğrenmek için çamaşır makinenizin teknik servisini arayabilirsiniz, markadan markaya da değişebilir belki bilmiyorum.

Bebek bezi içinse inanılmaz bir bilgim yok :)
Ben kendim molfix ile başlamayı düşünüyorum. O konularda bilgisi olan bir arkadaşım molfix ve primayı önermişti bir de birkaç yerel markayı.

ne kullacaksanız yazarsanız çok sevinirim şahsen ben ve eşimde alerjik bünyeye sahibiz o yüzden hiç riske atmadan green clean alırım diye düşünmüştüm

Anladım çok teşekkür ediyorum

Ben varım ve günlerdir bir çözüm bulamadım. Dra bile gittim bir önerisi yok delirecem.
Hamile bir arkadaşım magnezyum kullanmamı tavsiye etti. endokrin kontrolünde doktoruma söyledim ve aldığım cevap da magnezyumun iyi yazmama gerek yok dedi.
Bir formül bulursan lütfen benimlede paylaş.
Beslenmemde çok dikkat ediyorum süt ürünlerini asla tüketmemeye çalışıuprum.
Benim böbreklerimin olduğu yeri sıcak tutarsam rahatlama oluyor geçici olqrak ama sancı manasında rahatlıyorum gaz çıkardığum felan yok.

Tesekkür ederim

Ben green clean aldım içeriği daha temiz diye
Bende green clean aldim kiyafetleri icin, odalarinda ki tekstil ürünleri icinde siveno düsünüyorum.

Ben de benim kadar kimse kasık ağrısı yaşayamaz heralde diye düşünüyordum. İnan kaç kere hastaneye gittim erken doğum yapıyorum suyum geldi heralde diye. Ki bu benim ikinci gebeliğim. Baya zorluyor beni açıkçası bu gebelik. Bu mesane acısı gibi mi yoksa önceki sezeryan kesiğim mi sızlıyor emin olamıyorum bir türlü. Az kaldı diye avutuyorum kendimi ama hiç bu kadar zorlanacağımı düşünmemiştim açıkçası.

Kızlar ben dün istanbuldan marmarise geldim. Yol çok yorucu olmasın diye izmirde konakladık bir gece. Panik atağım var diye uçağa binmedim doğururum falan şimdi korkudan diye korktum açıkçası ama aşırı yorucu geçti yolculuk üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum. Siz siz olun böyle uzun yolculuğa çıkacaksanız uçakla gidin.

çok zor ya ama ben tuvalete sıkışınca yaşıyorum bunu Özellikle gece, bi uyanıyorum aman Allahım kımıldayamıyorum bile zorla kendimi wc ye atıyorum çok şükür idrar çıkışı olunca rahatlıyorum, benim rahmin ters o korkuttu beni acaba duruşunda mı sıkıntı var diye ama olsa dr söylerdi sanırım mesaneye çok baskı kuruyor diye düşündüm bilmiyorum ya, sizin geçmiyor sürekli oluyorsa arkadaşlsr hep magnezyum kullandı sizde kullandınız mı ?

kaç saat sürdü yolculuk , eşimde götürmüyor memlekete 10 saat diye

ne kullacaksanız yazarsanız çok sevinirim şahsen ben ve eşimde alerjik bünyeye sahibiz o yüzden hiç riske atmadan green clean alırım diye düşünmüştüm
Ben granül sabun formatında bir şey alırım diye düşünüyorum. Hemen hemen hepsinin içeriği aynı dediğim gibi sıvılarda o yüzden sıvı alacaksam da ü
Ben henüz almadım, karar veremedim; ama granül tarzda bir ürün kullanmayı düşünüyorum

Regl ağrısı gibi mi?
Bende gaz sancısı sandığım şeyin başka bir şey olmasından şüphe ediyorum. Yani yaşadığım sıkıntının adınıda koyamıyorum.

Doktorumla konuştum. Daha rahat tuvalete çıkabileyim bağırsak hareketlerim hızlansın diye magnorm adında suda çözünen bir magnezyum verdi. İstersen sen de bir doktoruna sor ama çok faydasını gördüm diyemem bunun dışında prıtein ve baklagil ağırlıklı beslenmek zorunda olduğum için mecbur bağırsak hareketlerim yavaşlıyor bir de progestan kullanıyor musunuz? Ben kullanıyorum mesela o da bağırsak tembelliği yapıyor

Benim tuvaletimi tutunca yada bazen tuvaletim olunca sol tarafım çok fena ağrıyor ve batıyor gibi , dr söyledim tahlile falan yazdı ama temiz çıktı ama bende tutamıyorum , tutsam bile sonra sancım oluyor

Ah canım çok geçmiş olsun ya , niye yardım etmiyor , yardım etmicekse gönder anneni kendi evine demek ki yapamıyor kendin eşinle yavaş yavaş yap

canım sıkma canını maşallah kilo almamışsın ki sen 7 kilo zaten bebeğin hepsi , bazı annelerde böyle ola biliyor sen takmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…