Tesekkurler kuzum eksikleri yazdim simdiBende yapmıştım bir ara kaba taslak onla karşılaştırdım bence yakınlar kuzum ekliyorum. Ama son hali değil bu ordan burdan bakıp yazmıştım zamanında.. fikir olsun canım..
R Rabia coskun Nasılsın? Bebişin nasıl? Dünden beri aklımdasınız. Pazar günü diye sormadım.
Çok şükür ikimiz de iyiyiz canım benim bol bol duanıza ihtiyacımız var sadeceR Rabia coskun canım sen nasıl oldun bebişin nasıl bizi haberdar et müsait olunca
Sarı tülbent yazmışsın bebişin yüzünü örtmek için mi?Bende yapmıştım bir ara kaba taslak onla karşılaştırdım bence yakınlar kuzum ekliyorum. Ama son hali değil bu ordan burdan bakıp yazmıştım zamanında.. fikir olsun canım..
Maşallah dua ediyoruz hep merak etmeyin sizÇok şükür ikimiz de iyiyiz canım benim bol bol duanıza ihtiyacımız var sadece
MaşallahCanım benim ben iyice toparladım şükür bebeişim de bugün tam 1 haftalık oldu şu ana kadar bir sağlık sorunu oluşmadı çok şükür bugün vitamin ve anne sütünün yanında ek takviye vermeye başladılar inşallah iyi olacak bebeğim
Çok şükür, toparlandıysan güzel ruh halin bebişinede çok iyi gelecektir. Sağlıkla büyüsün inşallah şampiyon.Canım benim ben iyice toparladım şükür bebeişim de bugün tam 1 haftalık oldu şu ana kadar bir sağlık sorunu oluşmadı çok şükür bugün vitamin ve anne sütünün yanında ek takviye vermeye başladılar inşallah iyi olacak bebeğim
Batıl inançSarı tülbent yazmışsın bebişin yüzünü örtmek için mi?
Ya ben kan ilaçlarını da içemiyorum multivitaminde içemiyorum şaşmış kalmış durumdayımCanım ben şimdiye kadar yaşamadım ama eskiden bir kaç kez olmuştu sıcaktan mıdır nedir bilmem adamı deli ediyor o his anladım seni.. Ayağının altına yastık koyup yükselti yapmayı dene işe yarar mı bilmem ama denemekte fayda var. sen nasılsın, bebiş iyi misiniz bu arada.
Haklısınız kesin demirim çok düşmüş en son hgb 10.6 çıkmıştı Dr sezaryen için sınır 10 dedi 33 34 haftalık olunca gel demir serumu takalım dedi daha etkiliymiş İnşaAllah iyi gelirHuzursuz bacak sendromu bende de oluyor geceleri uyuyamıyorum.demir hapı midemi bulandırıyor diye birkaç haftadır kullanmıyordum onun eksikliği de yaparmış.tekrar devam edince kesildi sanki
Selam
Çok cici olmuş yakendim yaptım :) 50 adet şişe 160 tl, 50 adet sticker 45 tl, kurdele 20 tl, kolonya 130 tl toplamda 355 TL'ye mal ettim.
Eki Görüntüle 3267662
Baykuş crafta bayıldım fiyat istedim bakalım ne diyecekoğlumda kapı süsünü instagramdan baykus craft sayfasından yaptırdım. Yine oğlumun 1 yaş doğum gününde hediyeliklerini de instagramdan mat tasarım sayfasına yaptırdım. İkisi de güvenilir yalnız hediyelikler için mümkün olduğunca erken sipariş vermenizi tavsiye ederim
Kafası önden gidiyor ne demek? Ne oluyormuş öyle olunca erken doğumu mu tetikliyor? Benimki 15 gün önden gidiyordu:/Kızlar doktordan geldim 30+5 im bugün bebek iyi çok şükür fakat kafası on gün ilerde gidiyor doktorumuz şuanlık beklememiz gerektiğini söylüyor ağrılarım ve kasılmalarım hala var o yüzden bol bol dinlenmemi iş yapmamamı stres olmamamı söyledi çok şükür bir nebze içim rahatladı sanırım bundan sonrasını sadece artık yatarak geçireceğim bebişimin kilosu da 1600 gr olmuş
Eşim tarafı kırmızı anne tarafım sarı tülbent diyor. Biz şimdiden gsli yapıcaz kızımızıBatıl inançsarılık olmasın diye bizim anneler öyle yaparlardı benimde aklıma geldi yazdım. Batıllara inanmam ama anneleri de kırmak istemiyorum böyle küçük şeylerden.. koyar mıyım bilmiyorum var mı onu da bilmiyorum ama aklıma gelmiş yazmışım. Dediğim gibi son hali değil bu bir ara boşken yazmıştım çanta yaparken yine gözden geçircem. Sizlerinde fikirlerini alarak
Geçmiş olsun bebeğim limonlu ballı çay öneririm ben öyle atlattımKızlar günaydın yazamiyorum pek yoğunluktan kardeşimin dugunu taşınma falan derken yeni yeni toparlandım diyordum dün ayrılış yapmaya gittim çalıştığım yerden sıcak soguk derken terledim falan arabada klima çarptı heralde her yerim agriyor ve bademciklerim sis. İlaç içmek de istemiyorum eşim de il dışında ailesinin yanında gelmedi daha aklı kalmasın diye bir sey demedim napsam doğal öneriler??
Geçmiş olsun. Kışın benimde olmuştu. Konuşamıyordum boğazımın acısından. Ilık su yapıp içtim hep. Bal biraz yumuşatıyordu. en sonunda dayanamadım gargara yazmıştı doktor biraz onu kullandım. Gargaradan mı yoksa iki hafta sonunda artık iyileşme başladığı için mi bilmiyorum hafifledi ve geçti.Kızlar günaydın yazamiyorum pek yoğunluktan kardeşimin dugunu taşınma falan derken yeni yeni toparlandım diyordum dün ayrılış yapmaya gittim çalıştığım yerden sıcak soguk derken terledim falan arabada klima çarptı heralde her yerim agriyor ve bademciklerim sis. İlaç içmek de istemiyorum eşim de il dışında ailesinin yanında gelmedi daha aklı kalmasın diye bir sey demedim napsam doğal öneriler??
Geçmiş olsun , limonlu ballı su , ılık su , tuz gargarası ve sıcak ballı süt iyi gelecektir boğazına , ben sıcak ballı süt içtiğimde hep ağrım geçiyor rahatlıyorum ( uyutuyor ) hem boğazım yumuşuyor , dene istersen inşallah hemen geçerKızlar günaydın yazamiyorum pek yoğunluktan kardeşimin dugunu taşınma falan derken yeni yeni toparlandım diyordum dün ayrılış yapmaya gittim çalıştığım yerden sıcak soguk derken terledim falan arabada klima çarptı heralde her yerim agriyor ve bademciklerim sis. İlaç içmek de istemiyorum eşim de il dışında ailesinin yanında gelmedi daha aklı kalmasın diye bir sey demedim napsam doğal öneriler??
Çok şükür canım daha iyi olacaksınız inş.sende sabredeceksin kuzum az kaldı çok şükür.. bizlerde iyiyiz herkes yavaştan kötü olacak gerçi bebişlerimize büyüdükçe sona yaklaştıkça biz annelerin de dertleri artıyor. Buna şükür sağlıkla kucağımıza alalım hepimizYa ben kan ilaçlarını da içemiyorum multivitaminde içemiyorum şaşmış kalmış durumdayımdün gece iki tane prilam ve magnezyum içtim prilam uykuda yapıyo rahat uyudum çok şükür yine öyle içicem bakalım hastanedeyiz hala kızım biraz daha iyi elhamdülillah, bende idare etmeye çalışıyorum şu bacak sendromu inanılmaz kötü Bişeymiş İnşaAllah bir daha olmaz. Siz nasılsınız nasıl gidiyo
Seni ancak sarı kırmızı kurtarır başka yolu yok vallaEşim tarafı kırmızı anne tarafım sarı tülbent diyor. Biz şimdiden gsli yapıcaz kızımızıŞaka bir yana bende inanmıyorum sırf gönülleri olsun diye beşiğin bir yerine bağlarsam bağlarım ruh halime göre hiç derdim değil.
Canım 32+4 sün ya çalışabilir raporunu nasıl verdi. Yani doğum tarihi orda ne yazıyor? Paylaşabilir misin acabaBenim de bugün doktor randevum vardi. Şükür iyi oğlumuzresmi olarak 32+4 oldum ben. Çalışabilir raporunu da verdi. Hayırlısı bakalım. Dogum için de 17 18 ağustos diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?