2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sol tarafına uzan biraz karnını kıdıkla bakalım nasıl tepki verecek , bazı günler benim bebeğinde hareketleri çok azalıyor

İnşallah artık son 2 ay kaldı inşallah

Kızlar selam, süre daralıyor son 2 ay kaldı :) eksikleri yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum. Bebek havlusu aldım şimdi cigitten umarım iyidir kargo bedavaydı ve çok tatlılardı. Almamış olanların da aklında olsun :)

Bu arada ilginç bi şekilde pazartesi günü benim de mide bulantım oldu 31.haftada olunca şaşırdım. Bebek iyice büyüdüğünden mide yukarı çıkıyor sebebi bu olsa gerek ama bilemiyorum.

hem bebek büyüdüğü için hem de sıcaklarda çok etkiliyor sanki.
zaman hem geçsin hem de hiiiç geçmesin istiyorum. saltanatımızın son günleri

Bence hayırlısıı ile bian önce geçsin çünkü ben çok zorlanıyorum diyet sabah akşam yürüyüş diyabet takibi kan sulandırıcı iğneler hava sıcaklığı derken darlandım

Bence hayırlısıı ile bian önce geçsin çünkü ben çok zorlanıyorum diyet sabah akşam yürüyüş diyabet takibi kan sulandırıcı iğneler hava sıcaklığı derken darlandım
oyyy sizin çok daha zor. hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alalım bebişlerimizi

Aynen bende mideye baskı olduğundan dolayı böyle mide bulantısının olduğunu düşünüyorum

Valla ben hemen Eylül olsun istiyorum ya hamileliğin ilk gününden uzanıyorum , bebeğim doğar doğmaz gezmelere yürüyüşlere gidicem inşallah bide heralde ilk çocuğun heyecanı var hemen kucağıma almak istiyorum

Evet benimde her gün yediklerimden sonra midemde bulantı durumu var ilk 3 aydakinden daha az ama yinede gıcık ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…