- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
Bunu ben de düşündüm aldığım beşik büyük ne kadar odadan odaya tasinsada kim uğraşacak .Ben kanz in park yatağını aldim anne yani olabiliyor diye. Sallanıyor da. Ama sonradan bi pişman oldum gibi. Ddiger beşik seklinde olan çok küçük az kullanılacak çok para vermeyelim demiştik ama bebek ilk doğduğunda odadan odaya taşıma olarak ya da sonrasında görmeye gelenler salonda görsün diye o süslü beşik daha çok hoşuma gitti. Park yatak kapıdan sığmadı bizim cumkuyoksa tekerleği var surulup taşınabilir ama sığmıyor. E millet bebeğe bakmak için yatak odasına mi gitcek ? Bilemiyorum. O yuzden az da kullanılsa alsam mı dedim.
Canım inşallah zamanında gelir ama bence hemen al eksikleri sonra ağırlaştıktan sonra zor olurKizlar eşime acile hasta gelmis bugun 34 haftalık suyu gelinde atar topar acile getirmişler sukur sağlıkla doğmuş ama 32. Haftadayim her şeyi de ağırdan alıyorum cocuga bir çöp almadım daha korktum
Haftaya yada sonraki hafta direkt tekte eksikleri alıp yıkayıp çantamı hazırlayacağım az önce bebek odası siparisi verdim korkudan
Aynen bende öyle yapıcamBunu ben de düşündüm aldığım beşik büyük ne kadar odadan odaya tasinsada kim uğraşacak .
Oturma odasında oyalarken gündüz vs ana kucagini kullanmayı düşünüyorum bakalım
Beni bu hale siz getirdiniz ayDur dur sakin ol
En iyisi kesin gelecek canım görmüyor musunBen hep tetikteyim zam gelecek diye
Mont yeşil ve laciverti beğendim, bı tane lohusa takımım var, fakat olur diyorsan önden düğmeli gömlekli takımlarda tercih edebilirsin normal pijama olarak, lohusalar çok kullanılmıyor bence önemli olan kolay emzirilebilir birşey olması kuzu, fiyat normal geldi herşey uçuk.Kızlar hiç bir lohusa takımına karar veremiyorum
Bunlar 450 TL falan
Kuzu beyaz anne yanı olmuyorsa sakın alma çok güzel fakat çok kullanışsız oluyor, park yatağida anne yanı kullanamic demişsin o zman almaGüzel anne adayları size beşik danışacağım, malum zamlar gelmeden bugün sipariş vereceğim inşallahPark yatağı çok duydum fakat ben diğerini de bu park yatağı da anne yanı şeklinde kullanamacağım odam çok dar maalesef uzunluk 110 cmi geçmeyen beşik uyuyor. Gönlüm beyaz beşikten yana, ama eşim de park yatak daha kullanışlı diyor. Görünüşe göre dümdüz sadece beşik gelecek yatağı yok, nevresim vs cibinlik yok. Diğeri tam takım gönderiliyor. Sizce de beyaz beşik daha kârlı değil mi?
Çok sevindim canım maşallah en çok bebişin haftasini yakalamasına ve geçmesine tabiKızlar bugun kontrole gittim biliyorsunuz şehir değiştirdim bu doktor benden su gelince bana bakan doktor ilgiliydi de onunla devam edeceğim. Bebeğim hep bir hafta geri çıkıyordu cok şükür once çıktı her şeyi artık yakalamış. 2 kiloya yakın dedi doktor kagit eşimde kaldı bakamıyorum simdi ama 32. Haftada böyleyse heralde 5 kilo dogurcam. 42cm olmus uzamış da bidigimher sey yolunda doğum icin ne düşünüyorsun dedi normal diyince şaşırdı. Epiduralli normal yapar misiniz dedim universite hastanesinde dogurucam insallah anestezi ekibince rica ederiz uygun olurlarsa dedi. Anestezide de eşimin unv zamanında ev arkadaşı kıdemli asistan o yüzden eger ekstrem bir sey olmazsa epiduralli normal doğum yapacağım. İdrar ve kan vermemi istedi her hafta gelirken tansiyon ve kilo ölçümü istedi. Keyfim cok yerinde bugun cok şükür. Kanımda hastayım diye enfeksiyon çıktı anlamlı degil ilaç kullanma dedi öksürüğüm fena ama napalim idare edeceğim
Seneler önce ne ucuzdu varya, bilinmiyordu herhalde bu kadar, 10 sana hayli hayli yeter çok bile kuzuKızlar kdvlerde zam olmuş. Ben depend ve bebek alt açma bezi almamıştım alayım bugün diyorum. Bu dependten kaç tane alacağız ya? 10 lu paket yeter mi acep? Çok pahalıymış namussuz
Komple düğmeli hoşuma gitmedi canım göbekten açılıyor düğmelerMont yeşil ve laciverti beğendim, bı tane lohusa takımım var, fakat olur diyorsan önden düğmeli gömlekli takımlarda tercih edebilirsin normal pijama olarak, lohusalar çok kullanılmıyor bence önemli olan kolay emzirilebilir birşey olması kuzu, fiyat normal geldi herşey uçuk.
Evet temel ihtiyaclar aslında canım, anlamsız yüksek zaten..özellikle bebek bezi ıslak mendil falan heleki yani bebekler kullanmak zorunda bunlarıhangi birine yetişeceğiz bilmiyorum artık ya. Lüks mallar gibi tuvalet kağıdının ve türevlerine kdv zammı gelmesi çok saçma.
Zorunlu tüketim malı değil mi bunlar?
O zman al bitane köy kenara kuzu, yeşil hoşKomple düğmeli hoşuma gitmedi canım göbekten açılıyor düğmeler
Emzirmek açısından düşünerek yarı düğmeli bakıyorum
Şuan yesilde kaldım bazıları dantellerden rahatsız olmuş yorumlarda
Fiyatlar iyi bunun üstüne de çıkmak istemiyorum
Yeşil hoşuma gitti ama dantelleri sorun olmuşsa açık mavi diyorumKızlar hiç bir lohusa takımına karar veremiyorum
Bunlar 450 TL falan
Hazırla artık kuzum gerçekten birşey kalmamış sana, bende grupta olanlardan sonra korktum biraz belli olmaz bebişlerin işleriKizlar eşime acile hasta gelmis bugun 34 haftalık suyu gelinde atar topar acile getirmişler sukur sağlıkla doğmuş ama 32. Haftadayim her şeyi de ağırdan alıyorum cocuga bir çöp almadım daha korktum
Haftaya yada sonraki hafta direkt tekte eksikleri alıp yıkayıp çantamı hazırlayacağım az önce bebek odası siparisi verdim korkudan
Açık mavi güzel , ben bir tane pembe aldım bir tanede beyaz alıcam fotoğraf içinKızlar hiç bir lohusa takımına karar veremiyorum
Bunlar 450 TL falan
Amonyaksız boya olduğu dibe temas etmediği sürece sıkıntı yok dedi bana doktorum canımSıcaktan uyuyamıyorum
Saçlarımı gebelikten bir süre öncesinden beri boyamıyorum. İnanılmaz renk değiştiresim geldi sıkıldım artık. Sakıncası yokmuş herhalde hava alan yerde olduğu sürece ama ben kuaföre gidip birazda açtırmak istiyorum. Riskli olur mu?
Ay beni çok iyi anlamışsınızKuzu beyaz anne yanı olmuyorsa sakın alma çok güzel fakat çok kullanışsız oluyor, park yatağida anne yanı kullanamic demişsin o zman almaanne yanı olabilen ve ölçülerine uyan birşey al ben civilden bez anne yanı beşikten aldım bugün ebatı küçük içinde yatağida vardı.kademeli ayarlanabiliyor. İlerleyen zamanlarda zaten park yatak tarzı birşeye illaki ihtiyaç duyacaksın bence imkanın varsa şimdiden park al ve anne yanı da al senin gönlün beyazdan yana ama
Bende değiştirmek istiyorum bide keratin istiyorum ya ama benimde bu konuda bilgim yokSıcaktan uyuyamıyorum
Saçlarımı gebelikten bir süre öncesinden beri boyamıyorum. İnanılmaz renk değiştiresim geldi sıkıldım artık. Sakıncası yokmuş herhalde hava alan yerde olduğu sürece ama ben kuaföre gidip birazda açtırmak istiyorum. Riskli olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?