- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
Ben onları satış hilesi diye düşünüyorum mesela kangurularda da 0+ yazıyor ama şuana kdr hiç bir tanıdığım hemen kullanamadıilk aydan kullanıla bilen oto koltuğu var , 0-36 ay , yatıyor ve bebek rahat ede biliyor
Bilmiyorum canım bende okudum yazılanları , demekki puset lazım oluyormuş ben gereksiz bişey sanıyordumevet iştee ayy hepsi ihtiyaçoto koltuğu da kesinlikle alınması gerek ama ilk aylarda kullanılmıyor puset şart gibi, evde bile kullanan varmış bakalım
Evet kanguruları hep 3 aydan sonra kullanın diyorlar 0 yazsa bile , canım bilmiyorum bende 0 yazdığı için kullanılır diye düşündümBen onları satış hilesi diye düşünüyorum mesela kangurularda da 0+ yazıyor ama şuana kdr hiç bir tanıdığım hemen kullanamadı
Tatlı istiyormuş annesiTatlıdan sonra bebe hareketlendi şükür
İnternette 2 saatte 10 tekme hissetmelisiniz diyor ama ben okdr hissetmiyorum.. doktor randevumda soracağım bu durumu
Ben ilk aylardan sırt üstü uyuduğumda karnımın altı ağrıyordu , o yüzden hep yan uyudumBilerek uyumuyorum canım uykumda artık nasıl uyuyorsam gece uyandığımda kendimi öyle buluyorum hemen sola dönüyorum
arkasını dönmüş olabilir annesi o yüzden hissetmiyor olabilirsin mesela benimki şu an öyle bende her sabah teknelerini hissederdim ama bu sabah çok minimal düzeyde hissettim, şimdi de mesaneme baskı yapıyor hoplatıyor beniTatlıdan sonra bebe hareketlendi şükür
İnternette 2 saatte 10 tekme hissetmelisiniz diyor ama ben okdr hissetmiyorum.. doktor randevumda soracağım bu durumu
ya inan her bütçeye uygun var öyle çok pahalı bişey almayacağım bende, sadece bebek arabası ile uyumlu olsun yeterli, başlarda mecbur kullanacağız yoksa bebeği nasıl taşıyacağız elbette çok dışarı çıkmayacağım ama çıktığım zamanda bebeğin konforu önemli, zaten ben yine oto koltuğu alırsam 0-36 alırım ne olur ne olmaz , gurbette yaşıyorum memlekete gideriz falan illa lazım olacakBilmiyorum canım bende okudum yazılanları , demekki puset lazım oluyormuş ben gereksiz bişey sanıyordum0-36 oto koltuğu almak istiyordum eğer burda uygun olsaydı
3. trimester cilvesi diye düşünüyorum.benimde başladı biliyor musun son 4 5 gündür, onun dışında iyiydiim hiç uğramıyordı bana ne oldu da geldi ki acaba
Aynen canım bende çoğu zaman eşim olmadan dışarıya çıkıyorum yani bana çok lazım oto koltuğu ve tabi bebek daha rahat ediyor ama inşallah doğduktan 2,3 ay sonra tr gelicem artık o zaman alıcam oto koltuğu şimdilik pusetle idare edicemya inan her bütçeye uygun var öyle çok pahalı bişey almayacağım bende, sadece bebek arabası ile uyumlu olsun yeterli, başlarda mecbur kullanacağız yoksa bebeği nasıl taşıyacağız elbette çok dışarı çıkmayacağım ama çıktığım zamanda bebeğin konforu önemli, zaten ben yine oto koltuğu alırsam 0-36 alırım ne olur ne olmaz , gurbette yaşıyorum memlekete gideriz falan illa lazım olacak
Maşallah kocaman olmuş sağlıkla zamanında gelsin27 haftalık oldu kuzum. Evet arada yapıyor ve hep endişem tavan yaptığında başlıyor tekmelemeye. Birazdan kahvaltı çikolata kahve deneyeceğim her şeyibir de ben geceleri hep soluma yatamıyorum sürekli dönüyorum ya da sırt üstü uyuyorum umarım bir şey olmaz
Çanm grubun ilk bebeği doğdu 28 haftalık 1100 gram demstn lütfen bizi habersiz brkma R Rabia coskunMaşallah kocaman olmuş sağlıkla zamanında gelsinuyandığımda ben de bazen kendimi sırt üstü uyurken buluyordum şöyle bir çözüm geliştirdim bunun için hangi tarafıma yatıyorsam boşta kalan yönüme bir yastık dayıyorum böylece sırt üstü yatamamış oluyorum. Sağa yatmak yine okey ama sırt üstünden kesinlikle sakının diyorlar
Aminn canım inşallahhMaşallah kocaman olmuş sağlıkla zamanında gelsinuyandığımda ben de bazen kendimi sırt üstü uyurken buluyordum şöyle bir çözüm geliştirdim bunun için hangi tarafıma yatıyorsam boşta kalan yönüme bir yastık dayıyorum böylece sırt üstü yatamamış oluyorum. Sağa yatmak yine okey ama sırt üstünden kesinlikle sakının diyorlar
Aa evet pozisyon değiştirmiş olabilir çünkü bi kaç gün önceye kdr baya güçlü geliyordu tekmelerarkasını dönmüş olabilir annesi o yüzden hissetmiyor olabilirsin mesela benimki şu an öyle bende her sabah teknelerini hissederdim ama bu sabah çok minimal düzeyde hissettim, şimdi de mesaneme baskı yapıyor hoplatıyor beni
Demek kiTatlı istiyormuş annesiBende onu okudum ama ben Dr sordum 30 haftan sonra dedi bana , şimdi çoğu zaman hareket etse bile his etmiyoruz endişelenme
Zaten uzun bir süre puaetle koymak zorundasın kuzum, emniyet kemeriyle sabitleyerekkızlar ben şimdi hafif kaliteli ve kabin boy diye Hamilton bebek arabası almayı düşünüyorum burdanNewMamaa de aldı diye hatırlıyorum hatta puset için aparat falan da almıştı, extra bide arabayla uyumlu puset alınacak bi de biz bu bebeye oto koltuğu da alıcaz değil mi puseti emniyet kemeri ile bağlasak nasıl olur bir süre yada direk oto koltuğunuda mı alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?