Canım ben şimdi gördüm. Gruba bakamadım bi kaç gündür yurtdışındaydım İnternet yoktu.. nasılsın nedirr son durum. İnşallah hayırlısı nasılsa öyle olur canını sıkmamaya çalış. Doktorlara güveneceğiz en doğrusunu yaparlar. İnşallah en hayırlı şekilde gelecek bebişinKızlar pazar günü doğumhaneye alındım üç gündür sancılarla savaş veriyorum 29+6 bebeğim bugün normal servise indirdiler fakat erken doğum bekleniyor herkesin hayır duasına ihtiyacım var
Ah canım benim, şuan durdu demişsin umarım bekler biraz daha büyür miniğinAnlamadığım bir anda gelişti herşey pazar günü normal ev işlerimi yaptım eşimle pazara gittik pazarda yürürken bir anda sancım başladı ve orda iki büklüm kalakaldım eşim hastaneye getirdi düzenli kasılmalar ve sancılar çıktı biraz da açılmam olmuştu hemen doğumhaneye çıkardılar ne yazık ki kendi doktorum yurtdışındaydı o yüzden devlet müdahale etti
Simdilik bebek arabası + puset yeterli olur. Puset dediğin gibi emniyet kemeri ile sabitleniyor videolardan iyice izleyip bakabilirsin. Ayrıca bir oto koltuğunu daha sonra alabilirsin ama zamlanır almışken alayım kenarda dursun dersen bilememkızlar ben şimdi hafif kaliteli ve kabin boy diye Hamilton bebek arabası almayı düşünüyorum burdanNewMamaa de aldı diye hatırlıyorum hatta puset için aparat falan da almıştı, extra bide arabayla uyumlu puset alınacak bi de biz bu bebeye oto koltuğu da alıcaz değil mi puseti emniyet kemeri ile bağlasak nasıl olur bir süre yada direk oto koltuğunuda mı alalım
Canım ben çok muzdariptimmbu konuda. Kabızlık için magnorm kullanıyordum zaten. Sanıyorum ki kramplara da iyi gelir ama magnezyum çeşitleri varmış. Doktorumla görüştüm kabızlık için magnorm kas kemik kramplar için magnimore kullanıyorum. Evet şak diye %100 kesmedi ama şiddetli kramp yaşamadım. Benim de gece kramp giren bacağım gün içinde ağrıyordu. Yok artık öyle. Tam kasılacak gibi oluyor hafif o ara bacağımı gerdiriyorum hemen. Sıfır acı.Kızlar uyurken yada sabaha karşı bacağıma kramp giriyordu doktor magnezyum yazmıştı ama hala devam ediyor bu sabah yine kramp girdi ve öğleye kadar agrisini çektim 3-4 gündür ilacı alıyorum faydası yok sanki
Canım ben olsam direk oto koltuğu alırdım , almak istedim fakat kıbrısta fiyatları çok yüksek diye tr gelince alıcam artık , ama tr olsaydım kesin direk oto koltuğu alırdım , puset Max 6 ay yada 4 aykızlar ben şimdi hafif kaliteli ve kabin boy diye Hamilton bebek arabası almayı düşünüyorum burdanNewMamaa de aldı diye hatırlıyorum hatta puset için aparat falan da almıştı, extra bide arabayla uyumlu puset alınacak bi de biz bu bebeye oto koltuğu da alıcaz değil mi puseti emniyet kemeri ile bağlasak nasıl olur bir süre yada direk oto koltuğunuda mı alalım
Oto koltuğuna 6-8 aydan sonra oturabiliyorlar ama.. puset her türlü ilk aylar kullanılacaktırCanım ben olsam direk oto koltuğu alırdım , almak istedim fakat kıbrısta fiyatları çok yüksek diye tr gelince alıcam artık , ama tr olsaydım kesin direk oto koltuğu alırdım , puset Max 6 ay yada 4 ay
Bebişin kaç haftalık annesi? Belki o da uyuyordur. Kahvaltıdan yarım saat sonra soluna uzanıp sakin bir odada dinle bakalım. Tabiki içine sinmezse doktora başvur, ama hepimizinki arada yapıyor böyleDün akşamdan beri hareket hissetmiyorum.. endişelenmeye başladım kahvaltıdan sonra da hareket hissetmezsem acile gidicem
27 haftalık oldu kuzum. Evet arada yapıyor ve hep endişem tavan yaptığında başlıyor tekmelemeye. Birazdan kahvaltı çikolata kahve deneyeceğim her şeyiBebişin kaç haftalık annesi? Belki o da uyuyordur. Kahvaltıdan yarım saat sonra soluna uzanıp sakin bir odada dinle bakalım. Tabiki içine sinmezse doktora başvur, ama hepimizinki arada yapıyor böyle
evet çok mantıklı bende öyle yapacağım sanırımKuzum ben puset kullanacağım bebek sığdığı sürece zaten onu öneriyorlqr bebeği ters koyuyorsun filan ya. Sonradan oto koltuğu alacağım.. Kasım indirimlerimde filan bakarım ona artık. Çünkü şuam alıp kenara koycam kullanmayacam. Her türlü zam gelir ama şimdiden ona para bağlamak istemiyorum. Bebek pusete sığmamaya başlayınca düşünürüz :)
ayy ben almicam hediye alınacakSimdilik bebek arabası + puset yeterli olur. Puset dediğin gibi emniyet kemeri ile sabitleniyor videolardan iyice izleyip bakabilirsin. Ayrıca bir oto koltuğunu daha sonra alabilirsin ama zamlanır almışken alayım kenarda dursun dersen bilemem
Ben kızımda puseti kullandım oto koltuğu gibi küçülene kadar sonra oto koltuğu almıştım puset büyük rahatlıkkızlar ben şimdi hafif kaliteli ve kabin boy diye Hamilton bebek arabası almayı düşünüyorum burdanNewMamaa de aldı diye hatırlıyorum hatta puset için aparat falan da almıştı, extra bide arabayla uyumlu puset alınacak bi de biz bu bebeye oto koltuğu da alıcaz değil mi puseti emniyet kemeri ile bağlasak nasıl olur bir süre yada direk oto koltuğunuda mı alalım
benimde başladı biliyor musun son 4 5 gündür, onun dışında iyiydiim hiç uğramıyordı bana ne oldu da geldi ki acabaUyandım 4ten beri alerjimin geçmesini bekliyorum.10 gündür yine başladı. Ne güzel bir süredir yoktu. Korkuyorum emzirirken bir yandan burnumu silmekle uğraşıcam diye yaa
Canım ben olsam direk oto koltuğu alırdım , almak istedim fakat kıbrısta fiyatları çok yüksek diye tr gelince alıcam artık , ama tr olsaydım kesin direk oto koltuğu alırdım , puset Max 6 ay yada 4 ay
evet iştee ayy hepsi ihtiyaçOto koltuğuna 6-8 aydan sonra oturabiliyorlar ama.. puset her türlü ilk aylar kullanılacaktır
ilk aydan kullanıla bilen oto koltuğu var , 0-36 ay , yatıyor ve bebek rahat ede biliyorOto koltuğuna 6-8 aydan sonra oturabiliyorlar ama.. puset her türlü ilk aylar kullanılacaktır
Canım sol tarafına uzan , elini karnının üstüne gezdir kıdıklar gibi ben öyle yapınca başlıyor hareketeDün akşamdan beri hareket hissetmiyorum.. endişelenmeye başladım kahvaltıdan sonra da hareket hissetmezsem acile gidicem
Artık sırt üstü uyumamaya çalış , ya sağ yada sol tarafına uyu , böyle daha iyi beslenir bebeğin27 haftalık oldu kuzum. Evet arada yapıyor ve hep endişem tavan yaptığında başlıyor tekmelemeye. Birazdan kahvaltı çikolata kahve deneyeceğim her şeyibir de ben geceleri hep soluma yatamıyorum sürekli dönüyorum ya da sırt üstü uyuyorum umarım bir şey olmaz
Bilerek uyumuyorum canım uykumda artık nasıl uyuyorsam gece uyandığımda kendimi öyle buluyorum hemen sola dönüyorumArtık sırt üstü uyumamaya çalış , ya sağ yada sol tarafına uyu , böyle daha iyi beslenir bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?