Beden farkı vardır canım M'ler daha uygunCanım ben 101 liraya sipariş verdim 10 lu .
Bende L aldım canım.. alt açma da alacam inş..Bebek alt açma örtüsü e bebekdeki çok güzel tavsiye ederim
Depend bende şimdi sipariş vericem daha çok kilo alırım diye xl sipariş gecicem
Ben L aldım canım.. 42 bedene kadar M diyor. Bende L olur diye düşündüm. Cm yazıyor bak ölçüpmona göre alabilirsin. Ben tatildeyim şuan ölçemiyomBedene nasıl karar vercez. ,Dar olsa rahat olmaz ameliyatlı halimizle. Bol olsa aksilikler olabilir
Bunları da almaya karar verdiysek çanta hazırlıklarına da başlarız. Çantası hazır olan var mı aramızda. Biraz daha beklesek mi?
Yuuh şimdiden zamlı galiba.. L beden qma benim baktığın M'ler daha uygunsuBen 10 paket 136 ya aldım geçen hafta
Dur dur sakin olAy gidip bakıp almak istedim ya bir kaç eksiğim daha vardı, göğüs ucu kremi, ıslak mendil, kulak çöpü, alt açma bezi vs aldim kuzum, bı deeee beşikbiberon ve mama kaldı başka ne var ki hep unutmuşum yaa hayati birşey var mı kıyafet falan hep tamam Reflü yastığı, banyo seti, şampuan, lif, file, havlu tamam, bez ıslak mendil tamam, lohusa takımı ve ek pijamalar( 2)etekli vs tamam, bı bez kaldı hasta bezi bana, terlikte aldım hastane için , kızlar bişey varsa söyleyin
Bildiğim kadarıyla sallanmiyor ama kademesi var yükseklik olarak.Park yatak sallanmıyor değil mi? Birde kış bebeği olacaklar inşallah sanmıyorum öyle yatıya bi yere gidelim. Annemlerde beşik var, kayınvalidemlere de büyümeden zor gidilir kışın. Yani bence de göze hitap eden ve dediğiniz gibi daha özellikli olan beyaz daha mantıklı
Ne koyacaksın mesela sebze meyve4 gün önce derin dondurucu almıştım. Doğumdan sonra alırım diye düşünüyordum. Yaz sebze meyvelerinden stok yapmak için alayım şimdiden dedim. Malum ek gıda dönemi şubata denk geliyor. İyi ki de almışım. Şimdi almak istesem zamlı almak zorunda kalacaktım.
Kabak, bezelye koymayı düşünüyorum ek gıda başlangıcında en çok kullanılanlar. O mevsimde de bulmam imkansız. Ek gıdaya geçtiklerinde kabızlık artıyor. Kahvaltılarına eklemek için kayısı. Kendimiz içinde bamya taze fasulye yine bezelye, barbunya atmayı düşünüyorum. Hazırlaması kolay olur. Ek gıda için başka şeylerde düşünmüştüm aklıma gelmedi şimdiNe koyacaksın mesela sebze meyve
Çocuk doğmadan ek gıdayı bı sen düşündün her haldeKabak, bezelye koymayı düşünüyorum ek gıda başlangıcında en çok kullanılanlar. O mevsimde de bulmam imkansız. Ek gıdaya geçtiklerinde kabızlık artıyor. Kahvaltılarına eklemek için kayısı. Kendimiz içinde bamya taze fasulye yine bezelye, barbunya atmayı düşünüyorum. Hazırlaması kolay olur. Ek gıda için başka şeylerde düşünmüştüm aklıma gelmedi şimdi
Hee yaa korkumdan aldım resmen, dün klima da aldık zam geleck diye almadigim birşey kaldıysa hemen almam lazım
Benim 7 aylık yiğenim var. Önden bana tecrübe oluyor onunla yaşadıklarımız. Onlar meslekleri gereği küçük bir ilçede yaşıyorlar. Mevsim sebzesi bile doğru düzgün gelmiyor. Stoklama kafası oluştu bende direk.Çocuk doğmadan ek gıdayı bı sen düşündün her haldehiç aklima gelmezdi
Dolapta kabak nasıl olur ki
Ben elele madre park yatak almıştım canım sallanma fonksiyonu var. Ben şuanda oda yapmayacağım zaten bizim yanımızda kalacak diye. İlerleyen zamanda park yatak küçük geldiğinde katlayıp bazanın altına koyarım, gittiğim yerlerede götürürüm mantığıyla park yatak tercih ettimPark yatak sallanmıyor değil mi? Birde kış bebeği olacaklar inşallah sanmıyorum öyle yatıya bi yere gidelim. Annemlerde beşik var, kayınvalidemlere de büyümeden zor gidilir kışın. Yani bence de göze hitap eden ve dediğiniz gibi daha özellikli olan beyaz daha mantıklı
Başlayınca devamı gelir. Telaş etmeyin. Annemde kıyafetleri yıka hazırla, çantanı bir kenara koy diyor. Korkumdan elim gitmiyor benim de. Şu bebelerimiz zamanında gelsin yaKizlar eşime acile hasta gelmis bugun 34 haftalık suyu gelinde atar topar acile getirmişler sukur sağlıkla doğmuş ama 32. Haftadayim her şeyi de ağırdan alıyorum cocuga bir çöp almadım daha korktum
Haftaya yada sonraki hafta direkt tekte eksikleri alıp yıkayıp çantamı hazırlayacağım az önce bebek odası siparisi verdim korkudan
Çok şükür iyilermiş kaç kg doğmuş canımKizlar eşime acile hasta gelmis bugun 34 haftalık suyu gelinde atar topar acile getirmişler sukur sağlıkla doğmuş ama 32. Haftadayim her şeyi de ağırdan alıyorum cocuga bir çöp almadım daha korktum
Haftaya yada sonraki hafta direkt tekte eksikleri alıp yıkayıp çantamı hazırlayacağım az önce bebek odası siparisi verdim korkudan
Canım ikisinde çok güzel beyazı ala bilirsin çok şık duruyor beğeniyorsanGüzel anne adayları size beşik danışacağım, malum zamlar gelmeden bugün sipariş vereceğim inşallahPark yatağı çok duydum fakat ben diğerini de bu park yatağı da anne yanı şeklinde kullanamacağım odam çok dar maalesef uzunluk 110 cmi geçmeyen beşik uyuyor. Gönlüm beyaz beşikten yana, ama eşim de park yatak daha kullanışlı diyor. Görünüşe göre dümdüz sadece beşik gelecek yatağı yok, nevresim vs cibinlik yok. Diğeri tam takım gönderiliyor. Sizce de beyaz beşik daha kârlı değil mi?
Bilmem doğurtup direkt kadın doğuma göndermişler ama soluğu iyiydi dedi. Kuveze girmeyebilir dedi. Annem alicak her şeyi artık zam falan gözü görmez onların Allah yardımcıları olsunÇok şükür iyilermiş kaç kg doğmuş canım
Zamlar gelmeden eksikleri al bence.. benimde daha bir çok eksik var kararsızlığımdan erteledikçe erteliyorum
Ben kanz in park yatağını aldim anne yani olabiliyor diye. Sallanıyor da. Ama sonradan bi pişman oldum gibi. Ddiger beşik seklinde olan çok küçük az kullanılacak çok para vermeyelim demiştik ama bebek ilk doğduğunda odadan odaya taşıma olarak ya da sonrasında görmeye gelenler salonda görsün diye o süslü beşik daha çok hoşuma gitti. Park yatak kapıdan sığmadı bizim cumkuGüzel anne adayları size beşik danışacağım, malum zamlar gelmeden bugün sipariş vereceğim inşallahPark yatağı çok duydum fakat ben diğerini de bu park yatağı da anne yanı şeklinde kullanamacağım odam çok dar maalesef uzunluk 110 cmi geçmeyen beşik uyuyor. Gönlüm beyaz beşikten yana, ama eşim de park yatak daha kullanışlı diyor. Görünüşe göre dümdüz sadece beşik gelecek yatağı yok, nevresim vs cibinlik yok. Diğeri tam takım gönderiliyor. Sizce de beyaz beşik daha kârlı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?