2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ayda bi kez kontrole gidiyordum, bugun yine gittim kan uyusmazligi ignesi icin geldigimi söyledim, direk kana yönlendirdiler, kan verdim sonu öğleden sonra cikti, yatis yazip servise gönderdiler, serviste ilaci kendileri yaptilar.

Bizde rahatladık güzel haberle geldin çok şükür ve maşallah bebişine
Kendi doktorun sanırım özelde çalışıyor doğumhaneye alındığın hastane devlet miydi özel miydi?

Bende sonuçta var yaptırabilirim umarım perşembeye randevu aldım bakalım
Ayda bi kez kontrole gidiyordum, bugun yine gittim kan uyusmazligi ignesi icin geldigimi söyledim, direk kana yönlendirdiler, kan verdim sonu öğleden sonra cikti, yatis yazip servise gönderdiler, serviste ilaci kendileri yaptilar.

Bizde rahatladık güzel haberle geldin çok şükür ve maşallah bebişine
Kendi doktorun sanırım özelde çalışıyor doğumhaneye alındığın hastane devlet miydi özel miydi?
Evet kendi doktorum özelde ve bayramda burda olmadığı için mecburen devlete gitmek zorunda kalmıştık devletin doğumhanesinde kaldım yani maalesef

kapı süsü ve doğum hedşyeliklerinizi nereye yaptırdınız bana güvenilir yerler gerekiyor
Kapı süsüm makrome, hediyelikte makrome anahtarlık. Siparişlerimi verdim henüz gelmediler ama sayfaların güvenilir olduğunu düşünüyorum

Eklentiler

• 4CDDEC6E-4ECC-4FB5-9BCA-41D9E69D508E.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 97
  • 621DCD51-8E3D-4AA3-929C-BD9902F9278D.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 95
Amin inşallah canım teşekkür ederim

Maşallah canım içini ferah tut inşallah zamanında gelicem , kafasının önde gitmesini sıkıntı yapma bende 2 hafta önce gittiğimde bana bir hafta önde gidiyor dedi kafası ama bu gün normal dedi , o normal yani

Ne güzel alışverişler bitmiş bile Biz bir don bile almadık daha nasipse 30da alıp yıkar ütüler yerleştiririm diyorum.
Canım önce bende toplu almak istiyordum sonda baktım pahalı biraz biraz aldım , 30 bini gözden çıkar toplu alıcaksan ama bence güzel bi indirim alırsın nereden alışveriş yaparsan

Canım önce bende toplu almak istiyordum sonda baktım pahalı biraz biraz aldım , 30 bini gözden çıkar toplu alıcaksan ama bence güzel bi indirim alırsın nereden alışveriş yaparsan
30bin yanlış oldu sanırım 3bin olmasın kızımdan kalan battaniye bebek arabası küvet beşik ana kucağı kanguru mendil falan var.benim de lohusa takımlarım var.
alacağım bir tek oğlana alt üst takımlar tulumlar uzun kollu çıtçıtlı badiler ve hastane çıkışı.onu da kayınvalidem alırım dedi.şampuan sebamed kullanıyorum ablasıyla aynı kullanır.bir de tırnak makası bez ıslak mendil duru granül deterjan alırım.toplam 2 bin tutar sanırım.ilk çocuk olanlara Allah kolaylık versin ilkinde bim kapılarında indirim kovalardım

Herkese selam bugün randevum vardı kızlar 26+6’yım 26+1 çıktı hep geriden geliyordu zaten ona takılmıyorum. Kilosu 850 gr boyu 32 cm ufak mı bu haftalar için
Ben çk arastryrm bu haftalarda olanlara sryrum hep. Bana nrmal geldi cnm

canım o zaman senin iş basit inşallah onlarda alırsın evet 3 bin anca olur

Herkese selam bugün randevum vardı kızlar 26+6’yım 26+1 çıktı hep geriden geliyordu zaten ona takılmıyorum. Kilosu 850 gr boyu 32 cm ufak mı bu haftalar için
Canım bence normal yani o haftalarda benim 900gr falandı bir de yani ultrason ölçümleri tahmini onda da el ayarı falan çok fark ediyormuş takma bir anormallik olsa doktorun söylerdi

Kizlar ben doğum çantası için liste yaptım eklemem gereken eksik bisey var mi sizce?
Bende yapmıştım bir ara kaba taslak onla karşılaştırdım bence yakınlar kuzum ekliyorum. Ama son hali değil bu ordan burdan bakıp yazmıştım zamanında.. fikir olsun canım..

Eklentiler

• 20230520_213003.webp
    75 KB · Görüntüleme: 90
Her bebek kendine özgü canim benim bazı bebekler minyon olabilir doktorun sorun gormediyse başka kisilerle kıyaslama kendini orn 3 kilo Doğan bebek de normal 4 bucuk da o yüzden bu konularla üzme kendini bebene geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…