aa bakayom bendeTamam canım trendyolda hayat satıcısı habire indirim yapıyor dayanamıyorum
Canım Rabbim analı babalı büyütsün İnşaAllah sağlıkla büyüsün kuzu suyunun gelme sebebi var mıKızlar 28. Haftada suyum geldi ve dün doğuma alındım, bebeğim dün 1100 gr olarak dünyaya geldi şu an küvezde Allaha şükür şimdilik bir sağlık problemi yok dualarınıza ihtiyacım var
Çok şaşırdım nasıl hiç su gelmeden suyun azalmış , ama iyiki kontrolde belli olmuş ve gerekli işlemler yapılmış , inşallah sağ sağlam kucağına alırsın en kısa zamandaHiç görülmedi canım detaylı ultrasonda her şey normaldi, ben normal kontrole gittim ve orda doktorum suyumun azaldığını söyledi bir test yaptılar ve o test ile suyumun geldiği anlaşıldı ama ben hiç bir şekilde bir su gelme yaşamadım ne iç çamaşırımda bi ıslaklık ne başka nir belirti hiç yaşamadım, sonrasında erken doğum riski için hemen üniversite hastanesine yatışım yapıldı o sırada ciğer geliştirici, magnezyum ve enfeksiyona karşı devamlı antibiyotik desteği aldım, tam 7 gün hastanede yattım ve 8. Gün kanamam başladı ve hemen 5 dakika içerisinde doğuma alındım süreç bu şekilde oldu anlayacağınız brn suyumun azaldığını tesadüfen kontrole gittiğim sırada öğrendim hiçbir belirti yaşamadım
Canımm çok geçmiş olsun inşallah durabildiği kadar uzun durur sağlıkla kavuşursunuz.. bol bol istirahat etKızlar pazar günü doğumhaneye alındım üç gündür sancılarla savaş veriyorum 29+6 bebeğim bugün normal servise indirdiler fakat erken doğum bekleniyor herkesin hayır duasına ihtiyacım var
Çok şükür sağlık problemi olmamasına inşallah her geçen gün daha iyi olacak, ben de 750 gr doğmuşum ki 30 yıl öncenin sağlık imkanlarında.. bol bol dua edelim sağlıkla kavuşun inşallahhKızlar 28. Haftada suyum geldi ve dün doğuma alındım, bebeğim dün 1100 gr olarak dünyaya geldi şu an küvezde Allaha şükür şimdilik bir sağlık problemi yok dualarınıza ihtiyacım var
çok şükür farkedilmiş ne mutlu size, bebeğinde iyi olmasına çok çok sevindim, inşallah süreç tam da istediğimiz gibi ilerler hayırlı olsun ve çok çok geçmiş olsunHiç görülmedi canım detaylı ultrasonda her şey normaldi, ben normal kontrole gittim ve orda doktorum suyumun azaldığını söyledi bir test yaptılar ve o test ile suyumun geldiği anlaşıldı ama ben hiç bir şekilde bir su gelme yaşamadım ne iç çamaşırımda bi ıslaklık ne başka nir belirti hiç yaşamadım, sonrasında erken doğum riski için hemen üniversite hastanesine yatışım yapıldı o sırada ciğer geliştirici, magnezyum ve enfeksiyona karşı devamlı antibiyotik desteği aldım, tam 7 gün hastanede yattım ve 8. Gün kanamam başladı ve hemen 5 dakika içerisinde doğuma alındım süreç bu şekilde oldu anlayacağınız brn suyumun azaldığını tesadüfen kontrole gittiğim sırada öğrendim hiçbir belirti yaşamadım
Şimdi okudum canım Rabbim kolaylık versin İnşaAllah sağlıkla büyüsünHiç görülmedi canım detaylı ultrasonda her şey normaldi, ben normal kontrole gittim ve orda doktorum suyumun azaldığını söyledi bir test yaptılar ve o test ile suyumun geldiği anlaşıldı ama ben hiç bir şekilde bir su gelme yaşamadım ne iç çamaşırımda bi ıslaklık ne başka nir belirti hiç yaşamadım, sonrasında erken doğum riski için hemen üniversite hastanesine yatışım yapıldı o sırada ciğer geliştirici, magnezyum ve enfeksiyona karşı devamlı antibiyotik desteği aldım, tam 7 gün hastanede yattım ve 8. Gün kanamam başladı ve hemen 5 dakika içerisinde doğuma alındım süreç bu şekilde oldu anlayacağınız brn suyumun azaldığını tesadüfen kontrole gittiğim sırada öğrendim hiçbir belirti yaşamadım
İğne ve serumlarla şuanlık durmuş gözüküyor ama nst de sancılar çıkmaya devam ediyor neyin tetiklediği belli değilKuzum inşallah ilaç iğneyle erken doğumu durdururlar dualarımız seninlepeki ney tetiklemiş erken doğumu bu konuda bişey söyledilermi
amin inşallahyaa hayrolsun inşallah neden böyle oldu ki rabbim en hayırlısını versin
azalma var fakat devam ediyor ne yazık ki inşallah sabreder bebeğimSancılarında azalma oldumu pazar gününe göre lütfen iyi düşün Ağustos annelerindede bikaç kişi vardı serum iğne ilaçla durdurdular şuan 35 haftalara girdiler doktorlar da elinden geleni yapacağına inanıyorum bizi habersiz bırakma kuzum inşallah hayırlı haberlerini alırız
çok sağolun hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimCanım benim demek ki durdurdular içini ferah tutmaya çalış hastanedesin derhal müdahale şansları var inşallah daha duracaktır minnoşun dualarımız seninle
Anlamadığım bir anda gelişti herşey pazar günü normal ev işlerimi yaptım eşimle pazara gittik pazarda yürürken bir anda sancım başladı ve orda iki büklüm kalakaldım eşim hastaneye getirdi düzenli kasılmalar ve sancılar çıktı biraz da açılmam olmuştu hemen doğumhaneye çıkardılar ne yazık ki kendi doktorum yurtdışındaydı o yüzden devlet müdahale ettiArkadaşım Allahım esirgesin henüz erken biraz daha bekler inşallah durdurabilmişlerdir doğumu, ne oldu canını sıkan birşey mi oldu?
Çok geçmiş olsun ciğer geliştirici iğneler yapıldı mı ? İnşallah dayanır , 1 hafta bile bi sürü bebeğin gelişiminde etkili , sağlıkla kavuş yavruna inşallahAnlamadığım bir anda gelişti herşey pazar günü normal ev işlerimi yaptım eşimle pazara gittik pazarda yürürken bir anda sancım başladı ve orda iki büklüm kalakaldım eşim hastaneye getirdi düzenli kasılmalar ve sancılar çıktı biraz da açılmam olmuştu hemen doğumhaneye çıkardılar ne yazık ki kendi doktorum yurtdışındaydı o yüzden devlet müdahale etti
Namaz kılıyorum dualarım sizinleAnlamadığım bir anda gelişti herşey pazar günü normal ev işlerimi yaptım eşimle pazara gittik pazarda yürürken bir anda sancım başladı ve orda iki büklüm kalakaldım eşim hastaneye getirdi düzenli kasılmalar ve sancılar çıktı biraz da açılmam olmuştu hemen doğumhaneye çıkardılar ne yazık ki kendi doktorum yurtdışındaydı o yüzden devlet müdahale etti
Dualarımda size yer veriyorum dünden beri, siz de bol bol meryem suresi dinleyip tesbih çekin ve elinizi karnınıza koyup seninle aynı bedende kalmak istiyorum annecim beni bırakmayın deyin inanıyorum bebeğiniz size cevap verecektirAnlamadığım bir anda gelişti herşey pazar günü normal ev işlerimi yaptım eşimle pazara gittik pazarda yürürken bir anda sancım başladı ve orda iki büklüm kalakaldım eşim hastaneye getirdi düzenli kasılmalar ve sancılar çıktı biraz da açılmam olmuştu hemen doğumhaneye çıkardılar ne yazık ki kendi doktorum yurtdışındaydı o yüzden devlet müdahale etti
Evet çnm bu çok ii bişey. Bebeğini kaç günde bir goreblcksn yada bilgi alabilcksn. Lütfen bizi de habersiz brkma .Çok teşekkür ederim o kadar moral verdiniz ki şu an banabebeğim zaten doğar doğmaz ağladı bu çok iyi bir şey ciğerlerinin geliştiğini gösterir dediler ve kakasını da yaptı bu da bağırsaklarının iyi durumda olduğunu gösteriyormuş inşallah bu şekilde güzel haberleri ile gelir oğlum
Kuzum ben puset kullanacağım bebek sığdığı sürece zaten onu öneriyorlqr bebeği ters koyuyorsun filan ya. Sonradan oto koltuğu alacağım.. Kasım indirimlerimde filan bakarım ona artık. Çünkü şuam alıp kenara koycam kullanmayacam. Her türlü zam gelir ama şimdiden ona para bağlamak istemiyorum. Bebek pusete sığmamaya başlayınca düşünürüz :)kızlar ben şimdi hafif kaliteli ve kabin boy diye Hamilton bebek arabası almayı düşünüyorum burdanNewMamaa de aldı diye hatırlıyorum hatta puset için aparat falan da almıştı, extra bide arabayla uyumlu puset alınacak bi de biz bu bebeye oto koltuğu da alıcaz değil mi puseti emniyet kemeri ile bağlasak nasıl olur bir süre yada direk oto koltuğunuda mı alalım
Canımmm öncelikle Analı babalı büyüsün, Allah'ım güç versin bebişe sağlıkla gelsin annesinin kucağına.. inanamadım görünce şimdi gördüm yazını. Devamını da okumadım şimdi okuyacam. valla ben yoğunluktan bakamadım diyordum da bebiş haberi görceğimi beklemiyordum. İnşallah sağlıklısınızdır ikinizde.. dualarımız sizinleKızlar 28. Haftada suyum geldi ve dün doğuma alındım, bebeğim dün 1100 gr olarak dünyaya geldi şu an küvezde Allaha şükür şimdilik bir sağlık problemi yok dualarınıza ihtiyacım var
Çok geçmiş olsun cnm ,inş bir an önce kavuşursun bebişineKızlar 28. Haftada suyum geldi ve dün doğuma alındım, bebeğim dün 1100 gr olarak dünyaya geldi şu an küvezde Allaha şükür şimdilik bir sağlık problemi yok dualarınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?