pişik olmadan kullanmak gerekiyor aslında o yüzden tedavi edici olmuyor, dozunu abartmadan kullanacağım beneğer bebiş pişik olursa elimizdeki doğal içerikli kremlerin tedavi edici özelliği bulunmuyor. Bebeğe acı çektirmiş oluyoruz. Sudocrem günlük kullanımda zararlı fakat pişik olduğu zaman da tedavi amaçlı ben kullanırım. Kıyamam yavrumaaa
bununda içeriği iyi doğal içerik, henüz almadım bakalım bende belki Lansinoh alırımLansinoh aldım ben incia nın yorumları duymadım bir de doğal lanolin varmış ama kokuyor diyorlar
doğal içerikli kremleri değil mi ?pişik olmadan kullanmak gerekiyor aslında o yüzden tedavi edici olmuyor, dozunu abartmadan kullanacağım ben
benimde çevremde kimsede öyle aman aman göğüs yarası olmamış, hele lohusa pedini hiç kullanmadık normal ped kullandık dediler , herkesin farklı geçiyor sanırımBen lansinoh aldım canım çevremde emziren annelere de sordum, gümüş kapak ve lansinohu çok önerdiler
tabiki , pişik kremlerinden bahsediyorum, pişik olmalarını beklemeden kullanmak gerekiyor hele de yaz aylarındadoğal içerikli kremleri değil mi ?
ben neredeyse 6 - 7 yıldır fotoğrafçılık ile ilgileniyorum. profesyonel olarakta çekimler yaptım. Eşim zaten iş olarak yapıyor.Arkadaslar hamile ve yenidoğan çekimi istiyorum, yenidoğan neyse de hamile çekimi icin 1500-2000 tl verdikleri fiyat, bana gereksiz pahali geldi. Şehrimizde tek oldugu icin fiyatlari yüksek diye düsündüm. Siz fiyat aldiniz mi, yaptirmak istiyor musunuz. Bir de bu parayi verip stüdyoda cektirmektense başka fikir öneriniz olur mu
Benim doğum yapacağım hastanede doğum fotoğrafçısı varmış. Tüm fotoğrafları 500 TL'ye bırakıyor. Ancak bu hastane fotoğrafları tabi. Konsept vs derseniz fiyat iyi gibi. Fotoğraf çekilmekten hiç hoşlanmam bu yüzden ben sadece hastane fotoğraflarını alacağım :)Arkadaslar hamile ve yenidoğan çekimi istiyorum, yenidoğan neyse de hamile çekimi icin 1500-2000 tl verdikleri fiyat, bana gereksiz pahali geldi. Şehrimizde tek oldugu icin fiyatlari yüksek diye düsündüm. Siz fiyat aldiniz mi, yaptirmak istiyor musunuz. Bir de bu parayi verip stüdyoda cektirmektense başka fikir öneriniz olur mu
Rabbim kolaylık versin çok zor gerçekten kendini çok yormamaya çalış arada dinlenGeçmiş olsun canım, bende 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum ama daha şimdiden çok zor gelmeye başladı
Bende istiyordum bizim Burdada bana pahalı geldi 5 tane fotoğrafa 3 bin istiyorlar , dijitalini bile vermiyorlar , elbise değiştirme yok , çok saçma geldi banada , bilmiyorum ya bende dışarda kendimiz artık fotoğraf çekicezArkadaslar hamile ve yenidoğan çekimi istiyorum, yenidoğan neyse de hamile çekimi icin 1500-2000 tl verdikleri fiyat, bana gereksiz pahali geldi. Şehrimizde tek oldugu icin fiyatlari yüksek diye düsündüm. Siz fiyat aldiniz mi, yaptirmak istiyor musunuz. Bir de bu parayi verip stüdyoda cektirmektense başka fikir öneriniz olur mu
Benim karnımda yok ama göğüslerimde var , artık hergün iki defa krem sürüyorum , vazelin’de sürüyorum ben daha yağlı diye bilmiyorum artıkKızlar bayram dönüşü kendime bı baktım çatlamışım şimdiden bu beni üzdü
Başka çatlakları oluşan varmı aranizda
Bebek esnek oluyor. Sakınca olduğunu sanmıyorum. Fakat ben işin içinde olmama rağmen dinozor yumurtası gibi çocuğumu sarmak istemiyorum. Yada değişik gözlükler kıyafetler fln giydiriliyor gerçekten tiksinç geliyor bana. Hoş bunu beğenen ve isteyen ailelerde var.Bende istiyordum bizim Burdada bana pahalı geldi 5 tane fotoğrafa 3 bin istiyorlar , dijitalini bile vermiyorlar , elbise değiştirme yok , çok saçma geldi banada , bilmiyorum ya bende dışarda kendimiz artık fotoğraf çekicezbide yenidoğan fotoğraf sizce tehlikeli değil mi ya
Benim de karnimda var mor gibi kırmızı gibi çizgilerBenim karnımda yok ama göğüslerimde var , artık hergün iki defa krem sürüyorum , vazelin’de sürüyorum ben daha yağlı diye bilmiyorum artık
eklemeyi unutmuşum. 5 tane fotoğrafa 3000 çoook fazla. hatta 5 fotoğraf verilecekse 1500 tl de fazla.Bende istiyordum bizim Burdada bana pahalı geldi 5 tane fotoğrafa 3 bin istiyorlar , dijitalini bile vermiyorlar , elbise değiştirme yok , çok saçma geldi banada , bilmiyorum ya bende dışarda kendimiz artık fotoğraf çekicezbide yenidoğan fotoğraf sizce tehlikeli değil mi ya
Benimde var canım. Ergenliktede bir anda çatlaklarım oluşmuştu o yüzden bekliyordum. Şuan için karnımın altında ve sağ göğsümün üstünde var azlar ama karnımdakiler artacak gibime geliyor. Üstelik ben gebe kaldığımı öğrendiğimden beri sabah akşam bazen öğlen bile vücudumu hep nemli tuttum bir çok şey kullandım. Ciltte yatkınlık olunca oluyor yapacak bir şey yok. Bunlarda kızımın hatırası olsun.Kızlar bayram dönüşü kendime bı baktım çatlamışım şimdiden bu beni üzdü
Başka çatlakları oluşan varmı aranizda
Yaaa aynen bende böyle istiyorum işte , çok güzellerBebek esnek oluyor. Sakınca olduğunu sanmıyorum. Fakat ben işin içinde olmama rağmen dinozor yumurtası gibi çocuğumu sarmak istemiyorum. Yada değişik gözlükler kıyafetler fln giydiriliyor gerçekten tiksinç geliyor bana. Hoş bunu beğenen ve isteyen ailelerde var.
Ama bana şöyle fotoğraflar çok daha samimi çok daha sıcak çok daha gerçekçi geliyor.
Aynen bi anda oluyor benim göğüslerindede bi anda olduBenim de karnimda var mor gibi kırmızı gibi çizgiler
Bir anda oldu ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?