Onlar doğum sonrası için bazıları öneriyo bazıları önermiyor onlar galiba 5,6ay doğumdan sonra kullanılıyormuş3 sıra kancası olan korseler varya inceldikce diğer sıraya geçiyorsun onlar
Ben de cam avent aldım ama pişman oldum..materni kaşık biberon alacağım, ilk etapta süt gelene kadar şırınga ya da kaşık biberonla beslemek gerekiyormuşkardeşim avent aldı cam olanlardan bence sağlıklısı cam olanlar.
Fakat ilk etapta kaşık biberonlar var. Meme+mama birlikte gidecekseniz daha mantıklı olur. biberon emme reddi yapabiliyormuş.breezerose
Nıye pısman oldun canım arkadaşlarım da cam alma dıyor bende maternı dusunuyorumBen de cam avent aldım ama pişman oldum..materni kaşık biberon alacağım, ilk etapta süt gelene kadar şırınga ya da kaşık biberonla beslemek gerekiyormuş
Evet ya turuncusu daha uygun bende onu mu alsam. Yan gözleri fermuarlınya onu sevdim.. resmini atar mısınız? Memnun musunuz kalite iyi mi? Fermuarları filanBen bunun turuncusunu 650 ye aldım baya kullanışlı büyük.. renkleri arasında niye öyle fiyat farkı var bilmiyorum ama sevdim ben turuncu rengini seviyorum
Ben şırınga aldım ama benim niye kafama yatmıyor kaşık biberin , onunla yine meme reddi yapmaz mı ? Yani yine emmeden süt aldığı için rahat bi şekilde kötü alışa bilir diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum acabaBen de cam avent aldım ama pişman oldum..materni kaşık biberon alacağım, ilk etapta süt gelene kadar şırınga ya da kaşık biberonla beslemek gerekiyormuş
Ama sizde hep eksik çıkarıyorsunuz bizeBen de cam avent aldım ama pişman oldum..materni kaşık biberon alacağım, ilk etapta süt gelene kadar şırınga ya da kaşık biberonla beslemek gerekiyormuş
refleks olarak yine emme şeklinde içiyor bebekler kaşık biberondan gelen sütü yada mamayı.Ben şırınga aldım ama benim niye kafama yatmıyor kaşık biberin , onunla yine meme reddi yapmaz mı ? Yani yine emmeden süt aldığı için rahat bi şekilde kötü alışa bilir diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum acaba
refleks olarak yine emme şeklinde içiyor bebekler kaşık biberondan gelen sütü yada mamayı.
fakat direk biberon verilirse ağzını dolduracağı için ve ona rahat geleceği için sizin memenizden emerken de aynı rahatlığı isteyecek. Emme olayı bebek için yorucu bir aktivite. uğraşması gerekiyor. Gerçek mana da emmesi gerekiyor bebeğin. Biberon aslında uğraşmana gerek yok diyor. bak bende aynısıyım lukur lukur geliyor diyor
Hemen bakıcambelki bir çoğunuz takip ediyordur. instagramda annesütüdoktoru diye bir sayfa var. mutlaka takip edin derim. hatta bebeklerimiz doğmadan da postlarına göz gezdirmekte fayda var.
şırınga bildiğimiz şırınga mı. daha farklı bir tasarım mıo zaman ben şırınga aldım acaba bide kaşık biberon mu alsam
normal biberon meme reddi yapabiliyormuş o yüzden ama sonrasında illaki kullanılır dursun kenardaNıye pısman oldun canım arkadaşlarım da cam alma dıyor bende maternı dusunuyorum
Eksikler bitmezzzAma sizde hep eksik çıkarıyorsunuz bize
Kaliteli duruyor fermuarları sağlam, çok fazla gözü var, açıldığında dik durabiliyor. Arkasında fermuarı var altta kalan eşyalara kolay ulaşım için. Birazdan fotoğraflarını atarım canımEvet ya turuncusu daha uygun bende onu mu alsam. Yan gözleri fermuarlınya onu sevdim.. resmini atar mısınız? Memnun musunuz kalite iyi mi? Fermuarları filan
Biberonla cuk cuk emecekken kaşık biberonla çok az az veriliyormuş henüz deneyimlemediğim için kendi tecrübem değil ama kullanan arkadaşlarım memnun kaldılar. Tabi ilk öncelik memeyi tutturmak,alıştırmak bunlar zorda kalırsak beslenemezse diye ya da geceleri rüya beslemelerinde avantajlı olurBen şırınga aldım ama benim niye kafama yatmıyor kaşık biberin , onunla yine meme reddi yapmaz mı ? Yani yine emmeden süt aldığı için rahat bi şekilde kötü alışa bilir diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum acaba
Ben şırınga aldım ama benim niye kafama yatmıyor kaşık biberin , onunla yine meme reddi yapmaz mı ? Yani yine emmeden süt aldığı için rahat bi şekilde kötü alışa bilir diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum acaba
Biberonla cuk cuk emecekken kaşık biberonla çok az az veriliyormuş henüz deneyimlemediğim için kendi tecrübem değil ama kullanan arkadaşlarım memnun kaldılar. Tabi ilk öncelik memeyi tutturmak,alıştırmak bunlar zorda kalırsak beslenemezse diye ya da geceleri rüya beslemelerinde avantajlı olur
Yok farklışırınga bildiğimiz şırınga mı. daha farklı bir tasarım mı
Bende sepete ekledim doğum sonrası lazım olursa eşimi yollarım şimdiden almiycam bakarsın ihtiyaç kalmaz biberon da almadımEksikler bitmezzzben daha kendime hiç bir şey almadım hep bebeye hep bebeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?