2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
R Rabia coskun canım bebişinize en kısa zamanda sağlıkla kavuşmanızı diliyorum. Fetal testlerimizi aynı zamanlarda yaptırmıştık biz seninle, adını görünce şaşırdım ve hemen tanıdım.. suyun gelmiş ne kadar normal bir süreç olmuş erken olması dışında.. Doktorun erken riski görmüş müydü sende hiç konuşulmadı görmedim böyle birşeyden bahsettiğini

Kızlar 28. Haftada suyum geldi ve dün doğuma alındım, bebeğim dün 1100 gr olarak dünyaya geldi şu an küvezde Allaha şükür şimdilik bir sağlık problemi yok dualarınıza ihtiyacım var
Canım gözünüz aydın bebeğiniz sağlıklı olsun inşallah. Dualarımız sizinle sağlıcakla kollarına alacaksın inşallah. Bebeğinle aranızda çok güçlü bir bağ var sen olumlu düşün güçlü ol bebeğinde bak gör nasıl hissecedecek annesini

Mantıklı canım günümü sadece alışverişe ayıracağım bir gün olmalı

Benimde öyle Bi kasılıyo uykuda bacağım resmen kaslar top gibi şişiyor Bi araya toplanıyor ve gün boyu ağrı yapıyo magnorm içemedim ben tablet olarak aldım magosit Dr suda eriyen magnorm daha etkili dese de içemedikten sonra napim ben kızımdada magosit kullandım baya iyi gelmişti. Siz ne kullanıyorsunuz

Bayramımız mübarek olsun güzel anne adayları, rabbim seneye yavrularımızla birlikte kutlamayı nasip etsin inşallah
Hastanede olan ve erken doğum yapan arkadaşlarımız rabbim evlatlarınızı size bağışlasın inşallah bu mübarek günde dualarımız sizinle sheismaya
su gelme durumu birden mi oldu yani riskiniz var mıydı R Rabia coskun

Kızlar 120 tane 1 beden bezimiz var 120 tane daha alsam 240 çok mu olur?
Canım 1 beden eğer 3-6 kilo yazıyorsa al. Ama 5 kiloya kadarsa alma derim ben , bazılarının bebeği büyük oluyor bezler dar gele biliyor , 2 nümara al bence , bende kendim 1 tane 1 beden geri kalanı 2 beden alıcam

Çok teşekkür ederim o kadar moral verdiniz ki şu an bana bebeğim zaten doğar doğmaz ağladı bu çok iyi bir şey ciğerlerinin geliştiğini gösterir dediler ve kakasını da yaptı bu da bağırsaklarının iyi durumda olduğunu gösteriyormuş inşallah bu şekilde güzel haberleri ile gelir oğlum

Hiç görülmedi canım detaylı ultrasonda her şey normaldi, ben normal kontrole gittim ve orda doktorum suyumun azaldığını söyledi bir test yaptılar ve o test ile suyumun geldiği anlaşıldı ama ben hiç bir şekilde bir su gelme yaşamadım ne iç çamaşırımda bi ıslaklık ne başka nir belirti hiç yaşamadım, sonrasında erken doğum riski için hemen üniversite hastanesine yatışım yapıldı o sırada ciğer geliştirici, magnezyum ve enfeksiyona karşı devamlı antibiyotik desteği aldım, tam 7 gün hastanede yattım ve 8. Gün kanamam başladı ve hemen 5 dakika içerisinde doğuma alındım süreç bu şekilde oldu anlayacağınız brn suyumun azaldığını tesadüfen kontrole gittiğim sırada öğrendim hiçbir belirti yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…