Ben açıkçası çalışan anneler için şart görüyorum. zaten alınacak 2 3 ay sonraya bırakmak yerine şimdiden almak daha mantıklı. Sütü arttırmak için de büyük yardımcı çünkü.Kızlar göğüs pompası hepiniz aldınız mı alcak mısınız o konuda kararsızım ne yapayım
off sorma lohusa setleri ya çok pahalı ya da çok şatafatlı ben güzel bir takım uydurdum gene pahalıya geldi ama içime sindi en azından , aklım hala almadıklarımdaOnu al bunu al yemin ederim alışverişten soğudum zaten bugünde terliğim koptu yürürken düşmedim çok şükürşimdi terlik alacağım, lohusa sabahlık vs. Almadım daha çok pahalı bazıları, bazıları da çok şatafatlı karar veremiyorum onda da, kapı süsü falan yaptırmayacaktım annem yaptıralım diyor bakalım işte daha bitmeyecek ben anladım bıraktım öyle çıplak kalmayız herhalde
41 kere maşallahKızlaaar merhaba, ben kontrolden çıktım maalesef boğazlarım iltihaplanmış düşük doz antibiyotik yazdı kbb doktoru. Ama kızım çok şükür iyiymiş. Kan plesanta koruyucuğu diye birşey varmış. Biz hasta olsak bile bebek bu sayede sağlıklı kalıyormuş. Ateşimiz çıkarsa bebek etkilenmeye başlıyormuş.içim çok rahatladı. Bugün 28+0ız. 1400gram olmuşuz. Yanaklarımıza ne demeli peki, tam tospik olmuşuzbir maşallahınızı alırız
Oy maşallah sizeKızlaaar merhaba, ben kontrolden çıktım maalesef boğazlarım iltihaplanmış düşük doz antibiyotik yazdı kbb doktoru. Ama kızım çok şükür iyiymiş. Kan plesanta koruyucuğu diye birşey varmış. Biz hasta olsak bile bebek bu sayede sağlıklı kalıyormuş. Ateşimiz çıkarsa bebek etkilenmeye başlıyormuş.içim çok rahatladı. Bugün 28+0ız. 1400gram olmuşuz. Yanaklarımıza ne demeli peki, tam tospik olmuşuzbir maşallahınızı alırız
Canım güzel haberler almana çok sevindim. Rabbim zamanı geldiğinde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Güzel ve iyi düşünelim birbirimize dua edelim inşallah iyi olsun, Rabbimin izniyle gelişimi güzel devam eder inşallah bebişininKızlar gittim kontrole herşey yolunda 38,5 cm ve 125ü gram olmuş 28+5 bu gün , esnerken görüntüsünü çektik, dr bebekler için yaşam sınırı 28 dedi , Allah korusun erken doğum olursada yaşar dedi , inşallah olmaz tabiki hepimiz zamanında alalım kucağımıza rahim ağzı uzunluğuna baktı 3,2 dedi normalmış , ama bu haftadan sonra benim bebeğimin gelişim gerilik riski var eşinin kalın olduğundan dolayı , o yüzden haftada kontrole gidincez
kendim yaptım :) 50 adet şişe 160 tl, 50 adet sticker 45 tl, kurdele 20 tl, kolonya 130 tl toplamda 355 TL'ye mal ettim.kapı süsü ve doğum hedşyeliklerinizi nereye yaptırdınız bana güvenilir yerler gerekiyor
oğlumda kapı süsünü instagramdan baykus craft sayfasından yaptırdım. Yine oğlumun 1 yaş doğum gününde hediyeliklerini de instagramdan mat tasarım sayfasına yaptırdım. İkisi de güvenilir yalnız hediyelikler için mümkün olduğunca erken sipariş vermenizi tavsiye ederimkapı süsü ve doğum hedşyeliklerinizi nereye yaptırdınız bana güvenilir yerler gerekiyor
aynı konu için baktım , şu sayfaya yazdım hatta deminkapı süsü ve doğum hedşyeliklerinizi nereye yaptırdınız bana güvenilir yerler gerekiyor
Çok güzelmiş canımKızlar kapı süsü geldi şimdi hediyelik almadım çikolata yaptırcam Ağustos başı gibi şimdi erken
Ben aldım manuel lansinoh marka. Hem elimin altında dursun hemde doğum sonrası göğüsleri uyarmak için kullananları okudum mantıklı geldi bu sebeple.Kızlar göğüs pompası hepiniz aldınız mı alcak mısınız o konuda kararsızım ne yapayım
Bende de bıkkınlık oldu ama artık otomatik alışkanlık olmuş günde 78474838 kere girip favorilerimde indirim var mı, indirime giren başka şeyler var mı bakıp duruyorum. Hatta o kadar ileri gittim ki 2 yaş eğitici kitaplara bile baktım bu gece.Onu al bunu al yemin ederim alışverişten soğudum zaten bugünde terliğim koptu yürürken düşmedim çok şükürşimdi terlik alacağım, lohusa sabahlık vs. Almadım daha çok pahalı bazıları, bazıları da çok şatafatlı karar veremiyorum onda da, kapı süsü falan yaptırmayacaktım annem yaptıralım diyor bakalım işte daha bitmeyecek ben anladım bıraktım öyle çıplak kalmayız herhalde
Maşallah annesi sanada geçmiş olsunKızlaaar merhaba, ben kontrolden çıktım maalesef boğazlarım iltihaplanmış düşük doz antibiyotik yazdı kbb doktoru. Ama kızım çok şükür iyiymiş. Kan plesanta koruyucuğu diye birşey varmış. Biz hasta olsak bile bebek bu sayede sağlıklı kalıyormuş. Ateşimiz çıkarsa bebek etkilenmeye başlıyormuş.içim çok rahatladı. Bugün 28+0ız. 1400gram olmuşuz. Yanaklarımıza ne demeli peki, tam tospik olmuşuzbir maşallahınızı alırız
Kapı süsü sarehobitasarim sayfasından sipariş verdim. Hediyelik yaptırmıyorum ama sayfada sanırım vardı.kapı süsü ve doğum hedşyeliklerinizi nereye yaptırdınız bana güvenilir yerler gerekiyor
Bana emzik kandırmak gibi geldiği için kızıma kıyamayıp vermemiştim.iki çocukla zorlansam da oğlana da vermeyi düşünmüyorum.her dakika emzik olarak beni kullanmıştı kızım ama bu zamanların geçeceğini bildiğim için severek emzirmiştim.annelik sabır işi gerçekten o zamanlar geçti bileKızlar bebeğe emzik verme konusunda ne düşünüyorsunuz ya alsam mı almasam mı çok kararsızım. Tecrübeli herkes alıştır diyor. Qma hastanenin gebe eğitimine gitmiştim orda da doktorlar yasak vermiyoruz asla dedi.. o kadar doktor karşıysa vardır bildiği diyorum ama bir yandan da o kadar anne ver diyor emin olamıyorum
28+6 dayiz. Bugun arastirma hastanesinde kan uyuşmazligi iğnesini yaptirdim bunu da atlattik çok şükür.
Bi haftaya ailem geliyor yanima, annem doğumdan sonraha kadar kalacak, 31.haftada kiyafetleri yikama ütüleme çantalamaya başlayacağiz, heyecan başliyor. Allah saglikla kavustursun hepimizi evlatlarimiza
Kızlar kapı süsü geldi şimdi hediyelik almadım çikolata yaptırcam Ağustos başı gibi şimdi erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?