Şöyle bişey var o sol tarafımda yatıyor sırtımı dönersem ben sağıma yatmış oluyorum öyle de bebeğe zarar oluyor soluma dönünce de kocamla burun burunaMerak etme bişey olmazama işte dediğin gibi ana yüreği , sırtını genelde eşine dönüp uyu
Maşallah çok sevindim canımKızlar bugun kontrole gittim biliyorsunuz şehir değiştirdim bu doktor benden su gelince bana bakan doktor ilgiliydi de onunla devam edeceğim. Bebeğim hep bir hafta geri çıkıyordu cok şükür once çıktı her şeyi artık yakalamış. 2 kiloya yakın dedi doktor kagit eşimde kaldı bakamıyorum simdi ama 32. Haftada böyleyse heralde 5 kilo dogurcam. 42cm olmus uzamış da bidigimher sey yolunda doğum icin ne düşünüyorsun dedi normal diyince şaşırdı. Epiduralli normal yapar misiniz dedim universite hastanesinde dogurucam insallah anestezi ekibince rica ederiz uygun olurlarsa dedi. Anestezide de eşimin unv zamanında ev arkadaşı kıdemli asistan o yüzden eger ekstrem bir sey olmazsa epiduralli normal doğum yapacağım. İdrar ve kan vermemi istedi her hafta gelirken tansiyon ve kilo ölçümü istedi. Keyfim cok yerinde bugun cok şükür. Kanımda hastayım diye enfeksiyon çıktı anlamlı degil ilaç kullanma dedi öksürüğüm fena ama napalim idare edeceğim
Valla ben aylardır sabah kahvaltidan önce alıyorum bilemedimCanım aç değil aslında süt ve süt ürünleri kırmızı et yedikten en az 2 saat sonra almalısın ve aldıktan sonra 2 saat bunlardan yememelisin
Canım kılzardan bi kaçında vardı diyet önerdi dr , şekeri kesmen gerekiyorSelamlar, 24. Haftamdayim ve bugün 75 lik yükleme yaptık..
Aclik. 69 Ref (74-106) düşük
1.saat 176 Ref yazmıyor.
2.saat 153 Ref (74- 139) yüksek..
Bu durumu yaşayan oldu aranızda, nasıl çözdünüz doktorunuz ne önerdi.. bilgi veren olursa çok mutlu olurum...
Bol bol dinlen canım. Allahın izniyle görürsün inşallahDaha iyiyiz canım sağol kendi doktorumuza gittik herşey yolunda şimdilik sadece çocuğun kafası 10 gün önden gidiyormuş ağrılarım hala var doktor o yüzden bol bol istirahat verdi iş yapmak stres olmak üzülmek yasakağrıları dinlenerek idare edeceğiz bir süre zaten az kaldı doktor en azından 34-35 haftayı görelim dedi bakalım inşallah bebişimiz sabreder
Selam canım doktorun seni yönlendirecektir elbette, genelde dahiliyeye gönderip ölçüm cihazıyla evde takip etmeni istiyorlar diyet vererek ona göre de düşer zaten benceSelamlar, 24. Haftamdayim ve bugün 75 lik yükleme yaptık..
1.saat 176 Ref yazmıyor.
Bu durumu yaşayan oldu aranızda, nasıl çözdünüz doktorunuz ne önerdi.. bilgi veren olursa çok mutlu olurum...
Hiç tatlı yemiyorum desem yeridir.. sadece meyve yiyorum demek ki onu da kesmek lazım..Canım kılzardan bi kaçında vardı diyet önerdi dr , şekeri kesmen gerekiyor
Benimde aynı şekilde kahvaltıdan 1 saat önce.Valla ben aylardır sabah kahvaltidan önce alıyorum bilemedim
Bende şeker çıktıSelamlar, 24. Haftamdayim ve bugün 75 lik yükleme yaptık..
1.saat 176 Ref yazmıyor.
Ben aç karna triod bezim olmadığından onu alıyorum vitaminleri 4 saat sonra almam gerekiyor bu ilaçtan demir ilacını da bu saydıklarıma dikkat ederek almam gerektiğinden yatarken al dedi bana doktorum yoksa demir ilacı işe yaramıyormuş akşam 8 den sonra bir şey yemiyorum genelde içmiyorum da su hariç tabi yatınca da zaten sabaha kadar yine bir şey yemediğimden sıkıntı olmadı demirim gayet iyi senin sonuçlarında iyiyse sıkıntı yoktur zatenValla ben aylardır sabah kahvaltidan önce alıyorum bilemedim
Evet onu kontrollü yersin meyve yanında süt yada yoğurt yersin bir şey olmaz zaten beslenmenden çok hormonal bir durummuş doğumdan hemen sonra şeker falan kalmıyormuş canımHiç tatlı yemiyorum desem yeridir.. sadece meyve yiyorum demek ki onu da kesmek lazım..
ne güzel haberler var bugün sizde. Yanlış hatırlamıyorsam boyu kısa demiştiniz ama hiç dert etmemiştiniz. Demek ki herşey zamanı gelince yoluna giriyorKızlar bugun kontrole gittim biliyorsunuz şehir değiştirdim bu doktor benden su gelince bana bakan doktor ilgiliydi de onunla devam edeceğim. Bebeğim hep bir hafta geri çıkıyordu cok şükür once çıktı her şeyi artık yakalamış. 2 kiloya yakın dedi doktor kagit eşimde kaldı bakamıyorum simdi ama 32. Haftada böyleyse heralde 5 kilo dogurcam. 42cm olmus uzamış da bidigimher sey yolunda doğum icin ne düşünüyorsun dedi normal diyince şaşırdı. Epiduralli normal yapar misiniz dedim universite hastanesinde dogurucam insallah anestezi ekibince rica ederiz uygun olurlarsa dedi. Anestezide de eşimin unv zamanında ev arkadaşı kıdemli asistan o yüzden eger ekstrem bir sey olmazsa epiduralli normal doğum yapacağım. İdrar ve kan vermemi istedi her hafta gelirken tansiyon ve kilo ölçümü istedi. Keyfim cok yerinde bugun cok şükür. Kanımda hastayım diye enfeksiyon çıktı anlamlı degil ilaç kullanma dedi öksürüğüm fena ama napalim idare edeceğim
Ay inşallah canım çok saol bebeğe bir zararı olmasın da yeter kiEvet onu kontrollü yersin meyve yanında süt yada yoğurt yersin bir şey olmaz zaten beslenmenden çok hormonal bir durummuş doğumdan hemen sonra şeker falan kalmıyormuş canım
Ay çok sevindimBende şeker çıktı
Doktor dahiliyeye yönlendirdi oda 3 gün aç tok şekerini ölç gel dedi birde diyet listesi verdi
3 gün ölçüm yaptım gittim hiç şeker çıkmadı doktor bu değerlere ilaç verilmez diyetle devam et dedi tabi ben onu da yapmadim
doktor zaten yürüyüş ve diyet verir. tatlıda yemiyorsanız eğer zorlamaz sizi. Tavsiye olarak stres yapmamanızı herşeye ammmaaaannnn bu da böyle olsun diyerek geçmenizi tavsiye ederimSelamlar, 24. Haftamdayim ve bugün 75 lik yükleme yaptık..
1.saat 176 Ref yazmıyor.
valla bende öyle alıyorum saatlerce o serinlik kalıyor zaten extra hararetliyiz, saçımı da havluyla hafif kurutuyorum daha çok ıslak kalıyor ohh missValla ben normalde sıcağa yakın ılık alıyodum çıkınca gene duştan şıp şıp terliyordum
Dün bayağı soğuğa yakın bir suyla duş aldım çok iyi geldi akşam çok rahat uyudum
Sonra şüpheye düştüm acaba zararlı mı diye
Bence ben rahatlıyosam onada iyi geliyodur
Duruuun daha beşik almadım OMG!!bugün gidem alam püü şu denk geldiğimiz zamana bak,
ben şunu farkettim bilmiyorum sizde de öyle mi benim bebe yukarıdayken yani göbek deliğinin üstündeyken hareketleri azalıyor hissedemiyorum artık bilemiyorum yerimi daralıyor sonuçta organlarda var geniş olmayabilir hatta utanmasa bebem sol akciğerime dalış yapacak o derece üste çıkıyor, ama ne zamanki aşağılarda olsa içerde parti veriyorkibrisss Bebişin hareketlendi mi? Bugün 4. gün kızım dün akşamdan beri eski hareketlerine döndü çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?