2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Lansinoyu emzirme zamanı sürsek tekrar süt verdiğimiz zaman silmemiz mi gerekiyor nasıl yapıcaz
Silinmeden kullanılıyor canım o emzirme bitince kalkan kullan kesin ucu hava aldıkça yara olmaz inşallah ağzında pamukcuk olmasın diye karbonatlı şu ile siledebilirsin içine sinmezse

Kızlar göğüs ucu için ne almayı düşünüyorsunuz ? Bide sizce emzirme yastığı işe yatıyor mu bi kaç kişiye sordum ben almadım dediler ama sizde komfor sağlar mı gerçekten
Ben lansinoh aldım ve gümüş kapak alacağım. Bi arkadaşım yeni doğum yaptı ikisini de kullanmamış yara olmamış. Meme ucu çıkık olanların yarası olmuyor dedi bana ne kadar doğru bilmiyorum. Bir de emzirme yastığı da kesinlikle rahatlık açısından hem bebek hem bizim için çok gerekliymiş baya arastırmıştım

Kızlar göhüslerde hafif sızlama başladımı sizde bir haftadır ara ara vuran hassasiyet sızlama var sebebini bilmiyorum

O zaman gümüş kapak şart oldu

O zaman emzirme yastığı da şart oldu

Şu buhar makinası ile ilgili birşey yazmak istiyorum eşimin çözülemeyen bir horlama sıkıntısı vardı, sanırım uyku apneside oluyordu. Gece uykudayken aniden tıkanıp uyanıp geri dalıyordu. Burun bandı denedik olmadı viks falan işe yaramadı. Buhar makinası aldık sabaha kadar çalışıyor. Ne horlama kaldı ne tıkanma. Bende güzel uyuyorum artık çok şükür. Bakteri sanırım temizlenmeyince oluyormuş ama biz içinde su bırakmıyoruz hiç sabahları boşaltıyoruz akşamları arıtma suyu koyuyoruz

Kızlar göhüslerde hafif sızlama başladımı sizde bir haftadır ara ara vuran hassasiyet sızlama var sebebini bilmiyorum
Bende hiç bişi yok memeler aynı tas aynı hamam, enteresandır ağırlaşmam da olmadı 18 kilo almışım hala enerjim yerinde. Garip geliyor bu durum bana bi hantallaş ağır yürü falan acaba öteki ay mı vuracak bunlar

hakkaten gümüş kalkanla nasıl gezilecek zaten memeler baş kaldırmış olacak

Ben bugün baya halsizdim ağırlık çöküyor bide sıcaklar da çok etkiledi

hiç öyle deme bende öyleydim, birden ağırlık çöküyor yemek sonraları kımıldayamıyorum bi iş yapacaksam dinlene dinlene yapıyorum ve iki merdiven sıkınca nefesim kesiliyor aniden başladı bunlar

Ben bugün baya halsizdim ağırlık çöküyor bide sıcaklar da çok etkiledi
kaldığım şehir 31⁰ ydi bugün, ilk defa 30 ları gördü ki Diyarbakırlıyım 40 45⁰ lerde yaşadık hep, ama bu başka 30⁰ bile bana fazla geldi dışardaydım bayılacak gibi oldum bi ara ya

İnşallah gelecek ayda vurmaz canım çok kötü hele sacaklarda , ben resmen sıcak nem ağırlaşma çok zorlanıyorum ya hemen enerjim sıfıra iniyor çarpıntım oluyor

Gümüş kalkanlar küçükmüş bu pilastik şeffaf olanlar ama baya büyükmüş
ya öyle mi iyi bari, bende gümüş kalkan almayı düşünüyordum korktum bi an öyle düşününce ama yinede bilemedim ya aman en kötü evde kullanırız, bir de heralde başlarda oluyordur yara sonradan geçiyordur umarım

hiç öyle deme bende öyleydim, birden ağırlık çöküyor yemek sonraları kımıldayamıyorum bi iş yapacaksam dinlene dinlene yapıyorum ve iki merdiven sıkınca nefesim kesiliyor aniden başladı bunlar
Aynı ben bugün bi balkon yıkadım belim koptu daha da yıkamam biraz ütü yaptım akşam serinliğinde ona rağmen kan ter içinde kaldım. Sıcaklardan dolayı iştahsızlık var bide

Benim meme ucu yoktu yara olmuştu ama memeyi tam alamayan bebekler uç olsa da yara yapabiliyormuş.
Lansinoh ben de işe yaramadı yıkamaya gerek yok.
silikon uç alıp emzirme sonrası takıyordum iyileştirmişti ucu delik olduğu için süt akmasın diye üstüne de emzirme pedi koyuyordum.zaten 40a kadar evde olduğumdan göze çok batmadı.imkan varsa kapak almakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…