2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben gece bir saatte bir uyanıyorum öğlen uykum geliyor ama uykuya dalamıyorum belim ağrıyor bazen , ve 3 gündür sabah uyanırken sanki gece beni dövmüşler gibi uyanıyorum , iştahim kapandı , tır gibi oldum , biraz sıcak oldumu bayılacak gibi oluyorum bide yemekten sonra yenilerde midem bulanıyor çok yemediğim halde

Umarım olmaz bakarsiniz işe yarar
Ben daha 28. Haftadayim çok erken oldu

Ben unutuyordum şu içmeyi ama şimdi her yemekten önce 2 bardak su mutlaka içiyorum

ayy sorma yemeklerden sonra ölü gibi oluyorum resmen 1 2 saat mutfak öylece duruyor, zar zor kalkıp topluyorum

Kızlar son 2 güne kadar bebişim kıpır kıpırdı. Şimdi sol kasığımda pıt pıt pıt ritmik hareket hissediyorum ara ara. Hiç o dolanmaları gümbür gümbür vuruşları yok. Göbek deliğimin 2 yanına vurduğu oldu sadece. Pozisyonunu anlayamıyorum fikriniz var mı?

Canım balık hapı kullan vitamin bebeği besliyor kesinlikle. Ayrıca doktor önerim Berrin Karakuy meydan anadoluda. Çok anaç bir doktordur kendisi. Olumsuzu bile olumlaştırarak söyledi hep.
Deterjan siveno şampuan pişik kremi mustela. İçeriği en temiz

Benimde bulantılarım başladı son zamanlarda hatta bugün kustum

P pinkymel merhaba kimyager olduğunuz için size yine bir konu danışmak istiyorum biberon ve emzikleri Arap sabunu ile yıkayıp sterilizasyon cihazında sterilize etmek konusunda nasıl düşünüyorsunuz? Okuduğuma göre Arap sabunu sanırım sodyum potasyum tuzuymuş deterjan içeriği yok yani güvenilir geldi bana ama size danışmak istedim

Şimdiden böyleyiz kızlar 2ay bu sıcaklarda nasıl geçer bilemiyorum,her gün farklı bir şey oluyor vücutta ayaklarım sişmeye başladı okadar su içmeme rağmen,mide bulantısı da oluyor arada inş kolay atlatırız bu süreci

Bende yaptırmak istiyorum bi ay sonra inşallah, ama dış çekim gerçekten çok pahalı. Onun yerine stüdyoda bi iki poz çektirmek istiyorum hatıra kalır. Henüz fiyat almadım umarım hamile çekimi diye fiyatı uçurmazlar
Su içme alışkanlığı olarak 1,5 litre şişe alıp 2 kere bitirmeyi hedefleyebilirsiniz. Ben çok su içen biriyim sürahi ile bardak bardak 3 litre içmeye çalışıyordum ve bitmiyordu. Sonra bu şişeye döndüm yanımdan ayırmıyorum elim değdikçe içiyorum ve çok rahat bi şekilde hedefi tamamlıyorum çok şükür. Tavsiye ederim

Çok güzel bir fikir

Sabah akşam ilk başta bioil kullandım, sonra zeytinyağına geçtim en son da kantaron yağı kullandım
Bende hem yağ hem krem kullanıyorum.
Krem daha kullanışlı ve daha nemli tutuyor gibime geliyor. Hayırlısı bakalım.

Allah sağlık versin. Çatlağın oluşacağı varsa, ne yaparsan yap oluyormuş zaten.

Bende hem yağ hem krem kullanıyorum.
Krem daha kullanışlı ve daha nemli tutuyor gibime geliyor. Hayırlısı bakalım.

Allah sağlık versin. Çatlağın oluşacağı varsa, ne yaparsan yap oluyormuş zaten.
Evet bende önceden de oluyordu zayıftım kilo alınca oluyordu. Şimdi de olacağını biliyordum zaten önleyemedim sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…