2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
evet iştee ayy hepsi ihtiyaç oto koltuğu da kesinlikle alınması gerek ama ilk aylarda kullanılmıyor puset şart gibi, evde bile kullanan varmış bakalım
Bilmiyorum canım bende okudum yazılanları , demekki puset lazım oluyormuş ben gereksiz bişey sanıyordum 0-36 oto koltuğu almak istiyordum eğer burda uygun olsaydı

Ben onları satış hilesi diye düşünüyorum mesela kangurularda da 0+ yazıyor ama şuana kdr hiç bir tanıdığım hemen kullanamadı
Evet kanguruları hep 3 aydan sonra kullanın diyorlar 0 yazsa bile , canım bilmiyorum bende 0 yazdığı için kullanılır diye düşündüm yani baya araştırdım oto koltukları bazıları gerçekten kullanıla biliyormuş , yorumlarda öyle yazıyordu yani ama tam hastaneden çıkarken kullanılır mı bilemiyorum tabi

Tatlıdan sonra bebe hareketlendi şükür
İnternette 2 saatte 10 tekme hissetmelisiniz diyor ama ben okdr hissetmiyorum.. doktor randevumda soracağım bu durumu
Tatlı istiyormuş annesi Bende onu okudum ama ben Dr sordum 30 haftan sonra dedi bana , şimdi çoğu zaman hareket etse bile his etmiyoruz endişelenme

Tatlıdan sonra bebe hareketlendi şükür
İnternette 2 saatte 10 tekme hissetmelisiniz diyor ama ben okdr hissetmiyorum.. doktor randevumda soracağım bu durumu
arkasını dönmüş olabilir annesi o yüzden hissetmiyor olabilirsin mesela benimki şu an öyle bende her sabah teknelerini hissederdim ama bu sabah çok minimal düzeyde hissettim, şimdi de mesaneme baskı yapıyor hoplatıyor beni

Bilmiyorum canım bende okudum yazılanları , demekki puset lazım oluyormuş ben gereksiz bişey sanıyordum 0-36 oto koltuğu almak istiyordum eğer burda uygun olsaydı
ya inan her bütçeye uygun var öyle çok pahalı bişey almayacağım bende, sadece bebek arabası ile uyumlu olsun yeterli, başlarda mecbur kullanacağız yoksa bebeği nasıl taşıyacağız elbette çok dışarı çıkmayacağım ama çıktığım zamanda bebeğin konforu önemli, zaten ben yine oto koltuğu alırsam 0-36 alırım ne olur ne olmaz , gurbette yaşıyorum memlekete gideriz falan illa lazım olacak

Aynen canım bende çoğu zaman eşim olmadan dışarıya çıkıyorum yani bana çok lazım oto koltuğu ve tabi bebek daha rahat ediyor ama inşallah doğduktan 2,3 ay sonra tr gelicem artık o zaman alıcam oto koltuğu şimdilik pusetle idare edicem

Maşallah kocaman olmuş sağlıkla zamanında gelsin uyandığımda ben de bazen kendimi sırt üstü uyurken buluyordum şöyle bir çözüm geliştirdim bunun için hangi tarafıma yatıyorsam boşta kalan yönüme bir yastık dayıyorum böylece sırt üstü yatamamış oluyorum. Sağa yatmak yine okey ama sırt üstünden kesinlikle sakının diyorlar

Çanm grubun ilk bebeği doğdu 28 haftalık 1100 gram demstn lütfen bizi habersiz brkma R Rabia coskun

Aminn canım inşallahh
Sırtımı yastıkla destekliyorum ama nasıl yatıyorsam şekilden şekilde buluyorum kendimi

Aa evet pozisyon değiştirmiş olabilir çünkü bi kaç gün önceye kdr baya güçlü geliyordu tekmeler

Zaten uzun bir süre puaetle koymak zorundasın kuzum, emniyet kemeriyle sabitleyerek

bende ıkızler ıcın puset alcam ama az kullanılacağı ıcın çokta pahalı bısey olsun ıstemıyorum hangı marka ıyı ne alcam bılmıyorum.Bırkac puset baktım yenıdogandan ıtıbaren kullanılır dıyo ama tam yatışı yokmuş tek kademelıymıs nasıl olur artık bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…