- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Canım çok geçmiş olsun sana ve yavruna sağlık diliyorum inşallah en kısa zamanda toparlar ve kucağına alarak doya doya kokusunu içine çekersin dualarımız sizinleKızlar 28. Haftada suyum geldi ve dün doğuma alındım, bebeğim dün 1100 gr olarak dünyaya geldi şu an küvezde Allaha şükür şimdilik bir sağlık problemi yok dualarınıza ihtiyacım var
Şükür bir problemi yok kilosu da iyi. Insallah biran evvel toparlar kuvezden çıkıp kucağınıza alırsınızKızlar 28. Haftada suyum geldi ve dün doğuma alındım, bebeğim dün 1100 gr olarak dünyaya geldi şu an küvezde Allaha şükür şimdilik bir sağlık problemi yok dualarınıza ihtiyacım var
Çok geçmiş olsunKızlar 28. Haftada suyum geldi ve dün doğuma alındım, bebeğim dün 1100 gr olarak dünyaya geldi şu an küvezde Allaha şükür şimdilik bir sağlık problemi yok dualarınıza ihtiyacım var
Meme ucu olmayanlar ya da yara olanlar emzirirken takıp öyle emziriyor.ama ben bebeğimi alıştırmak istemediğim için göğsüm iyileşsin diye emzirme sonrası,gümüş kapak niyetine takıyordum.Silikon uc nasil bir şey?
Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla hemencik kucağınıza alırsınız inşallahKızlar 28. Haftada suyum geldi ve dün doğuma alındım, bebeğim dün 1100 gr olarak dünyaya geldi şu an küvezde Allaha şükür şimdilik bir sağlık problemi yok dualarınıza ihtiyacım var
Çok şaşırdım Allah yardımcınız olsun ikinizin de. İnşallah bebiş hızlıca toparlar ve sağlıkla taburcu olursunuzKızlar 28. Haftada suyum geldi ve dün doğuma alındım, bebeğim dün 1100 gr olarak dünyaya geldi şu an küvezde Allaha şükür şimdilik bir sağlık problemi yok dualarınıza ihtiyacım var
İnşallah bir kaç hafta daha bebişini bekletebilirler canım. Riskli zamanları geçtik eğer erken gelmek istersede herşey sağlıklıca ilerler inşallah dualarım sizinleKızlar pazar günü doğumhaneye alındım üç gündür sancılarla savaş veriyorum 29+6 bebeğim bugün normal servise indirdiler fakat erken doğum bekleniyor herkesin hayır duasına ihtiyacım var
Allah analı babalı büyütsün gözün aydın canım. İnşallah sağlıkla hızlıca küvözden çıkar kucağına kavuşur yavrun.Kızlar 28. Haftada suyum geldi ve dün doğuma alındım, bebeğim dün 1100 gr olarak dünyaya geldi şu an küvezde Allaha şükür şimdilik bir sağlık problemi yok dualarınıza ihtiyacım var
Elbet çok zordur ama güzel düsün, pozitif düşün. Duanin gücüne inan. Tez vakit toparlar bebeğin. Sende o yanina gelene kadar kendini toparlarsin. Allah kolayliklar versinÇok teşekkür ederim hepinize kızlar inşallah evladımı kucağıma alıp evimize götürdüğüm günleri görürüm
İlk fotokızlar sizce hangisi ya çok kararsız kaldım
İlki daha hoş geldi bana canımkızlar sizce hangisi ya çok kararsız kaldım
İlk daha güzel canımkızlar sizce hangisi ya çok kararsız kaldım
İlki daha hoş ama hangisi genişse onu tercih ederdimkızlar sizce hangisi ya çok kararsız kaldım
Yuvarlak aynalı güzelkızlar sizce hangisi ya çok kararsız kaldım
Çanm öncelikle hayırlı olsun bebeğin.Benim eşimde devlet hastanesinde Yeni doğan hemşiresiKızlar 28. Haftada suyum geldi ve dün doğuma alındım, bebeğim dün 1100 gr olarak dünyaya geldi şu an küvezde Allaha şükür şimdilik bir sağlık problemi yok dualarınıza ihtiyacım var
Kızlar 28. Haftada suyum geldi ve dün doğuma alındım, bebeğim dün 1100 gr olarak dünyaya geldi şu an küvezde Allaha şükür şimdilik bir sağlık problemi yok dualarınıza ihtiyacım var
İlk foto
İlki daha hoş geldi bana canım
İlk daha güzel canım
İlki daha hoş ama hangisi genişse onu tercih ederdim
teşekkürler kızlar ilkini aldım bendeYuvarlak aynalı güzel
Arkadaşım Allahım esirgesin henüz erken biraz daha bekler inşallah durdurabilmişlerdir doğumu, ne oldu canını sıkan birşey mi oldu?Kızlar pazar günü doğumhaneye alındım üç gündür sancılarla savaş veriyorum 29+6 bebeğim bugün normal servise indirdiler fakat erken doğum bekleniyor herkesin hayır duasına ihtiyacım var
Canım benim duadayız, Rabbim yardımcınız olsunKızlar 28. Haftada suyum geldi ve dün doğuma alındım, bebeğim dün 1100 gr olarak dünyaya geldi şu an küvezde Allaha şükür şimdilik bir sağlık problemi yok dualarınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?