2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
eklemeyi unutmuşum. 5 tane fotoğrafa 3000 çoook fazla. hatta 5 fotoğraf verilecekse 1500 tl de fazla.
Evet maalesef , bide ben kendim kıyafet getirip değiştirmek istiyorum dedim olmaz dedi bana , 15 tane fotoğraf iki elbiseyle 5 bin isiyor ve öbür fotoğrafların dijitalinide vermiyor enteresan

Evet maalesef , bide ben kendim kıyafet getirip değiştirmek istiyorum dedim olmaz dedi bana , 15 tane fotoğraf iki elbiseyle 5 bin isiyor ve öbür fotoğrafların dijitalinide vermiyor enteresan
Bu çok çok fazla gerçekten de. Değer mi bilmiyorum. Netice de anı fotoğrafı olacaklar.

Kızlar bayram dönüşü kendime bı baktım çatlamışım şimdiden bu beni üzdü
Başka çatlakları oluşan varmı aranizda

Ben 4.aydan itibaren tüm vücuduma çatlak kremleri ve yağlarını düzenli olarak sürüyorum. Günde 2-3 kez üşenmeden mutlaka sürüyorum. Şuan yok ama özellikle son aylar çatlak oluşuyormuş zaten. O yüzden olursa da şaşırmam.

Dış mekan cekimleri benimde hoşuma gidiyor, şu an stüdyoya bile raziyim
medicalparkta düsünülüyor doğum, bi öğreneyim hastane cekimi de cezbediyor

Genelde ilk 13 günde çekim yapiyorlar, bebekler pozlara müsade ediyor, genel olarak bebeklere zarar verilebilecek durumu yok çekimin, ilerleyen zamanlarda çekim daha zor oluyormuş

Bu çok çok fazla gerçekten de. Değer mi bilmiyorum. Netice de anı fotoğrafı olacaklar.
Aynen ya bende öyle diyorum ama bakalım , belki hamilelik fotoğrafı çektirmem ama hastaneye bi fotoğrafçı çağırırım , video çekimi ve fotoğraf sadece dijital veriyorlar 5 bin başka bi fotoğrafçı , bu daha mantıklı geldi

Evet daha zor büyüdükten sonra , ama bilmiyorum ya mikrop falan kapar hasta olur diye korktum

başlarda nemlendirici ve hc yağı sürüyordum şu an onları da bıraktım, hiçbir krem konusunda istikrarlı değilim sizi tebrik ediyorum ama bol su içiyorum, başlarda vücudum kuruydu pul pul dökülüyordu hatta şu an iyi ve henüz bende de çatlak yok ama her an gelebilir

kızlar 7.ayın cilvesi mi bu sıcaklardan mı bilmiyorum ama inanılmaz halsizim ve enerjim yok, gece de rahat uyuyamıyorum bir kaç gündür belim kalçam felaket zaten, azıcık egzersiz yaptım daha doğrusu esneme hareketleri ama daha fenayım var mı böyle olan

Teşekkür ediyorum.
Çatlak oluştuktan sonra müdahale etmek çok zor. O yüzden hiç üşenmeden gün içinde 2-3 defa mutlaka yapıyorum.
Bacak, göğüs vs.
Ama zayıf hamile kaldım, çok kilo alıyorum. O yüzden ileride çatlarmış gibi geliyor. Ben elimden geleni yapayım da en azından ona rağmen oldu derim.

Bol su içmeye alışamadım bir türlü. Arttırsam iyi olacak. Havalarda çok sıcak.

Evt genetik ise her türlü çatlar diyorlardı çok para ya gerek yok demekki yağlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…