2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benim eşimde bazen döndüğün zaman ayağını benim yastığıma atıyordu gittim bi yastık getirdim dedim benim yastığımdan uzak dur
bende bugün yastığımı bacağından çektim aldım döndüm diğer tarafa hahaha, istiyorsan sana da getireyim dedim yok dedi

doktor zaten yürüyüş ve diyet verir. tatlıda yemiyorsanız eğer zorlamaz sizi. Tavsiye olarak stres yapmamanızı herşeye ammmaaaannnn bu da böyle olsun diyerek geçmenizi tavsiye ederim
En güzel tavsiye bu gerçekten biraz rahat olmak en iyisi.. sonuç çıktı ben ağlayınca eşimde stres oldu, kesin bebeğe de yansıyor stres o yüzden anlık şok bitince rahatlıyorum

fertamir öldürüyor beni mide ağrısından hemogram baktırdım çok şükür hemoglobin değerim iyi ama sınırda, dışardan alcam demiri zaten beslenmeme dikkat ediyordum pekmeze de başlicam

En güzel tavsiye bu gerçekten biraz rahat olmak en iyisi.. sonuç çıktı ben ağlayınca eşimde stres oldu, kesin bebeğe de yansıyor stres o yüzden anlık şok bitince rahatlıyorum
hem bebek etkileniyor hem siz. ölçüm yaparken de sonuçla doğru orantılı stres sinir seviyeniz. Hiç birşey sizden ailenizden ve en önemlisi bebeğinizden önemli değil. Şeker çıktı diye de stres yapmayın. niye niye diye sordukça da stres olunuyor

Maşallah canım güzel haberler bunlar kagit eline geçince onu da paylaşırsın kaç gün önde gözüküyor peki

Merhaba 75 mglık yükleme yapıldı ise doktorunuz gebelik şekerinden şüphelenmiştir zaten. Normalde 50 mg yapılıyor, bana da 75 yapıldı oradan biliyorum. 1. Saat toklukta 180 altı çıkması lazım. Sizin 2. Saat tokluk yüksek, bu değerlerden herhangi biri yüksek çıkınca gebelik şekeri şüphesi güçleniyor maalesef. Tabiki en doğru bilgiyi doktorunuz verir ama size bir diyet programı ve belki değerlerinize göre insülin takviyesi başlayabilir. Umarım diyet ile kolayca hallolur süreç

Çok teşekkür ederim biraz daha rahatladım.. iyiki iyi insanlar var çok saolunn

Umarım diyet ve yürüyüş ile hızlıca toparlarım.. detaylı ultrasyon zamanı prof demişti 75 lik yap hızlı kilo almışsın diye onun için endişe etmiştim.. şimdi gidiyorum doktora bakalım ne önerecek. Teşekkür ediyorum

Bende hızlı kill aldım(12 kg almışım 28 haftalık hamileyim) bir de amniyon sıvımız fazla. Şeker sonuçlarım iyi çıktı ama sıkı diyet ve yürüyüş yapıyorum. Siz de bu şekilde süreci sağlıkla geçirirsiniz umarım, sonuçta çok şükür doktor takiplisiniz ve çözümü olan şeyler üzmeyin kendinizi de bebeğinizi de

ne güzel haberler var bugün sizde. Yanlış hatırlamıyorsam boyu kısa demiştiniz ama hiç dert etmemiştiniz. Demek ki herşey zamanı gelince yoluna giriyor
Niye dert edeyim anası 160 babası 175 zaten kısa olacaktı cok şükür Allah’ıma her sey yolunda sağolun

Maşallah canım güzel haberler bunlar kagit eline geçince onu da paylaşırsın kaç gün önde gözüküyor peki
Benim bugün 31+6 ydi sat a göre. Yatağa yattım hep bir hafta geride çıkıyor değerleri dedim doktora yo yediklerin yaramış dedi kilosu mesela 33 hafta çıktı 32+2 den büyüktü tüm değerleri

Benim bugün 31+6 ydi sat a göre. Yatağa yattım hep bir hafta geride çıkıyor değerleri dedim doktora yo yediklerin yaramış dedi kilosu mesela 33 hafta çıktı 32+2 den büyüktü tüm değerleri
Çok güzel. Ben ac fl ve bpd ye göre net kilo hesaplamasi yapabiliyorum. Kağıtta yazan yeri atarsan net kilo ortaya çıkar. Eğer böyle giderse ve 40 haftayı tamamlarsa 4 civarı doğar gibi

Allah razı olsun çok teşekkür ederim.. biraz şok ile hızlı strese girdim sanırım.. inşallah hepimiz sağlıkla vakti zamanında kucağımıza alalım

Çok güzel. Ben ac fl ve bpd ye göre net kilo hesaplamasi yapabiliyorum. Kağıtta yazan yeri atarsan net kilo ortaya çıkar. Eğer böyle giderse ve 40 haftayı tamamlarsa 4 civarı doğar gibi
Kağıtta yazıyordu tüm değerler. Kilosu da sanırım 1965 gram di. Doktor 2 kilo diyebiliriz dedi. Bakalım sağlıkla gelsin ne boya ne kiloya takılmıyorum Allah biliyor. Tabi cok dombili olup anasını yırtmasın da çok

Ben troid ilacı kullanmak zorundayım sabah aç karnına. Tiroid ilacı ile demir ilacının çakışmaması lazım yoksa tiroid ilacının etkisini sıfırlıyor. O yüzden gece açlığı ile alıyorum
Bende tiroid ilacı kullanıyorum ve 5 dakiak arayla içiyorum sonra kahvaltıya oturuyorum
Tiroid değerim kademe kademe yükseldi ama demir hiç bakmadık bilmiyorum yani

Ben troid ilacı kullanmak zorundayım sabah aç karnına. Tiroid ilacı ile demir ilacının çakışmaması lazım yoksa tiroid ilacının etkisini sıfırlıyor. O yüzden gece açlığı ile alıyorum
Valla şüphede kaldım şimdi ben 5 dakiak ara ile troid ve demir ilqcini içip kahvaltıya oturuyordum .trodi değerlerinde düzelme var ama demir hiç bakılmıyor bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…