2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Herkese selammmm.. Geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar.
Telefonu elime sadece fotoğraf çekmek için aldığımdan dolayı buralara giremedim. Aramızda doğum yapanlar hastaneye yatanlar olmuş. İnşallah Allah hepimize ve tüm bebeklerimize sağlık verir çok şükür ki iki arkadaşımız içinde sıkıntılı bir durum yok.

Kızlar göğüs pompası hepiniz aldınız mı alcak mısınız o konuda kararsızım ne yapayım
Ben açıkçası çalışan anneler için şart görüyorum. zaten alınacak 2 3 ay sonraya bırakmak yerine şimdiden almak daha mantıklı. Sütü arttırmak için de büyük yardımcı çünkü.

Kızlaaar merhaba, ben kontrolden çıktım maalesef boğazlarım iltihaplanmış düşük doz antibiyotik yazdı kbb doktoru. Ama kızım çok şükür iyiymiş. Kan plesanta koruyucuğu diye birşey varmış. Biz hasta olsak bile bebek bu sayede sağlıklı kalıyormuş. Ateşimiz çıkarsa bebek etkilenmeye başlıyormuş.içim çok rahatladı. Bugün 28+0ız. 1400gram olmuşuz. Yanaklarımıza ne demeli peki, tam tospik olmuşuz bir maşallahınızı alırız

Eklentiler

• IMG-20230703-WA0005.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 91
off sorma lohusa setleri ya çok pahalı ya da çok şatafatlı ben güzel bir takım uydurdum gene pahalıya geldi ama içime sindi en azından , aklım hala almadıklarımda eşim diyoki Instagram da dalga geçtiğim kadınlara benziyorsun git gide

41 kere maşallah şöyle tombik yanaklar çok hoşuma gidiyor Sağlıcakla kucağına al inşallah

Oy maşallah size

28+6 dayiz. Bugun arastirma hastanesinde kan uyuşmazligi iğnesini yaptirdim bunu da atlattik çok şükür.
Bi haftaya ailem geliyor yanima, annem doğumdan sonraha kadar kalacak, 31.haftada kiyafetleri yikama ütüleme çantalamaya başlayacağiz, heyecan başliyor. Allah saglikla kavustursun hepimizi evlatlarimiza

Canım güzel haberler almana çok sevindim. Rabbim zamanı geldiğinde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Güzel ve iyi düşünelim birbirimize dua edelim inşallah iyi olsun, Rabbimin izniyle gelişimi güzel devam eder inşallah bebişinin

kapı süsü ve doğum hedşyeliklerinizi nereye yaptırdınız bana güvenilir yerler gerekiyor
oğlumda kapı süsünü instagramdan baykus craft sayfasından yaptırdım. Yine oğlumun 1 yaş doğum gününde hediyeliklerini de instagramdan mat tasarım sayfasına yaptırdım. İkisi de güvenilir yalnız hediyelikler için mümkün olduğunca erken sipariş vermenizi tavsiye ederim

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-03-17-40-01-667_com.instagram.android.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar göğüs pompası hepiniz aldınız mı alcak mısınız o konuda kararsızım ne yapayım
Ben aldım manuel lansinoh marka. Hem elimin altında dursun hemde doğum sonrası göğüsleri uyarmak için kullananları okudum mantıklı geldi bu sebeple.
Bende de bıkkınlık oldu ama artık otomatik alışkanlık olmuş günde 78474838 kere girip favorilerimde indirim var mı, indirime giren başka şeyler var mı bakıp duruyorum. Hatta o kadar ileri gittim ki 2 yaş eğitici kitaplara bile baktım bu gece.
Maşallah annesi sanada geçmiş olsun
kapı süsü ve doğum hedşyeliklerinizi nereye yaptırdınız bana güvenilir yerler gerekiyor
Kapı süsü sarehobitasarim sayfasından sipariş verdim. Hediyelik yaptırmıyorum ama sayfada sanırım vardı.

Kızlar doktordan geldim 30+5 im bugün bebek iyi çok şükür fakat kafası on gün ilerde gidiyor doktorumuz şuanlık beklememiz gerektiğini söylüyor ağrılarım ve kasılmalarım hala var o yüzden bol bol dinlenmemi iş yapmamamı stres olmamamı söyledi çok şükür bir nebze içim rahatladı sanırım bundan sonrasını sadece artık yatarak geçireceğim bebişimin kilosu da 1600 gr olmuş

Bana emzik kandırmak gibi geldiği için kızıma kıyamayıp vermemiştim.iki çocukla zorlansam da oğlana da vermeyi düşünmüyorum.her dakika emzik olarak beni kullanmıştı kızım ama bu zamanların geçeceğini bildiğim için severek emzirmiştim.annelik sabır işi gerçekten o zamanlar geçti bile

Bende araştırma hastanesine randevu aldım ama daha evel hiç gitmedim direk kan uyuşmazlığı iğnesi olmak istiyorum dediğimde yaparlarmıki ya muayene tahlil vs istemiyorum
Zaten baktırdım kan uyuşmazlığı testiylede
Birde iğneyi sizmi aldınız direk hastanemi yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…