bende bugün yastığımı bacağından çektimBenim eşimde bazen döndüğün zaman ayağını benim yastığıma atıyordu gittim bi yastık getirdim dedim benim yastığımdan uzak dur
En güzel tavsiye bu gerçektendoktor zaten yürüyüş ve diyet verir. tatlıda yemiyorsanız eğer zorlamaz sizi. Tavsiye olarak stres yapmamanızı herşeye ammmaaaannnn bu da böyle olsun diyerek geçmenizi tavsiye ederim
fertamir öldürüyor beni mide ağrısındanİlaç konusunda ben de gün aşırı omega için imom, her gün magnezyum ve kalsiyum için osteo formula ve demir ilacı olarak fertamir şase kullanıyorum. Doğumdan sonra da hemen bırakmıyoruz sanırım yine de doktora danışmak lazım tabi.
hem bebek etkileniyor hem siz. ölçüm yaparken de sonuçla doğru orantılı stres sinir seviyeniz. Hiç birşey sizden ailenizden ve en önemlisi bebeğinizden önemli değil. Şeker çıktı diye de stres yapmayın. niye niye diye sordukça da stres olunuyorEn güzel tavsiye bu gerçektenbiraz rahat olmak en iyisi.. sonuç çıktı ben ağlayınca eşimde stres oldu, kesin bebeğe de yansıyor stres o yüzden anlık şok bitince rahatlıyorum
Ben troid ilacı kullanmak zorundayım sabah aç karnına. Tiroid ilacı ile demir ilacının çakışmaması lazım yoksa tiroid ilacının etkisini sıfırlıyor. O yüzden gece açlığı ile alıyorumGyno Ferro sanol aç karna degil mi neden yatarken iciyorsunuz
Kızlar bugun kontrole gittim biliyorsunuz şehir değiştirdim bu doktor benden su gelince bana bakan doktor ilgiliydi de onunla devam edeceğim. Bebeğim hep bir hafta geri çıkıyordu cok şükür once çıktı her şeyi artık yakalamış. 2 kiloya yakın dedi doktor kagit eşimde kaldı bakamıyorum simdi ama 32. Haftada böyleyse heralde 5 kilo dogurcam. 42cm olmus uzamış da bidigimher sey yolunda doğum icin ne düşünüyorsun dedi normal diyince şaşırdı. Epiduralli normal yapar misiniz dedim universite hastanesinde dogurucam insallah anestezi ekibince rica ederiz uygun olurlarsa dedi. Anestezide de eşimin unv zamanında ev arkadaşı kıdemli asistan o yüzden eger ekstrem bir sey olmazsa epiduralli normal doğum yapacağım. İdrar ve kan vermemi istedi her hafta gelirken tansiyon ve kilo ölçümü istedi. Keyfim cok yerinde bugun cok şükür. Kanımda hastayım diye enfeksiyon çıktı anlamlı degil ilaç kullanma dedi öksürüğüm fena ama napalim idare edeceğim
Merhaba 75 mglık yükleme yapıldı ise doktorunuz gebelik şekerinden şüphelenmiştir zaten. Normalde 50 mg yapılıyor, bana da 75 yapıldı oradan biliyorum. 1. Saat toklukta 180 altı çıkması lazım. Sizin 2. Saat tokluk yüksek, bu değerlerden herhangi biri yüksek çıkınca gebelik şekeri şüphesi güçleniyor maalesef. Tabiki en doğru bilgiyi doktorunuz verir ama size bir diyet programı ve belki değerlerinize göre insülin takviyesi başlayabilir. Umarım diyet ile kolayca hallolur süreçSelamlar, 24. Haftamdayim ve bugün 75 lik yükleme yaptık..
Aclik. 69 Ref (74-106) düşük
1.saat 176 Ref yazmıyor.
2.saat 153 Ref (74- 139) yüksek..
Bu durumu yaşayan oldu aranızda, nasıl çözdünüz doktorunuz ne önerdi.. bilgi veren olursa çok mutlu olurum...
Çok teşekkür ederim biraz daha rahatladım.. iyiki iyi insanlar var çok saolunnhem bebek etkileniyor hem siz. ölçüm yaparken de sonuçla doğru orantılı stres sinir seviyeniz. Hiç birşey sizden ailenizden ve en önemlisi bebeğinizden önemli değil. Şeker çıktı diye de stres yapmayın. niye niye diye sordukça da stres olunuyor
Umarım diyet ve yürüyüş ile hızlıca toparlarım.. detaylı ultrasyon zamanı prof demişti 75 lik yap hızlı kilo almışsın diye onun için endişe etmiştim.. şimdi gidiyorum doktora bakalım ne önerecek. Teşekkür ediyorumMerhaba 75 mglık yükleme yapıldı ise doktorunuz gebelik şekerinden şüphelenmiştir zaten. Normalde 50 mg yapılıyor, bana da 75 yapıldı oradan biliyorum. 1. Saat toklukta 180 altı çıkması lazım. Sizin 2. Saat tokluk yüksek, bu değerlerden herhangi biri yüksek çıkınca gebelik şekeri şüphesi güçleniyor maalesef. Tabiki en doğru bilgiyi doktorunuz verir ama size bir diyet programı ve belki değerlerinize göre insülin takviyesi başlayabilir. Umarım diyet ile kolayca hallolur süreç
Bende hızlı kill aldım(12 kg almışım 28 haftalık hamileyim) bir de amniyon sıvımız fazla. Şeker sonuçlarım iyi çıktı ama sıkı diyet ve yürüyüş yapıyorum. Siz de bu şekilde süreci sağlıkla geçirirsiniz umarım, sonuçta çok şükür doktor takiplisiniz ve çözümü olan şeyler üzmeyin kendinizi de bebeğinizi deUmarım diyet ve yürüyüş ile hızlıca toparlarım.. detaylı ultrasyon zamanı prof demişti 75 lik yap hızlı kilo almışsın diye onun için endişe etmiştim.. şimdi gidiyorum doktora bakalım ne önerecek. Teşekkür ediyorum
Niye dert edeyim anası 160 babası 175 zaten kısa olacaktıne güzel haberler var bugün sizde. Yanlış hatırlamıyorsam boyu kısa demiştiniz ama hiç dert etmemiştiniz. Demek ki herşey zamanı gelince yoluna giriyor
Benim bugün 31+6 ydi sat a göre. Yatağa yattım hep bir hafta geride çıkıyor değerleri dedim doktora yo yediklerin yaramış dediMaşallah canım güzel haberler bunlarkagit eline geçince onu da paylaşırsın kaç gün önde gözüküyor peki
Benim doktorumda kahvaltıdan önce iç kahvaltıyı hazirlayincaya kadar gecer süre dedi. Ama ben de çay peynir yumurta tarzı şeylerle icilmeyecegi için kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum sonraki 2 saatte böyle şeyler yemiyorum.Valla ben aylardır sabah kahvaltidan önce alıyorum bilemedim
Çok güzel.Benim bugün 31+6 ydi sat a göre. Yatağa yattım hep bir hafta geride çıkıyor değerleri dedim doktora yo yediklerin yaramış dedikilosu mesela 33 hafta çıktı 32+2 den büyüktü tüm değerleri
Allah razı olsunBende hızlı kill aldım(12 kg almışım 28 haftalık hamileyim) bir de amniyon sıvımız fazla. Şeker sonuçlarım iyi çıktı ama sıkı diyet ve yürüyüş yapıyorum. Siz de bu şekilde süreci sağlıkla geçirirsiniz umarım, sonuçta çok şükür doktor takiplisiniz ve çözümü olan şeyler üzmeyin kendinizi de bebeğinizi de
Kağıtta yazıyordu tüm değerler. Kilosu da sanırım 1965 gram di. Doktor 2 kilo diyebiliriz dedi. Bakalım sağlıkla gelsin ne boya ne kiloya takılmıyorum Allah biliyor. Tabi cok dombili olup anasını yırtmasın da çokÇok güzel.Ben ac fl ve bpd ye göre net kilo hesaplamasi yapabiliyorum. Kağıtta yazan yeri atarsan net kilo ortaya çıkar. Eğer böyle giderse ve 40 haftayı tamamlarsa 4 civarı doğar gibi
Bende tiroid ilacı kullanıyorum ve 5 dakiak arayla içiyorum sonra kahvaltıya oturuyorumBen troid ilacı kullanmak zorundayım sabah aç karnına. Tiroid ilacı ile demir ilacının çakışmaması lazım yoksa tiroid ilacının etkisini sıfırlıyor. O yüzden gece açlığı ile alıyorum
Valla şüphede kaldım şimdi ben 5 dakiak ara ile troid ve demir ilqcini içip kahvaltıya oturuyordum .trodi değerlerinde düzelme var ama demir hiç bakılmıyor bende anlamadımBen troid ilacı kullanmak zorundayım sabah aç karnına. Tiroid ilacı ile demir ilacının çakışmaması lazım yoksa tiroid ilacının etkisini sıfırlıyor. O yüzden gece açlığı ile alıyorum
Neden bırakıyoruz ya alıştım ben içmeyeKızlar biz bu ilaçların hepsini kaçıncı haftada bırakıcaz bilginiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?