2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben L aldım canım.. 42 bedene kadar M diyor. Bende L olur diye düşündüm. Cm yazıyor bak ölçüpmona göre alabilirsin. Ben tatildeyim şuan ölçemiyom

Dur dur sakin ol

4 gün önce derin dondurucu almıştım. Doğumdan sonra alırım diye düşünüyordum. Yaz sebze meyvelerinden stok yapmak için alayım şimdiden dedim. Malum ek gıda dönemi şubata denk geliyor. İyi ki de almışım. Şimdi almak istesem zamlı almak zorunda kalacaktım.

Bildiğim kadarıyla sallanmiyor ama kademesi var yükseklik olarak.
Uzun süre kullanmak istersen kademeli ahşap beşik bak bu senin attigin sepet tipi uzun süre gitmez

Ne koyacaksın mesela sebze meyve

Ne koyacaksın mesela sebze meyve
Kabak, bezelye koymayı düşünüyorum ek gıda başlangıcında en çok kullanılanlar. O mevsimde de bulmam imkansız. Ek gıdaya geçtiklerinde kabızlık artıyor. Kahvaltılarına eklemek için kayısı. Kendimiz içinde bamya taze fasulye yine bezelye, barbunya atmayı düşünüyorum. Hazırlaması kolay olur. Ek gıda için başka şeylerde düşünmüştüm aklıma gelmedi şimdi

Çocuk doğmadan ek gıdayı bı sen düşündün her halde hiç aklima gelmezdi
Dolapta kabak nasıl olur ki

Çocuk doğmadan ek gıdayı bı sen düşündün her halde hiç aklima gelmezdi
Dolapta kabak nasıl olur ki
Benim 7 aylık yiğenim var. Önden bana tecrübe oluyor onunla yaşadıklarımız. Onlar meslekleri gereği küçük bir ilçede yaşıyorlar. Mevsim sebzesi bile doğru düzgün gelmiyor. Stoklama kafası oluştu bende direk.
Daha önce hiç denemedim. İnternetten baktım bayağı koyan var. Deneyeceğiz bakalım

Kizlar eşime acile hasta gelmis bugun 34 haftalık suyu gelinde atar topar acile getirmişler sukur sağlıkla doğmuş ama 32. Haftadayim her şeyi de ağırdan alıyorum cocuga bir çöp almadım daha korktum
Haftaya yada sonraki hafta direkt tekte eksikleri alıp yıkayıp çantamı hazırlayacağım az önce bebek odası siparisi verdim korkudan

Ben elele madre park yatak almıştım canım sallanma fonksiyonu var. Ben şuanda oda yapmayacağım zaten bizim yanımızda kalacak diye. İlerleyen zamanda park yatak küçük geldiğinde katlayıp bazanın altına koyarım, gittiğim yerlerede götürürüm mantığıyla park yatak tercih ettim

Başlayınca devamı gelir. Telaş etmeyin. Annemde kıyafetleri yıka hazırla, çantanı bir kenara koy diyor. Korkumdan elim gitmiyor benim de. Şu bebelerimiz zamanında gelsin ya

Çok şükür iyilermiş kaç kg doğmuş canım
Zamlar gelmeden eksikleri al bence.. benimde daha bir çok eksik var kararsızlığımdan erteledikçe erteliyorum

Canım ikisinde çok güzel beyazı ala bilirsin çok şık duruyor beğeniyorsan

Çok şükür iyilermiş kaç kg doğmuş canım
Zamlar gelmeden eksikleri al bence.. benimde daha bir çok eksik var kararsızlığımdan erteledikçe erteliyorum
Bilmem doğurtup direkt kadın doğuma göndermişler ama soluğu iyiydi dedi. Kuveze girmeyebilir dedi. Annem alicak her şeyi artık zam falan gözü görmez onların Allah yardımcıları olsun

Ben kanz in park yatağını aldim anne yani olabiliyor diye. Sallanıyor da. Ama sonradan bi pişman oldum gibi. Ddiger beşik seklinde olan çok küçük az kullanılacak çok para vermeyelim demiştik ama bebek ilk doğduğunda odadan odaya taşıma olarak ya da sonrasında görmeye gelenler salonda görsün diye o süslü beşik daha çok hoşuma gitti. Park yatak kapıdan sığmadı bizim cumku yoksa tekerleği var surulup taşınabilir ama sığmıyor. E millet bebeğe bakmak için yatak odasına mi gitcek ? Bilemiyorum. O yuzden az da kullanılsa alsam mı dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…