2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bunu ben de düşündüm aldığım beşik büyük ne kadar odadan odaya tasinsada kim uğraşacak .
Oturma odasında oyalarken gündüz vs ana kucagini kullanmayı düşünüyorum bakalım

Canım inşallah zamanında gelir ama bence hemen al eksikleri sonra ağırlaştıktan sonra zor olur

Dur dur sakin ol
Beni bu hale siz getirdiniz ay heyecan yaptım. Herşey bir yana erken doğum yapan ve sancısı başlayan arkadaşlar olunca biraz korktum, başlayayım derken tamamlandı sayılır ve baya agırlastim belki yaz diye ya da aktif olmadığım için farklı ağrılar yaşıyorum bunlar beni biraz korkuttu kuzu

Kızlar hiç bir lohusa takımına karar veremiyorum
Bunlar 450 TL falan

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-07-22-47-40-122_trendyol.com.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_2023-07-07-22-36-04-036_trendyol.com.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_2023-07-07-22-35-56-713_trendyol.com.webp
    13 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar hiç bir lohusa takımına karar veremiyorum
Bunlar 450 TL falan
Mont yeşil ve laciverti beğendim, bı tane lohusa takımım var, fakat olur diyorsan önden düğmeli gömlekli takımlarda tercih edebilirsin normal pijama olarak, lohusalar çok kullanılmıyor bence önemli olan kolay emzirilebilir birşey olması kuzu, fiyat normal geldi herşey uçuk.

Kuzu beyaz anne yanı olmuyorsa sakın alma çok güzel fakat çok kullanışsız oluyor, park yatağida anne yanı kullanamic demişsin o zman alma anne yanı olabilen ve ölçülerine uyan birşey al ben civilden bez anne yanı beşikten aldım bugün ebatı küçük içinde yatağida vardı.kademeli ayarlanabiliyor. İlerleyen zamanlarda zaten park yatak tarzı birşeye illaki ihtiyaç duyacaksın bence imkanın varsa şimdiden park al ve anne yanı da al senin gönlün beyazdan yana ama

Çok sevindim canım maşallah en çok bebişin haftasini yakalamasına ve geçmesine tabi inşallah tüm süreç ve sonrası gönlune göre olur

Kızlar kdvlerde zam olmuş. Ben depend ve bebek alt açma bezi almamıştım alayım bugün diyorum. Bu dependten kaç tane alacağız ya? 10 lu paket yeter mi acep? Çok pahalıymış namussuz
Seneler önce ne ucuzdu varya, bilinmiyordu herhalde bu kadar, 10 sana hayli hayli yeter çok bile kuzu

Komple düğmeli hoşuma gitmedi canım göbekten açılıyor düğmeler
Emzirmek açısından düşünerek yarı düğmeli bakıyorum
Şuan yesilde kaldım bazıları dantellerden rahatsız olmuş yorumlarda
Fiyatlar iyi bunun üstüne de çıkmak istemiyorum

hangi birine yetişeceğiz bilmiyorum artık ya. Lüks mallar gibi tuvalet kağıdının ve türevlerine kdv zammı gelmesi çok saçma.
Zorunlu tüketim malı değil mi bunlar?
Evet temel ihtiyaclar aslında canım, anlamsız yüksek zaten..özellikle bebek bezi ıslak mendil falan heleki yani bebekler kullanmak zorunda bunları

O zman al bitane köy kenara kuzu, yeşil hoş benimki tamamen penye danetl şık duru hiç olmadı yukarı çemrersin kolundan nolacak.

Hazırla artık kuzum gerçekten birşey kalmamış sana, bende grupta olanlardan sonra korktum biraz belli olmaz bebişlerin işleri

Sıcaktan uyuyamıyorum
Saçlarımı gebelikten bir süre öncesinden beri boyamıyorum. İnanılmaz renk değiştiresim geldi sıkıldım artık. Sakıncası yokmuş herhalde hava alan yerde olduğu sürece ama ben kuaföre gidip birazda açtırmak istiyorum. Riskli olur mu?

Amonyaksız boya olduğu dibe temas etmediği sürece sıkıntı yok dedi bana doktorum canım

Ay beni çok iyi anlamışsınız evet gönlüm beyazdan yanaydı ama iyice ölçünce park yatağın sığabileceğine kanaat getirdik. Ve kaçarım olmadı park yatak aldık Fiyatı trendyoldan çok daha uygunaydı ve yatak hediyeliydi. Henüz benim gibi kararsız olan ve yeri olan varsa zamlar gelmeden düşünebilir.
Herkese yorumları için çok teşekkür ediyorum

Eklentiler

• FFADC3C3-8C47-49C6-BD9A-6F055C6DC11C.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 69
Bende değiştirmek istiyorum bide keratin istiyorum ya ama benimde bu konuda bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…