2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
biz kardeşime hiç vermedik mesela zorlanmadıkta , ama nolur nolmaz aldık dursun diye

Sıcaklardan bende hiç yemek yiyemiyorum , ama iyi olmuş ya hep ye ye , 2 haftada 400 gr almışım ilk defa az kilo aldım

Bide kızlar benim karnım sertleşiyor ve ağlıyordu , dr rahim ağzına falan baktı herşey bor al dedi ama yine de dinlenmeye devam dedi madem ağrın var uzan dinlen yorulma sitres yapma falan

inşallah öyle olur duacıyız

Güzel haberler le gel kuzum

Kizlar ben doğum çantası için liste yaptım eklemem gereken eksik bisey var mi sizce?
Masallah saglikla gelsin gayet güzel hazirlamissin. Yani ben kendime göre düşünerek çıkaracağım şeyler olur ama fiş fırçası ve macunu alırım diye düşünüyorum. Tabii o süreçte dişimi fircalayabilecek miyim bilemiyorum da

Kizlar ben doğum çantası için liste yaptım eklemem gereken eksik bisey var mi sizce?
Ben pişik kremi göğüs pompası almicam yanıma , diş fırçası almicam biliyorum o karmaşada gidip fırçalamam eve geldikten sonra artık ,
Bir gün kalıyoruz o yüzden , yani çok güzel toplamışsın bence tam

Kan uyuşmazlığı olup iğne olanlar normalde özele gidiyorum ama devletten randevu alıp gitsem 28.hafta olduğundan kan uyuşmazlığım için iğneyi yaparlarmı direk devlette süreç nasıl oluyor

125 gram mı gerçekten azmis çanm. İsallh plecentan duzelier . Bebişin büyür.

Kızlar göğüs pompası hepiniz aldınız mı alcak mısınız o konuda kararsızım ne yapayım
Bana ablam verdi canım ama vermese de alacaktım çünkü çalışıyorum ve kendi işim olduğundan en başlarda olmasa da bırakmam gerekecek yarım gün bile olsa sütümü sağarım dedim inşallah bol sütlü oluruz, eltim çalışmıyor mesela ama bebeğinde dil bağı vardı yoruluyordu çok ememiyordu aldık hemen doğunca gidip medikalden yani hemen alınabilecek bir şey bir açıdanda

Onu al bunu al yemin ederim alışverişten soğudum zaten bugünde terliğim koptu yürürken düşmedim çok şükür şimdi terlik alacağım, lohusa sabahlık vs. Almadım daha çok pahalı bazıları, bazıları da çok şatafatlı karar veremiyorum onda da, kapı süsü falan yaptırmayacaktım annem yaptıralım diyor bakalım işte daha bitmeyecek ben anladım bıraktım öyle çıplak kalmayız herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…