pişik kremi incia aldım. sudocrem de alıcam fakat tedavi amaçlı kullanmak için. incia içeriği temiz günlük kullanımda öneriyorlar.Kızlar şampuan, deterjan, pişik kremi, emzik biberon temizleyici ve leke çıkarıcı olarak hangi markaları tercih ettiniz?
Ben deterjan olarak siveno, yenidoğan şampuan pişik kremi (sudokremde almıştım önceden) ve vücut nemlendirici için Mustela, leke çıkarıcı ve emzik biberon temizleyici için Green Clean aldım. İyi mi yaptım bilemedim ama sizin ekstra öneriniz var mı??
Bence tercihlerin güzel hepsi iyi marka güvenilirKızlar şampuan, deterjan, pişik kremi, emzik biberon temizleyici ve leke çıkarıcı olarak hangi markaları tercih ettiniz?
Ben deterjan olarak siveno, yenidoğan şampuan pişik kremi (sudokremde almıştım önceden) ve vücut nemlendirici için Mustela, leke çıkarıcı ve emzik biberon temizleyici için Green Clean aldım. İyi mi yaptım bilemedim ama sizin ekstra öneriniz var mı??
Geçmiş olsun canım, bende 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ama daha şimdiden çok zor gelmeye başladıSelam kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir benimde oğlumun gözünde arpacık çıktı bir aydır düzelmedi arpacık olduğunu bile anlamadım bugün doktora gittik ilaç verdi kullan düzelmezse cerrahi olarak devlet hastanesi alır dedi çok sıcak eve gelene kadar mahvoldum hem ağırlık çöküyor hem sıcaklar artık hareketimiz kısıtlanıyor son ayları düşünemiyorum
Bende deterjan olarak sıveno alcam şampuan pişik kremı ve vücut losyonu ıva natura alcam ıcerıgıne çok temız dedı arkadaşlar.leke çıkarıcı ne alırım bılmıyorumKızlar şampuan, deterjan, pişik kremi, emzik biberon temizleyici ve leke çıkarıcı olarak hangi markaları tercih ettiniz?
Bence gayet güzel canım sudokrem için yenidoğana uygun değil diyorlar diye almadım benKızlar şampuan, deterjan, pişik kremi, emzik biberon temizleyici ve leke çıkarıcı olarak hangi markaları tercih ettiniz?
Bunu bende duydum ama yazın kendimde pişik oluyorum diye kendime aldım aslındaBence gayet güzel canım sudokrem için yenidoğana uygun değil diyorlar diye almadım ben
bende şampuan seti olarak Mustela aldım içinde şampuanı bebe yağı ve pişik kremi var vücut losyonuna gerek var mı bilemiyorum o yok şu an , deterjan leke çıkarıcı yumuşatıcı da green clean aldım, memnun kalırsam devam ederimKızlar şampuan, deterjan, pişik kremi, emzik biberon temizleyici ve leke çıkarıcı olarak hangi markaları tercih ettiniz?
ben bu markanın İncia nın göğüs ucu kremini alacağım iyi mi acabapişik kremi incia aldım. sudocrem de alıcam fakat tedavi amaçlı kullanmak için. incia içeriği temiz günlük kullanımda öneriyorlar.
şampuan vücut yağı pişik kremi mustela aldım. ilk zaman için yine incia'nın şampuanını alabilirim. İçeriği daha temiz diyorlar.
Bebe yağı da önermiyorlar canım nemlendirici olarak losyon kullanacağız ben bebe yağını aldım sette vardı daha doğrusu kendime sürüyorum şimdibende şampuan seti olarak Mustela aldım içinde şampuanı bebe yağı ve pişik kremi var vücut losyonuna gerek var mı bilemiyorum o yok şu an , deterjan leke çıkarıcı yumuşatıcı da green clean aldım, memnun kalırsam devam ederim
Çevremde onu kullanan hiç olmadı. Lansinoh aldım. İkiz kardeşim de bunu kullanmış ve memnun kalmıştıben bu markanın İncia nın göğüs ucu kremini alacağım iyi mi acaba
Lansinoh aldım ben incia nın yorumları duymadım bir de doğal lanolin varmış ama kokuyor diyorlarben bu markanın İncia nın göğüs ucu kremini alacağım iyi mi acaba
Yumuşatıcı bebeklerde onerılmıyor pek canım ben almayacağımbende şampuan seti olarak Mustela aldım içinde şampuanı bebe yağı ve pişik kremi var vücut losyonuna gerek var mı bilemiyorum o yok şu an , deterjan leke çıkarıcı yumuşatıcı da green clean aldım, memnun kalırsam devam ederim
Ben lansinoh aldım canım çevremde emziren annelere de sordum, gümüş kapak ve lansinohu çok önerdilerben bu markanın İncia nın göğüs ucu kremini alacağım iyi mi acaba
Evet ablamda bepanthol iyi dedi bizim burda belediye sanırım bepanthol hediye ediyormuş ben sudocrem alacağım o yüzdenPişik kremı ıcın bepanthol etkılıymıs ama temız ıcerıklı degıl dedıler dogal alacaklarımız fayda etmeyecekse sudocrem mı almak gerekıyor bılemedım
Doğru yeğenime sürmüştüm ben çok az bir şey bembeyaz yapıyor bölgeyi zaten etkili gerçektendeSudocremin pişiği hemen söndürdüğünü çok kişiden duydum. Büyük boy da almayın derim. Az kullanuldığı işin çabuk biten birşey değil. Son kullanım tarihi de var. O yüzden 60 gr gibi almayı düşünüyorum
evet duymuştum bende öyle yapacağım sanırımBebe yağı da önermiyorlar canım nemlendirici olarak losyon kullanacağız ben bebe yağını aldım sette vardı daha doğrusu kendime sürüyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?