2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
pişik kremi incia aldım. sudocrem de alıcam fakat tedavi amaçlı kullanmak için. incia içeriği temiz günlük kullanımda öneriyorlar.
şampuan vücut yağı pişik kremi mustela aldım. ilk zaman için yine incia'nın şampuanını alabilirim. İçeriği daha temiz diyorlar.

Bence tercihlerin güzel hepsi iyi marka güvenilir

Geçmiş olsun canım, bende 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ama daha şimdiden çok zor gelmeye başladı

Bende deterjan olarak sıveno alcam şampuan pişik kremı ve vücut losyonu ıva natura alcam ıcerıgıne çok temız dedı arkadaşlar.leke çıkarıcı ne alırım bılmıyorum

Bence gayet güzel canım sudokrem için yenidoğana uygun değil diyorlar diye almadım ben

Mantıklı ilaç niyetine çok kötü olursa diye alınabilir aslında gerçekten çok etkiliymiş sudocrem

bende şampuan seti olarak Mustela aldım içinde şampuanı bebe yağı ve pişik kremi var vücut losyonuna gerek var mı bilemiyorum o yok şu an , deterjan leke çıkarıcı yumuşatıcı da green clean aldım, memnun kalırsam devam ederim

ben bu markanın İncia nın göğüs ucu kremini alacağım iyi mi acaba

Bebe yağı da önermiyorlar canım nemlendirici olarak losyon kullanacağız ben bebe yağını aldım sette vardı daha doğrusu kendime sürüyorum şimdi

eğer bebiş pişik olursa elimizdeki doğal içerikli kremlerin tedavi edici özelliği bulunmuyor. Bebeğe acı çektirmiş oluyoruz. Sudocrem günlük kullanımda zararlı fakat pişik olduğu zaman da tedavi amaçlı ben kullanırım. Kıyamam yavrumaaa

Yumuşatıcı bebeklerde onerılmıyor pek canım ben almayacağım

Pişik kremı ıcın bepanthol etkılıymıs ama temız ıcerıklı degıl dedıler dogal alacaklarımız fayda etmeyecekse sudocrem mı almak gerekıyor bılemedım

Pişik kremı ıcın bepanthol etkılıymıs ama temız ıcerıklı degıl dedıler dogal alacaklarımız fayda etmeyecekse sudocrem mı almak gerekıyor bılemedım
Evet ablamda bepanthol iyi dedi bizim burda belediye sanırım bepanthol hediye ediyormuş ben sudocrem alacağım o yüzden

Sudocremin pişiği hemen söndürdüğünü çok kişiden duydum. Büyük boy da almayın derim. Az kullanuldığı işin çabuk biten birşey değil. Son kullanım tarihi de var. O yüzden 60 gr gibi almayı düşünüyorum

Doğru yeğenime sürmüştüm ben çok az bir şey bembeyaz yapıyor bölgeyi zaten etkili gerçektende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…