- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
dün kuzenimle bu konu açıldı telefonda ilk çocuğunda hep hareket varmış hiç durmazdı dedi, ikincide kaç kere bu bebek hareket etmiyor diye doktora gitmişler, doğdu büyüdü hep aynı kağnı arabası diyorBenimde dün geceden beri çok yavaş ve az hareket ediyor her günkü gibi değil , biraz daha dikkat et olmadı dr git bende öyle yapıcam
Olabilir canım annem hep Vestel alır kışın buzdolabı bozuldu kendi hatalarından kaynaklı olduğu için ücretsiz yenilediler elektronik şans işi birazdaÇamasır makinem bozuldu, hemde dört makinelik kirli varken
Var mi bana tavsiye edebileceğiniz çamasır makinesi.. kurutma olarak vestel kullaniyorum acaba yikama olarak da vestel alsam mi sizlere bi danisayim istedim
Aynen öyledün kuzenimle bu konu açıldı telefonda ilk çocuğunda hep hareket varmış hiç durmazdı dedi, ikincide kaç kere bu bebek hareket etmiyor diye doktora gitmişler, doğdu büyüdü hep aynı kağnı arabası diyorbirazda huy sanırım ya ama ana yüreği işte hep merak ediyoruz
Benim Samsung temiz yıkıyorÇamasır makinem bozuldu, hemde dört makinelik kirli varken
Var mi bana tavsiye edebileceğiniz çamasır makinesi.. kurutma olarak vestel kullaniyorum acaba yikama olarak da vestel alsam mi sizlere bi danisayim istedim
hepte böyle lüzumsuz zamanda bozulmalarıÇamasır makinem bozuldu, hemde dört makinelik kirli varken
Bende siemens 10 kg luk var cok memnunum canim hem sessiz yıkıyorBenim Samsung temiz yıkıyor
geldi miiiiiii bu zamanlarrr. göz yaşım pıtEn minik çamaşırlar yıkandıütüleme ve doğum çantası hazırlama faslı var bugün
Benim bebek agustos 15 den sonra gelecek ama dr her ihtimale karşı bayramdan sonra hazırla dedigeldi miiiiiii bu zamanlarrr. göz yaşım pıt
az kalmış sizin de. Bende ay sonu başlarım diyordum. Eve gidince hiç enerjim kalmıyor. bakalım nasıl olacakBenim bebek agustos 15 den sonra gelecek ama dr her ihtimale karşı bayramdan sonra hazırla dediben de camasirlari asarken bi duygulandim
Ben halam , annem ve kayinvalideme haber saldim sadece yıkadım astım onlar ütüleme ve çantaya yerleştirme işlemini yapacak ben kalite kontrol kısmındayımaz kalmış sizin de. Bende ay sonu başlarım diyordum. Eve gidince hiç enerjim kalmıyor. bakalım nasıl olacak
Vestelin servis olayi iyi. İns hayirli bi makine lazim olur, pamuk oğullarimin cicileri cici makinede yikanirOlabilir canım annem hep Vestel alır kışın buzdolabı bozuldu kendi hatalarından kaynaklı olduğu için ücretsiz yenilediler elektronik şans işi birazda
Samsung hic kullanmadim ben canimBenim Samsung temiz yıkıyor
hepte böyle lüzumsuz zamanda bozulmaları
Firinim, ocağım, bulasik makinem hepsi iş yavaslatma eylemine başladi da çamaşir makinesi sessiz sessiz inceden götürdü işini
Oyy maşallah maşallah, saglikla gelsin yavrularimiz. Ben de on güne başliyorum insEn minik çamaşırlar yıkandıütüleme ve doğum çantası hazırlama faslı var bugün
en güzelini yapmışsınız. bir süre bende yapabildiğim kendim yapmayı sonra da destek almayı düşünüyorum.Ben halam , annem ve kayinvalideme haber saldim sadece yıkadım astım onlar ütüleme ve çantaya yerleştirme işlemini yapacak ben kalite kontrol kısmındayım
Bu sıcaklarda desteksiz olmuyoren güzelini yapmışsınız. bir süre bende yapabildiğim kendim yapmayı sonra da destek almayı düşünüyorum.
Ben 1 ay sonra başlicamEn minik çamaşırlar yıkandıütüleme ve doğum çantası hazırlama faslı var bugün
Amin canım çok teşekkürlerÇok şükür canım daha iyi olacaksınız inş.sende sabredeceksin kuzum az kaldı çok şükür.. bizlerde iyiyiz herkes yavaştan kötü olacak gerçi bebişlerimize büyüdükçe sona yaklaştıkça biz annelerin de dertleri artıyor. Buna şükür sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
İnşaAllah canımbaya düşmüş o zaman.inşallah iyi gelir geçmiş olsun
İnşallah. İyileşmiş olursunuz ve sadece rutin kontroller için gidersin. Allah yardımcınız olsunYa kızlar dün bi anne 40 günlük bebeğiyle geldi 3 yaşında oğluda kanser tedavisi görüyor yatış yapıldı bebeği içeriye almıyorlar bebek bekleme salonunda halasının kucağında bekliyo kadın emzirip içeriye gidiyo gün boyunca.... ben napcam bebiş doğunca bilmiyorum İnşaAllah hastane yatışımız hiç olmaz o dönemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?