2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben almayacağım bir arkadaş daha yazmış astım bronşit riskini arttırıyor diye sizin kararınız ben bildiklerimi sizlerle paylaşmakla mükellefim
bunu duyan kocam beğendi bende almayı düşünüyordum yıl boyu süren alerjik rinitim var burnum hep tıkalı ben kendim kaynamış suyun buharınu soludum bir kaç defa yetmedi kaynayan suyu odama bıraktım havayı nemlendirsin diye belki yetersiz geldi ama bana hiç faydası olmadı

Bir kalem eksildi büyüklerde kullanıp faydasını gören oluyormus benim çevremde de var ama bebisime kıyamam galiba
Önceden sobanın üstüne koy güğümü içine biraz viks al sana hava nemlendirici

Benim insülin başlandı devam ediyorum cnm diyette yapmaya çalışıyorum meyvelere dayanamayan ben zor oluyor biraz ama bebişim içi katlanicam mecbur ,yaz geldi Allah tan pek tatlı tüketmiyorum ,bakalım bir dahaki kontrol bayramdan sonra inş düzelir durum

Merhaba şeker yüklemesi yaptım yüksek çıktı diyetisyene gittim şimdi diyet +yürüyüş yapıyorum sabah akşam şekerim düştü suyum fazlaydı çok şükür oda geriledi. Tabi herşey bitmiş değil doğuma kadar takip altında olucam tekrar yükselicekmi diye. Sitres yapmayın diyet ve yürüyüş öneriyorum size

Ben almayacağım bir arkadaş daha yazmış astım bronşit riskini arttırıyor diye sizin kararınız ben bildiklerimi sizlerle paylaşmakla mükellefim
Evet canım iyi ki yazdın şimdi daha detaylı arastırıp karar vereceğim, büyük ihtimal almam sanırım ben de durum gerçekten böyleyse

Teşekkür ediyorum bir kere çıkınca hep takip etmek gerekiyor tabi ki haklısınız

Maşallah canım benim harikasınız inşallah doğuma kadar sorunsuz geçip gidecek bu süreç de hamilelikte zor oluyordur eminim ama neyse surda 2 3 ay kaldı

Emzirme yastığı alan arkadaşlarım kılıfları çıkarılabilir mi aldıklarının? Geçen gün e bebekte gordum etiketinde kılıfı cikiyor yazıyordu ama inceledim fermuar falan yoktu. 100 liraya düşmüştü. Almadım. Sonra da pişman oldum.

Kızlar göğüs ucu için ne almayı düşünüyorsunuz ? Bide sizce emzirme yastığı işe yatıyor mu bi kaç kişiye sordum ben almadım dediler ama sizde komfor sağlar mı gerçekten

Myjem di sanırım bende ki çıkıyor kılıfı çünkü kirleniyor ister istemez fermuari yoksa tamamı mi atılıyor acaba dicem büyük oluyorlar

Kızlar göğüs ucu için ne almayı düşünüyorsunuz ? Bide sizce emzirme yastığı işe yatıyor mu bi kaç kişiye sordum ben almadım dediler ama sizde komfor sağlar mı gerçekten
Benimde gündemimde bu var mustela ve şu mor krem arasında kaldım sanki mor olanın yorumları daha iyi gibi ve silinmesi gerekmiyormuş, mustelayı silmek gerekiyormuş galiba. Birde gümüş kapaklar pahalı diye alternatif şu kalkanları gördüm yorumları çok iyiydi. Fikir olsun diye atıyorum

Eklentiler

• E8EECA43-AABD-4207-BBC8-48215183BC73.webp
    24 KB · Görüntüleme: 26
  • AEF37F7B-51C2-41B4-B63D-BD41F178EDCF.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 31
  • C30E4CFF-7321-4E2D-9676-FDAFBE497DFF.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 32
Bende bu kalkanları gördüm iyi yorumlarıfa vardı , ama bazıları çok büyük yazmış , yani dışarıya çıkarken kullanılmıyormuş evde biri olsa bile kullanılmaz baya büyükmüş fotoğraf atmışlardı yorumlarda , gümüş kalkanı çok övmüşler ama pahalı , bide bu mor olan lansino herkes öneriyor , ama çoğu ben sadece gümüş kalkan kullandım ve yetti diyor , bende kararsızım

Lansinoh ve gümüş kapak.
Kardeşim için almıştım gümüş kapak ben. İlk zamanlar o kadar çok dua etti ki iyi ki almışsın diye. Tedavi edici etkisi var mı bilmiyoruz ama göğüs ucunu koruyor. İç çamaşırı bile acayip tahriş ediyor çünkü. Göğüs pedleri de aynı şekilde sürtündükçe ve hareket ettikçe acı veriyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…