- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
Yaa onu gördüm de o siteden hiç alışveriş yapmadımPTT AVM . 113 mus pardon
Beni endokrin doktorun özellikle uyarmıştı, ben tsh yüksekliği için levotiron kullanıyorum siz yükseltmek için mi kullanıyorsunuz?Bende tiroid ilacı kullanıyorum ve 5 dakiak arayla içiyorum sonra kahvaltıya oturuyorum
Tiroid değerim kademe kademe yükseldi ama demir hiç bakmadık bilmiyorum yani
Bende çok yapmıyorum normalde bi iki kez anca yaptımYaa onu gördüm de o siteden hiç alışveriş yapmadım
Güvenilir mi ?
Birde L ve xl arasinda kaldım beden olarakPTT AVM . 113 mus pardon
Evt benim 0.14 idi yükseltmek için kullanıyorum en son 1.52 olmuştu doktor bi daha gelmene gerek yok doğuma kadar kullan doğumdan iki hafta sonra gel duruma göre azaltarak bırakırız dediBeni endokrin doktorun özellikle uyarmıştı, ben tsh yüksekliği için levotiron kullanıyorum siz yükseltmek için mi kullanıyorsunuz?
Digerleri gelmismiydiBende çok yapmıyorum normalde bi iki kez anca yaptım
. Bugün ulaşacaktı
Gelirse yazarım
Ben 10 paket 136 ya aldım geçen haftaHepiniz 1 paket demişsiniz o zaman 1 alalım :) arkadaşım 2 almış ama arttı dedi. Hastaneden eve geçince de biraz kullandım ama hqatanede veriyor o tarz birşeyler dedi. Bir alalım yetmezse de alırız ya o durumda zammı düşünmeyiz.. gece pedi de aldıkmı tamamdır..
10lusu 180 küsur, 2 tane 10lu alırsan 282 filan... 2li alımda ucuzluyor.. yakın olsak bir birimize 2li alıp paylaşsak
sanki sadece m beden bu fiyat gibi. Siz aynı fiyattan L yada XL bulabildiniz mi?Birde L ve xl arasinda kaldım beden olarak
Suanki kiloya L olur ama sonrasını bilmiyorum xl alayım dedim herkes büyük alın diyof
XL aldım ben 136₺ ye geçen hafta 173₺ olmuş 10 lu paket geldi 9 yazıyor satıştaki görseldesanki sadece m beden bu fiyat gibi. Siz aynı fiyattan L yada XL bulabildiniz mi?
Evet ama çok zaman oldu.Digerleri gelmismiydi
Xl 135 TLsanki sadece m beden bu fiyat gibi. Siz aynı fiyattan L yada XL bulabildiniz mi?
Evet ama çok zaman olduDigerleri gelmismiydi
Gittim aldım bugün anne yanı bez beşik gibi civildenKoş koşpzt ye kadar vaktin var
Yani sürekli yatıya uzak bir yere gidiyorsanız yada tatil gibi Park yataklar yanında götürülüyor avantajlı yer kaplamiyorGüzel anne adayları size beşik danışacağım, malum zamlar gelmeden bugün sipariş vereceğim inşallahPark yatağı çok duydum fakat ben diğerini de bu park yatağı da anne yanı şeklinde kullanamacağım odam çok dar maalesef uzunluk 110 cmi geçmeyen beşik uyuyor. Gönlüm beyaz beşikten yana, ama eşim de park yatak daha kullanışlı diyor. Görünüşe göre dümdüz sadece beşik gelecek yatağı yok, nevresim vs cibinlik yok. Diğeri tam takım gönderiliyor. Sizce de beyaz beşik daha kârlı değil mi?
Gittim aldım bugün anne yanı bez beşik gibi civildenkaptım hemen
Park yatak sallanmıyor değil mi? Birde kış bebeği olacaklar inşallah sanmıyorum öyle yatıya bi yere gidelim. Annemlerde beşik var, kayınvalidemlere de büyümeden zor gidilir kışın. Yani bence de göze hitap eden ve dediğiniz gibi daha özellikli olan beyaz daha mantıklıYani sürekli yatıya uzak bir yere gidiyorsanız yada tatil gibi Park yataklar yanında götürülüyor avantajlı yer kaplamiyor
Ama öteki de görsel olarak şık ve özelliği daha çok yani sallanır odalar arası taşınır tekerlekli olanları var .anne yani özellikli kademeli falan oluyor . Seninkinin başka versiyonu bu değil ama Ben ahşap rengi olanı aldım park yataği iptal ettim
Ben park yatağı taşınır yönüyle tercih ettim. Bu durumum olmasa beyaz gibi bir şey alırdım elbette daha hoş görüntü olarak.Güzel anne adayları size beşik danışacağım, malum zamlar gelmeden bugün sipariş vereceğim inşallahPark yatağı çok duydum fakat ben diğerini de bu park yatağı da anne yanı şeklinde kullanamacağım odam çok dar maalesef uzunluk 110 cmi geçmeyen beşik uyuyor. Gönlüm beyaz beşikten yana, ama eşim de park yatak daha kullanışlı diyor. Görünüşe göre dümdüz sadece beşik gelecek yatağı yok, nevresim vs cibinlik yok. Diğeri tam takım gönderiliyor. Sizce de beyaz beşik daha kârlı değil mi?
Ay gidip bakıp almak istedim ya bir kaç eksiğim daha vardı, göğüs ucu kremi, ıslak mendil, kulak çöpü, alt açma bezi vs aldim kuzum, bı deeee beşikCanım akşam dışarıya çık bu sıcakta çıkma derimçok sıcak yada internet üzerinden al daha kolay valla yapa bilsem market alışverişini bile internetten yaparım
Hee yaa korkumdan aldım resmen, dün klima da aldık zam geleck diye almadigim birşey kaldıysa hemen almam lazımAy iyi yaptın yamahvettiler bizi zam zam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?