2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar pazar günü doğumhaneye alındım üç gündür sancılarla savaş veriyorum 29+6 bebeğim bugün normal servise indirdiler fakat erken doğum bekleniyor herkesin hayır duasına ihtiyacım var
Canım ben şimdi gördüm. Gruba bakamadım bi kaç gündür yurtdışındaydım İnternet yoktu.. nasılsın nedirr son durum. İnşallah hayırlısı nasılsa öyle olur canını sıkmamaya çalış. Doktorlara güveneceğiz en doğrusunu yaparlar. İnşallah en hayırlı şekilde gelecek bebişin

Ah canım benim, şuan durdu demişsin umarım bekler biraz daha büyür miniğin sağlıkla kavuşun kuzum

Simdilik bebek arabası + puset yeterli olur. Puset dediğin gibi emniyet kemeri ile sabitleniyor videolardan iyice izleyip bakabilirsin. Ayrıca bir oto koltuğunu daha sonra alabilirsin ama zamlanır almışken alayım kenarda dursun dersen bilemem

Uyandım 4ten beri alerjimin geçmesini bekliyorum. 10 gündür yine başladı. Ne güzel bir süredir yoktu. Korkuyorum emzirirken bir yandan burnumu silmekle uğraşıcam diye yaa

Canım ben çok muzdariptimmbu konuda. Kabızlık için magnorm kullanıyordum zaten. Sanıyorum ki kramplara da iyi gelir ama magnezyum çeşitleri varmış. Doktorumla görüştüm kabızlık için magnorm kas kemik kramplar için magnimore kullanıyorum. Evet şak diye %100 kesmedi ama şiddetli kramp yaşamadım. Benim de gece kramp giren bacağım gün içinde ağrıyordu. Yok artık öyle. Tam kasılacak gibi oluyor hafif o ara bacağımı gerdiriyorum hemen. Sıfır acı.

Canım ben olsam direk oto koltuğu alırdım , almak istedim fakat kıbrısta fiyatları çok yüksek diye tr gelince alıcam artık , ama tr olsaydım kesin direk oto koltuğu alırdım , puset Max 6 ay yada 4 ay

Canım ben olsam direk oto koltuğu alırdım , almak istedim fakat kıbrısta fiyatları çok yüksek diye tr gelince alıcam artık , ama tr olsaydım kesin direk oto koltuğu alırdım , puset Max 6 ay yada 4 ay
Oto koltuğuna 6-8 aydan sonra oturabiliyorlar ama.. puset her türlü ilk aylar kullanılacaktır

Dün akşamdan beri hareket hissetmiyorum.. endişelenmeye başladım kahvaltıdan sonra da hareket hissetmezsem acile gidicem
Bebişin kaç haftalık annesi? Belki o da uyuyordur. Kahvaltıdan yarım saat sonra soluna uzanıp sakin bir odada dinle bakalım. Tabiki içine sinmezse doktora başvur, ama hepimizinki arada yapıyor böyle

Bebişin kaç haftalık annesi? Belki o da uyuyordur. Kahvaltıdan yarım saat sonra soluna uzanıp sakin bir odada dinle bakalım. Tabiki içine sinmezse doktora başvur, ama hepimizinki arada yapıyor böyle
27 haftalık oldu kuzum. Evet arada yapıyor ve hep endişem tavan yaptığında başlıyor tekmelemeye. Birazdan kahvaltı çikolata kahve deneyeceğim her şeyi bir de ben geceleri hep soluma yatamıyorum sürekli dönüyorum ya da sırt üstü uyuyorum umarım bir şey olmaz

evet çok mantıklı bende öyle yapacağım sanırım

ayy ben almicam hediye alınacak ama alsakta kullanılmayacak gibi pusetle çıkarsak kullanılmaz zaten çok çıkacağımızı zannetmiyorum da ilk zamanlar, demekki başlangıçta bebek arabası puset kullanılıyor tamamdır

Ben kızımda puseti kullandım oto koltuğu gibi küçülene kadar sonra oto koltuğu almıştım puset büyük rahatlık

Uyandım 4ten beri alerjimin geçmesini bekliyorum. 10 gündür yine başladı. Ne güzel bir süredir yoktu. Korkuyorum emzirirken bir yandan burnumu silmekle uğraşıcam diye yaa
benimde başladı biliyor musun son 4 5 gündür, onun dışında iyiydiim hiç uğramıyordı bana ne oldu da geldi ki acaba

Oto koltuğuna 6-8 aydan sonra oturabiliyorlar ama.. puset her türlü ilk aylar kullanılacaktır
evet iştee ayy hepsi ihtiyaç oto koltuğu da kesinlikle alınması gerek ama ilk aylarda kullanılmıyor puset şart gibi, evde bile kullanan varmış bakalım

Artık sırt üstü uyumamaya çalış , ya sağ yada sol tarafına uyu , böyle daha iyi beslenir bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…