2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar 28. Haftada suyum geldi ve dün doğuma alındım, bebeğim dün 1100 gr olarak dünyaya geldi şu an küvezde Allaha şükür şimdilik bir sağlık problemi yok dualarınıza ihtiyacım var
Canım çok geçmiş olsun sana ve yavruna sağlık diliyorum inşallah en kısa zamanda toparlar ve kucağına alarak doya doya kokusunu içine çekersin dualarımız sizinle

Kızlar 28. Haftada suyum geldi ve dün doğuma alındım, bebeğim dün 1100 gr olarak dünyaya geldi şu an küvezde Allaha şükür şimdilik bir sağlık problemi yok dualarınıza ihtiyacım var
Şükür bir problemi yok kilosu da iyi. Insallah biran evvel toparlar kuvezden çıkıp kucağınıza alırsınız

Çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlıkla kucağına da alırsın kalbini ferah tut stres yapma dualarımız seninle

Silikon uc nasil bir şey?
Meme ucu olmayanlar ya da yara olanlar emzirirken takıp öyle emziriyor.ama ben bebeğimi alıştırmak istemediğim için göğsüm iyileşsin diye emzirme sonrası,gümüş kapak niyetine takıyordum.
Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla hemencik kucağınıza alırsınız inşallah

Çok şaşırdım Allah yardımcınız olsun ikinizin de. İnşallah bebiş hızlıca toparlar ve sağlıkla taburcu olursunuz

Kızlar pazar günü doğumhaneye alındım üç gündür sancılarla savaş veriyorum 29+6 bebeğim bugün normal servise indirdiler fakat erken doğum bekleniyor herkesin hayır duasına ihtiyacım var
İnşallah bir kaç hafta daha bebişini bekletebilirler canım. Riskli zamanları geçtik eğer erken gelmek istersede herşey sağlıklıca ilerler inşallah dualarım sizinle
Allah analı babalı büyütsün gözün aydın canım. İnşallah sağlıkla hızlıca küvözden çıkar kucağına kavuşur yavrun.

Çok teşekkür ederim hepinize kızlar inşallah evladımı kucağıma alıp evimize götürdüğüm günleri görürüm
Elbet çok zordur ama güzel düsün, pozitif düşün. Duanin gücüne inan. Tez vakit toparlar bebeğin. Sende o yanina gelene kadar kendini toparlarsin. Allah kolayliklar versin

Çanm öncelikle hayırlı olsun bebeğin.Benim eşimde devlet hastanesinde Yeni doğan hemşiresi
.Doktorlarn gerekli bilgiyi vermiştir ama bizde tazeleyelim biliyorsun ki bu haftada doğan bebekler 40 haftayı tamamlayan kadar kuvezde kalırlar . Herşey çok güzel giderse bı kaç hafta daha erken güzel gitnesse bı kaç hafta daha geç çıkarlar
Bebegun 300 grama kadar kilo verebilir bu çok nrmal . Daha sonra senin sutunle kilo almaya başlar . Bol bol sütünü sağ.Doktorlar bazen olumsuz blgiler verebilir. Eşim hep der ki prematureler bir ileri iki geri olarak ilerler. Olumsuz bilgilere çok fazla takılma bebeğine inan güven. Herşey çok güzel olcak. Ben inanıyorum ki ortalama 50 gün içinde seninle olcak. Kafana takılan bişey olursa sorabilirsn bitanm

Bu arada bu topgin ilk bebebgi hayrli olsn ekliyelim listeye NewMamaa

Kızlar pazar günü doğumhaneye alındım üç gündür sancılarla savaş veriyorum 29+6 bebeğim bugün normal servise indirdiler fakat erken doğum bekleniyor herkesin hayır duasına ihtiyacım var
Arkadaşım Allahım esirgesin henüz erken biraz daha bekler inşallah durdurabilmişlerdir doğumu, ne oldu canını sıkan birşey mi oldu?

Canım benim duadayız, Rabbim yardımcınız olsun bir saglık problemi de yokmuş çok şükür az dısarda büyüyecek annesi

Merhaba kızlar, ilk bebeğimiz dogmuş sağlıkla büyüsün annesinin kollarına kavuşsun Aminn Rabbim büyük , inşallah diğer acelecimiz de bekler ama artık ciğer geliştiriciler.küvözler gelişti, bir anne için psikolojik olarak zor farkındayım Allahım gücünü verir umuyorum, biliyorum..
Bende diğer açılardan zor zamanlar geçiriyorum.. bebeğim de bu sıkıntılara benimle katlanmak zorunda kaldı..dualarınıza talibim, onu her açıdan saglıkla kucaklamayı diğer herşeyden çok istiyorum
Hepiniz iyi olun dualarım sizinle güzel anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…