Benkızlar 7.ayın cilvesi mi bu sıcaklardan mı bilmiyorum ama inanılmaz halsizim ve enerjim yok, gece de rahat uyuyamıyorum bir kaç gündür belim kalçam felaket zaten, azıcık egzersiz yaptım daha doğrusu esneme hareketleri ama daha fenayım var mı böyle olan
Umarım olmaz bakarsiniz işe yararBen 4.aydan itibaren tüm vücuduma çatlak kremleri ve yağlarını düzenli olarak sürüyorum. Günde 2-3 kez üşenmeden mutlaka sürüyorum. Şuan yok ama özellikle son aylar çatlak oluşuyormuş zaten. O yüzden olursa da şaşırmam.
Ben unutuyordum şu içmeyi ama şimdi her yemekten önce 2 bardak su mutlaka içiyorumTeşekkür ediyorum.
Çatlak oluştuktan sonra müdahale etmek çok zor. O yüzden hiç üşenmeden gün içinde 2-3 defa mutlaka yapıyorum.
Bacak, göğüs vs.
Ama zayıf hamile kaldım, çok kilo alıyorum. O yüzden ileride çatlarmış gibi geliyor. Ben elimden geleni yapayım da en azından ona rağmen oldu derim.
Bol su içmeye alışamadım bir türlü. Arttırsam iyi olacak. Havalarda çok sıcak.
Bende seviyorum ama bi taraftanda 10-15 günlük bebeği o kadar yormak doğru mu bilemiyorumOlmazlar ins kuzum.. anı kalacak hepsi, tabi günü gelince nasil düşünür hissederim kestiremiyorum
İnşallahUmarım olmaz bakarsiniz işe yarar
Ben daha 28. Haftadayim çok erken oldu
ayy sorma yemeklerden sonra ölü gibi oluyorum resmen 1 2 saat mutfak öylece duruyor, zar zor kalkıp topluyorumBengece bir saatte bir uyanıyorum öğlen uykum geliyor ama uykuya dalamıyorum belim ağrıyor bazen , ve 3 gündür sabah uyanırken sanki gece beni dövmüşler gibi uyanıyorum , iştahim kapandı , tır gibi oldum , biraz sıcak oldumu bayılacak gibi oluyorum bide yemekten sonra yenilerde midem bulanıyor çok yemediğim halde
Al benden de o kadar hele kahvaltıda tam ölüyümayy sorma yemeklerden sonra ölü gibi oluyorum resmen 1 2 saat mutfak öylece duruyor, zar zor kalkıp topluyorum
Canım balık hapı kullan vitamin bebeği besliyor kesinlikle. Ayrıca doktor önerim Berrin Karakuy meydan anadoluda. Çok anaç bir doktordur kendisi. Olumsuzu bile olumlaştırarak söyledi hep.Selam herkese, dün kontrol e gittim 30+5 tim normalde ama doktorum gelişim gerilemiş şu an 1 hafta geriden geliyor arası da açılabilir sık takip dedi. Karın ve baş çevresi küçük kalmış. Büyük bi bebek gelmeyeceğini, en fazla 2400-2800 civarlarında olacağını söyledi. Kilosu önemli değil her bebek tosuncuk olcak diye bir şey yok tabii ki. boyu 40 cm dedi ne kilosu ne başka bir şeyini söylemedi.Böyle bir şey yaşayan var mı? Bir de farklı bi görüş olması için başka bir dr dan randevu aldım bugün ona gideceğim. Moralim baya bozuldu. Antalya da olan varsa doktor tavsiyesi de alabilirim. Teşekkür ederim
Deterjan siveno şampuan pişik kremi mustela. İçeriği en temizKızlar şampuan, deterjan, pişik kremi, emzik biberon temizleyici ve leke çıkarıcı olarak hangi markaları tercih ettiniz?
Ben deterjan olarak siveno, yenidoğan şampuan pişik kremi (sudokremde almıştım önceden) ve vücut nemlendirici için Mustela, leke çıkarıcı ve emzik biberon temizleyici için Green Clean aldım. İyi mi yaptım bilemedim ama sizin ekstra öneriniz var mı??
Benimde bulantılarım başladı son zamanlarda hatta bugün kustumBengece bir saatte bir uyanıyorum öğlen uykum geliyor ama uykuya dalamıyorum belim ağrıyor bazen , ve 3 gündür sabah uyanırken sanki gece beni dövmüşler gibi uyanıyorum , iştahim kapandı , tır gibi oldum , biraz sıcak oldumu bayılacak gibi oluyorum bide yemekten sonra yenilerde midem bulanıyor çok yemediğim halde
baya düşmüş o zaman.inşallah iyi gelir geçmiş olsunHaklısınız kesin demirim çok düşmüş en son hgb 10.6 çıkmıştı Dr sezaryen için sınır 10 dedi 33 34 haftalık olunca gel demir serumu takalım dedi daha etkiliymiş İnşaAllah iyi gelir
Şimdiden böyleyiz kızlar 2ay bu sıcaklarda nasıl geçer bilemiyorum,her gün farklı bir şey oluyor vücutta ayaklarım sişmeye başladı okadar su içmeme rağmen,mide bulantısı da oluyor arada inş kolay atlatırız bu süreciBengece bir saatte bir uyanıyorum öğlen uykum geliyor ama uykuya dalamıyorum belim ağrıyor bazen , ve 3 gündür sabah uyanırken sanki gece beni dövmüşler gibi uyanıyorum , iştahim kapandı , tır gibi oldum , biraz sıcak oldumu bayılacak gibi oluyorum bide yemekten sonra yenilerde midem bulanıyor çok yemediğim halde
Bende yaptırmak istiyorum bi ay sonra inşallah, ama dış çekim gerçekten çok pahalı. Onun yerine stüdyoda bi iki poz çektirmek istiyorum hatıra kalır. Henüz fiyat almadım umarım hamile çekimi diye fiyatı uçurmazlarArkadaslar hamile ve yenidoğan çekimi istiyorum, yenidoğan neyse de hamile çekimi icin 1500-2000 tl verdikleri fiyat, bana gereksiz pahali geldi. Şehrimizde tek oldugu icin fiyatlari yüksek diye düsündüm. Siz fiyat aldiniz mi, yaptirmak istiyor musunuz. Bir de bu parayi verip stüdyoda cektirmektense başka fikir öneriniz olur mu
Su içme alışkanlığı olarak 1,5 litre şişe alıp 2 kere bitirmeyi hedefleyebilirsiniz. Ben çok su içen biriyim sürahi ile bardak bardak 3 litre içmeye çalışıyordum ve bitmiyordu. Sonra bu şişeye döndüm yanımdan ayırmıyorum elim değdikçe içiyorum ve çok rahat bi şekilde hedefi tamamlıyorum çok şükür. Tavsiye ederimTeşekkür ediyorum.
Çatlak oluştuktan sonra müdahale etmek çok zor. O yüzden hiç üşenmeden gün içinde 2-3 defa mutlaka yapıyorum.
Bacak, göğüs vs.
Ama zayıf hamile kaldım, çok kilo alıyorum. O yüzden ileride çatlarmış gibi geliyor. Ben elimden geleni yapayım da en azından ona rağmen oldu derim.
Bol su içmeye alışamadım bir türlü. Arttırsam iyi olacak. Havalarda çok sıcak.
Su içme alışkanlığı olarak 1,5 litre şişe alıp 2 kere bitirmeyi hedefleyebilirsiniz. Ben çok su içen biriyim sürahi ile bardak bardak 3 litre içmeye çalışıyordum ve bitmiyordu. Sonra bu şişeye döndüm yanımdan ayırmıyorum elim değdikçe içiyorum ve çok rahat bi şekilde hedefi tamamlıyorum çok şükür. Tavsiye ederim
Sabah akşam ilk başta bioil kullandım, sonra zeytinyağına geçtim en son da kantaron yağı kullandımGünde kaç kere ve hangi ürünleri kullanıyordunuz acaba ?
Maalesef her sabah baktığımda yeni yırtığım oluyor artık neredeyse. İlerleyen haftalarda nasıl olucak bilmiyorumYa bende bekliyordum ama 32. Haftadan sonra falan bekliyordum bu erken oldu sanki
Bende hem yağ hem krem kullanıyorum.Sabah akşam ilk başta bioil kullandım, sonra zeytinyağına geçtim en son da kantaron yağı kullandım
Evet bende önceden de oluyordu zayıftım kilo alınca oluyordu. Şimdi de olacağını biliyordum zaten önleyemedim sağlık olsunBende hem yağ hem krem kullanıyorum.
Krem daha kullanışlı ve daha nemli tutuyor gibime geliyor. Hayırlısı bakalım.
Allah sağlık versin. Çatlağın oluşacağı varsa, ne yaparsan yap oluyormuş zaten.
Canım selamKizlar 3 adet muslin 150 tl ye buldum Kaanbebe den almak isteyen olursa bakabilir ucuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?