2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Geçmiş olsun canm, başıma gelmedi ama instada takip ettiğim bir hamile baya çekti bundan dut kurusu kaynatıp içti iyi geldi diyordu bir araştır istersen. Dinlenimce de geçecektir bu ara çok koşturdun sen bağışıklık düşmüştür.

Selam kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir benimde oğlumun gözünde arpacık çıktı bir aydır düzelmedi arpacık olduğunu bile anlamadım bugün doktora gittik ilaç verdi kullan düzelmezse cerrahi olarak devlet hastanesi alır dedi çok sıcak eve gelene kadar mahvoldum hem ağırlık çöküyor hem sıcaklar artık hareketimiz kısıtlanıyor son ayları düşünemiyorum

Canım 32+4 sün ya çalışabilir raporunu nasıl verdi. Yani doğum tarihi orda ne yazıyor? Paylaşabilir misin acaba
Sadece hafta olarak yazıyor 32 diye başka bir şeyi yazmıyor +seklinde. Rapor tarihi yazıyor izin başlama tarihi yazıyor o kadar. Daha detay vermiyorlar . Benim zaten 32 bile değildi haftam adete göre ona rağmen yazdı. Nasil istersen o şekilde yapıyor bence hiç sorun çıkarmadı.

Çok geçmiş olsun inaşallah ilaçla geçer hemen

Selam herkese, dün kontrol e gittim 30+5 tim normalde ama doktorum gelişim gerilemiş şu an 1 hafta geriden geliyor arası da açılabilir sık takip dedi. Karın ve baş çevresi küçük kalmış. Büyük bi bebek gelmeyeceğini, en fazla 2400-2800 civarlarında olacağını söyledi. Kilosu önemli değil her bebek tosuncuk olcak diye bir şey yok tabii ki. boyu 40 cm dedi ne kilosu ne başka bir şeyini söylemedi.Böyle bir şey yaşayan var mı? Bir de farklı bi görüş olması için başka bir dr dan randevu aldım bugün ona gideceğim. Moralim baya bozuldu. Antalya da olan varsa doktor tavsiyesi de alabilirim. Teşekkür ederim

Merhaba;
Normalde artı eksi bir haftayı normal karşılıyor doktorlar. doktorlar daha iyi bilir herhâlde ama kendinizi üzmeyin. Olabilen şeyler bunlar. birazda doktorların heyecanı mı üslubu mu desem bilemiyorum da insanı üzüyorlar. Siz hangi doktora gidiyorsunuz?
Prof. Dr Mehmet Şimşek'i önerebilirim size.

Sitres yapma , çoğu kişide oluyor bu bir hafta geri yada önde ola biliyor bebekler , benim bebeğin eşi kalın olduğu için dr gelişim gerilemesi ola bilir dedi o yüzden her hafta kontrole gidicem , daha çok dinlen ve sol tarafına uzan , gelip yetişir haftasına kendini üzme , ben dr’uma gelişim gerilmesi olursa ne olucak dedim , ciğer geliştirici yapıp erken çıkarırız ama merak etme bişey olmaz bebeğine dedi 29 haftadayım şuan , senin bebeğin daha büyük o yüzden hiç endişelenme

Ulturason belgesinde yazmıyor mu kilosu ? Normalde kilosu yazıyor ulturason belgesinde

Onu bile vermedi ben de normalde hiç böyle şeyleri atlamam söylediği şeylere odaklandığım için öyle çıktım gittim. Bu gebelikten önce bi kaybım oldu sonra şimdikinde de belirli bi haftaya kadar hep acaba mı diye gelmiştim yeniden böyle strese girince dağıldım.

Medstar topçular Gülcan hanıma gidiyorum en başından beri. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Medstar topçular Gülcan hanıma gidiyorum en başından beri. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Bende en başından itibaren Mehmet Şimşek'e gittim. geçen ay medstar topçular da Murat Doruk'a devam etmeye başladım. hem evime yakın hemde daha uygun diye.

Mehmet hocaya güvenebilirsiniz. et tavuk ceviz muz gibi besinlerinde bebeğe kilo aldırdığını söylüyorlar. aklınızda bulunsun

Ya Allah’ın izniyle bişey olmicak , her gebelik aynı değildir , bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın inşallah , yani panik yapacak bişey yok , ama sık kontrol’de kalman gerekiyor , iyi beslen ve sol tarafına uzan daha çok dinlen , dr eğer arası açıldığını görürse ciğer geliştirici iğne yapıp biraz erken gelir bebeğin , benim dr’um bu hafta bana öyle söyledi içim rahatladı , bebeğin dünyaya gelse bile yaşar merak etme dedi bana , inşallah hepimiz zamanında sağ sağlim kucağımıza alırız

Söylemeden geçemeyeceğim. Ne kadar pozitif bir insansın. Yazdıkların, yorumların kalp ben. hem kendin hem de burada ki diğer herkes için. İnşallah yavrunu sağlıkla kucağına alırsın

Teşekkür ederim bana da böyle söylense hiç böyle streslere girmeyecektim ne güzel

Söylemeden geçemeyeceğim. Ne kadar pozitif bir insansın. Yazdıkların, yorumların kalp ben. hem kendin hem de burada ki diğer herkes için. İnşallah yavrunu sağlıkla kucağına alırsın
Gerçekten mi teşekkür ederim amin hepimiz inşallah

Teşekkür ederim bana da böyle söylense hiç böyle streslere girmeyecektim ne güzel
Hiç sitres yapma zaten aynı dr’un söylediğini söyledim , ama endişelenme inşallah haftaya kendi haftasına uyumlu olucaktır , süt ceviz muz kefir yumurta ve et tavuk balık ye bunlar iyi besler bebeği , bişey olmicak inşallah zamanında gelecek

Kızlar şampuan, deterjan, pişik kremi, emzik biberon temizleyici ve leke çıkarıcı olarak hangi markaları tercih ettiniz?

Ben deterjan olarak siveno, yenidoğan şampuan pişik kremi (sudokremde almıştım önceden) ve vücut nemlendirici için Mustela, leke çıkarıcı ve emzik biberon temizleyici için Green Clean aldım. İyi mi yaptım bilemedim ama sizin ekstra öneriniz var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…