2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
kardeşim avent aldı cam olanlardan bence sağlıklısı cam olanlar.
Fakat ilk etapta kaşık biberonlar var. Meme+mama birlikte gidecekseniz daha mantıklı olur. biberon emme reddi yapabiliyormuş. breezerose
Ben de cam avent aldım ama pişman oldum..materni kaşık biberon alacağım, ilk etapta süt gelene kadar şırınga ya da kaşık biberonla beslemek gerekiyormuş

Ben bunun turuncusunu 650 ye aldım baya kullanışlı büyük.. renkleri arasında niye öyle fiyat farkı var bilmiyorum ama sevdim ben turuncu rengini seviyorum
Evet ya turuncusu daha uygun bende onu mu alsam. Yan gözleri fermuarlınya onu sevdim.. resmini atar mısınız? Memnun musunuz kalite iyi mi? Fermuarları filan

Ben de cam avent aldım ama pişman oldum..materni kaşık biberon alacağım, ilk etapta süt gelene kadar şırınga ya da kaşık biberonla beslemek gerekiyormuş
Ben şırınga aldım ama benim niye kafama yatmıyor kaşık biberin , onunla yine meme reddi yapmaz mı ? Yani yine emmeden süt aldığı için rahat bi şekilde kötü alışa bilir diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum acaba

Kızlar 30 haftayim bugün ve aşırı derecede reflüm var 3 gündür sürekli yanıyor, gaviscon içiyorum maalesef çok kısa etki ediyor. Bu haftalarda yaşayan oldu mu ne önerirsiniz ne zaman geçti

refleks olarak yine emme şeklinde içiyor bebekler kaşık biberondan gelen sütü yada mamayı.
fakat direk biberon verilirse ağzını dolduracağı için ve ona rahat geleceği için sizin memenizden emerken de aynı rahatlığı isteyecek. Emme olayı bebek için yorucu bir aktivite. uğraşması gerekiyor. Gerçek mana da emmesi gerekiyor bebeğin. Biberon aslında uğraşmana gerek yok diyor. bak bende aynısıyım lukur lukur geliyor diyor

o zaman ben şırınga aldım acaba bide kaşık biberon mu alsam

Evet ya turuncusu daha uygun bende onu mu alsam. Yan gözleri fermuarlınya onu sevdim.. resmini atar mısınız? Memnun musunuz kalite iyi mi? Fermuarları filan
Kaliteli duruyor fermuarları sağlam, çok fazla gözü var, açıldığında dik durabiliyor. Arkasında fermuarı var altta kalan eşyalara kolay ulaşım için. Birazdan fotoğraflarını atarım canım

Biberonla cuk cuk emecekken kaşık biberonla çok az az veriliyormuş henüz deneyimlemediğim için kendi tecrübem değil ama kullanan arkadaşlarım memnun kaldılar. Tabi ilk öncelik memeyi tutturmak,alıştırmak bunlar zorda kalırsak beslenemezse diye ya da geceleri rüya beslemelerinde avantajlı olur

Kızlar ben gebe eğitimine gitmiştim hastanenin orada yenidoğan hemşiresi kaşık biberon önerdi. Ama ucu kare gibi olannkırmızılı olanı. Markası eday galiba.. bunda sıkıyormuşsun azcık o uçtaki kaşık yerine geliyor. Oradan de bebeğe veriyorsun. Ama sen ağzına dökmüyon hafiften de o dudağıyla çekmeye çalışıyor. Bebiş yine uğraşıyor yani. Daha güvenliymiş. Bir de biberonlr daha hızlı ağzına geliyor diye memeyi emerken hemen gelmeyince kızıp ağlıyorlarmış omyüzden biberon önerilmiyormuş. Biz zaten şırıngayla filan da veririz ama siz kaşık biberon getirin nolur nolmaz wiz hastaneden çıkana kadar süt gelmez bebek ememez birşey olursa kaşık biberonla beslemeyi bizden öğrenin en azından dedi.

Benim normal doğum 6 Eylül ama doktorum 24 Ağustos sezeryan diyor herhangi bir problem çıkmazsa yada erkenden suyum felan gelmezse öyle olacak
Biberon konusunda ben ufak Philips avent biberon aldım ne olur ne olmaz dursun kenarda diye ama kaşık biberonda aldım hastaneye kaşık biberonu götüreceğim sadece meme reddi yaşamak istemiyorum açıkçası elimden geleni yapmaya çalışacağım ama yine de emmezse yapabilecek birşey yok tabi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…