Canim cok guzeller 2 gunde elime ulaştı:)Canım selam
Muslin örtülerin geldimi nasıllar ?
Ona göre bende sipariş gecicem 170 TL olmuş
Alayım o zamanCanim cok guzeller 2 gunde elime ulaştı:)
Sol tarafına uzan biraz karnını kıdıkla bakalım nasıl tepki verecek , bazı günler benim bebeğinde hareketleri çok azalıyorKızlar son 2 güne kadar bebişim kıpır kıpırdı. Şimdi sol kasığımda pıt pıt pıt ritmik hareket hissediyorum ara ara. Hiç o dolanmaları gümbür gümbür vuruşları yok. Göbek deliğimin 2 yanına vurduğu oldu sadece. Pozisyonunu anlayamıyorum fikriniz var mı?
Canım heralde sıcaktan ya her yemek sonrası bende kötü oluyorum , az yiyorum ama yinede midem bulanıyorBenimde bulantılarım başladı son zamanlarda hatta bugün kustum
İnşallahŞimdiden böyleyiz kızlar 2ay bu sıcaklarda nasıl geçer bilemiyorum,her gün farklı bir şey oluyor vücutta ayaklarım sişmeye başladı okadar su içmeme rağmen,mide bulantısı da oluyor arada inş kolay atlatırız bu süreci
hem bebek büyüdüğü için hem de sıcaklarda çok etkiliyor sanki.Kızlar selam, süre daralıyor son 2 ay kaldı :) eksikleri yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum. Bebek havlusu aldım şimdi cigitten umarım iyidir kargo bedavaydı ve çok tatlılardı. Almamış olanların da aklında olsun :)
Bu arada ilginç bi şekilde pazartesi günü benim de mide bulantım oldu 31.haftada olunca şaşırdım. Bebek iyice büyüdüğünden mide yukarı çıkıyor sebebi bu olsa gerek ama bilemiyorum.
Bence hayırlısıı ile bian önce geçsin çünkü ben çok zorlanıyorum diyet sabah akşam yürüyüş diyabet takibi kan sulandırıcı iğneler hava sıcaklığı derken darlandımhem bebek büyüdüğü için hem de sıcaklarda çok etkiliyor sanki.
zaman hem geçsin hem de hiiiç geçmesin istiyorum. saltanatımızın son günleri
oyyy sizin çok daha zor. hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alalım bebişlerimiziBence hayırlısıı ile bian önce geçsin çünkü ben çok zorlanıyorum diyet sabah akşam yürüyüş diyabet takibi kan sulandırıcı iğneler hava sıcaklığı derken darlandım
Aynen bende mideye baskı olduğundan dolayı böyle mide bulantısının olduğunu düşünüyorumKızlar selam, süre daralıyor son 2 ay kaldı :) eksikleri yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum. Bebek havlusu aldım şimdi cigitten umarım iyidir kargo bedavaydı ve çok tatlılardı. Almamış olanların da aklında olsun :)
Bu arada ilginç bi şekilde pazartesi günü benim de mide bulantım oldu 31.haftada olunca şaşırdım. Bebek iyice büyüdüğünden mide yukarı çıkıyor sebebi bu olsa gerek ama bilemiyorum.
Valla ben hemen Eylül olsun istiyorum yahem bebek büyüdüğü için hem de sıcaklarda çok etkiliyor sanki.
zaman hem geçsin hem de hiiiç geçmesin istiyorum. saltanatımızın son günleri
Niyeyse bana dolarla fiyat gösteriyorcigitin kendi sitesin outlet bölümünde de indirim varmış ihtiyacı olanlar bakabilir. ben pek birşey bulamadım
Aaa tabiki de TL gösteriyor ve dolarla bu fiyatlara alınacaksa kalsın bu nedir.. Lokasyon sebebiyle sanırım.Niyeyse bana dolarla fiyat gösteriyorşişede dolar la mı gösteriyor ?
Hepsini denedim canım bir yavaşlık var bilmiyorum garipsedim dikkat etmeye devam edicemSol tarafına uzan biraz karnını kıdıkla bakalım nasıl tepki verecek , bazı günler benim bebeğinde hareketleri çok azalıyor
Evet benimde her gün yediklerimden sonra midemde bulantı durumu var ilk 3 aydakinden daha az ama yinede gıcık ediyorKızlar selam, süre daralıyor son 2 ay kaldı :) eksikleri yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum. Bebek havlusu aldım şimdi cigitten umarım iyidir kargo bedavaydı ve çok tatlılardı. Almamış olanların da aklında olsun :)
Evet ola bilir değişmiyordaAaa tabiki de TL gösteriyor ve dolarla bu fiyatlara alınacaksa kalsın bu nedir.. Lokasyon sebebiyle sanırım.
Benimde dün geceden beri çok yavaş ve az hareket ediyor her günkü gibi değil , biraz daha dikkat et olmadı dr git bende öyle yapıcamHepsini denedim canım bir yavaşlık var bilmiyorum garipsedim dikkat etmeye devam edicem
tl ile gözüküyor bizimkiler. ay çok ilginç senin durumNiyeyse bana dolarla fiyat gösteriyorşişede dolar la mı gösteriyor ?
belki de artık bebeğin büyüdüğü için eskisi kadar sert darbeler hissedemiyorsundur. Zamanla hareketler daha da yavaşlayacak demişlerdi.Hepsini denedim canım bir yavaşlık var bilmiyorum garipsedim dikkat etmeye devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?