öyle valla zorlanacağımız döneme girdik, bi de bugün mağazaları gezdim kendim için 2.mağazada ben iptalAynı ben bugün bi balkon yıkadım belim koptu daha da yıkamambiraz ütü yaptım akşam serinliğinde ona rağmen kan ter içinde kaldım. Sıcaklardan dolayı iştahsızlık var bide
Az önce bununla ilgili bir video izledim. Zeytinyağ ve kapak kullanımını öneriyor. O videoda da meme tam kavranılmadığı zaman yara olduğundan bahsedilmişBenim meme ucu yoktu yara olmuştu ama memeyi tam alamayan bebekler uç olsa da yara yapabiliyormuş.
Lansinoh ben de işe yaramadı yıkamaya gerek yok.
silikon uç alıp emzirme sonrası takıyordum iyileştirmişti ucu delik olduğu için süt akmasın diye üstüne de emzirme pedi koyuyordum.zaten 40a kadar evde olduğumdan göze çok batmadı.imkan varsa kapak almakta fayda var
öyle valla zorlanacağımız döneme girdik, bi de bugün mağazaları gezdim kendim için 2.mağazada ben iptalzaten deneyecek takat yok yaşlı bi teyze pufta oturuyordu onu kaldıracaktım nerdeyse teyze sen kalk ben oturayım diye Arkadaşlar sınırsız kredi kartım olsa da mağaza mağaza gezemem artık anlıyor musunuz
Merhabalar bayramdan sonra ekleyeceğim, telefondan eklenmiyor çünkü.. hatta 17 temmuzda hatırlatırsanız sevinirim.. 2 haftada izinliyim çünkü. Maalesef telden olmuyorİyi günler listede benim de adım vardı ama şimdi görünmüyor ikiz benimde bi kız bi erkek 4 eylül kesin doğum tarihleri. Sat 18.12.22 istanbul yaş 32 2. ÇocukNewMamaa
Silikon uc nasil bir şey?Benim meme ucu yoktu yara olmuştu ama memeyi tam alamayan bebekler uç olsa da yara yapabiliyormuş.
Lansinoh ben de işe yaramadı yıkamaya gerek yok.
silikon uç alıp emzirme sonrası takıyordum iyileştirmişti ucu delik olduğu için süt akmasın diye üstüne de emzirme pedi koyuyordum.zaten 40a kadar evde olduğumdan göze çok batmadı.imkan varsa kapak almakta fayda var
Kuzum inşallah ilaç iğneyle erken doğumu durdururlar dualarımız seninleKızlar pazar günü doğumhaneye alındım üç gündür sancılarla savaş veriyorum 29+6 bebeğim bugün normal servise indirdiler fakat erken doğum bekleniyor herkesin hayır duasına ihtiyacım var
evet cidden denemeden olmuyor zar zor buldum kıyafet ilk defa bu kilolardayım ne olur ne olmaz kestiremiyorum, sana tavsiye hiç kendini yormadan evde dahi iş yapmadan git ben hata yaptım çıkmışken birkaç işimi halledip öyle mağazaya geçtim ki pilim bitmiştişimdi böyleysek bir ay sonramızı ben düşünemiyorum.
Bnmde kendim için alışverişe gitmem lazım pijama sabahlık vs denemeden almak istemiyorum. Serinlikte gitmekte fayda var
yaa hayrolsun inşallah neden böyle oldu ki rabbim en hayırlısını versinKızlar pazar günü doğumhaneye alındım üç gündür sancılarla savaş veriyorum 29+6 bebeğim bugün normal servise indirdiler fakat erken doğum bekleniyor herkesin hayır duasına ihtiyacım var
Sancılarında azalma oldumu pazar gününe göre lütfen iyi düşün Ağustos annelerindede bikaç kişi vardı serum iğne ilaçla durdurdular şuan 35 haftalara girdiler doktorlar da elinden geleni yapacağına inanıyorum bizi habersiz bırakma kuzum inşallah hayırlı haberlerini alırızKızlar pazar günü doğumhaneye alındım üç gündür sancılarla savaş veriyorum 29+6 bebeğim bugün normal servise indirdiler fakat erken doğum bekleniyor herkesin hayır duasına ihtiyacım var
Canım benim demek ki durdurdular içini ferah tutmaya çalış hastanedesin derhal müdahale şansları var inşallah daha duracaktır minnoşun dualarımız seninleKızlar pazar günü doğumhaneye alındım üç gündür sancılarla savaş veriyorum 29+6 bebeğim bugün normal servise indirdiler fakat erken doğum bekleniyor herkesin hayır duasına ihtiyacım var
Canım öncelikle gözün aydınKızlar 28. Haftada suyum geldi ve dün doğuma alındım, bebeğim dün 1100 gr olarak dünyaya geldi şu an küvezde Allaha şükür şimdilik bir sağlık problemi yok dualarınıza ihtiyacım var
İnşallah en az 32inci haftaları görürsünKızlar pazar günü doğumhaneye alındım üç gündür sancılarla savaş veriyorum 29+6 bebeğim bugün normal servise indirdiler fakat erken doğum bekleniyor herkesin hayır duasına ihtiyacım var
İns durdururlar sancilari, yavrun zamaninda gelirKızlar pazar günü doğumhaneye alındım üç gündür sancılarla savaş veriyorum 29+6 bebeğim bugün normal servise indirdiler fakat erken doğum bekleniyor herkesin hayır duasına ihtiyacım var
Saglikli süreçler geçirin ins canim, cabucak toparlanir bebegin. Dualarimiz sizinleKızlar 28. Haftada suyum geldi ve dün doğuma alındım, bebeğim dün 1100 gr olarak dünyaya geldi şu an küvezde Allaha şükür şimdilik bir sağlık problemi yok dualarınıza ihtiyacım var
Özel doktora gidiyordum ben ama böyle bir risk olunca küvez konusunda en iyisi olsun istedin ege üniversitesi araştırma hastanesinde şu an bebeğimCanım öncelikle gözün aydın
Ve geçmiş olsun. Hepimiz için riskler mevcut en riskli haftalara girdik
Allah yardımcımız olsun. Birbirimize DUA edelim. İnşallah sağ salim kucağına alırsın canım. Hangi hastanede bebeğin.
Ege’nin çocuk bölümü gayet güzel orada okudum ben yeni doğan konusunda cok titizler . Allahim sağlıkla kavuştursun bebeğinize sizi. Kalbim dualarım sizinle.Özel doktora gidiyordum ben ama böyle bir risk olunca küvez konusunda en iyisi olsun istedin ege üniversitesi araştırma hastanesinde şu an bebeğim
İnşallah bişey olmaz dualarım seninle , sitres yapma dr’lar erteleye biliyorlar doğumu , inşallah ertelenirKızlar pazar günü doğumhaneye alındım üç gündür sancılarla savaş veriyorum 29+6 bebeğim bugün normal servise indirdiler fakat erken doğum bekleniyor herkesin hayır duasına ihtiyacım var
İnşallah bi an önce sağ sağlam bebeğini kucağına alırsın ve hastaneden çıkarsınKızlar 28. Haftada suyum geldi ve dün doğuma alındım, bebeğim dün 1100 gr olarak dünyaya geldi şu an küvezde Allaha şükür şimdilik bir sağlık problemi yok dualarınıza ihtiyacım var
Canım geçmiş olsun ve gözün aydın bebeğinin sağlık problemi olmamasına çok sevindim sabırla sağlıkla kavuşacaksınız inşallah dualarımız seninleKızlar 28. Haftada suyum geldi ve dün doğuma alındım, bebeğim dün 1100 gr olarak dünyaya geldi şu an küvezde Allaha şükür şimdilik bir sağlık problemi yok dualarınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?