biz kardeşime hiç vermedik mesela zorlanmadıkta , ama nolur nolmaz aldık dursun diyeHerkes farklı yorum yapmışgenelde herkes almış nolur nolmaz diye bende alayım ozaman.. versem bile biraz büyüyünce veririm emmeyi filan öğrenip alışsın.. sonra verir miyim bilmem gerçi :) bibs alırım diyorum ama bilemedim
Sıcaklardan bende hiç yemek yiyemiyorum , ama iyi olmuş ya hep ye yebenim bebe atom içmiş heralde 2 gündür inanılmaz hareketli hoplatıyor benihayır ilginç olan 2 gündür benim de iştah hatırı sayılır derecede kapalı neyden etkilendi acaba bu kadar 30 haftayı kutluyor sanırım
inşallah öyle olur duacıyızYok bişey söylemedi bazı hamileliklerde oluyormuş canım , detaylı ultrasonda belli oldu , 2 haftada bir kontrole gidiyordum bundan sonra daha da tehlike artıyormuş ,yani 29 dam sonra , o yüzden her hafta kontrole gidicem , dr 34 haftaya kadar gelirsen küvezde bile kalmaz ciğer geliştirici yaparız , ama inşallah zamanında kucağıma alırım
aa demekki sıcaklar işi yaradı ohh ohh bari böyle bir etkisi olsunSıcaklardan bende hiç yemek yiyemiyorum , ama iyi olmuş ya hep ye ye, 2 haftada 400 gr almışım ilk defa az kilo aldım
Güzel haberler le gel kuzumMerhaba kızlar bir saat sonra doktor randevum var umarım bizim için güzel şeyler söyler tüm hastane belgelerimi aldım yapılan işlemlerin yazdığı doktorum inceleyecek bakalım ne diyecek
Bir de hastane çantası hazırlamadığım içim çok pişman oldum keşke erkenden koysaymışım ablam ben hastanedeyken herşeyi almış yıkamış ütülemiş hazırlamış çantamı bende artık son rütuşlarına bakacağım sizde en yakın zamanda hazırlayın derim
MasallahKizlar ben doğum çantası için liste yaptım eklemem gereken eksik bisey var mi sizce?
As canimNede güzel yaptın tatil yaparak burdan benim gibi evde sıcaktan yananlara selam olsun
Ya o gün bende akşam 7 oldu ben sadece kahvaltı yapmıştım bide süt kefir salatalık falan yemiştim zerre iştahım yoktuaa demekki sıcaklar işi yaradı ohh ohh bari böyle bir etkisi olsunnormalde öğlen vakti yemeğe saldırırdım hiç acıkmamışım
Sağol canıminşallah öyle olur duacıyız
Ben pişik kremi göğüs pompası almicam yanıma , diş fırçası almicam biliyorum o karmaşada gidip fırçalamam eve geldikten sonra artık ,Kizlar ben doğum çantası için liste yaptım eklemem gereken eksik bisey var mi sizce?
Kızlar gittim kontrole herşey yolunda 38,5 cm ve 125ü gram olmuş 28+5 bu gün , esnerken görüntüsünü çektik, dr bebekler için yaşam sınırı 28 dedi , Allah korusun erken doğum olursada yaşar dedi , inşallah olmaz tabiki hepimiz zamanında alalım kucağımıza rahim ağzı uzunluğuna baktı 3,2 dedi normalmış , ama bu haftadan sonra benim bebeğimin gelişim gerilik riski var eşinin kalın olduğundan dolayı , o yüzden haftada kontrole gidincez
Ay hiç güleceğim yoktu :))))) muhtemelen 1250 gr yazmak istedi ancak klavyenin azizliğine uğradı125 gram mı gerçekten azmis çanm. İsallh plecentan duzelier . Bebişin büyür.
1250 yazmak istedi. Öbür türlüsü mümkün değil125 gram mı gerçekten azmis çanm. İsallh plecentan duzelier . Bebişin büyür.
Yok şimdi gördüm yanlış125 gram mı gerçekten azmis çanm. İsallh plecentan duzelier . Bebişin büyür.
Aynen canım yaAy hiç güleceğim yoktu :))))) muhtemelen 1250 gr yazmak istedi ancak klavyenin azizliğine uğradı
Yok ben almadım , bilmiyorum ki sütüm ne kadar olucak , eğer çok olursa alırım , çok olmazsa boşuna para vermeyim dedimKızlar göğüs pompası hepiniz aldınız mı alcak mısınız o konuda kararsızım ne yapayım
Bana ablam verdi canım ama vermese de alacaktım çünkü çalışıyorum ve kendi işim olduğundan en başlarda olmasa da bırakmam gerekecek yarım gün bile olsa sütümü sağarım dedim inşallah bol sütlü oluruz, eltim çalışmıyor mesela ama bebeğinde dil bağı vardı yoruluyordu çok ememiyordu aldık hemen doğunca gidip medikalden yani hemen alınabilecek bir şey bir açıdandaKızlar göğüs pompası hepiniz aldınız mı alcak mısınız o konuda kararsızım ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?