2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
pişik olmadan kullanmak gerekiyor aslında o yüzden tedavi edici olmuyor, dozunu abartmadan kullanacağım ben

Ben lansinoh aldım canım çevremde emziren annelere de sordum, gümüş kapak ve lansinohu çok önerdiler
benimde çevremde kimsede öyle aman aman göğüs yarası olmamış, hele lohusa pedini hiç kullanmadık normal ped kullandık dediler , herkesin farklı geçiyor sanırım

Arkadaslar hamile ve yenidoğan çekimi istiyorum, yenidoğan neyse de hamile çekimi icin 1500-2000 tl verdikleri fiyat, bana gereksiz pahali geldi. Şehrimizde tek oldugu icin fiyatlari yüksek diye düsündüm. Siz fiyat aldiniz mi, yaptirmak istiyor musunuz. Bir de bu parayi verip stüdyoda cektirmektense başka fikir öneriniz olur mu

Selam kızlar
Bayram yoğunluğu ancak bitti sayılır
Umarım herşey yolundadır buralara bakamadım
Kaanbebe sen muslin örtü siparişi veren bı arkadaş vardı kimdi hatırlayamadım ama geldimi acaba ? Güzelde sipariş geçeceğim
3 adet 170 TL olmuş

ben neredeyse 6 - 7 yıldır fotoğrafçılık ile ilgileniyorum. profesyonel olarakta çekimler yaptım. Eşim zaten iş olarak yapıyor.
fiyat olarak bence size söyledikleri çok iyi. bazen öyle fotoğrafçılara fotoğraf çektiriliyor ki çöp oluyor. çektirmek istediğiniz fotoğrafçının portfolyosunu inceleyin eğer gerçekten beğeniyorsanız fiyat gayet iyi. stüdyo çekimindense doğal ortam doğal ışık çok çok daha güzel ve anlam bütünlüğü oluyor diye düşünüyorum.

Benim doğum yapacağım hastanede doğum fotoğrafçısı varmış. Tüm fotoğrafları 500 TL'ye bırakıyor. Ancak bu hastane fotoğrafları tabi. Konsept vs derseniz fiyat iyi gibi. Fotoğraf çekilmekten hiç hoşlanmam bu yüzden ben sadece hastane fotoğraflarını alacağım :)

Bende istiyordum bizim Burdada bana pahalı geldi 5 tane fotoğrafa 3 bin istiyorlar , dijitalini bile vermiyorlar , elbise değiştirme yok , çok saçma geldi banada , bilmiyorum ya bende dışarda kendimiz artık fotoğraf çekicez bide yenidoğan fotoğraf sizce tehlikeli değil mi ya

Kızlar bayram dönüşü kendime bı baktım çatlamışım şimdiden bu beni üzdü
Başka çatlakları oluşan varmı aranizda
Benim karnımda yok ama göğüslerimde var , artık hergün iki defa krem sürüyorum , vazelin’de sürüyorum ben daha yağlı diye bilmiyorum artık

Bebek esnek oluyor. Sakınca olduğunu sanmıyorum. Fakat ben işin içinde olmama rağmen dinozor yumurtası gibi çocuğumu sarmak istemiyorum. Yada değişik gözlükler kıyafetler fln giydiriliyor gerçekten tiksinç geliyor bana. Hoş bunu beğenen ve isteyen ailelerde var.

Ama bana şöyle fotoğraflar çok daha samimi çok daha sıcak çok daha gerçekçi geliyor.

Eklentiler

• IMG_3989.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_3990.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 64
eklemeyi unutmuşum. 5 tane fotoğrafa 3000 çoook fazla. hatta 5 fotoğraf verilecekse 1500 tl de fazla.

Kızlar bayram dönüşü kendime bı baktım çatlamışım şimdiden bu beni üzdü
Başka çatlakları oluşan varmı aranizda
Benimde var canım. Ergenliktede bir anda çatlaklarım oluşmuştu o yüzden bekliyordum. Şuan için karnımın altında ve sağ göğsümün üstünde var azlar ama karnımdakiler artacak gibime geliyor. Üstelik ben gebe kaldığımı öğrendiğimden beri sabah akşam bazen öğlen bile vücudumu hep nemli tuttum bir çok şey kullandım. Ciltte yatkınlık olunca oluyor yapacak bir şey yok. Bunlarda kızımın hatırası olsun.

Yaaa aynen bende böyle istiyorum işte , çok güzeller burda çok pahalı ya fotoğrafçılar , bi kaçını aradım çok pahalı fiyat verdiler yine bakıcam ama , ben hamilelik fotoğrafını bile doğal seviyorum değişik elbiseler giydirip fotoğraf çektirmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…