Beyaz ekmek meyve ve hamur işleri diye biliyorum ben ama yine değeri yüksek çıkan arkadaşlar daha iyi bilirHiç tatlı yemiyorum desem yeridir.. sadece meyve yiyorum demek ki onu da kesmek lazım..
Benimki o gün o kadar yukarıya çıktı gerçekten mideme çıkmış gibiydiben şunu farkettim bilmiyorum sizde de öyle mi benim bebe yukarıdayken yani göbek deliğinin üstündeyken hareketleri azalıyor hissedemiyorum artık bilemiyorum yerimi daralıyor sonuçta organlarda var geniş olmayabilir hatta utanmasa bebem sol akciğerime dalış yapacak o derece üste çıkıyor, ama ne zamanki aşağılarda olsa içerde parti veriyoryani bulunduğu yere göre pozisyonuna göre de hareketleri azalabiliyor
hangi birine yetişeceğiz bilmiyorum artık ya. Lüks mallar gibi tuvalet kağıdının ve türevlerine kdv zammı gelmesi çok saçma.Kızlar kdvlerde zam olmuş. Ben depend ve bebek alt açma bezi almamıştım alayım bugün diyorum. Bu dependten kaç tane alacağız ya? 10 lu paket yeter mi acep? Çok pahalıymış namussuz
Bence 10 yeter , zaten 2,3 gün sonra kanama azalıyor normal pede geçeriz diye düşünüyorumKızlar kdvlerde zam olmuş. Ben depend ve bebek alt açma bezi almamıştım alayım bugün diyorum. Bu dependten kaç tane alacağız ya? 10 lu paket yeter mi acep? Çok pahalıymış namussuz
Bence 10 yeter , zaten 2,3 gün sonra kanama azalıyor normal pede geçeriz diye düşünüyorum
Bende aç karnına 8de içmeye, saati geçirmemeye gayret ediyorum. İdeal zamanıymış. Demiride uyumadan içiyorum aç karnına, gün boyu çok fazla süt ve süt ürünleri tüketiyorum akşam yemekten sonra bile süt içesim geliyor bekleyemiyorum o 2 saat yemek sonrası kuralını. Tahlillerde de şükür şimdiye bir sorun çıkmadı. Yapmıyorsa sen bir dahaki kontrolde iste öğren durumunu. Buradaki doktorda ben istemesem yapacağı olmuyor zaten tahlilleri.Valla şüphede kaldım şimdi ben 5 dakiak ara ile troid ve demir ilqcini içip kahvaltıya oturuyordum .trodi değerlerinde düzelme var ama demir hiç bakılmıyor bende anlamadım
Bende de tam tersi oluyor. Üstteyken herşeyi çok net gümbür gümbür hissettiriyor. Aşağıya gidince sakince uzanıp hissetmeye çalışırsam anca anlıyorum hareketini. Acaba başı nerede ayağı nerede bilsek sebeplerinide çözebilirdikben şunu farkettim bilmiyorum sizde de öyle mi benim bebe yukarıdayken yani göbek deliğinin üstündeyken hareketleri azalıyor hissedemiyorum artık bilemiyorum yerimi daralıyor sonuçta organlarda var geniş olmayabilir hatta utanmasa bebem sol akciğerime dalış yapacak o derece üste çıkıyor, ama ne zamanki aşağılarda olsa içerde parti veriyoryani bulunduğu yere göre pozisyonuna göre de hareketleri azalabiliyor
Yani şimdi bir şey diyeceğimde siyasi konuşmaktan ban felan yerim susuyorum sizler anlayın lütfen. Ortalama 7 aydır hepimiz bebeklerimize az veya çok alışverişlerimizi yaptık. Lütfen önceden aldıklarınızın şuan ki fiyatlarına bir bakın kaç tanesi aynı.hangi birine yetişeceğiz bilmiyorum artık ya. Lüks mallar gibi tuvalet kağıdının ve türevlerine kdv zammı gelmesi çok saçma.
Zorunlu tüketim malı değil mi bunlar?
ahhh ahhhh. bu ahhlar bile azda.. neyseYani şimdi bir şey diyeceğimde siyasi konuşmaktan ban felan yerim susuyorum sizler anlayın lütfen. Ortalama 7 aydır hepimiz bebeklerimize az veya çok alışverişlerimizi yaptık. Lütfen önceden aldıklarınızın şuan ki fiyatlarına bir bakın kaç tanesi aynı.
Ben bir paket aldım canım normal gece pedi de var büyük ablam hastanede zaten onlar veriyorlar dedi hatta ne kadar geldi diye kontrol ediyorlarmış ped ne kadar sürede doluyor diye ama tabi hastaneden hastaneye de değişir bilemedim yetmezse kocam bulsun getirsin aaaaaKızlar kdvlerde zam olmuş. Ben depend ve bebek alt açma bezi almamıştım alayım bugün diyorum. Bu dependten kaç tane alacağız ya? 10 lu paket yeter mi acep? Çok pahalıymış namussuz
Sen geç bile kalmışsın cnm biz çoktan attik 4yastik oğluşumla ancak sığıyoruzValla yakında kocaları yataktan kovma zamanları da gelecek .eşimi yatagin ucuna gönderiyorum tenin çok sıcak öte git donemiyorum öte git diye diye
Patates pilav beyaz ekmek vb hersey yasak dedi diyetisyen bakalım inşallah düşüneceğimBeyaz ekmek meyve ve hamur işleri diye biliyorum ben ama yine değeri yüksek çıkan arkadaşlar daha iyi bilir
İşte o yüzden geldi :) mecbur alınacak nasılsa :) bebek bezlerine de gelmiştir kesim yahangi birine yetişeceğiz bilmiyorum artık ya. Lüks mallar gibi tuvalet kağıdının ve türevlerine kdv zammı gelmesi çok saçma.
Zorunlu tüketim malı değil mi bunlar?
Bence 10 yeter , zaten 2,3 gün sonra kanama azalıyor normal pede geçeriz diye düşünüyorum
NewMamaa 1 paket yeter diyorlar evet fazlasına gerek olmuyormuş
Ben bir paket aldım canım normal gece pedi de var büyük ablam hastanede zaten onlar veriyorlar dedi hatta ne kadar geldi diye kontrol ediyorlarmış ped ne kadar sürede doluyor diye ama tabi hastaneden hastaneye de değişir bilemedim yetmezse kocam bulsun getirsin aaaaa
Canım ben 101 liraya sipariş verdim 10 lu .Hepiniz 1 paket demişsiniz o zaman 1 alalım :) arkadaşım 2 almış ama arttı dedi. Hastaneden eve geçince de biraz kullandım ama hqatanede veriyor o tarz birşeyler dedi. Bir alalım yetmezse de alırız ya o durumda zammı düşünmeyiz.. gece pedi de aldıkmı tamamdır..
10lusu 180 küsur, 2 tane 10lu alırsan 282 filan... 2li alımda ucuzluyor.. yakın olsak bir birimize 2li alıp paylaşsak
Bebek alt açma örtüsü e bebekdeki çok güzel tavsiye ederimKızlar kdvlerde zam olmuş. Ben depend ve bebek alt açma bezi almamıştım alayım bugün diyorum. Bu dependten kaç tane alacağız ya? 10 lu paket yeter mi acep? Çok pahalıymış namussuz
Bedene nasıl karar vercez. ,Dar olsa rahat olmaz ameliyatlı halimizle. Bol olsa aksilikler olabilirHepiniz 1 paket demişsiniz o zaman 1 alalım :) arkadaşım 2 almış ama arttı dedi. Hastaneden eve geçince de biraz kullandım ama hqatanede veriyor o tarz birşeyler dedi. Bir alalım yetmezse de alırız ya o durumda zammı düşünmeyiz.. gece pedi de aldıkmı tamamdır..
10lusu 180 küsur, 2 tane 10lu alırsan 282 filan... 2li alımda ucuzluyor.. yakın olsak bir birimize 2li alıp paylaşsak
O fiyat nerde trensyolda 173 TLCanım ben 101 liraya sipariş verdim 10 lu .
Çok doğru bu kremlerin hepsini denedim belli zaman sonra hiçbiri işe yaramıyor.sarı kantaronu nerden aldınız aktardan mı?Pişik için kesinlikle sarı kantaron yağı kullanın hiçbir ilacın kremin gecirmedigini bu yağ geçirdi bebeğimin poposu kanıyordu artık ishalden pişik olmuştu ne hamezinc ne travazol sudokrem hametan fucidin mustela iyi gelmedi aksine daha da kötü yaptı. Yağı sürdüm ertesi gün hiçbirsey kalmamıştı şaka gibi
PTT AVM . 113 mus pardonO fiyat nerde trensyolda 173 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?