- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Silinmeden kullanılıyor canım o emzirme bitince kalkan kullan kesin ucu hava aldıkça yara olmaz inşallah ağzında pamukcuk olmasın diye karbonatlı şu ile siledebilirsin içine sinmezseLansinoyu emzirme zamanı sürsek tekrar süt verdiğimiz zaman silmemiz mi gerekiyor nasıl yapıcaz
Ben lansinoh aldım ve gümüş kapak alacağım. Bi arkadaşım yeni doğum yaptı ikisini de kullanmamış yara olmamış. Meme ucu çıkık olanların yarası olmuyor dedi bana ne kadar doğru bilmiyorum. Bir de emzirme yastığı da kesinlikle rahatlık açısından hem bebek hem bizim için çok gerekliymiş baya arastırmıştımKızlar göğüs ucu için ne almayı düşünüyorsunuz ? Bide sizce emzirme yastığı işe yatıyor mu bi kaç kişiye sordum ben almadım dediler ama sizde komfor sağlar mı gerçekten
Üni tavsiye ederim kuzumHanımlar deterjan olarak ne düşünüyorsunuz ben çok kararsız kaldım
O zaman gümüş kapak şart olduLansinoh ve gümüş kapak.
Kardeşim için almıştım gümüş kapak ben. İlk zamanlar o kadar çok dua etti ki iyi ki almışsın diye. Tedavi edici etkisi var mı bilmiyoruz ama göğüs ucunu koruyor. İç çamaşırı bile acayip tahriş ediyor çünkü. Göğüs pedleri de aynı şekilde sürtündükçe ve hareket ettikçe acı veriyormuş.
Aynen canım sağolSilinmeden kullanılıyor canım o emzirme bitince kalkan kullan kesin ucu hava aldıkça yara olmaz inşallah ağzında pamukcuk olmasın diye karbonatlı şu ile siledebilirsin içine sinmezse
O zaman emzirme yastığı da şart olduBen lansinoh aldım ve gümüş kapak alacağım. Bi arkadaşım yeni doğum yaptı ikisini de kullanmamış yara olmamış. Meme ucu çıkık olanların yarası olmuyor dedi bana ne kadar doğru bilmiyorum. Bir de emzirme yastığı da kesinlikle rahatlık açısından hem bebek hem bizim için çok gerekliymiş baya arastırmıştım
Bende hiç bişi yok memeler aynı tas aynı hamam, enteresandır ağırlaşmam da olmadı 18 kilo almışım hala enerjim yerinde. Garip geliyor bu durum banaKızlar göhüslerde hafif sızlama başladımı sizde bir haftadır ara ara vuran hassasiyet sızlama var sebebini bilmiyorum
hakkaten gümüş kalkanla nasıl gezilecekBende bu kalkanları gördüm iyi yorumlarıfa vardı , ama bazıları çok büyük yazmış , yani dışarıya çıkarken kullanılmıyormuş evde biri olsa bile kullanılmaz baya büyükmüş fotoğraf atmışlardı yorumlarda , gümüş kalkanı çok övmüşler ama pahalı , bide bu mor olan lansino herkes öneriyor , ama çoğu ben sadece gümüş kalkan kullandım ve yetti diyor , bende kararsızım
Ben bugün baya halsizdim ağırlık çöküyor bide sıcaklar da çok etkilediBende hiç bişi yok memeler aynı tas aynı hamam, enteresandır ağırlaşmam da olmadı 18 kilo almışım hala enerjim yerinde. Garip geliyor bu durum banabi hantallaş ağır yürü falan acaba öteki ay mı vuracak bunlar
hiç öyle deme bende öyleydim, birden ağırlık çöküyor yemek sonraları kımıldayamıyorum bi iş yapacaksam dinlene dinlene yapıyorum ve iki merdiven sıkınca nefesim kesiliyorBende hiç bişi yok memeler aynı tas aynı hamam, enteresandır ağırlaşmam da olmadı 18 kilo almışım hala enerjim yerinde. Garip geliyor bu durum banabi hantallaş ağır yürü falan acaba öteki ay mı vuracak bunlar
kaldığım şehir 31⁰ ydi bugün, ilk defa 30 ları gördü ki Diyarbakırlıyım 40 45⁰ lerde yaşadık hep, ama bu başka 30⁰ bile bana fazla geldi dışardaydım bayılacak gibi oldum bi ara yaBen bugün baya halsizdim ağırlık çöküyor bide sıcaklar da çok etkiledi
İnşallah gelecek ayda vurmaz canım çok kötü hele sacaklarda , ben resmen sıcak nem ağırlaşma çok zorlanıyorum ya hemen enerjim sıfıra iniyor çarpıntım oluyorBende hiç bişi yok memeler aynı tas aynı hamam, enteresandır ağırlaşmam da olmadı 18 kilo almışım hala enerjim yerinde. Garip geliyor bu durum banabi hantallaş ağır yürü falan acaba öteki ay mı vuracak bunlar
Gümüş kalkanlar küçükmüş bu pilastik şeffaf olanlar ama baya büyükmüşhakkaten gümüş kalkanla nasıl gezilecekzaten memeler baş kaldırmış olacak
ya öyle mi iyi bari, bende gümüş kalkan almayı düşünüyordum korktum bi an öyle düşününceGümüş kalkanlar küçükmüş bu pilastik şeffaf olanlar ama baya büyükmüş
Sıcak benide bitiriyor canım 5 dk dayanamıyorum evde oluyorum o yüzden sıcakta akşam yada sabah erken çıkıyorum dışarda olcaksamBen bugün baya halsizdim ağırlık çöküyor bide sıcaklar da çok etkiledi
İptal iptal iptalhiç öyle deme bende öyleydim, birden ağırlık çöküyor yemek sonraları kımıldayamıyorum bi iş yapacaksam dinlene dinlene yapıyorum ve iki merdiven sıkınca nefesim kesiliyoraniden başladı bunlar
Aynı ben bugün bi balkon yıkadım belim koptu daha da yıkamamhiç öyle deme bende öyleydim, birden ağırlık çöküyor yemek sonraları kımıldayamıyorum bi iş yapacaksam dinlene dinlene yapıyorum ve iki merdiven sıkınca nefesim kesiliyoraniden başladı bunlar
Benim meme ucu yoktu yara olmuştu ama memeyi tam alamayan bebekler uç olsa da yara yapabiliyormuş.Ben lansinoh aldım ve gümüş kapak alacağım. Bi arkadaşım yeni doğum yaptı ikisini de kullanmamış yara olmamış. Meme ucu çıkık olanların yarası olmuyor dedi bana ne kadar doğru bilmiyorum. Bir de emzirme yastığı da kesinlikle rahatlık açısından hem bebek hem bizim için çok gerekliymiş baya arastırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?