2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende tiroid ilacı kullanıyorum ve 5 dakiak arayla içiyorum sonra kahvaltıya oturuyorum
Tiroid değerim kademe kademe yükseldi ama demir hiç bakmadık bilmiyorum yani
Beni endokrin doktorun özellikle uyarmıştı, ben tsh yüksekliği için levotiron kullanıyorum siz yükseltmek için mi kullanıyorsunuz?

Beni endokrin doktorun özellikle uyarmıştı, ben tsh yüksekliği için levotiron kullanıyorum siz yükseltmek için mi kullanıyorsunuz?
Evt benim 0.14 idi yükseltmek için kullanıyorum en son 1.52 olmuştu doktor bi daha gelmene gerek yok doğuma kadar kullan doğumdan iki hafta sonra gel duruma göre azaltarak bırakırız dedi

Ben 10 paket 136 ya aldım geçen hafta

Güzel anne adayları size beşik danışacağım, malum zamlar gelmeden bugün sipariş vereceğim inşallah Park yatağı çok duydum fakat ben diğerini de bu park yatağı da anne yanı şeklinde kullanamacağım odam çok dar maalesef uzunluk 110 cmi geçmeyen beşik uyuyor. Gönlüm beyaz beşikten yana, ama eşim de park yatak daha kullanışlı diyor. Görünüşe göre dümdüz sadece beşik gelecek yatağı yok, nevresim vs cibinlik yok. Diğeri tam takım gönderiliyor. Sizce de beyaz beşik daha kârlı değil mi?

Eklentiler

• 009DCBBA-8A59-423E-BFD3-FD546E871387.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 55
  • EB6859BE-A739-47FC-A84E-A826BFBD9B27.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 53
Yani sürekli yatıya uzak bir yere gidiyorsanız yada tatil gibi Park yataklar yanında götürülüyor avantajlı yer kaplamiyor
Ama öteki de görsel olarak şık ve özelliği daha çok yani sallanır odalar arası taşınır tekerlekli olanları var .anne yani özellikli kademeli falan oluyor . Seninkinin başka versiyonu bu değil ama Ben ahşap rengi olanı aldım park yataği iptal ettim
Ben 70x130 aldım 5 yaşa kadar kullanılır
60x120 olanda var

Park yatak sallanmıyor değil mi? Birde kış bebeği olacaklar inşallah sanmıyorum öyle yatıya bi yere gidelim. Annemlerde beşik var, kayınvalidemlere de büyümeden zor gidilir kışın. Yani bence de göze hitap eden ve dediğiniz gibi daha özellikli olan beyaz daha mantıklı

Ben park yatağı taşınır yönüyle tercih ettim. Bu durumum olmasa beyaz gibi bir şey alırdım elbette daha hoş görüntü olarak.

Canım akşam dışarıya çık bu sıcakta çıkma derim çok sıcak yada internet üzerinden al daha kolay valla yapa bilsem market alışverişini bile internetten yaparım
Ay gidip bakıp almak istedim ya bir kaç eksiğim daha vardı, göğüs ucu kremi, ıslak mendil, kulak çöpü, alt açma bezi vs aldim kuzum, bı deeee beşik biberon ve mama kaldı başka ne var ki hep unutmuşum yaa hayati birşey var mı kıyafet falan hep tamam Reflü yastığı, banyo seti, şampuan, lif, file, havlu tamam, bez ıslak mendil tamam, lohusa takımı ve ek pijamalar( 2)etekli vs tamam, bı bez kaldı hasta bezi bana, terlikte aldım hastane için , kızlar bişey varsa söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…